Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Čt, 16. 1. 2020 - 13:01)

Je to tak.Ten vnitřní klid je jak nějaká svátost.A musim ti říct že se ve mě dobře vyznáš;-* ,ať už si kdo si.

Miluno, (Čt, 16. 1. 2020 - 13:01)

vzpamatuj se. Nežiješ ani jako Káča, Andrea natož Bianka. To jsi tak hloupá?

bianka (Čt, 16. 1. 2020 - 13:01)

Tak si myslím, že za naší doby chodili s řetězy jen čerti. Možná se pletu. Zajedu se poučit na netu jinam Jano.:-)

Miluna (Čt, 16. 1. 2020 - 13:01)

A ještě ke všemu mi ani rumuni nelákaji a nemusim je.Sem zvyklá jen na ukrajince.Jenže rumuni se ukrajinců dost chytaji a žebrali z nich peníze.Často nás otravujou když někde s ukrajincema jsme.Oni se znaji z fabrik a ubytoven tak proto no.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 12:01)

to píšeš teď nedávno si chtěla jít za peníze, protože chyběli a teď si přeješ otu a řetězy, to jsi psala včera

Miluna (Čt, 16. 1. 2020 - 12:01)

Tak já nemyslela přímo sex a vodit si někoho domu.Myšlenka jen projela "vyhonit" ale vykašlala sem se pak na to.Šlo ještě o jiné ukrajince a rumuny které znam a vim že by chtěli,jenže ty skupinky na sebe navazujou a je tam prostě risk provalení u Sergeje.A Sergej pak donesl z vedlejšáku prachy na ruku a tim se to vyřešilo.A Sergej s řetězi a Otou mi dovede vyprovokovat víc než ta poloha koník,proto sem to psala.

prostitutka (Čt, 16. 1. 2020 - 12:01)

Milunko, treba delej prostitutku , mas hodne casu a i misto. Tak kdyz neni Sergej doma, muzes si privyrabet takhle. chlapi prijedou, zasukaji,zaplati a odejdou

Miluna (Čt, 16. 1. 2020 - 12:01)

A ještě kdybych k tomu přichytla třeba syfla nebo žloutenku tak se můžu jít zakopat.To sem četla že i přes gumu jdou chytit genitální bradavice.Tak ještě dotáhnout tohle to by byl konec.Jo je to těžký,chlapi se nábízí občas jak sem psala ale nechci zase dopadnout zle.

Miluna (Čt, 16. 1. 2020 - 12:01)

Tohle už neni tak snadný s tim hv co mam a ten vztah nebudu riskovat.Víš jak to bývá.Někoho někam naučíš chodit a jednou zazvoní v nevhod a provalí se to a pak co?? Já na to nemam tohle Sergejovi dělat,určitě ne když je na mě hodnej teď.

bianka (Čt, 16. 1. 2020 - 11:01)

Chtěla jsem jen dopsat Milu, ty chceš žít jako Káča nebo Andrea, jak jsi psala. Ale ty tak nikdy žít nebudeš. Protože pro to nic neděláš.

Miluna (Čt, 16. 1. 2020 - 12:01)

Já myslela žít jako oni to znamená být spokojená doma a cítit v sobě klid jako oni.A průběžně si uklidit,mít lepší byt (což už mam) a mít víc radost z maličkostí.Myslim si opak Bianko,určitě teď už částí žiju jako oni.Nežila sem jako oni ještě před měsícem tam v tej špíně a istopad a kus prosince věčně pod rivotrilem-to nebyl život.Teď sem se zlepšila o dost.

bianka (Čt, 16. 1. 2020 - 11:01)

Jo ještě, dnes už to asi nebývá, ale vzpomínám, pracovala jsem v podniku, kde když jsem si dala spoření 200kč měsíčně, dalších 200kč mi podnik doplatil. Takže jsem měla 400kč k těm domácím obálkám.

Miluno, (Čt, 16. 1. 2020 - 10:01)

co ti říkal psychiatr?

hm (Čt, 16. 1. 2020 - 09:01)

Bianko buď ráda že vůbec máte důchody.Dneska mladý už je mít ve vašem věku nebudou.Tak se někomu jako Miluně nedivim že se na to vykašlala když má zatim možnost.Protože jinak mladý lidi čeká dřít dokuď nepadnou.

bianka (Čt, 16. 1. 2020 - 11:01)

Ano, díky za ně. Proto jsem psala o dětech, mít je později, protože dítě také stojí hodně peněz. A to už před porodem. Možná bych je asi ani nechtěla, mít ty léta Miluny a žít v tomhle čase. Vše je o penězích a už dříve lidé počítali s horším časem a dávali si peníze pod matraci. Já sice né, ale měla jsem doma obálkové spoření. Ale je fakt, že pracovat do 70 hodně lidí nezvládne a toho "důchodu" se třeba nedožije. Je třeba taky počítat, že přicházejí s léty nemoci a tak bych, pokud to jde makala a šetřila, podle možností.

bianka (Čt, 16. 1. 2020 - 09:01)

Milu, nic ve zlém, ale kdysi se tomu říkalo příživníctví. Ty bereš ten vztah jako jistotu, ale co máš v životě jisté?
Pokud se sama nepostaráš. Ale ty ne že nemůžeš, ale nechceš. Já, kdybych měla žít tímto způsobem, musela by mě hanba fackovat. Ale vím, že ty hodně o tom, jak se má žít nevíš, nebo spíše nechceš vědět? Zdravotní problémy máme skoro každý. Ale jsou na to léky, které bolest zmírní, když už ne zastaví. Pracovala jsem v kolektivu mnoha žen a ty měly problémy, ale pracovaly a pak i doma. Staraly se o rodinu. Ty se jen otočíš v peřinách a máš to. A co vlastně máš?
Jen ten pocit, že PROZATÍM tě a tvé děti někdo živí. A to co máš na sobě a plno dluhů, které platí někdo jiný. A pořád jsi nespokojená. Stačí když má chlap pod 20 cm. Jdu ven, musím i když prší a fouká. Protože i to je život a já si nestěžuji.

Miluna (Čt, 16. 1. 2020 - 09:01)

Jistého nemáme nikdo nic,ani i ty co se o sebe postaraji.Já vim,za komančů příživnictví.No ještě že už je ta trapná doba pryč.A jak se má žít neni nikde daný.Já myslela že je to každýho věc? Mě hanba nefackuje,naopak,po těch špatných zkušenostech co mam si říkam že bych si toho měla vážit.Sany poznala že po těch špatných zkušenostech odmítam být ovcí.Napsala že v tom kouskem vidí i jejího syna.Dluhy už nemam.A ven do toho mrazu pujdu taky protože mam na poště dárek tak si proto pujdu.

bianka (Čt, 16. 1. 2020 - 11:01)

Ano, je každého věc jak žije, ale u tebe je něco špatně Milu. Dá se říct že ne něco, ale skoro všechno. Jen ty to nevíš. Nebo nechceš vědět. Ale žij si podle svého a přeji ti, aby ti ta spokojenost se svým životem vydržela co nejdýl. A ano, važ si toho co teď máš, protože líp už asi nebude. Prosím ostatní aby to brali jako můj pohled, reakci, ale ne radu.

Miluna (Čt, 16. 1. 2020 - 11:01)

Právě,líp už asi nebude,to jsou moje slova.Já sem teď tak ráda že mam v sobě klid od těch psychických stavů.A dá se říct že až teď si to doma dokážu užít toho že právě nic nemusim tak chci klid dokuď to jde.Dřív sem si toho nevážila protože mi věčně hrabalo a bylo blbě tak nebylo čeho si vážit a až teď konečně se cítim normálně.Vážim si toho teď a ty asi sama u sebe to máš taky tak.Vážíš si určitě toho dokuď ten klid a zdraví máš v mezích ,v tom jsme na tom stejně.Jen je nám rozdílem věkem.Ale mentálně já se cítim taky že už mam velkou část života za sebou,takže ono v nás takovej rozdíl nebude,liší nás jen sex to je všechno.A psychiatr chválil,dávkování léků mi nechal tak jak to je,takže mam pokračovat takhle dál.Říkal že kdyby to přestalo stačit že by mi ještě přidal k tomu jeden lék ale zatim v pořádku.

Jana (Čt, 16. 1. 2020 - 09:01)

8,8 hodin denně na s.sítích Bianko..... dobrá zavislačka

Reklama

Přidat komentář