Reklama

onanie kluků

Z (Út, 19. 5. 2020 - 07:05)

Z

Jirka (Pá, 20. 3. 2020 - 11:03)

V dětství, když mi bylo asi devět let, tak jsem byl na návštěvě u kamaráda Radka a poprali jsme se. Přiběhla na nás Radkova máma. Stála nad námi rozkročená, ruce v nok a tvářila se přísně. Stáli jsme zahanbeni, se sklopenou hlavu, díval jsem se na špičky svých nohou, Radek klopil oči na svoje nohy v bačkorách. Museli jsme si stoupnout těsně k sobě, až jsme se dotýkali a vzít se za ruce. Vylo kázání, jak se máme chovat a nakonec řekl, že se bude trestat. A kdo začal. Radek se přiznal, byl to on, kdo začal. A řekla, že Radek bude potrestaný vyhoněním pindíka a že mu to udělám já… Radek zrudnul a stiskl mi pevně ruku, za kterou mě musel držet. A že trest bude proveden ihned. A hned mi řekla, abych Radka svlékl donaha. Ten ještě víc zrudnul, ale poslechli jsme. Rozepnul jsem Radkovi košili, svlékl mu ji a hodil ji na zem. Pak jsem mu stáhl tepláky až ke kotníkům, zul jsem mu bačkory a tepláky jsem z něj úplně stáhl i s ponožkami. Pak jsem mu svlékl trenky. Nahatýho kluka jsem musel pak povalit na zem. Pohled na bílé, nahé tělo drobného klučiny mě začal vzrušovat. Jak měl heboučkou kůži…Nemohl jsem odolat, podlehl náhlé touze a Radka jsem strašně začal lechtat na holé kůži. Úplně všude, nejvíc však bosý nohy – na chodidlech a taky bříško, na žebrech, na dlaních pindíka…Kluk vřískal smíchy, svíjel se. Jeho máma nich neříkala, jen se podivně usmívala. Radka jsem ulechtal do počůrání a svalil se vedle něj…Oba jsme byli zpocení, Radkovi tekly slzy, ještě mu tekla teplá moč, počůral se opravdu hodně, oddychovali jsme. Pak řekla Radkova máma, že už bylo dost blbnutí a abych Radka potrestal, jak mi bylo uloženo. A tak jsem musel do ruky uchopit Radkova počůraného pindíka, ještě dost malého. Začal jsem mu ho jemně mnout a šimrat ho na spodní části. Malý pindík za chvíli ztvrdnul. Pomalu jsem mu začal stahovat kůžičku ze žaludu. Přetáhl jsem ji a začal s ní pohybovat sem a tam. Malý růžový žalud zrudnul. A tak jsem pořád pokračoval, dělal jsem to hodně pomalu. Radek se znovu zpotil, zrychleně dýchal a pak sebou najednou zaškubal a ulehčeně vydechl. To jsem ho přivedl k vyvrcholení. Semeno samozřejmě ještě neměl, ale vyteklo mu trochu takové vody. Dnes vím, že to byla tekutina z prostaty.

Radek (Čt, 19. 3. 2020 - 23:03)

Super, bude tě taky lízat, budeš mu ho kouřit a čůrat do pusy ? Jako erotická povídka je to dobré.

Marie (Út, 24. 3. 2020 - 00:03)

Tak můžeš být klidný. Jeho babička, která už je po přechodu, se mi o něj postará. Už jsem je přistihla při mrdání. Pozoruji je, masturbuji a jsem skoro šťastná, že je o Péťu dobře postaráno.

Eva (Út, 19. 5. 2020 - 03:05)

Onanie kluků je moc pěkná věc. Jestli Péťa mrdá s babičkou asi mu na ní moc sil nezbývá a tvoje masturbace je vedlejší.

Marie (Út, 19. 5. 2020 - 03:05)

Bez obav. Máma i když je už stará, je hned hotová a neuspokojený Péťa se věrně honí se mnou, protože babička spí.

Marie (Pá, 20. 3. 2020 - 21:03)

Zatím to nemám v plánu. Byl to jen výbuch vášně a potlačení rozumu. Manžel často nebývá doma aby mne uspokojil. Jemu stačí milenky. Sex s ním za mnoho nestojí. A tak jsem se upnula na synka, který ostatně není jeho. Kdyby Péťa nebyl takový divoch, nikdy by k tomu nedošlo. Moje matka, jeho babička, nám oběma dala pořádnou lekci. Ale ani ona není svatá. Hned si chtěla syna odvést. Nemohu to dovolit. Určitě by mi ho zkurvila. Hned se totiž nabídla, že se mnou Péťa mrdat nemůže, ale ona jej naučí věci, že se budeme divit. Zatím mu jenom honí ptáka a já mám dilema jak dál. Ještě se ozvu.

Marie (Čt, 19. 3. 2020 - 22:03)

Jsem s Péťou sama doma. Od rána mi tady pobíhá nahý a pořád si mastí kládu, na svůj věk až moc velkou. Když mne postříkal semenem, ani mu neklesl a hned pokračoval. Pořád se vyptává. Třeba: "Co to ze mne stříká?", nebo "Co ty máš mezi nohama? A stříkáš taky?" "Co je to mrdat?" Vše mu trpělivě vysvětluji a on kulí očka a masturbuje. Jsem krajně vzrušená. Co stím puberťáckým erotomanem? Bradavky mi stojí, kunda teče a vztyčený poštěváček drhne o kalhotky. Sahá mi mezi nohy, má mokrou ruku, čichá k ní a šťávu olizuje. Jde se mnou do koupelny. Svlékám se. Má oči na vrch hlavy a sříká tak prudce, že mi zasahuje obličej. Sprchujem se studenou vodou. Nepomáhá to. Masturbuji rukou a druhou mu masíruji varlata a penis, který je stále tvrdý. Začíná mne prohlížet. Nabízím mu rozevřenou vagínu. Celý se chvěje. Strká mi ruku do pochvy, cucá mi bradavky a hraje si spoštěváčkem. Křičím rozkoší. Pohybuje mi dělohou a mrdá mne rukou. Jsem na pokraji orgasmu. Už, už si přitahuji jeho penis, když v tom va dveřích stojí moje matka a řve jako pavián. Zachránila nás před incestem. Péťa se vytrhne, běží k babičce a od hlavy k patě jí zleje semenem. Chytí ho za penis, pořádně ho vymačkává a pak mu ho pečlivě omývá. Má radost jak je velký, silný a pevný. Už jsem z toho hotová. Pokračování příště.

Marie (Po, 16. 3. 2020 - 22:03)

Včera mi přivedla sousedka Dana synka, 13 let, potřísněneho semínkem a žalovala, že se honil před jejími holčičkami a také je postříkal. Stáhla jsem Péťovi kalhoty a penis mu stále trčel. Byl neuvěřitelně velký a rudý. Sáhla jsem na něj a byl velmi tvrdý. Řekla jsem mu, že to před malými holčičkami dělat nesmí, protože by jej mohlo napadnout je omrdat a to je špatné. Za trest, že se musí vyhonit, před námi. Očividně se zaradoval, že nebude bit a že si může rozkoš zopakovat. Byl velmi vzrušený, celý se třásl a sténal. Za chvilku nás obě mohutně postříkal hustým semenem. Bude z něj dobrý samec. Slíbil, že už to bude dělat jen přede mnou a před Danou, která byla jeho výkonem uchvácena tak, že se sama nenápadně sjížděla až to čvachtalo.

Návštěvník (Pá, 8. 10. 2021 - 00:10)

Hele je to hezký, ale nekecáš?

Petr (Ne, 15. 3. 2020 - 13:03)

Asi za půl roku si ten kluk na mě zase počkal, když jsem šel ze školy. Přibral ještě jiného kluka, nějakého kamaráda na lumpárny, z jiné třídy. Chytli mě za ruce a násilím mě odvedli do nějaké ho domu a pak mě táhli po schodech do sklepa. Tam mě strhli na zem, servali mi aktovku a bundu, svlíkli mě košili a taky mě zase zuli, do bosa. Pak mě zbili. Dostal jsem výprask řemenem na holý tělo a pak na chodidla. Zbitý jsem plakal na zemi, oni mi rozepli kalhoty a vytáhli mi holého pindíka. A pomalu mi ho začali honit. Střídali se. A zase honili tak, že drželi špičku a lechtali zespodu. Podle škubání pak poznali, že mě udělali. Mě ten výprask hrozně bolel, ale byl jsem hodně vzrušený a šťastný.

Petr (Ne, 15. 3. 2020 - 12:03)

Samozřejmě mi útok toho kluka vadil, ale on mi pindíka vyhonil tak, že mě to hodně vzrušilo. A pak jsem si dokonce začal přát, aby mě zase někdy popadl, nebo třeba i jiný kluk a vyhonili mě. A nevadilo by mi ani, kdyby mě před tím zase nějak trápili, nebo i bili. No a ono se mi to po nějaké době splnilo...

Petr (So, 14. 3. 2020 - 17:03)

Ve třetí třídě, bylo to v 70. letech, mě zonanoval spolužák. Před školou mě povalil do trávy, trochu dál od chodníku. Byl o hodně silnější, takže mě snadno přemohl. Nejdříve mě zmučil. Rozepnul mi bundu, vyhrnul mi svetr a košili a lechtal mě na holém těle. Pak mi rozvázal tkaničky, zul mi polobotky a sundal mi ponožky. Zlechtal mi bosé nožky, málem jsem se počůral. A pak mi strčil ruku do kalhot a začal mi lechtal holého pindíka. Držel mě za špičku a zespodu mě lechtal. Přivedl mě tak až k suchému orgazmu .Pak řekl a máš to a utekl. Kolem chodily děti, nevšímaly si nás, vypadalo to, že se pereme.

Marika (St, 15. 1. 2020 - 12:01)

Moje kamarádka pomáhá synovi od 8let synovi s onanií,prý je potřeba přetahovat předkožka přes žalud.Nyní je mu už 13 let ale dělá to stále, moc se mu to líbí a sám to vyžaduje.Vždy se mu postaví a vystříkne sperma. Já jsem měla možnost to u ní vidět,to by mě nevadilo,ale oba u toho byli nazí. Proto se chci zeptat,máte s tím také zkušenosti ?

Abe (Ne, 20. 9. 2020 - 00:09)

Moje matka se štítila mi přetahovat předkožku, takže již v pěti letech jsem jí měl naprosto přirostlou k žaludu. Doktor jí za to hrozně vynadal a asi natruc se mého penisu nikdy nedotkla. Po operaci mne za šílených bolestí (živé maso) honily nejdříve sestřičky, doma pak sjednaná ošetřovatelka, stará babka. Přestávalo to bolet, a bylo to stále příjemnější. S babkou mne to sblížilo a když se matka vzdálila, dovolila mi abych jí to dělal i já. Byla to první vagína do které jsem pronikl, nejen rukou. Když mne máma přistihla, že si to umím dělat i sám, náš krátký románek skončil a já byl nucen jen k sebeukájení. Musel jsem se honit kdykoli se mi postavil a to bylo hodně často, protože máma přede mnou nahotou nešetřila a byla moc vnadná, ale nikdy mne nehonila, ani nepřipustila.

Petra (St, 1. 1. 2020 - 10:01)

Mně moje sestra 12 vyprovokovala včera abych si to přes ní udělal v posteli a já jsem to udělal, ona se koukala a když jsem už skoro byl a ona to viděla, dala mi pod něj obě dlaně a já jí to do nich nandal a měla je plný, pak jsem si hrál s její píčkou a za pár minut vykřikla a byla mokrá

Abe (So, 28. 12. 2019 - 00:12)

Já jsem to dělal před mámou povinně. Onanii jinde snad považovala za nevěru. Začlo to již v pěti letech. Po operaci přirostlé předkožky mi to dělala nejprve ošetřovatelka. Zpočátku to strašně bolelo. žalud bylo živé maso. Jak jsem se hojil, bylo to stále příjemnější. Zkusil jsem to sám a ošetřovatelka přišla o potěšení. Několikrát denně až do osmnácti. Máma se při tom mnohokrát udělala také, i vlastní zásluhou. Zůstalo mi to i ve stáří. Honím se rád, honím se dobře. Mám dobrou výchovu.

Judita (Čt, 28. 11. 2019 - 05:11)

Taky jsem u syna zpozorovala že v okamžicích, kdy se mu to stahuje a semeno jde ven, tak je vlastně jakoby v klidu, bez dechu a je napnutej. Dýchání mu nastává až po výronu. Já zase při orgasmu neovládnu vzdechy už při stazích.

Abe (So, 28. 12. 2019 - 00:12)

Já jsem vždycky křičel, zmítal se v křečích a když to bylo hodně silné, dostal jsem třesavku. Máma to měla moc ráda, protože to bylo skutečné a sama se také rychle udělala, když ne, tak jsem musel pokračovat a stříkat znova. Matka se zmítala též a při orgasmu pištěla. Vždy jsme u toho byli zcela nazí. Největší problém byl, trefit se výstřiky do skleničky, do které se smeno jímalo.

Naďa (St, 27. 11. 2019 - 07:11)

Je mu třináct a píšu hned . Udělal to před chvilkou,myslel,že spím,ale viděla jsem jeho pohyby rukou pod peřinou,pak se napnul užzachvěl a asi to šlo z něj ven,protože zadržel dech a tiše zasténal a už si ho nehonil a poh chvilce dýcal rychle ale vcelku normálně a hned odešel do kopelny. Já jsem vzrušená a jen co odejde do školy musím se udělat rukou. Je to zvrhlý,když tě syn tak vzruší,ale nemohu si pomoci.

Reklama

Přidat komentář