Reklama

*** SEX PO PORODE *** nezaujem

Návštěvník (So, 2. 4. 2022 - 12:04)

Souložil jsem v den porodu.Lépe řečeno v noci před porodem.Po porodu jsem nechal pindu měsíc odpočinout a pak jsme začali zadělávat druhé dítě.

GammaBlue (Čt, 17. 2. 2022 - 19:02)

Je to všechno individuální. Každý měl po porodu jiné problémy

Ella (Ne, 21. 3. 2021 - 18:03)

taky jsem na to po porodu neměla chut a když se to nezměnilo ani po 3 měsících, tak sjem si na ekondomy koupila španělské mušky a pomohlo to

Radim85 (Út, 2. 3. 2021 - 11:03)

Zajímavé a přitom jsem vložil dotaz jako přihlášený :-D
Nicméně budu rád za vaše odpovědi a zkušenosti.
Děkuji

Radim85 (Út, 2. 3. 2021 - 11:03)

Založil jsem si vlastní dotaz, ale už několik dní čekám i po registraci na schválení.. Proto si dovolím, vložit svůj dotaz zde. Děkuji

Zdravím,
rád bych slyšel vaše zkušenosti, kdy se váš sexuální život po porodu (přirozeně) vrátil do "normálu"? Otázka je vhodná asi jak pro ženy, tak muže.
Nastíním situaci - snad nepohorším.. S partnerkou jsme spolu 8 let; sex byl běžně cca 3x-4x týdně; během těhotenství to bylo střídání období, kdy chuť partnerka měla, pak zase ne atd. - jasně hormony. Teď je to +- 8 týdnů po narození malé a už jsme sex opatrně zkoušeli - 2x-3x zásuny a končíme, že ji to bolí. Je vzrušená, uvolněná, ale jak dojde na věc, tak prý jakoby ji tělem projel nůž. Jasně, praktikujeme jiné příjemné věci (mazlení, oral, líbání, společné sprchy atd.), ale tak víte jak........ Zásun je zásun! (dámy prominou) Jsem rád aspoň za nějakou aktivitu, protože co jsem se bavil s kamošem, tak pro ně sex narozením dítka úplně skončil resp. manželka nechce a nemá chuť. U přítelkyně je vidět, že by ráda, ale nejde to. Včera sama, že půjde nahoru a že zkusí sama si s ním hrát - opět po chvilce konec. Jako závěr je pro mě vždy - buď pusou aj.; ale tak není to jen o mně. Upřímně doufám, že postupem času se to zlepší a bude víc aktivit než jen 2x týdně.
Včera byla na kontrole u své doktorky a prý je dole vše OK, ale že byla dost vnitřně šitá a prostě postupně. Popravdě už naposledy jsem si přišel jak, kdybych měl v posteli prvničku. Nevím, jak více něžnější a opatrnější bych měl být. To už pak není ani sex vlastně, jen se hlídám.

Ještě mě napadlo (kdy už využívám této anonymity internetu)... Co sex a kojení/mléko? resp. partnerka plně kojí a při sexu si vždy dá podprsenku a ty savé výstelky, ale to je po chvilce jakoby nic neměla. Mně osobně mléko při sexu vůbec nevadí, i když je to občas jak "fontána pre Zuzanu", prostě to k tomu mateřství patří a není se za co stydět. Ale partnerka, že ji ta prsa bolí, dotknout se mohu pomale jen na dovolení.. Přitom já bych si s nimi i velmi rád pohrál :-D Tak zase je to něco nového, že? Běžně mívaly vaše partnerky (jste mívaly) prsa zakrytá? Přijde mi to takové divné, nepřirozené.

A ještě takový poznatek.. Po 8 letech vztahu mám pocit, že se normálně předemnou stydí. Nevím teda, čím by mě mohla překvapit, když ji znám, ale najednou se u nás řeší - povolené břicho, nalitá prsa, nějaký faldík.. Jako co to je? Takhle svou partnerku vůbec neznám, přitom jestli ji zůstalo po porodě nahoře +-6kg? Co to je - do léta je to dole.

Díky za vaše zkušenosti a třeba i rady? :-)

P.S. Rady typu, ať ji ho tam bez keců "lupnu" až po koule a že ona to zkousne, tak ty mi fakt nepište. Takovou radu mi dal kamoš (ten co je bez sexu) a prostě tohle ne. To se mi morálně úplně příčí.

Beast66 (Čt, 8. 4. 2021 - 14:04)

Radim: 8 týdnů po porodu je brzy dělat závěry. Prolezla ven dětská hlavička, to je třeba si uvědomit a navíc je ta kočička šitá. Žena měla po druhém porodu stejný problém, ostrá bolest na přední stěně. Po několika měsících to ustoupilo. Do tý doby jsme buď volili polohu, kdy to místo trpělo nejmíň, anebo jsme si vyhověli jinak. Zajímavý je ale sledovat změny v sexuálních potřebách. Zatímco dřív měla ráda rychlou a tvrdou soulož, teď to chce pomalu. A tedy bohužel už zvládne jen jeden orgasmus, ale je po třech porodech. Škoda jen, že nevydrží dlouho a nechce oddalovat, že se jí přetrhne ten náběh a znovu nepřijde. Takže v tomhle to máme tak nějak prohozený :D Buď se musím predtim nabudit, abysme byli stejně jako vždycky dřív (umím se dobře kontrolovat), anebo pak prostě čekáme na mě, což mě tedy už tolik nebaví. Potrebuju tu zpětnou vazbu, asi proto jsem nikdy nezkusil bordel. Co je fajn a kde se nepotvrdily takový ty povídačky, tak pro mě je pocitově furt stejná. Vždy se to srovnalo zhruba do půlroku až roku.

Návštěvník (Ne, 31. 1. 2021 - 16:01)

Ty krávo,reklama na španělské mušky :-))))

Linda (Ne, 31. 1. 2021 - 15:01)

taky mi trvalo poměrně dlouho, než jsme začali mít sex. A i to jsem si musela koupit španělské mušky, protože jsem se na sex neměla žádnou chut e-kondomy.cz/afrodiziaka-a-feromony/spanelske-musky/hot-ero-spanish-fly-extreme-women-30ml a to už byl manžel zoufaly a bylo mně ho líto.

Jana (So, 16. 1. 2021 - 16:01)

taky jsem na to neměla chut, proto jsme si na ekondomy koupili španělské mušky a ty nám opět vrátily chut na sex. Teď je všechno jako predtím, sex je krásný

Jana (Pá, 15. 5. 2020 - 12:05)

taky jsme po porodu začali používat gely, líp to jede :D

Lůca (Út, 21. 4. 2020 - 20:04)

taky jsem po porodu neměla chuť na sex, měla jsem škaredej porod, ale teď už je to dobrý a spravilo se to díky chlapovi, kterej byl trpělivej ale taky vynalezavej a koupil takovej malinkej vibrátor, to bylo super

MirkaK (Út, 21. 1. 2020 - 21:01)

Nemůžu se obejít bez tohoto: https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/stimulacni-gely-pro-zeny/lubrikacni-gel-pjur-myglide-100ml Mnohem lepší prožitek a maže dobře, žádný vypaření :)

Dana (Ne, 19. 1. 2020 - 23:01)

Mám doma nějaký na vodní bazi, ale mám dojem, že se po chvilce nějak vypaří. Máš s tím zkušenost? Jaký používáš?

Dana (Út, 14. 1. 2020 - 20:01)

Ahojky, já se můžu přidat k těm ženám, co po porodu chuť na sex moc nemají. Ale i můj chlap to chce a potřebuje, tak se občas hecnu, ale potřebuji pomoct se zvlčením. Používáte lubrikační gely?

MirkaK (Čt, 16. 1. 2020 - 23:01)

Ahoj, já bez gelu ani ránu.. Nebo spíš ani šťouch :)

Pavla (So, 28. 9. 2019 - 16:09)

Já jsem po porodu také ztratila zájem o sex. Už to trvá skoro rok. Přitom přítel je hodně náruživý. Měli jsme kvůli tomu už spoustu hádek a vyhrožoval že si najde na sex jinou. Vyřešili jsme to tak, že mu ho vždycky aspoň vyhoním, aby se mu ulevilo a byl spokojený. Bohužel to někdy chce i každý den, tak je to náročné, ale asi to prozatím funguje. Snad se to časem zlepší a budeme si to zase společně užívat. Takže nejsi v tom sám. Je asi potřeba to vydržet

Lucieing (Út, 19. 11. 2019 - 18:11)

Mám to doma úplně stejný jak ty. Nějak ho uspokojit,on si uleví a je hodný.. On i já jsem pak spokojeni.

Petra (St, 13. 3. 2019 - 11:03)

Zaplatila jsem za ni v lékárně před operací 4 tisíce korun, pumpička pak byla na druhý den doručena do nemocnice, kde jsem na operaci šla.

Katka (Po, 11. 3. 2019 - 17:03)

Kolik jste si za tu pumpičku doplácela? a co se s ní potom stane?

Petra (So, 9. 3. 2019 - 15:03)

Já jsem byla na porodu císařem, abych nemusela užívat analgetika vnitřně, tak jsem si připlatila za pumpičku s analgetikem, která mi pumpovala analgetikum přímo do rány.

Reklama

Přidat komentář