Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

VobtáhloVocasa (Po, 13. 1. 2020 - 08:01)

Být z těchle vysokých kruhů, tak se zaměřím na pomoc třeba internetovým trolům a získám na to grant a pak polovinu si nechám jako plat a druhou polovinou budu stalkovat Jedovatého, aby konal pokání a nechal se vyšetřit.

sdfg (Po, 13. 1. 2020 - 08:01)

Dnes jsem se podíval na aktivistu za práva žen v USA Ronana Farowa a pochopil jsem, že kapitalismus je nereformovatelný. Jde o třídní systém, který je v moci horní vrstvy a jejich zaměstnanců a novinářů, politiků, byznismanů, aktivistů a jejich dárců a zřizovatelů a vše je v souladu s třídním rozestavěním kapitalismu.
Příklad. V Čechách není problém s ženskými právy, socialismus je dávno zařadil, přesto jsou zde nové a nové organizace na ženská práva. Potřebují se uživit ty organizace, na ně snad také platí kapitalistické zákony a o díře a prostoru na trhu a jejím zaplněním podnikatelem byť s neziskovým a charittativním statutem.
V Indii podporovat z ameriky práva žen, to je taky plivnutím do tváře Indických žen, protože je tíží kapitalismus a s ním spojená chudoba, více než týrání od mužů, které spíše nějak vydrží, pokud jim zajistí obživu, bydlení, stravu pro děti.

sdfg (Po, 13. 1. 2020 - 08:01)

Žena s dětmi co na skládce v Dilí třídí za dolar na den odpadky je ráda že je ráda i bez charitativních amerických organizací ženských práv.

VobtáhloVocasa (Po, 13. 1. 2020 - 08:01)

Práce šlechtí. Docela by mne zajímalo, jestli Jedovatý vodobytek jezdí ještěrkou ve skladu, nebo jako jeho názorový dvojče rozporuplný Daliborek taky natírá jako lakýrník a vdechuje u toho ty toluenové výpary a ráno má proto absťák a vyvádí jak pominutej, jak se těší do práce.

Jedovatej (Po, 13. 1. 2020 - 04:01)

***„Pokud se nenajde politická vůle situaci řešit, bude cenou za dosažení udržitelnosti systému snížení důchodů a zvýšení věku odchodu do důchodu,“ poznamenala ještě v sobotu na svém účtu na Twitteru předsedkyně komise pro spravedlivé důchody Danuše Nerudová, která je současně rektorkou Mendelovy univerzity v Brně. ---

„Já nevím, co je důchodová reforma. Já vím, že budeme zvyšovat důchody,“ prohlásil v neděli v Partii na Primě. „Důchody budou nadále růst. Není důvod k obavě, že by nerostly. Myslím, že to bude víc než 15 tisíc korun průměr v roce 2021.“

Obavy ekonomů, že kvůli odchodu silných populačních ročníků do penze bude v budoucnu nutné počítat s propadem státních příjmů, rovněž odmítl. „Co ekonomové vědí o tom, co bude v roce 2030? Kdo bude u vlády?“ řekl.
Podle Babiše není důvod obávat se toho, že by v budoucnu peníze na důchody státu chyběly. „Tím, že navyšujeme mzdy, máme vyšší odvody sociálního pojištění. Proto nejsou žádné obavy,“ dodal.*** (Zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/babis-se-ptal-co-je-duchodova-reforma-kdo-vi-kdo-bude-v-roce-2030-u-vlady-86190?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk)

***A tak se mohlo přihodit, že nejmenovanou paní ministryní práce a sociálních věcí se v Česku stala dáma, která se pyšní zahraničními vysokoškolskými ekonomickými studii, ale přitom je schopna říct takovou nebetyčnou pitomost, jako že když přidáme na platu státním úředníkům, tito úředníci odvedou víc na daních, tudíž státní rozpočet bude stále bohatší. Což je asi na takové úrovni jako tvrdit, že čím víc budu chlastat, tím víc zálohovaných lahví budu vracet, takže tím budu bohatší a budu si moct kupovat víc špiritusu...***
(Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=741916) ---------- Vod premiéra vopravdu pozoruhodnej přístup, jakoby byl nakaženej voranžovou nemocí, která se navenek projevuje nesplnitelnejma slibama a hrubou nevochotou vnímat ekonomickou realitu… To premiérovo „Co ekonomové vědí o tom, co bude v roce 2030? Kdo bude u vlády?“ je docela charakteristický pro bandu všivejch politiků… po nás potopa, jako vobvykle. Kdeže loňský sněhy jsou… a kde jsou slova vo řízení státu jako firmy? Schválně, jestlipak premiér řídil svůj Agrofert (teď zaparkovanej ve svěřenským fondu), v podobným duchu, že vono to nějak dopadne, protože kdoví, co bude v roce 2030? --- Kousek tý debaty na Primě jsem viděl, na mnohokrát vopakovanej dotaz moderátorky, jestli do konce volebního v období bude připravená důchodová reforma, premiér mlžil, uhejbal a vykrucoval se jako malej kluk… zato jako vobvykle vytasil grafy, který podle něho ukazujou, jak je anosocanská vláda nejlepší a jak to ti před ním prasili… Pochopitelně nechyběly tradiční řečičky vo snižování zadlužení – ve skutečnosti ale klesl pouze poměr dluhu malý země v srdci Evropy vzhledem k HDP – však ten poměr zase poroste, žádný strachy, a patrně dost rychlým tempem, to bude nevyhnutelnej jev vochlazování ekonomiky… v ekonomice se vopravdu nějaký globální voteplování nedá vočekávat, a dluh je furt dluh, při nesplácení nejen, že neubejvá, ale navíc roste v případě, že nejsou hrazený ani úroky, nebo jsou hrazený z toho, že si erár půjčí další prachy … ---

Rakato (Po, 13. 1. 2020 - 14:01)

Souhlasím, Babiš je v rukou socanů tvárný jako hlína, a navíc mu zachutnala moc, tak se chce ve vládě udržet za každou cenu. V důsledku toho tajtrlíkuje kolem důchodové reformy. Maláčová zase pěje stupidní píseň všech socanů - přidejme všem a o budoucnost se nestarejme. Babiš je pro mě ekonomicky zklamáním.

jekota (Po, 13. 1. 2020 - 08:01)

Jistě ty náš siláku, vochlazování vůroky a přidej ještě vodebila!

VobtáhloVocasa (Po, 13. 1. 2020 - 08:01)

--

Alme (Ne, 12. 1. 2020 - 23:01)

Dnes jsme nebyli na sebe hodní. Mělo to možná na některé zneklidňující účinek...Troška adrenalinu neuškodí, horší je to , když se mísí hormony strachu s adrenalinem, to nastává pak nas.anost. Nedostatek endorfinů, nedostatek serotoninu a do toho adrenalin, to odrovná nejdenoho diskutéra. Dnes tu zůstali jen ti nejsilnější,nebo nejnamotivovanější. Pekelní diskutéři.

Návštěvník (Ne, 12. 1. 2020 - 23:01)

JIstě, nemám tak úderné a řízné komentáře. Nejsem zvyklí z twiteru,to bych musel notně zredukovat vyjadřování a od prvního slova se drát po pointě. Něco jako.
Dát tam hned vulgaritu od začátku v přídavném jménu pokračovat hanlivým podstatným jménem, rozvinout to slovesem degradujícím člověka jako osobu na neživý kus, a zakončit to pár parádními vulgárními citoslovici.
Něco jako : Zpí*emá čubčí syn, by potřeboval nafackovat , hnůj jeden, fuj dobytek.

Alme (Ne, 12. 1. 2020 - 23:01)

Diskusi beru jako slušné placebo, kapky pro zvýšení energie, které nic nestojí. Ale nesmíte být alkoholik, kuřák, melancholik, je to jen pro otrlé a hodně zocelené jedince, hromobijce co nejdou pro tvrdou hlášku daleko. Podle mne hodně lidí čumělo jak tele na nový vrata, co se dnes na té diskusi dělo.

Rakato (Ne, 12. 1. 2020 - 23:01)

A nyní se uklidníme a napíšeme dojmy z tohoto dne. Udělali jsme něco dobrého? Nebo špatného? H.vno. Neudělali jsme vůbec nic, protože sedíme jako dementi jen u počítače. To už není život, ale zahnívání. Bůh nám nežehná, protože jsme byli dnes marní, samý лишний человек.

Alme (Ne, 12. 1. 2020 - 23:01)

Proti N.Y. jsme stále vesničani, stejně tak proti turistům s Tokya, Hong-kongu, koukají se tady na nás jak na křupany ze skanzenu. Takže jsem naprosto v klidu v rozlišování na venkovany a měšťáky, je to dost umělé, dost za to může politika co si hraje na nějakou konzervativní měšťanskou morálku, což bylo dost negativní za První republiky. Co vím, tak ti umělci žili dost prostopášně, šnupali kokeš, neustáli si v novinách vzájemně nadávali a dělali politické spory o prachy samozřejmě a všude dost bídy.

Rakato (Ne, 12. 1. 2020 - 23:01)

Možná, že jsme pro některé vzdělané Korejce a Japonce z velkých měst burani, ale burani, kterým závidí. Zatímci oni mají přemnoženou civilizaci, my se nemusíme pohybovat v hustých davech jako migrující karibú, máme svých padesát metrů čtverečních na osobu a při koupi auta nepotřebujeme kupovat ještě parkovací místo v ceně půlky bytu.

Alme (Ne, 12. 1. 2020 - 23:01)

Nejsem takový světoběžník, nejdále jsem byl na Britských ostrovech a v Jugoslávii u Jadranu, na Severu Afriky, ale tak dobře jako je u nás nikde nebylo. Doma je doma, teď si to ještě uhlídat, v Praze je to mimo kontrolu, ale jinde to třeba i díky místním buránkům a obecním pepíkům, drží čeští spoluobčané a ne Wietnamské drogové mafie, Ruské realitní kartely, Americké řetězce, Německé diskonty, Turecké kebaby, Španělské telefoní koncerny, Americké peníze, Pruské automobilky a výrobci náhradních dílů, Francouzské politické vlivy, Maďarské klobásy, Čínské nudle, Turecké záchody, Tibetské vlajky, Cikánští harmonikáři, taxikáři, Rumusnké šlapky, Ukrajinští továryši,ochrankáři, dělníci, Slovenští premiéři, a další rentiéři, hoteliéři, borelmajitelé, závozníci, drožkáři, slovenské hérečky, brněnští umělci, mezinárodní lobysti, čeští vykukové a hochštapleři.

Rakato (Po, 13. 1. 2020 - 00:01)

Začínám si myslet, že jsi tady fakt nový, a ne další klon zdejšího absolutního anonyma. ---------------------------------------------------- Nuže hodím něco na plac, ať to sviští: Musíme si uvědomit, jak nám pomáhá naše relativní chudoba, relativní vzhledem k západní Evropě, a buďme za ni vděční. Proto imigrační parazité nemají o Česko zájem, proto (když už zadrženi) od nás utíkají do Německa a jinam, kde jsou mnohem vyšší sociální dávky a kde je větší půlka obyvatelstva patologicky ráda vidí. ------------------------------------- Je důležité pochopit, že naše chudoba má nejen mínusy, ale i toto velké plus. Hned se nám bude spokojenějí pohlížet na trojnásobné německé platy a skoro stejné ceny některého zboží v Německu, skoro stejné jako u nás. ---------------------------- A je to o to cennější poznání, že to není žádná slovní manipulace k ohlupování národa, jak jsme zvyklí slyšet od našich politiků, ale čistočistá pravda, na mou duši na psí uši.

Jedovatej (Po, 13. 1. 2020 - 04:01)

"Začínám si myslet, že jsi tady fakt nový, a ne další klon zdejšího absolutního anonyma." --- Tak tím bych si vopravdu nebyl vůbec jistej, podle mýho jde vo dalšího klona toho zpotvořence... primitivní formy života se vobvykle množej pozoruhodně rychle.

VobtáhloVocasa (Po, 13. 1. 2020 - 08:01)

Jsi mimořádný případ stalkera, stačí napsat sdfg a máš psychickou ataku projevujícím se slovním průjmem. Zajímavé, to bude nějaká psychická porucha, patrně.

Návštěvník (Po, 13. 1. 2020 - 08:01)

--

Blekota (Po, 13. 1. 2020 - 08:01)

Sklapni odporná mutlinickový dobytku.

Reklama

Přidat komentář