Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (St, 15. 1. 2020 - 18:01)

Liborovi je dnes už lépe a tak slíbil ,že přijede na víkend za mnou a zkontrolujeme ty práce na domečku a když mu bude dobře tak pojedeme někam na výlet, ale koupat asi ne, protože by zase nastydnul, ale on tvrdí, že by sauna pomohla, tak se ještě dohodnemem. Návštěvníku na ten zájezd jedeme s cestovkou a budeme na Palumbo reef v hotelu, prý je to s Italským majitelem a jezdí tami hodně Čechů. Dnes jsem měla čůrací zážitek přímo ve škole, protože něco opravovali na dámských toaletách a tak jsme měly záchody společné s klukama a já chodím čůrat jen o velké přestávce a spíše preventivně a tak vyčůrám spíš málo, ale kluci byli zvědaví a tak provokovali, že by nás u toho chtěli vidět ale nechali nás vyčůrat v kabince , tak daleko zase nešli do důsledků. Přesto to nebylo příjemné a já se nemohla uvolnit a nešlo mi to moc až po delší chvíli a tak jsem si uvědomila, že jsem čůrala s klukama jen dvakrát.Poprvé s tím ve škole jak mne nechal a pak s Vilíkem a vlastně třetím je nyní Libor a jinak bych se styděla. Včera byla Nikola moc ráda, že může být u mně a chvilku se přitulila a pak se rozplakala a zase řešila to, že se bojí, že se odstěhuju s Liborem a prosila, jestli může být v pelíšku se mnou teď každou noc. Ona je taková opravdu z toho smutná a ikdyž je do něco málo přes 200 metrů od nás, tak se tím ona trápí a tak jsem ji to dovolila s tím, že když tu bude Libor nebo budu mít nějakou důležitou práci ,tak bude u sebe. Ráno jsme se vzbudily na čůrání taky až po noci a Niki už teď dokáže vydržet do rána častěji než dříve, ale pak zase ráno se její pipinka může přetrhnout, jak rychle to pouští ven, ale já taky ráno čůrám hodně a to asi každý po celé noci.

Klára (Út, 14. 1. 2020 - 17:01)

Holky tak to, že bych udělala nějakou besedu po návratu, to určitě ano a dám včasný echo. Ve škole už to vědí a sami mi to nabídli a je to v OA v Lípě kam chodím. Dnes jsem k Liborovi nejela, protože leží a má teploty a kašle a tak abych to nechytla taky. Dnes nebylo žádný zvláštní čůrání a mamča byla pro zboží a tak mně vzala v Lípě a tak jsem čůrala na WC ve škole a doma jsme čůraly normálně. Na ten zájezd je ještě dost času, ale začínám se těšit, ale dnes budeme s Nikolkou doma a jestli bude chtít přijít ke mně, tak jí to dovolím a může tam být do rána. Já jsem včera ji byla dát dobrou noc do pelíšku a ona byla trochu smutná,neřekla to,ale já jsem vycítila ,že by chtěla spinkat u mně,protože mně držela za ruku a nechtěla ji pustit a tak jí to nabídnu. Snad se Libor do víkendu uzdraví abychom mohli být zase spolu.

Návštěvník (St, 15. 1. 2020 - 11:01)

A Klárka,kde tam budete na Zanzibaru a to jedete s cestovkou nebo sami?

Návštěvník (Po, 13. 1. 2020 - 22:01)

Souhlas,taky přijedu mj. Rád bych Kláru taky osobně poznala.

Gita (Po, 13. 1. 2020 - 21:01)

Tak to ti taky přeji. Určitě třeba ve škole udělej o tom přednášku a ukaž nějaký fotky a videa. Jestli je to ta Obchodní akáda v Český Lípě ,tak když dáš echo tak se taky ráda přijedu podívat.

Návštěvník (Po, 13. 1. 2020 - 17:01)

Snad to letadlo na Zanzibar sestřelí íránská protivzdušná obrana, aby se tu konečně objevila nějaká pořádná piss story.

Míla (Po, 13. 1. 2020 - 19:01)

Blbeček.

Honza (Po, 13. 1. 2020 - 18:01)

Že bys napsal něco ty,když jsi tak chytrej? Zatím mi připadáš jako piss kokot.

Klára (Po, 13. 1. 2020 - 17:01)

Měla jsem dnes jedno velký čůrání pod viaduktem a šla jsem s kamarádkou a té se moc nechtělo, ale jak to bývá, když viděla jak čůrám přidala se taky, ale já jsem čůrala hodně a hned jak jsem byla na bobečku protože jsem byla plná, ona z pipinky udělala jen malý pramínek a ještě pár kapiček, teď jsme doma s Nikolou a ona přinesla informaci,že pojedou na jaře na školu v přírodě jak byli loni do Jizerských hor a to někdy v dubnu a tak se mi po ní bude stýskat. Dnes jsem taky trochu smutná, Libor psal,že je mu špatně a má horečku a tak asi nastydnul jak jsme byli v sobotu spulu a venku a tak asi zítra nepřijede,ale mohla bych já za ním do Liberce přímo ze školy. Tak uvidíme. Mamča už zaplatila ten Zanzibar a tak pojedeme všichni a to tedy bude suprový,ikdyž se trochu bojím. Je to strašně daleko a nikdy jsem neletěla letadlem a vůbec to bude nádherná ale asi náročná cesta. Tak pak o tom napíšu taky až se vrátíme. Ale to bude až v březnu. Mám pozdravovat i od Mišky,ona prý jen napíše ,když bude něco nového a tak asi nemá novou lásku a baculka jí čůrá normálně, já ale vím, že často když jsme byly spolu tak jí naopak čůrala taky hodně a prudce a jen málokdy pomalu a slabě. Jdu pomoci mamče s večeří a ještě musím připravit práci na zítra do školy.

Martina (Po, 13. 1. 2020 - 20:01)

Klárko moc ti tu cestu přeju a určitě si užijete báječné koupání, Afriku a pamatuj že se ve Stone Town na Zanzibaru narodila legenda skupiny Qeen, Mercury a má tam v rodném domě muzeum a lze jej navštívit, tak si to nenechte ujít a vůbec, třeba i safari, to musí být bambastický! Tak se těším ,že nám pak napíšeš nebo třeba o tom uděláš někde přednášku a já ráda se přijedu podívat. Krásnou dobrou noc!

Martina (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Vidíš Klárko a ty ses tolik bála. Jsem moc ráda,že jste si prožili příjemný víkend. Já také, byla jsem včera v divadle a dnes jsem se šla projít do lesa,protože bylo sluníčko,ale trochu zima stejně.

Klára (Ne, 12. 1. 2020 - 18:01)

Prožila jsem s Liborem hezký víkend a nakonec jsme všichnii dojeli na koupání do Schandau když jsme nakrmili ptáčky a já jsem měla jen strach trochu ze začátku na recepci u pokladny, ale nikdo nic neřešil a bylo to suprový. Libor byl na mně hodně natěšenej a já taky, ale nedělali jsme tam samozřejmě nic a když jsme večer přijeli domů Libor se se mnou šel projít než odjel, protože má dnes práci a tak jsme se procházeli a on chtěl hned ode mně čůrání a mně se chtělo tak normálně ale stáhla jsem kalhoty a vyčůrala se u nás na zahradě u pergoly a hned jsem měla mezi nohama jeho ruku a ten proud ze mně tekl na ní a tlačil mi dlaňí do pipinky , že jsem měla mokrý i zadeček a stehna,bylo už večer a věděli jsme ,že o nás nikdo neví a tak jsme se vzápětí milovali a bylo mi chladno na pipinku a zadeček,ale bylo to tak krásný, že jsem to chtěla a on to chtěl tak moc,že mi pipinku naplnil velmi brzy. Nenastydla jsem a dnes jsem čůrala bez pálení a bolesti ikdyž jsem jednou byla ráno hodně plná. Přijede zase v úterý a podíváme se na ten domeček jak to tam jde s těma úpravama. Bude večeře a pak přípravy do školy.

Sedmnáctý (Ne, 12. 1. 2020 - 16:01)

Zkus.. voyeurpissing.com a budeš se honit laždý den. Jsou tam holky, co čůrají a mají slabý i silný proud, jsou štíhlé i tlustší, a jsou v sukni nebo kalhotách a mají píčky malé i větší a při čůrání sedí na bobku nebo to dělají v podřepu a čůrají okamžitě nebo až po chvíli a jsou to vesměs holky od 13 do 25 let

Martina (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Já jsem se na ta videa podívala a stačilo mi pár minut. Vás kluky to asi může zajímat,ale ty děvčata jsou tam natočené tak,že o tom vůbec nevědí a ta intimní místa jsou točená zblízka. Ještě že mají postavy rozmazané obličeje, To je děsná představa,že člověk může být nevědomě nasnímán i v takové choulostivé situaci. Ještě bych brala domluvené scény,ale tohle?

Klára (Ne, 12. 1. 2020 - 21:01)

Martino ještě zdravím z pelíšku. Taky jsem ta videa zhlédla a to je strašný,že tě mohou vyfotit jak jsi na záchodě,ale tam jsou natočený i holky co čůrají venku a zblízka jejich zadečky. Hned jsem to zavřela. Hezkou dobrou noc.

Sedmnáctý (Ne, 12. 1. 2020 - 21:01)

Mně se ta videjka líbí. Je to hodně z Německa nebo i Český a Španělský. Když nemáš holku, u toho se vytuním za pár minut. Je to na kvalitní optiku nafilmovaný a ty čůrající prdelky a píčky jsou Boží ikdyž tam jsou rozostřený obličeje ,ale ta holka má nějakou postavu a vlasy a můžeš si ji domyslet a nejvíc jsem vydržel tak pět holek abych se udělal.

Honič (Po, 13. 1. 2020 - 10:01)

Tý holky tam jsou na festivalu piva a pak potřebuju nutně chcát a jdou za první roh a chčijou proudem. A ty co vědí kam se chodí nejvíce venku chcát tak tam daly tajně kamery. Krásný podívání jak jim to chčije proudem přímo z dírek. Jsou tam některé jejich pipiny vidět jak to z nich stříká zblízka. Boží.

Návštěvník (Po, 13. 1. 2020 - 15:01)

Já jsem tohle vůbec neznal. Tahle stránka je TOP všeho holčičího chcaní . To jak chčijou venku, já viděl z toho dvacetiminutovýho videa první tři holky a ta třetí chcala za nějakou stodolou do trávy a její prcinka byla vidět a zadek a sukně a jak to z ní chčije ven a já byl hotovej s ní. Ten, kdo to natočil byl talent, ty holky nemaj o kamerách ani mysl a nevědí vůbec o tom . O to víc je to chcaní jejich opravdický a mně to dostane okamžitě .

Honič (Ne, 12. 1. 2020 - 11:01)

Viděl a velmi mne to vzrušuje a líbí se mi to. Ale každá holka čůrá jiným proudem a trochu jinak a každá má trochu jinou pipinu a to je na tom ještě to nejlepší vidět to čůrá. Proto se ptám na tebe.

Honič (Ne, 12. 1. 2020 - 09:01)

a Gábi jak ti čůrá pipinka?

Reklama

Přidat komentář