Reklama

Kartářka - v čem vám kdy pomohla?

Honzik (Ne, 8. 8. 2021 - 13:08)

To je hloupost minulost součastnost a budoucnost ve věštění existuje vše má své zákony které řídí karma každého člověka....kdo ublíží karmaticky to splatí ne nadarmo se říká že karma je největší svině.Karma existuje i v majetku, státu osobního života.To je něco co nezměněné ať děláte cokoliv.Znala jsem mladou dívku vstoupila do řádu Římskokatolické církve její otec byl ředitel zbrojní firmy, na výrobu zbraní měl syna který měl těžkou nehodu na motorce a jen o vlásek přežil a ta dívka-jeho dcera tu srazila tramvaj se strašnými zdravotnímy následky ....ať děláš cokoliv karma je silnější.Když sleduji dnešní svět a vztahy tak si říkám že válka je nevyhnutelná začalo to Covidem a skončí....

Jana (Po, 13. 1. 2020 - 18:01)

Myslíte se madam ,jasnovidectví je dar Boží možná je pár lidí co podvádí ale práva jasnovidná věštba je pravdivá.Pravda je Bůh a Bůh je pravda.Ne každý ale pravdu chce slyšet .Vaše kartářka jasnovidná Jana.P.S. záměrně nepíšu své příjmení aby z toho nebyl inzerát....Hodně štěstí a pevné zdraví vám všem!!!!

Jano (Út, 14. 1. 2020 - 12:01)

Jasnovidná věštba by byla pravdivá, pokud klient setrvá neustále ve svém pocitovém a myšlenkovém nastavení jako byl při výkladu. A protože se vše mění ( více či méně ), vyplnitelnost předpovědi je taky ( více či méně ) proměnlivá. Je třeba s proměnlivostí počítat a s pojmem "pravda, pravdivá" zacházet jako s kořením

Marie (Út, 14. 1. 2020 - 09:01)

Já chodím do Prahy k panu Brůčkovi už přes 10let a jsem nadmíru spokojená. Pomohl i mým dětem a rodičům. Je to podle mě nejlepší věštec a mystik který u nás je.

Hana (Út, 14. 1. 2020 - 10:01)

To jsem moc ráda, že jste ho zmínila. Díky jeho radám jsem zachránila vztah a mamince život, když ji už doktoři odepsali. Díky panu Brůčkovi jsem dokázala hodně pochopit a dívat se na život z té lepší stránky. Je to i výborný psycholog mimo jiné.

Nicoleta (Út, 14. 1. 2020 - 12:01)

Hano máš na něj nějaký kontakt nebo je to ten,co je na jeho stránkách. Podívala jsem se na google a myslím,že jsem to našla správně, jen mně trochu znejistělo,že je i mimo Prahu. Díky moc za informaci. Myslím,že ho znám i z TV z Barrandova.

Květuše (Út, 14. 1. 2020 - 17:01)

Já kromě pana Brůčka mám ještě v Poličce pana Jukla, bylinkáře a na něj nedám dopustit. Jeho bylinky vždy zabraly a proti různým neduhům a od Brůčka mám vždy přesnou diagnózu a servis,co a jak si pořídit na jaký neduh a i jeho energie z jeho obrazů je úzasná a mám koupeny dva pro sebe a mladé v Pardubicích. Nevím jestli se ti dva znají,asi ne ale k oběma mám maximální důvěru. Když ještě žil pan páter Ferda, tak to byla osvícená osobnost a za ním jsme také často jezdili. Vždy nám pomohli muži, navštívila jsem několikrát i ženy ale vždy jsem byla zklamaná a zbytečně to byla ztráta času a peněz.Takže na otázku včem mi léčitel nebo kartář pomohl odpovídám ve všem ,ale mám důvěru pouze k těmto dvěma výše jmenovaným a předtím když žil tak byl jedinečný páter Ferda.

kamča (So, 15. 1. 2011 - 09:01)

dobrá je Alenka-pastelka rozebere do podrobna ,pomůže je opravdu výborná !

Kateřina (So, 15. 1. 2011 - 01:01)

Karty prectou jenom to, co...Ne vždycky. Mně několikrát vyšlo v kartách, co se pak stalo za několik let.
Nic takového jsem v sobě mít nemohla...

Petra (So, 15. 1. 2011 - 00:01)

Karty prectou jenom to, co mate v danou chvili v sobe. Nic vic od nich - ani od kartarky - nemuzete cekat. I tohle je dost.

Marta Surmajová (Pá, 14. 1. 2011 - 23:01)

seznam
Kolářová Anna...výklad karet- 737118006
http://www.vykladzive.cz/

Jana (Pá, 14. 1. 2011 - 23:01)

ano v televizi jste stále v...cesta

Reklama

Přidat komentář