Reklama

Dokáže se změnit nevěrný manžel?

ytong (Út, 16. 2. 2021 - 04:02)

Já to zkouším skoro 50 let a nejde to ! Kurevník už zůstane-kurevníkem !

Misa (Po, 15. 2. 2021 - 17:02)

A co budu celej život dělat s kurevnikem. Co se furt kurví. A já nešťastná věrná a jak debilka vše odpouštela. Toto poslední už ne.

Návštěvník (Po, 20. 1. 2020 - 16:01)

Nezmění se a je zbytečné kolem toho blbnout. Buď to skousnu a nebo ho vykopnu. Jak jinak to řešit?

Martin (Po, 20. 1. 2020 - 13:01)

Karolíno, jestli se potřebujete podívat na možnost skrytých kamer, doporučuji eshop 1obchod .com, kupoval jsem tam také skrytou kameru, když jsem potřeboval důkaz o manželčině nevěře, který se mi bohužel i naplnil, ale rozumím že chcete mít jistotu.

Ludmila01 (St, 15. 1. 2020 - 17:01)

Zvolíte-li, Karolíno, přespříliš sofistikovanější možnost...mějte na paměti...muži jsou mnohem techničtějšími tvory. Jednoduchá.....naprosto banální " lest " v duchu...pod světlem je největší tma.... bude Vašim trumfem. Nepřeji Vám ovšem, aby se Vaše domněnka potvrdila.

Karolína (St, 15. 1. 2020 - 15:01)

Podle mě by se mi při mé velikosti mobilu nepodařil pořádně zamaskovat, a navíc bez mobilu být nemohu, používám ho denně v práci, myslela jsem spíš opravdu na něco malinkého co by šlo schovat třeba do klimatizace, kterou v ložnici máme za tu mřížku.

Ludmila01 (Út, 14. 1. 2020 - 22:01)

Vážený pane Radku :-) potěšení na mé straně. Děkuji.Vám :-) Nicméně....profesorka češtiny nejsem. Nevylučuji své přihlášení i v ryze..."mužských tématech"....jako jsou dámské podvazky.... punčochy....dámské prádélko..... :-) Přeji Vám příjemný večer....a neméně příjemné....čtení.

Radek (Út, 14. 1. 2020 - 00:01)

Připojím se paní Ludmilo ke Slávkovi. Sympatie nemáte jen u mužů, ale jak vidno, taky u žen. Paní Jiřina Vám nepřímo poděkovala v jiném vlákně, nepochybně na Vaši adresu. Představuji si Vás paní Ludmilo, jako profesorku češtiny na střední škole, kterou jsem si dodělával večerně. Po jejím vstupu do třídy, mne nic jiného nezajímalo. Krásná, svůdná žena, v nejlepších letech, ze které chlapi nespustili oči. Hledám Vaše přihlášení, paní profesorko, ve vlákně s podvazky, punčochami a dámským prádlem obecně, Vy se objevíte ve vlákně s paní Jiřinou, které normálního chlapa musí zvednout ze židle. Bez vulgarizmů, s vytříbeným vyjadřováním jste si získala dalšího ctitele, který se těší na každé Vaše slovo.
S díky, poklonou, sympatiemi a obdivem, paní Ludmilo.

Ludmila01 (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Děkuji za kompliment, Slávku :-) Přeji Vám příjemný a pohodový večer.

Milan (Ne, 12. 1. 2020 - 08:01)

Nezmění se. Nikdo se nikdy nezmění, jsme jací jsme. Osobně, mám manželku, nyní 8let, tři děti. Vždy jsem měl sex s jinými ženami kromě všech partnerem, které jsem kdy mel, vždy ho mít budu. Protože na tom prostě nic špatného nevidím. Není to, ale o tom, že hledám něco lepšího, to nikdy, prostě potřebuji změnu, potřebuji si připomenout, že doma je to stejně nejlepší, vím, že to nejlepší mám doma. V sexu i v životě. Nikdy bych ženu neopustil, byť milence bych jí rád dopřál. Ale jsem již trochu opatrnější, pokud mám milenku (ne jen na sex), pak rozhodně volím šťastně vdanou, s dětmi.

Ludmila01 (So, 11. 1. 2020 - 19:01)

Patrně, Karolíno, podezříváte manžela zbytečně. Pro Váš " klid " v duši.... všimněte si pečlivě..zda zůstanou na svém místě Vaše osobní věci, které ponecháte na "určitém" místě. Fantazii se meze nekladou... Prozradit ho může i odlišná vůně dámského parfému na povlečení....což byste jistě zaznamenala. Diskrétních možností je spousta.

Slávek (So, 11. 1. 2020 - 20:01)

Paní Ludmilo,sem tam si v některé diskuzi čtu vaše komentáře,a musím říct,že se mi líbí.Působíte jako rozumná a vyzrálá osoba,což se bohužel o mnohých jiných diskutujích nedá říct.Nechci samozřejmě nikoho vynášet do nebes,ale je to můj takový projev sympatie.

Karolína (Pá, 10. 1. 2020 - 15:01)

Podařilo se Vám někomu dokázat partnerovi nevěru? Myslím si, že když chodím do práce na noční, tak místo mě chodí někdo zahřívat postel, ale nevím jak to dokázat. Jednou jsem se vrátila ve 4 ráno, ale to byl manžel sám, a já nemohu z práce chodit jen tak dřív.

Jarka (St, 15. 1. 2020 - 14:01)

Jesltli mas mobil, instaluj si tam nahlravani, tak ho nech doma na nejakem miste v loznici, zapni nahravani, vypni wifi, zvuk a dalsi funkce, ktere by tvuj mobil mohly doma prozradit a pak uvidis no.

teda (So, 8. 6. 2013 - 11:06)

nemyslím. Záleží jak...ten slovní obrat "zásaditá manželka" mě dostal. Zásadová - když už. Pleteš si PH organismu s morálním postojem.

p.jojo (So, 8. 6. 2013 - 10:06)

Notorického nevěrníka lze...Tino souhlas, je to jak s kazdou zavislosti v zivote proste pravdepodobnost "napravy" je minimalni a pokud se prekonaji tak recidiva je velmi vysoka.
Znam par zen i muzu kteri byly promiskuitni do te doby nez potkali velkou lasku ale trebas po 10 letech vernosti do toho velmi rychle spadly znovu a jeli v zabehnutych kolejich dal.
Souhlasim tedy ze povetsinou je "naparava" spojena spise poklesem celkove sexualni aktivity nikoli s nejakou moralni napravou.

To si (Pá, 7. 6. 2013 - 12:06)

tak nevěru neodpustit nikdy....nemyslím. Záleží jak dlouho spolu jsou manželé, jak se znají. Vůbec nesouhlasím s tím, že jen škaredým manželkám zahybají manželé. Naopak někdy mají čuprženy a milostný románek mají s prominutím s čuchtou. Ale třeba líp š..á protože je ošklivá tak dá každému a pak má velké sexuální zkušenosti. Ona potmě je totiž díra jako díra. To je příklad mojí kamarádky. Fakt ženská, za kterou se mnoho mužů ohlídne, a taky už jí není dvacet ale je pěkná. A ten její jí nesahá ani po paty a nabalil si takovou šeredku. Kamarádka z toho byla špatná, to aby i ona byla nevěrná jsme spolu probíraly, ale byla zásadně proti. Já nevím, já bych mu zahla taky. Jenže ona je fakt mimořádně citlivá a zásaditá. Ten její se té milenky navolil a já je často vidím jak se vodí, švitoří spolu. Nedavno jsme se bavily o tom jestli mu to odpustila. Řekla že jo že to pro jejich manželství byl velký přínos a mají to lepší než před tím. Že se její manžel po té avantýře změnil dost k lepšímu. Tak asi jo. Já mám přítele ale kdyby mi zahnul tak letí do hodiny.

Tina (Pá, 7. 6. 2013 - 10:06)

tak nevěru neodpustit nikdy....Notorického nevěrníka lze změnit jedině vykleštěním,to mu zatrhne tipec.I kdyby to ještě někdy provedl,každopádně žádnou neoplodní.

Dobrý večer (Čt, 6. 6. 2013 - 22:06)

tak nevěru neodpustit nikdy. A nemanželské dítě no nazdar. Tak jestli s manželem i přesto nějaká hrdá manželka zůstane? Tak buď toho manžela tak moc miluje, což je už napováženou. Nebo a to je asi jistější je to hnusná ženská, kterou by už žádný muž nechtěl.

Jsem (Čt, 6. 6. 2013 - 21:06)

milenka ženatého muže. Nejsem na to hrdá. Milujeme se. Štve mě když o manželce a dětech mluví přede mnou. Cítím že ona je mezi námi. Je a bude. S tím se musím smířit jestli ho nechci ztratit. O rozvodu nemluví. Asi se rozvádět nechce. Už je mu taky padesát. Ach jo.

Reklama

Přidat komentář