Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

optimisto (Po, 13. 1. 2020 - 17:01)

to se přece čekalo:))))))

čtenářka (Ne, 12. 1. 2020 - 22:01)

A to ještě Mio s Milčou berete stejné léky co jsem zde četla.Ale asi je teď Milče dobře.A pozdravuji Andreu,je milá.A kde je Kača a Ota?

Mia 22 (Ne, 12. 1. 2020 - 22:01)

Jo bereme stejný druh Asentru, jenže já mám k tomu ještě Prosulpin, protože o mě dr. ví úplně všechno. Proto vím, jak to účinkuje a taky dobře vím, proč se na to nesmí alkohol.

Kača (Ne, 12. 1. 2020 - 22:01)

Zdravím. Sem letmo nakouknu, děti jsou nemocné. A, bohužel, mám osobní problém s Otou. Tak to tu raději přenechávám jemu, ať sní své sny...ze kterých se mi zvedl žaludek. Ale zase jsem se zasmála, když Milu tvrdil, že Sergej je spokojený, protože má jeho za sluhu. Ach jo...Přeji vám klidný týden a hlavně zdraví.

jj (Po, 13. 1. 2020 - 13:01)

Ota se vybarvil, mně by jeho sny nevadily, každý o něčem sní, co druhého nenadchne. Mně spíš odpuzuje jeho srabáctví. Když by Miluna potřebovala pomoc, tak Ota zaleze, ani nedutá. Čeká, až Miluna zesílí a pak chce přes kamarádství se Sergejem uplatňovat své fantazie na ní. Vlastně to ani není kamarádství, spíš využívání.

Mia 22 (Po, 13. 1. 2020 - 17:01)

To je nejspíš důvod, pro Ota nemá žádné přátele. Působí jako dobrák, který je moc sám, ale jak se s někým spřátelí začne vystrkovat růžky. Jasně že neuspěje, to jen Miluna se s ním zabývá.

. (Po, 13. 1. 2020 - 14:01)

Zesílí nebo zešílí,tam mělo spíš asi být? Jinak souhlas s tebou.Možná jestli je jí teď dobře,to se Otovi třeba nehodí do krámu.Zvlášť když Miluna po schůzkách s ním nějak neprahne.

čtenářka (Ne, 12. 1. 2020 - 22:01)

Já mám názor jako Mia.

Fernando (Ne, 12. 1. 2020 - 21:01)

U těch Restaurací by to Miluna mohla klidně zkusit. Prostředí zná, líbí se jí tam, měla by to i s platem, je tam živo a vzrůšo, pracovní dobu lze i dohodnout, takže by se nemusela lekat ranního budíka, jak píše Návštěvník - mimochodem, piš si aspoň "návštěvnice", když jsi žena... Návštěvníků je plná Doktorka, nevím kde se s tím roztrhl pytel. Na mých dřívějších diskusích měl každý/každá nějaký nick, některé se musely pro přehlednost i číslovat (Jana I, Jana II).

Mia 22 (Ne, 12. 1. 2020 - 22:01)

Fernando, nesdílím tvůj optimismus. Jo Miluně se v rest., líbí, jenže když bude v pozici zaměstnanec, tak to bude jiné. Budík ji sice ráno nezpůsobí migrénu, ale budou jiné problémy. Host se na ni zamračí nebo ušklíbne, šéf ji sprdne a je konec nadšení.

Radka (Ne, 12. 1. 2020 - 20:01)

V čem Bianko u Sergeje myslíš že má Miluna z něj a o něj strach? A já taky nevím co si mám o Sergejovi myslet.Zažila jsem s nima co jsem zažila a pak mě tam už nechtěl a Miluna ho poslouchá.Jsem zvědavá co on a Ota.

bianka (Ne, 12. 1. 2020 - 20:01)

Ano, potřebuje si uvědomit hodně věcí. A s tou práci, to také vidím snad na nějaké brigády. Ona prostě nemá pracovní návyky, nezapadá do pracovního kolektivu. Jinak o Sergejovi prozatím nevím co si o něm myslet a nějak tuším, že má z něj a o něj Miluna strach. Možná proto tu svou zlou povahu prozatím nedává najevo. Jsem také ráda, že jí ty AD pomáhají, ale víme, že u Miluny si člověk není jistý a stačí málo a všechno je zase jinak.

ne (Ne, 12. 1. 2020 - 20:01)

že nezapadá, ona nechce zapadnout. Nechce se v ničem přizpůsobit, nic respektovat a pak je jen agresivní jak psala. Pracovní návyky nenabyde jinak než že začne pracovat. Jenže ona nikdy nemusela, protože ji vždy rodiče podrželi. A bylo by t tak zase

njn (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Milča si na všechno potřebuje přijít sama, že ji to oslovuje, že ví o čem se píše. Stát se může cokoliv

bianka (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Také sem občas kouknu a nevím, jak Milu dlouho vydrží. Kdy se zase začne nudit. Protože to nevěstí nic dobrého. Snad brzy půjde zase zkusit pracovat, jak psala. Chtěla bych věřit, že se mění díky AD k lepšímu. Píše docela jinak. Ale je tady pořád to ale. Tak napíšu MILU VYDRŽ. A když se začneš nudit, vyšmejdi třeba byt, pořád je co zdokonalovat, domácnost je práce pořád dokola a možná jsi pocítila tu radost, když jste se Sergejem práci udělali a byli jste spokojeni, že jste si to vylepšili. Plánuj co zlepšit, uvařit, kde si vyjít. Člověk by měl pořád něco plánovat a pak se třeba z toho těšit.

Mia 22 (Ne, 12. 1. 2020 - 20:01)

Nechci ti brát iluze (pokud teda ještě nějaký máš) i když bych Milči moc přála, aby se to všechno změnilo. AD povahu nezmění, pomůžou sice zklidnit a vidět život poněkud lepším, ale to je všechno. Možná Milu nastoupí do práce, jako už mnohokrát, vydrží tam pár dní, jako mnohokrát. Domácnost ji zase bavit nebude, to jen ted, troška euforie a popud ze strany Sergeje, ale to zase vyprchá, zase to bude jako dřív, jen ty hnusný stavy mít nebude. Otu raději ani nekomentuju. Nechci být zlá, nebo urejpaná, jen píšu jak to vidím, po těch letech.,já.

Návštěvník (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Bianko, budu kousavá, ale ona nemůže do práce. Co když zazvoní budík a rozjede jí migrénu? Její slova. Zlomila jsem hůl.

Andrea (Ne, 12. 1. 2020 - 18:01)

Ahoj všem, Milča se asi zabydluje a to se mi líbí, myslím, že se cítí dobře a to mě těší, já měla pěkný odpočinkový víkend, manžel byl po dlouhé době doma a staral se o vaření a já konečně sedla ke knize, děti nezlobily a hlavně bez migrény, pěkný večer všem

sledující (Ne, 12. 1. 2020 - 18:01)

Máš pravdu Pilsnerko,aspoň někdo to zde drží.Mně tu chybí všichni diskutující,který zde znám a vás už jsem tu dlouho neviděl.A dneska tu začíná být nějak prázdno.Mio nebylo to k ničemu.Já tě čtu rád.

Mia 22 (Ne, 12. 1. 2020 - 18:01)

Děkuji. Víš já děsně nerada dělám zbytečnou práci a zbytečně si týrám mozek. Ono je to těžký, malýmu dítěti řekneš nesahej na kamna, nebo se spálíš, ono to stejně zkusí, spálí se a pak na ně vícekrát nesáhne. Milči to můžeš říkat pořád dokola a stejně na ta "kamna" hrabe pořád.

Reklama

Přidat komentář