Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Radka (Ne, 12. 1. 2020 - 20:01)

V čem Bianko u Sergeje myslíš že má Miluna z něj a o něj strach? A já taky nevím co si mám o Sergejovi myslet.Zažila jsem s nima co jsem zažila a pak mě tam už nechtěl a Miluna ho poslouchá.Jsem zvědavá co on a Ota.

bianka (Ne, 12. 1. 2020 - 20:01)

Ano, potřebuje si uvědomit hodně věcí. A s tou práci, to také vidím snad na nějaké brigády. Ona prostě nemá pracovní návyky, nezapadá do pracovního kolektivu. Jinak o Sergejovi prozatím nevím co si o něm myslet a nějak tuším, že má z něj a o něj Miluna strach. Možná proto tu svou zlou povahu prozatím nedává najevo. Jsem také ráda, že jí ty AD pomáhají, ale víme, že u Miluny si člověk není jistý a stačí málo a všechno je zase jinak.

ne (Ne, 12. 1. 2020 - 20:01)

že nezapadá, ona nechce zapadnout. Nechce se v ničem přizpůsobit, nic respektovat a pak je jen agresivní jak psala. Pracovní návyky nenabyde jinak než že začne pracovat. Jenže ona nikdy nemusela, protože ji vždy rodiče podrželi. A bylo by t tak zase

njn (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Milča si na všechno potřebuje přijít sama, že ji to oslovuje, že ví o čem se píše. Stát se může cokoliv

bianka (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Také sem občas kouknu a nevím, jak Milu dlouho vydrží. Kdy se zase začne nudit. Protože to nevěstí nic dobrého. Snad brzy půjde zase zkusit pracovat, jak psala. Chtěla bych věřit, že se mění díky AD k lepšímu. Píše docela jinak. Ale je tady pořád to ale. Tak napíšu MILU VYDRŽ. A když se začneš nudit, vyšmejdi třeba byt, pořád je co zdokonalovat, domácnost je práce pořád dokola a možná jsi pocítila tu radost, když jste se Sergejem práci udělali a byli jste spokojeni, že jste si to vylepšili. Plánuj co zlepšit, uvařit, kde si vyjít. Člověk by měl pořád něco plánovat a pak se třeba z toho těšit.

Mia 22 (Ne, 12. 1. 2020 - 20:01)

Nechci ti brát iluze (pokud teda ještě nějaký máš) i když bych Milči moc přála, aby se to všechno změnilo. AD povahu nezmění, pomůžou sice zklidnit a vidět život poněkud lepším, ale to je všechno. Možná Milu nastoupí do práce, jako už mnohokrát, vydrží tam pár dní, jako mnohokrát. Domácnost ji zase bavit nebude, to jen ted, troška euforie a popud ze strany Sergeje, ale to zase vyprchá, zase to bude jako dřív, jen ty hnusný stavy mít nebude. Otu raději ani nekomentuju. Nechci být zlá, nebo urejpaná, jen píšu jak to vidím, po těch letech.,já.

Návštěvník (Ne, 12. 1. 2020 - 19:01)

Bianko, budu kousavá, ale ona nemůže do práce. Co když zazvoní budík a rozjede jí migrénu? Její slova. Zlomila jsem hůl.

Andrea (Ne, 12. 1. 2020 - 18:01)

Ahoj všem, Milča se asi zabydluje a to se mi líbí, myslím, že se cítí dobře a to mě těší, já měla pěkný odpočinkový víkend, manžel byl po dlouhé době doma a staral se o vaření a já konečně sedla ke knize, děti nezlobily a hlavně bez migrény, pěkný večer všem

sledující (Ne, 12. 1. 2020 - 18:01)

Máš pravdu Pilsnerko,aspoň někdo to zde drží.Mně tu chybí všichni diskutující,který zde znám a vás už jsem tu dlouho neviděl.A dneska tu začíná být nějak prázdno.Mio nebylo to k ničemu.Já tě čtu rád.

Mia 22 (Ne, 12. 1. 2020 - 18:01)

Děkuji. Víš já děsně nerada dělám zbytečnou práci a zbytečně si týrám mozek. Ono je to těžký, malýmu dítěti řekneš nesahej na kamna, nebo se spálíš, ono to stejně zkusí, spálí se a pak na ně vícekrát nesáhne. Milči to můžeš říkat pořád dokola a stejně na ta "kamna" hrabe pořád.

Mia 22 (Ne, 12. 1. 2020 - 16:01)

Vede se mě celkem dobře. Nepíšu, nemám co. Všechno co jsem chtěla jsem napsala několikrát a nebylo to k ničemu. Když mám prostor, tak to zde přečtu a v podstatě je mě všechno fuk.

sledující (Ne, 12. 1. 2020 - 14:01)

Jak se vede Jirko,Alice,Pilsnerko,Mio? Už jste dlouho nepsali.

Pils (Ne, 12. 1. 2020 - 17:01)

Ahoj sledující, ahoj všem, já jsem týden marodila, takže když jsem přišla z práce a obstarala psa, jen jsem padla do postele. Ale už jsem se nějak zmátořila. A že nepíše Jirka s Aličkou, to je mi taky líto, chybí mi tu. Ještě že to tu drží Milča + ostatní.

Mia 22 (Ne, 12. 1. 2020 - 18:01)

Taky mě schvátil bacil, už před svátky. Kašlala jsem div jsem plíce nevyplivla, tak jsem zahájila osvědčenou léčbu. Průduškový čaj, nastrouhaný zázvor s medem a citronem a prala jsem to do sebe. Ještě pokašlávám, ale jen trošku. K dr. jsem nešla, ještě bych tam chytla něco horšího. A pokud mě nesmrdí cigára, tak to není tak hrozný. Ale stejně bych měla navštívit - výhledově - obvodní na technickou prohlídku, holt věk chce svoje a já tam už dlouho nebyla.

čtenářka (Ne, 12. 1. 2020 - 11:01)

Jo Milčo bez psychických problémů je život snadnější.

Miluna (So, 11. 1. 2020 - 20:01)

No my jsme toho udělali dost,oba spolu myli právě okna,pak já zametala on vytíral,pak jsme přestavovali nějaký věci a nábytek-hlavně on a já přicmrdávala,pak dal vyprat prádlo a já ho pověsila,pak jsme společně odnášeli nepotřebný věci do kontejneru,pak jsme spolu utírali prach,každej někde,k tomu sem umyla nádobí a on zprovoznil nějaký světla.Iniciátorem byl on,asi vnitřně oba cítíme co jsme měli v tom doupěti,ty chlapi tam fakt hnijou za živa a jak jsme měli krizový období i on problemy které se mu naštěstí vyřešili tak asi proto dostal chuť si to tady v novém vylepšit a já dostala chuť taky když sem viděla jak se snaží tak sem se snažila taky ale jak píšeš tim že je chlap je to znát že vydrží víc.A tu práci pujdu zase v týdnu ještě do nějakych Rest.se zeptat.

hmmm (So, 11. 1. 2020 - 14:01)

Tak jasně, že takhle nevypadá láska, ale to slovo oni ani nepoužívají.

Fernando (So, 11. 1. 2020 - 01:01)

Miluno, prosím tě, neřeš voloviny a užívej si konečně spokojeného života! Píšeš (21.03): "...a najednou teď je to krásný, tak proč? Co je jinak???" To je nesmysl bádat po příčině dobré pohody a užírat se nejistotou a žárlivostí. Už jsem to někdy psal - můžeš být pyšná, Sergej tě má rád, nechtěl by bez tebe žít; kolika zdejším lidem to asi jejich protějšek v životě řekl? Důkazem toho byla i jeho chvilková agresivita - fyzická i slovní. Měl zřejmě strach, že tě náhle ztratí. Ženský brečeji, citově vydírají, to on neumí, v pocitu bezmoci bojoval svým způsobem. Žij normálně, nehledej ve všem pochybnosti a záhady, které tam nejsou a dědkům se Svíčkovou se vysměj do ksichtu. Dobrou noc i víkend všem.

Miluna (So, 11. 1. 2020 - 12:01)

To si napsal krásně Fernando,uplně mi to na to dalo nový pohled.A odpovídá to tomu že on mi vysvětlil že tak bouchnul kvuli tomu že se cítil raněnej když sem zase řekla o rozchodu.To mi pak ještě po té hádce psal že je pro něj nemocný být beze mě.To nemocný tam asi měl překlep a mělo tam být nemožný si tak myslim.To mě jen teď nahlodal ten s těma bordelama,vadí mi když mu tohle cpe někdo do hlavy víš,tyhle myšlenky.Já sem teď spokojená ale ještě tohle trochu zůstalo uvnitř.Teď třeba tohle píšu ale ležíme a on mi hladí po vlasech.No a anonyme já Otu nevyhledávam a nějak mi to na něj nesedí že by Sergej tohle mi udělal.To by pak uplně změnil tvář.Ale to slovo 25letá mi mrzí a nějak nevim proč moje stavy přirovnal k věku.Já ty stavy právě znam nějak po dvacítce takže věkem to neni.Ale zůstalo mi v hlavě proč zrovna použil věk 25 let,někdy mam chuť se ho zpětně zeptat.Já v tej hádce to neudělala a vzteky jak mě hrabalo sem ho začla posílat za mladší,asi sem ho i tim zkoušela ale vzalo ho to protože nesnesl mojí myšlenku že bych se ho chtěla zbavit.Ale já mu to řekla už ze zoufalství jak sem byla v prdeli.

Návštěvník (So, 11. 1. 2020 - 12:01)

Osobně ukáčkám nevěřím ani pozdrav. Jsou šťastní, když si tady narazej ženskou, kor která jim v posteli udělá pomyšlení a ještě na ní pozvou úchyla aby si jí pořádně všude osahal a pak bude vyvádět, že bez ní nevydrží. Ha ha. Ale vydrží, jenže ten sex by musel platit. A ono jen vykouření za pětikilo, kde by na to bral. A nakonec jdou stejně po šichtě do bordelu.

Reklama

Přidat komentář