Reklama

na holou nebo ne ?

Právník (So, 11. 1. 2020 - 19:01)

A víte,že se jedná stran rodičů o týrání svěřené osoby a ohrožování zdravého psychického vývoje? Chcete-li pomoci, dám vám spojení. Nebyli byste zdaleka jediní.

Abe (Ne, 29. 12. 2019 - 18:12)

Své děti jsem nebil a vůbec ne na holou. Měl jsem k tomu zásadní důvod. Já sám jsem byl bit velmi často. Většinou nezaslouženě a velmi krutě. Zásadně na holou, i úplně do naha. Táta mě byl gumovým řemenem, který nechával krvavá jelita. Několikrát mne zbil do bezvědomí. Neváhal použít i pěsti. Nejhorší byly exekuce kdy s naši pohádali, nebo porvali a pak si oba vylili vztek na mě, ač jsem nic neprovedl. Naštěstí se rozvedli, ale od matky jsem býval bit neméně jen menší silou. Požívala mnoho nástrojů. Měchačku, rákosku, pravítko, prut, mokrý ručník aj. Nikdy mne nebila rukou. Občas mne nechala si vybrat čím chci být bit a musel to donést. Byl jsem bit za její nezdary, problémy, dojmy. Stačilo se špatně podívat, nebo okamžitě nereagovat na její přání a už to bylo.

Denisa (Po, 23. 12. 2019 - 15:12)

Já dostávala na holou od otce ikdyž jsem byla větší. Jednou jsem se u toho počůrala bolestí a pak mu asi něco došlo a od tý doby na mně ani jednou nesáhl bitím.

doctorjsv13 (Pá, 8. 5. 2020 - 00:05)

Chtěl bych tě vidět čůrat! doctor

Verča (Čt, 2. 1. 2020 - 08:01)

Mě dávala na holou naštěstí jen máma. Třeba v 16 letech bych nechtěla vystrkovat prdel před tatkou.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 21:12)

Nahota byla u výprasku to nejhorší. Trestal vždycky táta, byl jsem ohnutý přes jeho kolena. Problém byl v tom, že u toho byla máma a před ní jsem se vždy styděl. Hlavně v dospívání to byla noční můra. Na konci vyprasku jsem byl úplně nahý a to mi vadilo nejvíc - to ponížení před mámou. Být nahý před tátou by bylo asi ok, ale před mámou - když mi viděla penis a všechny intimní partie - bylo u výprasku to nejhorší. K tomu taky ten nepříjemný pocit 'stydění se' při vystrčeném konečníku, když jsem byl ohnutý přes kolena. Slyšel jsem už často, že někdo dostal doma naplácáno na holou..

anonymous (St, 6. 11. 2019 - 09:11)

Opravdový vyprask je jedině na holou. Pak si dítě zapamatuje co provedlo a proč za to dostalo. Pro chlapce alespoň 50, pro dívky 25. Pak na půl hodiny kleknout do kouta na hrách s odhalenou zmalovanou zadnicí a máte vystaráno.

Marie (St, 6. 11. 2019 - 09:11)

Jsi tyranská zrůda pro kriminál. Zjistím si tě.

Dan (St, 6. 11. 2019 - 09:11)

Souhladím s tebou. Tyhle zrůdy by se měly trestat a ono to naštěstí funguje. Za par minut mám jeho identitu.

Olga (St, 29. 5. 2019 - 11:05)

Jak pročítám komentáře, tak mám pocit, že buď mají lidé bujnou fantazii a skrývají nutnou touhu po tom, co píší....nebo mají rodiče s prominutím ujetý, nebála bych se říci deviovaný. Aby otec stahoval kalhotky dospívající dceři mi přijde ani ne tak ponižující jako až úchylný. Možná proto je na každým rohu pedofil nebo jinak znetvořená osoba, když žijeme v takovéto společnosti. A už vůbec nechápu, že se s tím někdo chlubí. Nevím, kde to žijem.....fakt to v naší společnosti bude jen jedna prasárna za druhou.

Vasek (So, 25. 5. 2019 - 11:05)

Byl jsem u tety,vbehl jsem zvenku dovnitr,co jsem videl,mi zustane v pameti cely zivot.Nebylo to obvykle,jako ze videt nahou holku,nebo oba nahe,jak se pripravuji....Zde lezel bratranec na zadech,teta mu drzela jednu skrcenou,roztazenou nohu,starsi sestrenice druhou,tak ze byl roztazeny s vyspulenou prdeli,mladsi sestrenice,v nohach gauce v drepu,mu strjala do prdele teplomer.Bratranec brecel,vedle lezela varecka.Dovtipil jsem se,ze asi dostal na holou.Chtel si davat ruce pred diru,kdyz jsem vbehl,teta vsak rekla,chces dostat znova?Tak ruce dal zpet,tj do polohy,"vzdavam se",a s brekem lezel dal.Ony se usmivaly a merily ho.No,asi tam byly takovy pomery,sestrenice mi pak rekly,ze kdyz zlobi,dostane varechou stridave od tety I od nich,ale pry jen nekdy.

Mirek (So, 18. 5. 2019 - 12:05)

V 16ti jsem byl v nemoc ici,sestra mne vzala vecer do sesterny,ze mi da injekci.Stahla mi trenky az ke kotnikum,trochu jsme se ohradil,ona mi dala injekci,placla mne pres prdek,at se nevztekam,nebo dostanu vyprask na holou.Byla to moc pekna zenska kolem tricitky.Jemne jsem se prohnul a vyspulil zadek.Pochopila to jako vyzvu,zamkla sesternu a rekla.Tak ze zlobis?No pockej,a dvakrat mne silne placla.Bolesti jsem vzdychl aa,na to simne ohla pres koleno a distal jsem od ty krasny zeny velmi silnyvyprask,schvalne jsem se bolesti nebranil,ba zacal jsem klidne,uvolnene bulit,ji se to libilo a s chuti mne placala vsi silou.Pak si odpocinula,nekde vzala ukazovatko,a zacala mbe vyplacet s nim,to uz jsem bulil,ale bylo mi zaroven dobre.Vzdy v pauze mne pekne hkadila,zajizdeka prsty mezi pulky,riztahivala je,prejizdela mi pres dirku.Pak mne polibila na zadek,rekla ze je rada,ze mne I citi,zkratkz,uvolnila se I ona. Pak jsem si jeste leh na zada,merila mi teplotu v zadnici a pritom mne druhou rukou placala.Moc se mi to libilo.

arpad (So, 29. 6. 2019 - 12:06)

Toto je hezké. Taky by se mi to líbilo.

Marek (St, 8. 5. 2019 - 14:05)

Tady jde bud o fantazie, nebo zde mame hodne autoru prispevku, kteri vyrustali v 19. stoleti.

ivet (St, 8. 5. 2019 - 11:05)

Úplný souhlas, to byly časy. Mně na holou před třídou naštěstí bylo jen vyhrožováno a i tak jsem si to pamatovala, jen stačilo pohrozit. Ale jak píšete o tom těláku, v páté třídě jsem si zapomněla plavky na plavání a musela do kalhotek. Jenom do kalhotek, naštěstí nahoře jsem ještě nic neměla. A ta potupa, když mi učitelka řekla, že se smilovala, jinak příště mi je svlíkne. Strašně jsem se styděla a pak je nosila pořád připravený.

Jana (Čt, 9. 5. 2019 - 07:05)

Taky jsem zažila, v kalhotkách na těláku. :-) T oale bylo na prvním stupni. Pak jsme měli učitelku, která s velkou oblibou dávala na zadek a to na holý!!!! Hlavně tedy holkám. Menší prohřešek byl u katedry dřevěným pravítkem 3-5 ran. Větší, "hezky" u ní v kabinetu rákoskou 10-25 ran!!

Jan (Čt, 16. 5. 2019 - 19:05)

Škoda že jsem tam nebyl ředitelem, to bych si takovou učitelku pozval do kabinetu a nasekal bych jí na holou. Pak by jí taková výchova přešla!!

Jana (Po, 20. 5. 2019 - 08:05)

ono to nebylo tak špatné, doma bych totiž dostal 2x tolik od matky

Petra (Út, 21. 5. 2019 - 06:05)

ahoja Jani, no já to měla stejný a byla jsem ráda za "pár" (10-15) ran dřevěným pravítkem od učitelky v kabinetu na holou. Za poznámku nebo horší známku by mně doma mamina seřezala prdel rákoskou do fialova

Peťule (So, 4. 5. 2019 - 12:05)

....ten tělocvik byl nejhorší. Fakt nás nechala učitelka před klukama skákat do písku nebo přes kozu v krajkových kalhotkách a spodním tílku a to i v sedmé třídě, kdy už jsme vypadaly jako ženský a měly své problémy. Za to dnes je z toho disciplína do života.

Reklama

Přidat komentář