Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Robin (Pá, 27. 12. 2019 - 00:12)

Včera ráno mi můj 13 letý syn řekl, že by chtěl nosit plínky. Což mně pochopitelně zarazilo. A k tomu dodal, že si sám koupil jedno balení DryNites. Odešel do pokoje a přišel pouze v plínce a triků. Celý den do nich dělal všechnu potřebu a chtěl abych mu koupil další (nejlépe ty, které mají i lepítka po stranách). Na otázku kde k tomu přišel, mi odpověděl, že v Americe nosí plínky hodně dětí jako on plínky a je mu se to líbí. Koupil jsme mu další tři balení DryNites. Měl bych mu prostě koupit další a nechat ho nebo mu to zakázat?

Jana j (Pá, 27. 12. 2019 - 07:12)

Pokud mu je zakážete, tak si je stejně koupi sám. Klidně mu vyhovte. Kupte, ale pleny na lepitka a udělejte pravidla která bude dodržovat. Když je chce, tak prosím, ale vše co k tomu náleží. Starejte se o něho jak o batole. Pleny stále bez ohledu kam se jde. Potřeba pouze do nich. Kupte mu lahve pro kojence a přikrmujte ho z nich. Pokud bude protestovat, tak mu řekněte, že buď vše a nebo nic. Tedy i žádné pleny.

T (St, 25. 12. 2019 - 17:12)

Tak jsme u tety v Polsku když jsme tam přijeli tak vše bylo ok pak tě tety dva synové zjistili že nosím plenky chvilku byl posměch že já jsem batole ale pak je to přešlo když zjistili že na noc dostanou také pleny a bylo po smíchu.

T (Út, 24. 12. 2019 - 13:12)

Včera jsme jeli pryč mamka malý bráška a já vlakem máma dávala plenky braskovy a já jsem koukal jak ho prebaluje a pak to nastalo mamka se zeptala mne copak bys chtěl a já řekl mami blbě se mi to říká ale chtěl bych také pleny mne je 13 let a malymu braskovy je 3 roky mamka se chvilku rozmyslela a pak pravila ok dám ti co chceš tak běž do pokoje ale sebou si vem podložku s vysvlect do naha lež na podložce přijdu nejdřív s ziletkou a oholim ti nohy a hlavně mezi nohama abys byl krásné batole hladký zkusím ti dát nejdříve jednorázové pleny a když ti nebudou tak látkové pleny a bude to podle mich pravidel budeš poslouchat tak mamka mne oholila a dala mne kombinaci plenek jednorázové plus látkové pleny a punčocháče dětské ale s poloviční kombinezou v pase to má široký úplet tak mne jednoduše může prebalovat a prý abych moc nekomunikoval tak jsem dostal i dudlík od malého brasky a řekla mi že budu dostávat i plenky u tety. Teď už dlouho nic nenapíšu jelikož batole mobil nepoužívá.

P (Po, 23. 12. 2019 - 10:12)

Jenom ste si popletly tema. Tady to puvodně nebylo o dementech ani fetiši ale o cestování .

Marta (Po, 23. 12. 2019 - 08:12)

Včera jsem synovi dala na noc 4 látkové pleny musela jsem mu je dát včera ráno byl pomoceny tak ho prebaluji dnes ráno byla suchá tak jsem mu ji nechala on říkal že je má suché že by jic chtěl sundat a já mu říkám že je budeš mít i přes den a přidám mu ještě punčocháče ale se slemi aby pleny nepadaly. A on se mi ptal jestli ho pak prebalim když se pokadi či pocura odpoledne jedeme pryč tak mu dám jedno rázové plenky s kombinací látkových ale s punčocháči a tepláky a on je postižený je na invalidním vozíku možná bude bez teplaku máme fusak tak bude mít jen punčocháče s plenkami a teď mi říká že bude chtít tepláky ale s vyšším pásem že to vypadá poloviční kombinéza ale stejně bude mít fusak nechám ho bez bot ale botky. Máme sebou on se snaží chodit tak ho držím a z vozíku má chodítko stejné nosí je dětské prestige kotníkové bud to barevné nebo nízké dennimky.

Jana (St, 18. 12. 2019 - 09:12)

Třeba Jeník 10 letech může být i nemocný může být i autista těmto dětem se plenky normálně dávají ale plně s tím souhlasím že ho mamka musí prebalit když se sám neprebali a že má bodyčko a punčocháče tak bodyčko a punčocháče plinku drží tam kde má a jeho mamka nechce aby mu plenky nespadly. Tak je má zafixovane. Mému synovi a dceři dávám také plenky jak na doma tak i na cestu ani on ale i dcera nemají s tímto žádný problém se pocurat či pokadit do plenek oni mají i gumové kalhotky a bodycka když jsou doma ale i s punčocháči. A navenek dávám pampersky dceři je 8 a synovi 11 let. Ono to bylo takto dcera používala látkové pleny pouze na noc ona se v noci pomocovala. A syn je automaticky chtěl také tak je má. Chtěl je tak jsem mu je hold dala ale se vším všudy. Rozmlouvala jsem mu je dát ale nedal se pořád je chtěl dávala jsem mu jen gumovou podložku do postele plus inko podložku on právě občas totiž masturbuje tak veškerá moc i semeno natece do podložky ale se i s toho pocural. Tak jednoho dne jsem mu dala 4 látkové pleny plus co k tomu patří pak to zkoušel přes pleny ale nešlo mu to a při každém prebaleni vždy toho využije když je nahý když přijdu s čistou namocenou plinkou abych ho otrela pak dostane čisté plenky s gum kalhotky a bodyckem a bavlněné punčocháče a ty vytáhnu co nejvíce co to jde jsou pleny trochu vydet ale doma to nikomu nevadí. A když jse jde ven tak mají jaké koliv plenky na lepitka jednorázové přes ně gumové kalhotky a punčocháče a zimní kombinézu takto mají jak syn tak i dcera. Zimní kombinézu jsem na syna nemohla sehnat ale pak jsem ji sehnala v krámku pro kojence a má dvě.

Jeník 10 (So, 14. 12. 2019 - 10:12)

Já osobně si plínky umím přehodit také sám ale když jsem doma tak mám látkové pleny a když jsem pokaden i pomoceny tak mi mamka pomůže v tom že mne rovnou prebali do čistých plenek a že mám většinu času jak plenky a punčocháče není na škodu ještě to žádnému dítěti neublížilo tak ani mne to neublíží a o bodyčko si řeknu sám přes punčocháče tak si pleny moc sám nevimenim sám tak mne vše musí sundat takzvaně mne vždy musí prebalit jako batole ležím v posteli sundá bodyčko punčocháče mi dá pod kolena dolů rozepne gumové kalhotky a sundá i špinavé pleny utře vlhcenimy ubrousky pak mne namaze masti proti opruzeninam a ještě zasype pudrem a pak už dostávám čisté látkové pleny zpět akorát mne teď prebaluje jsem si všiml že punčocháče my dávat už nebude a dává my gumové kalhotky a na ně svrchní kalhotky a pak bodyčko přes ten velký zábal a říká že mne zkusí zabalit do zavinovačky. Stejně říká že mne nakrmi k obědu tak tu zavinovacku budu mít na zkoušku a když se budu cítit dobře tak ji budu muset nosit i na spaní odpolední tak i večerní. A když my dala 4 látkové pleny tak jí říkám že jsem pocurany a ona že mne prebali až odpoledne já si myslím že to udělala ta zavinovacka jak mne stáhla tak jsem to nevidrzel a pustil moc tak odpoledne ji řeknu že to chci bez zavinovačky že budu chtít radši ty punčocháče s bodyčkem.

Lila (So, 14. 12. 2019 - 10:12)

A už jsis ho vyhonil,chlapečku? Vidím, že do důchodu už máš jen pár chvil.

Návštěvník (St, 11. 12. 2019 - 20:12)

Doporučuji , nám to pomohlo k psychické pohodě naší malé , nyní se už nesnaží pleny zbavit ,ráno se budí v suché posteli a nic jí ráno nebrání v užívání si dne.

Helena (So, 14. 12. 2019 - 09:12)

Plenka jako záchranná je ok. Dáváme to klukovi i holce na cesty,jsou dvojčata osmileté. Syn se snaží vydržet,dcera když se jí chce čurat tak už se naučila to uvolnit do plenky a syn se pak přidá taky. Plenky si sami už dokážou vyměnit a ty počurané dají do igelitu a pak se vyhodí.

A (St, 11. 12. 2019 - 19:12)

Já píši dudlík co mne mamka koupila tak každý večer dudlam a před Chvilkou jsem měl i mlíčko s kojenecké láhve a s dudlikem se mi dobře i spí hlavně když mám i plínky je se mne takové batole nikdy mám i plínky přes den ale jen občas když si řeknu jinak je nemám jen na noc vždy my dá plínky kolem 17 hodiny a kolem 22 hodin mne prebali do čistých látkových plen když mám noční problém s pomocovanim tak mne to nevadí že musím nosit plenky aspoň ta postel každé ráno není pomocena teď mne musela dát jínou plinku jelikož jsem se pomocil ale dala mi kombinaci plenek vloženou plenu a dvě látkové bez bodycka mám jen punčocháče a v puse dudlík a kojeneckou lahev s čajem u postele abych zapil prášky kvůli epilepsi a prášek na spaní a tyto plenky mne vydrží až do rána ta vložena plena pobere prý 2 a půl litrů moče a látkové pleny prý musím mít také kdyby to náhodou proteklo a už mne nahání spát ale bez pohádky na dobrou noc.

Jana (Po, 9. 12. 2019 - 16:12)

Nic proti tomu že když děti v 8 či v 10 letech noseji plenky na cestu nemám ale skoro dospělý kluk aby na cestu měl plenky plus co k tomu patří jako zimní kombinézu punčocháče apod. Ono dítě v osmi či v deseti letech že nosí plenky na cestu ještě pochopim. Jako nás v deseti až do dvanácti let myval klasické látkové pleny jen doma pouze na noc tak jsem to ještě pochopila jednoho dne se začal v noci pomocovat tak jsem neměla jiné východisko než založit pleny ty mně nijake ještě zůstaly po něm když večer šel spát tak jsem mu řekla ať počká v pokoji polonahy tak se divil proč a já mu řekla abys se dobře vyspal tak ti dám pleny mezi nohy ale mami já jsem už s plen vyrostl já vím že jsi s nich vyrostl ale tvoje pomocovani do postele kdo to má po tobě stále uklízet hele dám ti pleny s gum kalhotky a ráno mi řekneš jak jsi se vyspal a máš výhodu že se muzez i vykadit. Tak potom ráno mne poděkoval že se dobře vyspal a že mu plenky mohu dávat pravidelně každý večer. Ale jelikož jsem mu pleny dala v pátek večer tak v sobotu byl prebalen do čistých plenek a koukal ze měl plenky i přes den ale už měl i dětské punčocháče a i bodyčko jsice je nechtěl mít ale pak si zvykl že má pleny i přes den ale potom nastal zlom když jsem mu řekla že i ven musí jíti s plenkami ale to dostal jednorázové plenky. A batoleci tepláky se ty se používají jenom na látkové pleny ale dal to i s jednorázovkami oni ty tepláky mají zvýšený pás a slouží místo kombinézy dětské že je lepší prebleni do čistých plenek mám jen pleny a ty tepla v a nic jiného ale občas pod tepláky dostává dětské punčocháče. Takže nejdříve se dají pleny a punčocháče a pak batoleci tepláky a beru sebou náhradní pleny vždy a kdyby měl hlad tak. Větší kojeneckou lahev se sunarem a teď my říká že večer bude chtít i dudlík na noc aby se mu lépe spalo tak půjdu do drogerie stejně musím koupit dva balíky plenek vejde se do čísla 6 jsou mu jsice trochu větší ale já mu občas přidávám i látkové pleny do nich takže je má akorát. Teď když jsme vlezli do drogerie tak se akorát pomocil a pokadil a koukám na dudlíky vemu dudlík 18 až 36 měsíců má to větší silikon gumu tak se mu bude dobře dudat. A prý to vydrží až domů na v pospinene plence protože ví když se umyje že dostane čisté látkové pleny s gum kalhotky a bodyčko a punčocháče. Náš syn. Má i malou nohu 36 ale vždy na zimu má menší nohu kolem čísla 34 stejně nosí obuv dětské prestige.

Wilda (So, 7. 12. 2019 - 08:12)

Kluk10 a dcera 8 nosí preventivně plínky na cesty. Když je nutné,čůrají do nich v pohodě a nemusí potřebu držet. Je to praktické a plínky to vždy pojmuly bez průsaku všechno. Když je to hotový, v autě se svléknou a dají počůranou plenku do igelitu, vezmou si další a pak ty použité vyhodíme cestou do koše. Je zajímavé,že když chce jeden ta ten druhý čůrá taky společně, Nedělají to skrytě, vždy si hlásí,kdo potřebuje první. Je to taková legrační zvyklost.

Mamma (Čt, 23. 3. 2023 - 00:03)

Uchylove jste tady zamerne chcat do plen a davat je velkym deckam je to hnus!Odpornost z Ameriky.Hovada!

Petr (Pá, 6. 12. 2019 - 19:12)

Já bych je nosil pořád , ale nemám na ně .

Janka (Pá, 6. 12. 2019 - 18:12)

Jak kdo nikdo to tutla a to poví veřejně psaním. Třeba dnes náš syn si včera večer řekl o plenky a ráno je měl suché tak jsem mu je nechala a před hodinou se pocural a pokadil a tak jsem mu dala jinou plenku až si užije jeho problém to když je chce nosit plenky.? Dnes má na sobě i punčocháče ale i s plenkami takto je má celý den když šel ven tak si vzal jen tepláky ale plínky byli ponechány když pleny tak stále teď má jenom vložné pleny a na noc přemýšlím že dám 4 látkové pleny s gum kalhotky a punčocháče ať si užije hezky plenek. On si řekne že je nechce nosit plenky sám.

No, (Čt, 5. 12. 2019 - 20:12)

Když už někdo dává na cestách většímu dítěti pleny, tak to je jeho věc. Jen pochybuji, že by se s tím veřejně svěřoval, takové věci se spíš tutlají.

Helena (Čt, 12. 12. 2019 - 10:12)

Taky bych se snažila to skrýt. Někomu je to ale jedno, nedávno jsem viděla na letišti kluka dobře desetiletého, plíny mu čouhaly z džín.

Dana (Pá, 10. 1. 2020 - 19:01)

Kamarádka umí plenkové kalhotky dokonale zamaskovat. Její syn má pět let a je zvyklý stále na spaní s plenkou. Když jsem s ní letěla nočním letem do Egypta, tak mu dala pro jistotu pleny také. Přetáhla to slipkama na těsno a na to tepláky. Nic nebylo poznat.

Reklama

Přidat komentář