Reklama

Ježíš Kristus, Boží Syn

Návštěvník (Út, 7. 1. 2020 - 23:01)

Moudrý myslí, hloupý řeční.

Tony (Út, 7. 1. 2020 - 08:01)

.. Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským: že my tu zpiti ležíme, jak zákony kázaly nám.

Návštěvník (Po, 6. 1. 2020 - 21:01)

Jo jo, Rakato si jede ten svůj kolovrátek, ty svoje sebepřesvědčovací mantry.

T. (Po, 6. 1. 2020 - 14:01)

Děkuji

dv (Po, 6. 1. 2020 - 07:01)

Tvůj přístup ke způsobům smrti lidí, které bys chtěl vnímat jako vůči sobě samému inferiorní, je ovšem celkem legrační. V případě takového Pomazance jsi dokonce ochoten jít tak daleko, že podlehneš vlastní utkvělé představě o jeho údajné toxoplazmóze, právě kvůli které podle tvých delirií šel v tu vůbec nejméně vhodnou dobu "jako dylino" do Jeruzaléma, aby tam byl svými nepřáteli chycen, odsouzen k smrti a brutálně popraven, zatímco ty bys něco tak hloupého jaktěživo neudělal.¶ Máš zjevně potřebu si dokazovat vlastní domnělou nadřazenost dokonce i nad lidmi, kteří s největší pravděpodobností nikdy neexistovali. Až tak dalece jsi zakomplexovaný.

Rakato (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Jen pliveš jedovatou slinou na mou skvělou dedukci, na kterou jsem hrdý, že Ježíš prožil svůj smutný konec kvůli toxoplazmóze. A jako člověk omezený duševně ignoruješ, že jsem dokázal nejen to, že Ježíš se mohl nakazit (měl rád kočky), ale i to, že jeho chování se velmi podobalo někomu, nakaženému prvokem Toxoplasma gondii. ---------------------------------------- Jinak řečeno - kdybys necítil tak silnou potřebu mě kritizovat, tak by sis nejprve o toxoplazmóze něco přečetl, než se tady zesměšňovat bezargumentačními bláboly. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nicméně chápu tvou situaci - zjevně nemáš na to argumentovat věcně, adresně k důkazům, které jsem předložil. Ale z toho si nic nedělej, tvůj nekonkrétné feminní přístup k věci mi prozrazuje, že mám více estrogenu než testosteronu, za to ovšem nemůžeš. Bohužel tím pádem také prsa a vysoký hlas, a protivnou konfliktní povahu. Možná, že ti budu říkat Máňo, ještě nevím.

dv (Po, 6. 1. 2020 - 21:01)

Jinak za to, že máš více estrogenů než testosteronu, já opravdu nemohu. Ale dovolíš-li si mě proti mé vůli oslovovat feminimem, budu muset hledat třebas i disproporční odpověď.

Rakato (Po, 6. 1. 2020 - 22:01)

No povyšuj se nade mne kvůli jednomu mému překlepu (mám x máš). Chápu, že využíváš i tak malou šanci, jak si dodat sebevědomí. Přeladil jsi na smířlivou notu, která se mi k tobě vůbec nehodí a mám strach z tvé disproporční odvety, takže odkládám oslovení "Máňo" na neurčito. --------------------------------------
Brzo mě ale to bezobsažné kočkování s tebou přestane bavit, protože více méně nevím, o co ti jde. Argumenty proti mým výstižným dedukcím žádné nepředkládáš, další fakta neuvádíš, takže sice znáš několik cizích slov, ale to nestačí, abys nevypadal jako marný. ------------------------------------ Nasměruj proto svou povrchní vzdělanost na nějaké zajímavé téma, např. jak vidíš slavnostní funerální pochod neworleánské černošské kapely, jinak si tě dám pod M jako Máňa. Připojuji odkaz na zmíněné, abys věděl, o co jde (kvůli tvému omezenému hudebnímu rozhledu): https://www.youtube.com/watch?v=-ZPZWZDlkaY

dv (Po, 6. 1. 2020 - 22:01)

Naprosto omračující. A jak bondovsky mužné! Jestli je tohle tvůj šálek pití, pak bych asi ve tvé přítomnosti fakt změnil nejen hormonální obraz, ale snad i skupenství :-O

Rakato (Po, 6. 1. 2020 - 22:01)

Svěřil jsem se ti se svým oblíbeným hudebním žánrem a ty se mi posmíváš? Jak jsi zlý! No nevadí, ani tys neoslnil s debílkem Juicem.

dv (Út, 7. 1. 2020 - 07:01)

Ale jistěže ne - to byl výraz hlubokého respektu. Asi jako když jeden filmový kritik napsal o sparťanských bojovnících od Thermopyl z filmu "300", že by se mu, být v jejich přítomnosti, v těle nejspíš vyvinula ovária.

dv (Ne, 5. 1. 2020 - 20:01)

Jinak pokud byl Juice WRLD "sebevědomý", mohlo to být i sebevědomí poněkud kolektivistické povahy. Jako když mě tu na Doktorce nějaký vypatlanec osloví jako entitu singulární z pozice entity plurální (takové to "my víme, že ty jsi..."). Juice WRLD věděl, že má mnohamilionový following, a že s ním kamarádí i všelijaké mlátičky, zabijáci a podobní badass-ové. Proto byl (a samozřejmě i kvůli drogám a alkoholu) asi drzý na tu cabin crew. Nicméně stačila nenadálá policejní šťára, a už baštil svinstva, která baštit neměl. To baštění těch percocetů mi přijde doslova anti-sebevědomé. Kór ještě na milionáře, který si mohl dovolit advokáty...

Touha (Po, 6. 1. 2020 - 07:01)

nejde o to, byl "drzý". To je dnes běžné ve službách. Musel by ohrožovat bezpečnost posádky nebo spolucestujících a tak bezpečnost letu. Pokud si tam hráli se zbraněmi kdovíjak a navíc projevovali známky třeba agresivity z drog nebo alkoholu, tak takovou situaci je nutno řešit. Ty postupy jsou jasně popsané

Rakato (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Nechtěl bych být na místě toho pilota a letušky - mít za zády bandu hloupých ozbrojených feťáků. Asi byli rádi, že let přežili.

dv (Po, 6. 1. 2020 - 08:01)

Jasně. Já nevím, co přesně tam ten Juice WRLD se svými kamarády dělal, ale nedělám si o tom žádné iluze. Dovedu si snadno představit, že posádka letadla měla dobrý důvod ty pasažéry udat letovým dispečerům, a ti policii. Škoda, že Juice WRLD nebyl po přistání letadla s to čelit jako muž důsledkům svého jednání a případným deliktům, kterých se dopustil. I tak je mi ho ale líto nejen jako mladého kluka, ale i jako talentovaného umělce, který čelil ve svém krátkém životě jistě větší než nepatrné nepřízni osudu.

Touha (Po, 6. 1. 2020 - 08:01)

Ty jsi D ve svý podstatě strašně dobrej člověk. Ale to vím už dávno

Rakato (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Touho, moc si toho "D" neidealizuj, viz jak mě sprostě napadl ohledně Ježíše.

Touha (Po, 6. 1. 2020 - 21:01)

:)))) myslím, že vy dva si nemáte co vyčítat

dv (Po, 6. 1. 2020 - 21:01)

No připojuju se, Touho. Tvá chvála mi sice lichotí, ale s Tebou bych šel na oběd rozhodně raději než se svým pandánem. Ale oběd s Rakatem by asi byl zhruba tak na úrovni oběda s prezidentem a premiérem. Ne náhodou má Rakato vůči nim ostatně i afinitu.

Vymýšlí stupidní příčiny smrti i pro nikdy reálně neexistující mýtické postavy , aby v naději, že sám zemře méně stupidně, mohl dokonce i vůči těmto chimérám prožívat pocity narcistické nadřazenosti!

Rakato (Ne, 5. 1. 2020 - 21:01)

Hloupí lidé umírají hloupě, a Juice to skvěle potvrzuje.

Reklama

Přidat komentář