Reklama

Obřízka

Martin N. (Po, 6. 1. 2020 - 19:01)

Taky zdravím, jáse tedy takto odliším. Jinak klobouk dolů za podrobně popsanou rekonvalescenci. Myslím,že to je podnětné pro mnoho dalších.

Mike (Po, 6. 1. 2020 - 18:01)

Tony je mimo realitu a lže!

Martin (Po, 6. 1. 2020 - 13:01)

...A Tony narazil. Číslo jsem volal,existuje.

MIke (Po, 6. 1. 2020 - 13:01)

Existuje,nikam jsi nevolal ! Tento pán lže!

Tony (Út, 7. 1. 2020 - 00:01)

Sofort jsem na to číslo zavolal a můj moblb mně řekl ženským automatický hlasem, že to číslo neexistuje.

Jak říkal můj strýc za mlada, ťulum bum, šel na ptáky.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Ty jsi opravdu tak těžký agresivní cirkumfetišista, že ti záleží tak vehementně na tom, aby měl další kluk kvůli tobě zmrzačené pohlaví? Jdeš opravdu takto ve své úchylnosti přes mrtvoly? A co když to dopadne jak u toho německého mladíka? Takových případů znám fůru, chápu, jak mu je vnitřně zle a v kůži jeho rodičů bych být opravdu nechtěl.------------------------------Jinak oprava, mělo tam být-----------Mělo tam být: a v mém dětství se báli, že bych se mohl stát gayem.--------------S překladem jsem se pro nedostatek času nepáral, pouze jsem upravil strojový překlad a tuto větu jsem při upravování přehlédl.

Mike (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

ohledně obřízky paní Marie volejte 777 790 528

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Volané číslo neexistuje. Podařilo se ti mne nachytat a tak jsem napsal nakvašený příspěvek.

Nespravedlnost (Po, 6. 1. 2020 - 13:01)

A co teprve byt v kuzi Otty Dietze, ktery obrezaval v Berline nemecky policajty v 50. letech a v letech 60. pak jejich syny.?? Celkem jich ma na svedomi vic nez 2800. Ten by koukal co bys mu napsal co?

Tonda (Út, 7. 1. 2020 - 15:01)

Transparentnost v řadách bezpečnostních složek je důležitým signálem, nic se nemá skrývat ani pod předkožkou. On předběhl globalizaci. V USA v těch letech obřízka přesahovala 90% a Korea se to stejně dobře naučila také. Napsal bych mu návrh na medaile :))

Tony (Út, 7. 1. 2020 - 15:01)

Na štěstí to zvěrstvo v USA už pomalu mizí, jak dosvědčuje i Lenka. Ve městě, kde žije ona se už nevopižlává.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 23:01)

Žel . ůchyl se dostal do tehdejších politických špiček DDR, ale když se k moci dostal Honecker, tak to bylo odpískáno.

Petr (Út, 7. 1. 2020 - 07:01)

To jako vážně? Těm policajtům to někdo nařídil? Docela se divim ze se němci nechali teda. Vite o tom neco vice? Proc i syny???

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Před dvaceti hodinami jeden poškozený mladík na našem německém fóru založil nové vlákno s tématem: Jak odpustit rodičům?-----------------Ahoj kluci
Jak zásah ovlivnil váš vztah s rodiči, pokud jste byli obřezáni v dětství? Nedávno jsem se s tímto tématem znovu začal rozhovor s rodiči a zdá se mi, že si vůbec neuvědomují dopad tohoto zásahu na můj život. Stále se odmítají mě za to omluvit a pokoušejí se to ospravedlnit. Operace proběhla ve věku mýchšesti let, protože to prý doporučil pediatr. Udělali mi to prý proto, že pro mě chtěli to nejlepší. To je přesně jádro věci, prostě tomu nemůžu uvěřit. V tomto věku má většina chlapců nezatažitelnou předkožku, ale v mém věku jsem byl vždy jediným zmrzačeným chlapcem ve škole. Takže další rodiče měli více rozumu a empatie. Kromě toho je můj otec neporušený, měl by velmi dobře vědět, co to znamená, když je někdo „obřezán“. Klima mezi námi je v současné době naprosto mrazivé. Bohužel se obávám, že moji rodiče již věděli přesně, jaké důsledky pro sexuální život by ta obřízka bude mít, a proto to chtěli. Moji rodiče jsou velmi konzervativní a již v dětství jsem se „báli“, že bych se mohl stát gayem. Obávám se, že obřízka by měla být formou trestu a byla provedena za účelem sexuálního omezení a měla mne nasměrovat do správné sexuální orientace. Tímto se velmi trápím a v současné době se ptám, zda by nebylo nejlepší úplně ukončit s mými rodiči kontakt. Dělají to další oběti stejně? Dokáže alespoň někdo pochopit, co se ve mně v současnosti děje?---A na závěr jeden veliký smajlík poblion s nápisem, JE MI ZLE, BLEJU.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Ta první věta s těmi prvními jmény sem nepatří. Chatoval jsem ted s jedním agresivním cirkumfetišistou a z Golčova Jeníkova a to patřilo jemu, jen jsem tu chtěl okopčit většinu textu počínaje slovy -----------Už dvacet let po výzkumech.......Jinak tu argumentaci s IQ jsem převzal od pravého Jakuba.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 11:01)

S takovou si o tobě mohu myslet pouze to, že máš dvouciferné IQ počínající sedmičkou. Ty jsi tu nečetl, co jsem okopíroval od Novela, Alexandra Bachla, Zooma, a co sem dnes napsal Zombi?

- Už dvacet let po výzkumech na University of Manitoba ve Winnipegu se ví, proč tomu tak je. Žel většina doktorů v ČR až na pár bílých vran má předpotopní znalosti.

Německý spisovatel Mario Lichtenheldt, který byl obřezán ve věku čtyř let a který o tom napsal tři knížky k tomu napsal: ZÁKEŘNOST OBŘÍZKY SPOČÍVÁ V TOM, ŽE JEJÍ ÚČINEK NA BUDOUCÍ SEXUÁLNÍ ŽIVOT JE ZCELA NEVYZPYTATELNÝ.

a MUDr Lukáš Frajer, který jako plastický chirurg též obřízky na přání provádí (i když jeho hlavní parketou je obličejová plastická chirurgie) a z tohoto důvodu nedoporučuje obřízku jako metodu pro prodloužení výdrže to napsal jinými slovy:
ÚČINNOST OBŘÍZKY NA BUDOUCÍ CITLIVOST PENISU SE NEDÁ DOPŘEDU PREDIKOVAT

Valpruža (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Čj. 224J6211/2001

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 11:01)

Tak pak je to jasné. První Váš příspěvek byl autentický a ten druhý pod vaším jménem napsal Zkoumal. To on tu už udělal mnohokrát.

Marie (Po, 6. 1. 2020 - 11:01)

Tady bude zrejme asi hodne lidi s nizkym IQ... ráno jsem se tady na neco zeptala a koukam ze se tady nekdo vypisoval pod mým jmenem.

Bez komentáře...

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 11:01)

Ten pooslední odstavec je ode mne.

Reklama

Přidat komentář