Reklama

Obřízka

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Před dvaceti hodinami jeden poškozený mladík na našem německém fóru založil nové vlákno s tématem: Jak odpustit rodičům?-----------------Ahoj kluci
Jak zásah ovlivnil váš vztah s rodiči, pokud jste byli obřezáni v dětství? Nedávno jsem se s tímto tématem znovu začal rozhovor s rodiči a zdá se mi, že si vůbec neuvědomují dopad tohoto zásahu na můj život. Stále se odmítají mě za to omluvit a pokoušejí se to ospravedlnit. Operace proběhla ve věku mýchšesti let, protože to prý doporučil pediatr. Udělali mi to prý proto, že pro mě chtěli to nejlepší. To je přesně jádro věci, prostě tomu nemůžu uvěřit. V tomto věku má většina chlapců nezatažitelnou předkožku, ale v mém věku jsem byl vždy jediným zmrzačeným chlapcem ve škole. Takže další rodiče měli více rozumu a empatie. Kromě toho je můj otec neporušený, měl by velmi dobře vědět, co to znamená, když je někdo „obřezán“. Klima mezi námi je v současné době naprosto mrazivé. Bohužel se obávám, že moji rodiče již věděli přesně, jaké důsledky pro sexuální život by ta obřízka bude mít, a proto to chtěli. Moji rodiče jsou velmi konzervativní a již v dětství jsem se „báli“, že bych se mohl stát gayem. Obávám se, že obřízka by měla být formou trestu a byla provedena za účelem sexuálního omezení a měla mne nasměrovat do správné sexuální orientace. Tímto se velmi trápím a v současné době se ptám, zda by nebylo nejlepší úplně ukončit s mými rodiči kontakt. Dělají to další oběti stejně? Dokáže alespoň někdo pochopit, co se ve mně v současnosti děje?---A na závěr jeden veliký smajlík poblion s nápisem, JE MI ZLE, BLEJU.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Ta první věta s těmi prvními jmény sem nepatří. Chatoval jsem ted s jedním agresivním cirkumfetišistou a z Golčova Jeníkova a to patřilo jemu, jen jsem tu chtěl okopčit většinu textu počínaje slovy -----------Už dvacet let po výzkumech.......Jinak tu argumentaci s IQ jsem převzal od pravého Jakuba.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 11:01)

S takovou si o tobě mohu myslet pouze to, že máš dvouciferné IQ počínající sedmičkou. Ty jsi tu nečetl, co jsem okopíroval od Novela, Alexandra Bachla, Zooma, a co sem dnes napsal Zombi?

- Už dvacet let po výzkumech na University of Manitoba ve Winnipegu se ví, proč tomu tak je. Žel většina doktorů v ČR až na pár bílých vran má předpotopní znalosti.

Německý spisovatel Mario Lichtenheldt, který byl obřezán ve věku čtyř let a který o tom napsal tři knížky k tomu napsal: ZÁKEŘNOST OBŘÍZKY SPOČÍVÁ V TOM, ŽE JEJÍ ÚČINEK NA BUDOUCÍ SEXUÁLNÍ ŽIVOT JE ZCELA NEVYZPYTATELNÝ.

a MUDr Lukáš Frajer, který jako plastický chirurg též obřízky na přání provádí (i když jeho hlavní parketou je obličejová plastická chirurgie) a z tohoto důvodu nedoporučuje obřízku jako metodu pro prodloužení výdrže to napsal jinými slovy:
ÚČINNOST OBŘÍZKY NA BUDOUCÍ CITLIVOST PENISU SE NEDÁ DOPŘEDU PREDIKOVAT

Valpruža (Po, 6. 1. 2020 - 12:01)

Čj. 224J6211/2001

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 11:01)

Tak pak je to jasné. První Váš příspěvek byl autentický a ten druhý pod vaším jménem napsal Zkoumal. To on tu už udělal mnohokrát.

Marie (Po, 6. 1. 2020 - 11:01)

Tady bude zrejme asi hodne lidi s nizkym IQ... ráno jsem se tady na neco zeptala a koukam ze se tady nekdo vypisoval pod mým jmenem.

Bez komentáře...

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 11:01)

Ten pooslední odstavec je ode mne.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 11:01)

Jiný, kterému ta obřízka zničila sexuální život dnes napsal:----------------------------

zombi (30/-/-)---------------------------------
Karel: moje zkušenosti? Třeba nulová citlivost při sexu.---------------------
Už dvacet let po výzkumech na University of Manitoba ve Winnipegu se ví, proč tomu tak je. Žel většina doktorů v ČR až na pár bílých vran má předpotopní znalosti.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 10:01)

A druhý je Petr H z Vysočiny, který nedávno na jedno fórum propagující obřízku velmi nakvašeně napsal----------------Zoom 25.12.2019
Nuže taky mohu přispět k tomuto tématu: obřízku mám cca od deseti let. Doktor za ‚něj‘ dvakrát zabral, zjistil, že nejde přetahnout a poslal mne na amputací předkožky. O tom, že existují nějaké kortikoidní masti jsem se dočetl už pozdě. Tato alternativa mi byla zcela zamlčena a tudíž si myslím, že moje obřízka v nemocnici Nové Město na Moravě byla unáhlená. A následky? Hypertrofická jizva (můžete si vygooglit). Když jsem se jí zpětně pokoušel s doktorem ‚léčit‘ dostal jsem infekci a byl jsem odeslán na další uřezávání. Nicméně celý život mám s citlivostí při sexu potíže – nic necítím, mám zkažený celý sexuální život a přemýšlel jsem i nad sebevraždou. Dnes jsem jedním z aktivistů proti vnucené obřízce na zdravém těle (napriklad náboženské rituály). Obeslal jsem již polovinu parlamentu, jelikož mám odkazy na smrt a zmrzačení malých chlapců, ale politici to ignorují, nechci být označeni, jako ‚antisemité‘. Mezitím mi jde ryze o to, aby nikomu nebylo uříznuto kus zdravého těla bez souhlasu této osoby. A od patnácti let, ať si každý nechá amputovat třeba na svoje přání i ruku. Ale proč prznit orgány malým dětem? No a do 15ti let ať jsou dovolený pouze amputace v případě léčby…
Onen argument o vlivu HIV neberu: od koho může novorozenec dostat HIV? Od svého pedofilního rodiče? Jiná varianta mně nenapadá… Dále bych se chtěl zeptat redakce, když jsou tak chytří (autora článku), jak je to s tím HIV…? Já jsem se na základce učil, že se přenáší tělními tekutinami. Takže logicky: když dojde k ‚vysemenění‘ bez prezervativu (výměně tekutin), tak už nikomu nepomůže to, jestli je jeden z nich obřezaný… Dojde i k přenosu HIV. Napadá mne jediná možnost, kdy by ona ‚studie‘ mohla platit: přerušovaný sex (když se včas vytáhne, nedojde k přenosu tekutin). Ale je přerušovaný sex vhodná metoda, když máme prezervativy? Protože pokud použiji prezervativy, je zde již ochrana zaručená bez ohledu na to, zda je muž obřezaný.. Tak já nevím, jestli ti, kteří obhajují obřízku, jako prevenci před hiv, znají i prezervativy. Pokud ne, pak se nemůžeme divit rozšíření HIV. A místo propagace nedobrovolných amputací by se měly propagovat tyto „pytlíky“. Sbohem

Marie (Po, 6. 1. 2020 - 10:01)

Pane Tony, promiňte, ale vaše argumenty jsou na rozdíl od Mika nepřesvědčivé. Vaše arogance jen ukazuje,že jste necitlivý a neodborný laik,šarlatán.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 10:01)

Jde o dvě svědectví postižených, kteří nejsou anonymové a takových případů, za těch pomalu šest let, co se tím zabývám znám opravdu velkou fůru. Žádná matka s normálně vyvinutým mateřským pudem by nereagoval takto vztekle jako vy. Proto pochybuju o vaší autenticitě, ta raekce nasvědčuje tomu, že jde zase o další fejky multinicka Zkoumala. Takže mi spadl kámen ze srdce.

Marie (Po, 6. 1. 2020 - 11:01)

Děkuji, radši No comment. Ale o vašem chování podám podnět.

Marie (Po, 6. 1. 2020 - 08:01)

Dobrý den,

dnes jsem byla se synem na urologii na základě doporučení dětské lékařky z 13lete preventivni prohlidky. Oba lékaři doporucuji obřízku z důvodu dlouhé predkozky. Pry to bude komplikace v životě, tak jsem souhlasila se zákrokem. Chtela bych se zeptat, jestli je ta lokalni anestezie opravdu bezbolestna, celkovou jsme odmitli.

Díky,

Marie

Steve (Po, 6. 1. 2020 - 18:01)

Celková anestezie je lepší ... A pak to bolí kurva, a poměrně dlouho. Ale za ten fungující sexuální život to stojí za to.

Dlouhá předkožka se jinak řešit nedá, Tony je mimo realitu. Navíc nějaká japonská se tady ani vůbec nedělá ...

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 23:01)

V nemocnici na kraji to města celkovou anestesii nedělají.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 09:01)

Dlouhá předkožka není vůbec důvodem ke zmrzačující amputaci předkožky. Když už chirurgickou korekci, tak jedině obřízku japonskou která amputací předkožky není--------------------------Tato specifická operace prováděná pouze v Japonsku způsobí to samé jako obřízka - žalud je po ní trvale obnažený. Nejedná se však o amputaci předkožky, takže se nejedná o pravou obřízku. Nejprve se provede řez těsně u kořenu penisu a kůže se těsně u kořenu odřízne, pak se odebere velký kus kůže z těla penisu penisu a zbytek se příšije zpátky ke kořeni. Vnější předkožka tak zaujme prakticky místo kůže na těle penisu, a to způsobí, že žalud zůstane trvale odkrytý. Není však vidět žádná jizva a na místě jizvy je zachovalý vroubkovaná tkáň, která odděluje vnější a vnitřní předkožku a dole z obou stran přechází do uzdičky. Pokud je to uděláno hodně na těsno, tak předkožkou, i když je celá zachovalá, nelze ani v klidu žalud zakrýt. Při této operaci není ztraceno vůbec žádné z citlivých erotogeních zakončení, která jsou nenávratně ztracena při obřízce.

Když si představíme nákres, tak před operací oranžová barva, která znázorňuje co bude odebráno, je pouze na těle penisu. Po obou stranách zůstane pouze malý kousek tmavě modré. Po operaci bude jen malý kousek tmavě modré u kořene penisu a na většině těla penisu bude tyrkysová, která označuje vnější předkožku, pak tam bude limetkový proužek znázorňující vroubkovanou tkáň, který odděluje vnější a vnitřní předkožku a nejblíže k žaludu zelená, znázorňující vnitřní předkožku.----------------
Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/ruzne-styly-obrizky/-----------Žel dle mých dostupných informací toto v ČR nikdo neumí, prý snad v Martině na Slovensku nebo ve Vídni-----------------------Nehledě na to, že u třináctiletého se může při růstu penisu ještě zkrátit-----------------------Při radikální obřízce, kterou tu Zkoumal kvůli své úchylce tvrdě propaguje je odstraněno na 5/7 těch nejcitlivějších erotogenních zakončení a při následné nadměrné keratinizaci žaludu to může vyvolat potíže vedoucí až k anorgasmii------------často pak mají postižení nenávist k rodičům, kteří to dovolili i k doktorům, kteří to doporučili-----------takové případy z Německa, kde už přes dvacet let pracuju znám a v kůži těch rodičů bych opravdu být nechtěl.

Mike (Po, 6. 1. 2020 - 08:01)

Ano je bezbolestná. Obřízka v tomto věku je jen drobná korektivní metoda,která chlapci umožní zdravý sexuální i psychický vývoj.

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 09:01)

To se dá ale zpravidla vyřešit bez zmrzačující amputací předkožky. Řešení takovýchto problémů zbytečnou amputací předkožky je předpotopní, jde o ublížení na zdraví.

Martin (Po, 6. 1. 2020 - 08:01)

Není to můj sen. Můj sen je to, že se nad sebou zamyslíš, změníš tu cestu, po které jsi se vydal do záhuby, uznáš, že ne vždy máš pravdu a bude s tebou normální, věčná a konstruktivní diskuse. Diskuse, která by byla přínosná pro obě strany. Pak skutečně bude líp....Ano máš pravdu s tím, že určité procento (naprosté minimum) prováděných obřízek je zbytečných, ale ve všem ostatním se pleteš. Navíc je to úplně marginální problém. Z hlediska kvality života je to úplně jedno, jestli je zdravý muž obřezán nebo není. U těch, co mají problémy s fimozou ten zákrok naopak kvalitu života podstatně zlepší. Tak o co ti pořád jde? Tímhle svět k lepšímu nezměníš, jenom že sebe uděláš kašpara. Tím spíše, pokud ty tvoje výkřiky budou podložené jen nějakými fake news. Jestli jsi opravdu takový lidumil, proč neděláš osvětu u mnohem závažnějších věcech?

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 10:01)

Věcnou diskuzi tu zcela zničil Zkoumal. Fimóza se dá řešit jinak, než zmrzačující amputací předkožky, takové řešení je nejen zmrzačující ale i předpotopní.-----------------------A pro Marii, u které dva doktoři už vidí v kešeni peníze za zmrzačení pohlaví jejího syna tu ještě okopčím dva případy postižených-----------------první je pan Alexander Bachl z Kasselu-------- Teprve teď ve svých 23 letech, jsem se začal zabývat obřízkou. Teprve nyní ve svých 23 letech jsem četl o možných následcích na sexualitu. Četl jsem o ztrátě citlivosti. Nikdy jsem neviděl neobřezaný penis při erekci a byl jsem velmi překvapen když jsem se dověděl, že žalud je pak měkký, vlhký a hebký. Četl jsem o keratinizaci, o stimulaci vnitřní předkožky, uzdičky a dorzálních nervů. Četl jsem, že obřezaní muži mají na stimulaci pouze jizvu, což je pouhý zbyteček jejich vnitřní předkožky. Přemýšlel jsem o tom, že bych mohl sex prožívat úplně jinak, kdybych ty části měl. Jenže tomu tak není.--------------------

Je sice pravda, že vydržím déle. Ale to je vše. Pouze vydržím déle. Ale někdy se vůbec neudělám. Je mi 23 let. Také spím se ženami zhruba tak starými. Do 20 minut nic neprožívám. Někdy mi to trvá přes hodinu a jsem unavený. Sex není pěkný, když při něm musíte myslet jen na to, jestli vůbec dosáhnete orgasmu.-------------------------------

Moje obřízka je to nejhorší, co mě kdo mohl udělat. Ona ovlivnila celý můj život. Ona mě vždy jenom naplňovala studem. Mé matce je to velmi líto. Říká, že kdyby to věděla, tak by k tomu nikdy nedala souhlas. To sice pomáhá mé psychice, ale fyzicky mi to pomoci nedokáže.------------------

Moje předkožka je provždy pryč a už mi ji nikdo nikdy nevrátí.---------------

(Za pár měsíců bude Alexovi 26 let. Jeho příspěvky na netu mě hodně ovlivnily v tom, že jsem se rozhodl pro intaktivismus. Psal, že mu téměř úplně kvůli obřízce znecitlivěl žalud a protože má radikální nízkou a těsnou obřízku s jizvou dva milimetry za žaludem, tak tento dvoumilimetrový kroužek za žaludem je jediné místo, kde vůbec něco cítí.gin)--------------
Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/alexuv-pribeh-ma-obrizka-ve-jmenu-bozim/

Reklama

Přidat komentář