Reklama

Obřízka

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 09:01)

To se dá ale zpravidla vyřešit bez zmrzačující amputací předkožky. Řešení takovýchto problémů zbytečnou amputací předkožky je předpotopní, jde o ublížení na zdraví.

Martin (Po, 6. 1. 2020 - 08:01)

Není to můj sen. Můj sen je to, že se nad sebou zamyslíš, změníš tu cestu, po které jsi se vydal do záhuby, uznáš, že ne vždy máš pravdu a bude s tebou normální, věčná a konstruktivní diskuse. Diskuse, která by byla přínosná pro obě strany. Pak skutečně bude líp....Ano máš pravdu s tím, že určité procento (naprosté minimum) prováděných obřízek je zbytečných, ale ve všem ostatním se pleteš. Navíc je to úplně marginální problém. Z hlediska kvality života je to úplně jedno, jestli je zdravý muž obřezán nebo není. U těch, co mají problémy s fimozou ten zákrok naopak kvalitu života podstatně zlepší. Tak o co ti pořád jde? Tímhle svět k lepšímu nezměníš, jenom že sebe uděláš kašpara. Tím spíše, pokud ty tvoje výkřiky budou podložené jen nějakými fake news. Jestli jsi opravdu takový lidumil, proč neděláš osvětu u mnohem závažnějších věcech?

Tony (Po, 6. 1. 2020 - 10:01)

Věcnou diskuzi tu zcela zničil Zkoumal. Fimóza se dá řešit jinak, než zmrzačující amputací předkožky, takové řešení je nejen zmrzačující ale i předpotopní.-----------------------A pro Marii, u které dva doktoři už vidí v kešeni peníze za zmrzačení pohlaví jejího syna tu ještě okopčím dva případy postižených-----------------první je pan Alexander Bachl z Kasselu-------- Teprve teď ve svých 23 letech, jsem se začal zabývat obřízkou. Teprve nyní ve svých 23 letech jsem četl o možných následcích na sexualitu. Četl jsem o ztrátě citlivosti. Nikdy jsem neviděl neobřezaný penis při erekci a byl jsem velmi překvapen když jsem se dověděl, že žalud je pak měkký, vlhký a hebký. Četl jsem o keratinizaci, o stimulaci vnitřní předkožky, uzdičky a dorzálních nervů. Četl jsem, že obřezaní muži mají na stimulaci pouze jizvu, což je pouhý zbyteček jejich vnitřní předkožky. Přemýšlel jsem o tom, že bych mohl sex prožívat úplně jinak, kdybych ty části měl. Jenže tomu tak není.--------------------

Je sice pravda, že vydržím déle. Ale to je vše. Pouze vydržím déle. Ale někdy se vůbec neudělám. Je mi 23 let. Také spím se ženami zhruba tak starými. Do 20 minut nic neprožívám. Někdy mi to trvá přes hodinu a jsem unavený. Sex není pěkný, když při něm musíte myslet jen na to, jestli vůbec dosáhnete orgasmu.-------------------------------

Moje obřízka je to nejhorší, co mě kdo mohl udělat. Ona ovlivnila celý můj život. Ona mě vždy jenom naplňovala studem. Mé matce je to velmi líto. Říká, že kdyby to věděla, tak by k tomu nikdy nedala souhlas. To sice pomáhá mé psychice, ale fyzicky mi to pomoci nedokáže.------------------

Moje předkožka je provždy pryč a už mi ji nikdo nikdy nevrátí.---------------

(Za pár měsíců bude Alexovi 26 let. Jeho příspěvky na netu mě hodně ovlivnily v tom, že jsem se rozhodl pro intaktivismus. Psal, že mu téměř úplně kvůli obřízce znecitlivěl žalud a protože má radikální nízkou a těsnou obřízku s jizvou dva milimetry za žaludem, tak tento dvoumilimetrový kroužek za žaludem je jediné místo, kde vůbec něco cítí.gin)--------------
Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/alexuv-pribeh-ma-obrizka-ve-jmenu-bozim/

Tony (Ne, 5. 1. 2020 - 00:01)

Moje moto pro tento Nový Rok je z písní Karla Kryla, jak jsem si je pouštěl o samotě o Štědrém Večeru v Hamburku-------------------z písně Děkuji-----DĚKUJI ZA SLABOST, JEŽ POKOŘE MNE UČÍ, POKOŘE PRO RADOST POKOŘE BEZ PODRUČÍ a písně Demokracie: ZAUJÍMÁME POSTOJE, MÍSTO ABYCHOM STÁLI.

Tony (Po, 30. 12. 2019 - 03:12)

Dnes byl v novinách článek o Petru Urbanovi, který jako kreslíř vymyslel postavičku Rudy Pivrnce. Kdysi byla v Přerově u nádraží Pivrncova hospoda, kde byly na stěnách ty Pivrncovy kresby, ale byly i na štucích - půllitrech, které si tam člověk zakoupit. Na jenom byl nakreslen Rudy Pivrnec jako člověk jeskynní, který má u kůlu uvázaného zajatce a křičí na svou ženu u něho klečí: "NAŘÍDIL JSEM TI, ABYS HO STÁHLA Z KŮŽE A NE ABYS MU PŘETAHOVALA KŮŽIČKU." Kdyby by radikálně vopižlanej, tak, jak to rajcuje na starších klucích a mladých mužích Zkoumala, tak by se žena Rudy Pivrnce toho pro toho zajatce velmi slastného omylu nemohla dopustit ani kdyby tisíckrát chtěla.

Martin (So, 28. 12. 2019 - 20:12)

Jak to víš? Na 100 procent toto můžeš tvrdit jenom v případě, že bys byl sám ten pravý Zkoumal. Každopádně ty pocity, co člověk po obřízce cítí se hodně mění. Je to zajímavé, ale cca půl roku až rok po své obřízce jsem si často říkal, jak strašně moc bych si žalud chtěl zase schovat do předkožky, aby si odlevil, nevysychal a pořád se něčeho nedotýkal. Štvalo mě to, že už to nešlo. Pak se to srovnalo a dnes už tento pocit nemám. Dnes jsem naprosto spokojený a vím, že ze zdravotního hlediska a i ostatních důvodu to byla jednoznačně správná věc.

Tony (So, 28. 12. 2019 - 07:12)

Já je nechci zlikvidovat ale přesvědčit. U Ešusa se mi to asi nepodaří ale u Natálie by se mi to možná podařit mohlo.

Martin (So, 28. 12. 2019 - 07:12)

Aha, tak to byl slabý, nic moc dárek. Kdybys to bral vážně, tak by celá ta jeho redakce - ta zatuchlá a zpátečnická konuba ztvrdlých varlat - po tvém zásahu vyletěla do vzduchu.

Tony (So, 28. 12. 2019 - 07:12)

Ne, nakonec jsem mu tam poslal jednoho postiženého obřízkou, který ho sepsul. Jsem on nechodí, pokládá to za ztrátu času.

Martin (So, 28. 12. 2019 - 06:12)

A jak? Poslal jsi mu tam vir? Zničil mu server? Softwarově anebo i fyzicky?

Tony (So, 28. 12. 2019 - 03:12)

Já nic, já byl v Hamburku. Zato jsem "obdaroval" autora jednoho nehorázného opapouškovaného cirkumfetišistického blogu, Ešusa.

Martin (So, 28. 12. 2019 - 01:12)

Koukám že se to tu už probouzí z alkoholového deliria. Tak se Zkoumale a Tondo pochlubte, co jste dostali k Vánocům? A co Jahoda? Byl na svátky už konečně doma, anebo Vánoce slavil na nádraží v Mürecku?

Tony (Čt, 26. 12. 2019 - 22:12)

Zkoumale, už i s Ivánkem se ztotožňuješ?

Ivánek (Čt, 26. 12. 2019 - 22:12)

Hohoho , tak sem, už ani Ježíšek nic nenadělil o:))) Děda Mráz to tady úplně zmrazil, nebo že by ukecaná ježi-bába? A lékaři, ti nic neumí...jen mrzačit. A to co dělají, je navíc z 95% zbytečný.. Chaloupko ! Ke mně čelem, k lesu zády! Gine stůj, nijak nečaruj! Musíš ke mně hodný být! Pomoz mi předkožku zachránit!

Jan (Pá, 20. 12. 2019 - 15:12)

Lékaři se většinou přiklání k obřízce úplné, tzv. těsné. Plná obřízka je úplné odstranění předkožky až pod žalud. Částečná obřízka je proto nedokonalá, tudíž neopodstatněná.

Tony (Pá, 20. 12. 2019 - 16:12)

Za prvé jak který lékař. Oni dělají takovou, protože nic jiného neumí. Tento druh obřízky je nejvíce zmrzačující. Na 95% obřízek dělaných ze zdravotních důvodů ve středoevropském prostoru je naprosto zbytečných. Řešení zbytečnou obřízkou je UBLÍŽENÍ NA ZDRAVÍ. Částečná obřízka je nedokonalá pouze pro agresivní cirkumfetišisty.

Toníku (Pá, 20. 12. 2019 - 02:12)

znáš toto o těch obřezaných? Šla židovka, šla do krámu, nakoupila marcipánu, žid se smál až prskal.

Tony (Pá, 20. 12. 2019 - 01:12)

kozí dech --https://cs.wikipedia.org/wiki/Stadion_S11------------někde ho vidět, tak si ho okamžitě koupím

Tina (St, 18. 12. 2019 - 23:12)

Blíží se štědrý den, a mnozí ještě ani nemají dárek! Ale ještě je stále čas...jak kreativní a originální dárek by byla poukázka zakoupená na klinice na provedení dospělé estetické circumcize?

luci (St, 18. 12. 2019 - 23:12)

Originální určitě , ale s jakým nadšením bude tento dárek přijat , je otázka .

Reklama

Přidat komentář