Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

(Po, 6. 1. 2020 - 10:01)

bych spíš řekla že mladej kluk, kterej má zidealizovaný představy co by dělal, kdyby mohl.

Honič (Po, 6. 1. 2020 - 10:01)

Kdybych mohl,já bych teda byl jako Libor hned mokrej ven.

Návštěvník (Ne, 5. 1. 2020 - 22:01)

Ty asi nejsi člověk,co má partnerku? natož děti i třeba v Klářiným věku. Trochu přemýšlej než napíšeš takový kraviny. Chtělo by to u tebe trochu méně úzkoprsosti a více klasického selského přemýšlení.

Návštěvník (Ne, 5. 1. 2020 - 22:01)

A ty máš děti úchylný jako tady ty dívčí postavy? No tak pak můžeš být pro autora inspirací

Gita (Ne, 5. 1. 2020 - 20:01)

To je přece jasná věc s tou hygienou, jenže některým chudáčkům to nedojde.

X (Ne, 5. 1. 2020 - 21:01)

Dojde neboj.Ale ty ji máš myslím pěkně uchcanou a ulepenou a ty kaťky ....

Martina (Ne, 5. 1. 2020 - 14:01)

Pozdravuji holky. Tady máme krásný sluníčko a při tom meteorologové předpovídali vichřici, tak si vezměte dobré oblečení a jděte někam ven! A pozor, čůrání si nechte radši na doma, abyste nevychladly na zadečky a pipinu a na hlavu čepici s bambulí třeba. Ten domeček ti Klárko moc přeju a vypadá to,že vám bude všem dělat radost!

KLára (Ne, 5. 1. 2020 - 10:01)

Zítra už bude škola a tak jsme dnes v pelíšku spinkaly dlouho a já se vzbudila až kolem půl desáté a Nikola taky. Včera jsme přijely pozdě, stavily jsme se na chaloupce u sousedky na čaj a něco dobrého a pak jsme musely jet opatrně, protože to klouzalo a sněžilo chvílema. Libor bude přístí týden tady denně a bude korigovat práce s řemeslníky v domečku vedle a tak se uvidíme často a když přijdu ze školy půjdu za ním. Já jsem si s ním něco už naplánovala jak by to mohlo být, ale jelikož to on financuje tak jsem to nechala spíše na jeho vnímání, ikdyž se v názorech dost shodneme, co bysme tam třeba chtěli. Mělo by to být tak do konce února hotový. A pak je ta cesta na Zanzibar. Mamča vezme Nikolu a pojede taky, už jsme se dívaly a volná místa tam jsou ,tak je to zabukované a mamča říká, že by to nezvládla mne tam pustit s Liborem a Nikola už vůbec a tak si uděláme mimořádnou cestu. Byly jsme dvakrát v Chorvatsku u moře a jinak ne a letadlem jsme nikdy neletěly a tak to bude napínavé. Včera a dnes čůráme jen na WC a to i na chaloupce,protože byla zima a čůráme normálně a třeba bude nějaké zajímavější čůrání zase cestou ze školy nebo s Liborem. V noci nás ani pipinky nevzbudily na záchod a tak jsme čůraly hodně až ráno a zase jsme zalezly do pelíšků a jestě chrněly asi tři hodiny do půl desáté.

Návštěvník (So, 4. 1. 2020 - 21:01)

Úplný román i ta čeština se nám pomalu lepší

Návštěvník (So, 4. 1. 2020 - 21:01)

Zalez holka!

Návštěvník (So, 4. 1. 2020 - 14:01)

He he. Dobrej odpal dědo :)))))

Honič (So, 4. 1. 2020 - 11:01)

Kláro mně se nedávno stalo,že jsem jel až někam do Bublavy za jednou holkou,co mě slíbila společné čůrání a nakonec jsem málem dostal před hubu od cikánů a žádná holka tam nebyla. Jesli ty jsi opravdová, rád bych tě viděl a chtěl jsem tam k vám zajet, Vím že máš kluka a nemám nárok na nic ,ale jen bych se chtěl s tebou potkat a zase pojedu. Co ty si o tom myslíš?

Klára (So, 4. 1. 2020 - 09:01)

Marti já opravdu nemám nějaký plán kdy se tam s Liborem nastěhuji. Já si včera uvědomila,že je to na mně stále moc velká změna a tak to nedokážu říci na pevno a asi se to musí postupně ustálit. Domeček je to moc hezký a včera jsme se i společně vyčůrali venku s Liborem, když ségra a mamča odešly napřed domů ,já jsem tam s Liborem zůstala a byla jsem plná dojmů ale i mezi nohama a on to poznal a tak jsme odešli ven za přístřešek a já hned musela a pipinka čůrala proudem a Libor mi to chtěl pít to moje čůrání a tak jsem přizvedla zadeček a on si dal pusu až pod pipinku zespodu a asi půlku mého čůrání vypil a byl tak vzrušenej, že mi tam hned pronikl do bříška ve stoje,ale nešlo mu to úplně dovnitř hned a tak mně postříkal jen na kraji a zvrchu. Jak jsem stála, měla jsem pipinku sevřenou a ve stoje mně to i trochu bolí,protože jsem drobnější. Zajeli jsme spolu pak do Liberce na večeři a já se svezla večerním vláčkem domů a mamča pro mně přijela na nádraží a tam jsem se ještě vyčůrala jednou u auta a taky jsem udělala větší loužičku. Mamča mi domlouvá, abych si došla třeba ve vlaku nebo než jedu, ale já nerada chodím na WC veřejné a tak když to jde tak to držím a pak to pustím doma nebo někde venku. Ségra je u mně v pelíšku a zase večer smutnila,že se odstěhuju,ale už to bere,že budu jen kousek vedle a že jestli tam bude moci třeba být u mně do rána taky v pelíšku.Tak to by asi šlo,ale ne pokaždé, spíše si nedokážu představit,že budu bydlet jinde ikdyž jen o přesně 222 metrů dál od našeho domečku- včera jsme to měřili od našich vrátek k druhým.

Nevím (Ne, 5. 1. 2020 - 18:01)

jestli si přečteš, co píšeš, ale nějak nechápu, že si pod tebe lehne a vypije tě a pak to zkusíte ve stoje a pak jedete na večeři? Upatlaný, špinaví? Takže zase jen pohádka.

Klára (Ne, 5. 1. 2020 - 19:01)

Aty si myslíš,že se neomyjeme a tak? To je samozřejmý,že jsme se stavili u nás doma a osprchovali se a až pak jeli do Liberce na večeři. Jenže já si myslím,že takové detaily jsou normálně logický. Martino , byly jsme s Nikou i s kamarádkou venku a já měla i ségra čepice s bambulí. Ono sice bylo sluníčko,ale studený vítr foukal a tak jsme ani venku nečůraly a vydržely to až domů. Zítra už se musí zase vstávat do školy brzy. A to se mi nebude moc chtít a ani ségře. Teď jsme si zvykly pelíškovat dlouho.

Jasně (Ne, 5. 1. 2020 - 21:01)

a mamině řekneš ať vám mezi tím hodí prádlo do pračky, že? Ach jo, trochu by to chtělo ubrat ve fantazii.

Martina (So, 4. 1. 2020 - 12:01)

Klárko to chce opravdu čas a postupně si zvyknete všichni. Tady bych být maminkou se o tebe tolik nebála. Libor vypadá jako,že to má v sobě srovnaný a chce tě doopravdy a to je velký bonus, A navíc budeš opravdu jen kousek vedle a to je taky skvělý, protože si myslím ,že i maminka Libora celkem bere a taky ten vztah mezi vámi bude dobrý i dál. Jsi zasnoubená a tak asi tě bude chtít Libor taky za ženu, v současné době se holky vdávají kolem třicítky ale tady myslím, že třeba budete svoji už dřív až budeš mít 18 roků. Je to brzy ,ale na druhou stranu proč ne, Bylo by dobré se jen nenavštěvovat,ale až budete mít domeček upravený a zabydlený si zkusit společně taky žít a tam se ukáže, jestli jste na to zralí. Já myslím, že ale Libor je už hodně vpohodě a ty máš v něm oporu. A o ségru se neboj, ona si postupně zvykne a zjistí,že jí neunikáš,ale že to může být i pro ni ještě dobrodružný. To,že se Liborovi líbí pít tvoje čůrání, když čůráš je zvláštní, ale neodsuzuji to. Dočetla jsem se taky, že moč je vlastně léčivá a tady když tě tolik miluje je schopen i toho, tak mu to nic neudělá. Já jsem to nikdy nezkoušela, ale kolegyně v práci to jednou aplikovala na nemoc v trávení a prý ji to pomohlo. Hezký víkend a děkuju, žes mi odpověděla na zvídavé dotazy. Bylo by jich víc,ale nechci být neslušně vlezlá. Třeba jestli už maminka vyzkoušela nové autíčko nebo jestli nakonec pojedete všichni na tu dovolenou a tak.

Klára (So, 4. 1. 2020 - 13:01)

Martino,odpovím ti,ale teď pojedeme na chaloupku. Mamča se tam chce podívat po Novém roce a tak nakrmíme ptáčky,ale pojedeme večer domů. Dnes bez Libora, Honiči já bych se s tebou klidně potkala,ale ty máš na mne slabost a asi bys chtěl se více kontaktovat a já miluju Libora a jsem mu věrná. Zůstaneme radši u tvých fantazií a tak se uvolníš než si najdeš holku? To co se ti stalo mne mrzí a četla jsem to tady, já nejsem žádná zrůda,ale normální holka,ale taky by z toho nebylo nic víc.

Návštěvník (Pá, 3. 1. 2020 - 13:01)

ja když čůrám tak mě manžel špehuje a říká jestli si nemůžem zamrdat ja říkám ne pak je ticho a jdu ze záchodu a na zemi je litr sperma a manžel říká aaaahhhh mě to vzrušuje a řikal jestli mu nemohu blaženě nahonit čuraka

Návštěvník (Pá, 3. 1. 2020 - 11:01)

Co ti je potom kdy

Reklama

Přidat komentář