Reklama

Tresty v práci

Lenka (St, 8. 1. 2020 - 07:01)

Já po několika výhružkách dostala jednoho dne, kdy jsem udělala průser v práci, na výběr. Osobní ohodnocení dolů na 2 měsíce, nebo fyzický trest. Když jsem se zeptala, jaký, šéfová vytáhla ze šuplíku rákosku a řekla, že na holou. Dala mi den na rozmyšlení. Na zadek jsem od mamky dostávala, takže jsem si vybrala výprask. Nicméně být s holým zadkem ohnutá u šéfky v kanclu přes stůl je opravdu nic moc. Dostala jsem asi 30 švihanců rákoskou, na zadku jelita 4 dny.

účetní (Pá, 24. 1. 2020 - 15:01)

Já jsem se na jednom večírku v práci po pár skleničkách v debatě o manželství přiznala mojí šéfové, že můj muž mi někdy dá pár přes zadek a já mu to toleruji. A to jsem, já hloupá neměla dělat. Ona si na to vzpomněla po pár týdnech, když jsem udělala nějaký průser v práci a já skončila v jejím kanclu přehnutá přes stůl s vyhrnutou sukní a pleskajícím pravítkem na mém pozadí. Nějak moc jsem neprotestovala a od té doby mě trestá za každou hloupost. Častěji je to jen pár plácnutí, ale někdy taky regulérní výprask. Zjistila jsem, že je to dominantní mrcha, které to asi dělá radost.

Mirka (Út, 28. 1. 2020 - 15:01)

To fakt si necháš zmaľovať zadok??? V dnešnej dobe? Mne sa to všetko akosi nechce veriť.

účetní (St, 29. 1. 2020 - 08:01)

Chápu, je to celkem k neuvěření. Taky se divím, že jsem se dostala do takové situace. Ale stěžovat se nemůžu, kdo by mi asi uvěřil…, a taky si neumím představit někomu to podrobně popisovat. A výpověď nechci dávat, je to mezinárodní společnost a takový plat mi nedá nikdo v okolí. A šéfová i když dělá to, co dělá mi vždy přizná nejvyšší ohodnocení i prémie.

Radka (St, 29. 1. 2020 - 10:01)

já to mám stejně, upřimně si raději nechám sešvihat zadek, než peníze dolů. Už jsem si zvykla a navíc se mě vždy zeptá, zda to vyřešíme výpraskem nebo penězi.

Mirka (St, 29. 1. 2020 - 13:01)

OK. Znie to neuveriteľne, no verím ti. Preto sa mi to nepozdávalo, lebo môj manžel ma raz zo srandy dobre švihol po holom zadku s káblom od ntb a zanechalo to stopu skoro až do krvy. Išiel švihnúť zo srandy akože... a nechtiac švihol naozaj. Šialene štipľavá bolesť a šrám na zadku skoro tri týždne. Preto si výprask káblov na holý zadok neviem ani len predstaviť. Prepáč, že som spochybnila tvoju skúsenosť. Ak ti tie peniaze stoja za to tak, veľa trpezlivosti a prajem ti čím menej švihancov... .

René (Ne, 22. 12. 2019 - 17:12)

Zdravím,v pátek jsem dostal od šéfový Vénočni výprask

Klára (Čt, 2. 1. 2020 - 09:01)

a já dnes ráno.....

asistentka (Čt, 2. 1. 2020 - 12:01)

Takže novoroční vinš přímo na holou zadničku? Čím jsi si ho zasloužila? Jenom pozor aby to nebylo „Jak na nový rok tak po celý rok.“ :-)

Klára (Čt, 2. 1. 2020 - 12:01)

No přesně tak, bohužel na holou. Zásluha byla, špatně uzavřený měsíc...

asistentka (Čt, 2. 1. 2020 - 13:01)

No to se stává. Ale možná lepší než prémie dolů, zadek se zahojí rychle a trochu toho studu se dá snést, když to není přespříliš. A ještě co na to doma?

Klára (Čt, 2. 1. 2020 - 13:01)

No trocha studu mi asi nevadí, holá prdel před ženskou je ok. Spíše mi vadí, že si teď 3 dny nesednu...v práci dnes stojím. A doma, no nebudu ukazovat zadek

Radka (Út, 3. 12. 2019 - 07:12)

Dostaneš i dnes

Honza (Čt, 28. 11. 2019 - 15:11)

Když mi bylo 21 dělal jsem v lese s partou Ukrajinců. Jednou mě jeden přistihl jak šmíruju jeho kámoše za smrčkama jak močí a honím si při tom ptáka. Svlekli me do naha a přivázali ke stromu. Provázkem mi podvazali koule a konec provázku přivázali na větev stromu na proti. Pořádně nasponovali a šli se najíst. Každou chvilku některý z nich vstal a pres ty koule me placnul. Někteří jen trochu ale většinou dost silně. Asi po dvaceti minutách jsem se počůral. Myslel jsem ze to ukončí. Ale to jsem se spletl. Ten co jsem ho smiroval ke me přišel a začal mi kroutit bradavkama. Bolelo to ale můj pták se začal stavět. Ostatní se smali a šli si to taky zkusit. Nakonec me rozvazali ale az do večera jsem mel jen boty a rukavice a musel tahat větve úplně nahej. Večer nasedli do auta a řekli mi ze tašku s věčná budu mit na konci cesty u silnice . Potom odjeli. Byl to asi kilometr a cesta končila na odpočivadle u silnice. Už z dálky jsem viděl na stromě svoji tašku. Když už jsem byl jen kousek najednou sjelo ze silnice auto a zastavilo. Věděl jsem ze to k tašce nestihnu a tak jsem se schoval. Z auta vystoupila starší žena poposla do lese , rozhledla se , stáhla kalhoty a kalhotky sedla si a začala močit. Nevydržel jsem to a začal si honit ptáka. Přestal sem dávat pozor , pohnul se a praskla mi pod nohou větvička. Ženská se otočila vyskočila natahla si kalhoty a začala řvát. V první chvíli jsem zůstal stát a s tvrdým perem v ruce na ní civěl. Najednou se otevřeli dveře u auta a z nich vyskočil chlap jak hora. Ženská ukázala prstem mim směrem a chlap se rozběh. Na nic jsem nečekal pustil jsem ptáka a zdrhal. Hnal me po lese pěkně dlouho ale naštěstí nedohonil. Vzdal to a šel k autu celou cestu zpátky hulakal a nadával mi. Já stal v predklonu ruce na stehnech a vydýchával se. Při tom sem se díval jak mi stojí péro. Vzal jsem ho do ruky a několikrát si přetáhl kůžičku přes žaluda a udělal se. Hezkych pár cákanců přistálo na pařezu predemnou. Počkal jsem az odjedou došel si pro tašku oblékl se a vyrazil do města.

Petra S (St, 27. 11. 2019 - 13:11)

Ahoj,
vidím že hodně z vás má zkušenost s tím že v práci dostaly na zadek.
Chtěla bych se podělit o svůj zážitek a také se zeptat na Váš nazor.
Je mi 27 a pracuji ve firmě přítele své sestry - asistentka jednatele.
Je to dobrá práce, více než dobře placená. Šéf (přítel sestry) se ke mě vždycky choval hezky, pokaždé mi nechal 100% prémii a nikdy se ani trochu nepovyšoval.
Včera si mě zavolal do kanceláře že musíme naplánovat schůzky u zákazníků. Nikdy by mě nenapadlo co se stane.
Ukázal mi špatně vystavenou fakturu, kterou jsem poslala zákazníkovi, místo EUR jsem tam dala CZK. Omluvila jsem se že nevím jak se to mohlo stát.
A najednou se to stalo. Otočil mě a ohnul mě přes stůl. Rychle mi stáhl kalhoty i kalhotky a naplácal mi na holou. Byla jsem takv šoku že jsem nemohla nic říct ani nic udělat. Je jsem tam byla přehnatá a dostávala na zadek jak malá holka. Trochu to bolelo ale nic strašného. Když skončil tak nechal ruku na jedné mojí půlce a silně ji zmáčknul. Potom mi přejel přejel přes celý zadek a s klidem řekl že můžu jít.
Vážně nevím co si myslet. Proč to udělal a o co mu šlo?
Chtěl mě jen potrestat za chybu nebo mi chtěl sáhnout na holou a k tomu mi naplácat? Opravdu nevím. Zajímal by mě názor třetí osoby.

Janča (St, 27. 11. 2019 - 08:11)

A vždy to teda bylo do slz. Kabelem od nabíječky na holou prdel je to fakt šíléné

Iva (Út, 26. 11. 2019 - 15:11)

Tak zatím jsem v práci s nikým nic neměla, ale zase jako oběť bych to nebrala. Občas to na mě příjde v práci a dělat si to sama na záchodě mi nepříjde moc šťastné. To radši, kdyby mě to udělal klidně i šéf každý den a přítel to vědět nemusí, ten může večer.

asistentka (Út, 26. 11. 2019 - 15:11)

No zažila jsem jedno i druhé a nemusí to být vždy ideální. Taky mi šéf ze začátku lichotil i dvořil, dával prémie a pak když jsem mu jednou podlehla, tak už to vyžadoval pravidelně. A vždy, když dostal chuť on a ne já. Později přišlo i na to, že mě vyplácel přes zadek. A ne nějak za trest, ale protože se mu to líbilo a jeho manželka mu to nedovolila. A řeknu ti, skrývat seřezaný zadek od šéfa před manželem není nic jednoduchého. Byla jsem celkem ráda když ho povýšili a odešel. Teď mám šéfovou, sice pěkně přísnou, ale zatím od ní nic podobného nehrozí.

Iva (Út, 26. 11. 2019 - 16:11)

Tak asi bych to tak moc neřešila, on je šéf a tak si to logicky určuje a kdy má čas. Ale dostávat na zadek by byl problém, to by přítel uviděl a bylo by zle. To by to tam taky mohl přít porovnat ručně a byl by průšvih. To, že mě někdo ošuká těžko pozná a bude mi to i milejší a příjemnější. A takový styl znásilnění mě dost láká a je vzrušující jen pomyšlení, ale v dnešní době se chlapy bojí i jen něco naznačit.

honza (Út, 26. 11. 2019 - 15:11)

Mě trestá šéfová , je o hodně starší , po práci musím k ní do kanclu , svléknout se a ona poručuje. Teď už ani ne za trest , dělá to i když nic nepokazím , bojím, se , aby se to nedozvědeli kolegové.

Reklama

Přidat komentář