Reklama

Trvale stažená předkožka

Steve (Čt, 16. 1. 2020 - 17:01)

Píšeš kraviny ...

Tony (Čt, 16. 1. 2020 - 17:01)

Nepíšu,u tebe je to evidentní.

gin (Út, 5. 11. 2019 - 14:11)

Napiš to na sexus a hned tě tam dvě mladé holky sprdnou. Nelíbí se jim to.

Alex (Út, 5. 11. 2019 - 14:11)

Podle me by kazdy kluk,ktery ma 10 let a vice mel zacit nosit predkozku vzadu.Jednat to je znak dospelosti a za druhe je to hygienicke a pozdeji v sexu oceni kluk vydrz v sexu i jeho partnerka.A pokud tomu rodice nekteri vedou jiz sve syny od mala,tak jedine dobre.

VIKTOR (Út, 21. 1. 2020 - 10:01)

S tím souhlasím. my jsme to taky začali synovi stahovat v deseti letech. Nejdřív jenom doma při sprchování a potom i na nudistické pláži. Sice má po celou dobu, co to má stažené plnou erekci, ale postupně si na to zvyká.

tmf (Čt, 28. 11. 2019 - 22:11)

10 letech i později jsem si říkal že bych to za nic nechtěl. Hlavně proto že by mi to bylo dost nepříjemné a není to moc obvyklé. A tohle je třeba překonat a čím dříve tím lépe

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 01:11)

no v 10 rokoch je to už neskoro s tým začínať, pretože to už chlapec vníma zmeny na sebe a cíti všetko oveľa citlivejšie.. najlepšie je od mala smerovať ho tak, aby to vnímal ako normálne a bežne, ideál ak to tak ma aj otec alebo starší brat bol k tomu vedený, je to potom oveľa jednoduchšie a automaticky sa berie .. ja som síce svojho oca nevidel nikdy, ale od malého chlapca aj mna aj brata viedol k odkrývaniu žaluďa a kedysi na druhom stupni viem, že sme už mali sami telesnú chlapci bez dievčat a sme sa prezliekali a žaluďa už obnaženého malo zopár chlapcov, môj syn má teraz už 19 ale tiež od malého chlapca to takto nosi a má

tmf (Po, 2. 12. 2019 - 01:12)

asi na tom něco bude. Mě k tomu rodiče nevedli, bylo zvykem že žalud je zakrytý, a i kvůli tomu byl strašně citlivý. A dobře vím jak jsem jako malej nesnášel si ho muset přetáhnout a vzápětí přišel proud sprchy (který byl opravdu silný, takže to bylo hodně nepříjemný) a sám jsem se k tomu pak radši moc neodvažoval. A že bych ho měl mít bez tý kůžičky tak to jsem nechtěl ani za nic.

Návštěvník (Po, 16. 12. 2019 - 23:12)

S citlivosťou som problém nemal nikdy, no predkozku som nosil a nosím stále riadne na žaludi.

Návštěvník (Ne, 29. 12. 2019 - 23:12)

Ja som ju nosil na, nenapadlo mi nikdy stiahnuť si ju a tak odložiť alebo to tak jednoducho nechať von pretiahnuté. Raz som bol so spolužiakom si zacvičiť a všimol som si, že po sprche obliekol boxerky a nechal to pretiahnuté, tak som sa ho na to opýtal a on mi povedal tak úplne v pohode, že on občas necháva tak, že jemu je to lepšie občas takto. Tak som to skúsil aj ja a nejak mi to nevadí, nič nie je úzke a drží v pohode, tak občas nechám aj ja už von, občas na noc nechám alebo ráno takto sa oblečiem a mám to ako príde.

Ďuri (Čt, 2. 1. 2020 - 08:01)

Ja som nebol vedený k žiadnemu sťahovaniu a mám to dosť citlivé. Netušil som, ako rozne môžu muži nosiť penis v spodnom prádle. Prvý krát som videl penis dospelého muža, keď si mama našla priateľa a prekvapil ma presne ten odkrytý žaluď. Myslel som, že je obrezany, no potom zas neskôr som videl, že predkozku má stiahnutu na ňom, no častejšie vnímam, že nosí asi najradšej žaluď cely von. Mne sa velmi páči ako to vyzerá, žaluď má veľký a hlavne hygienicky čistý, no ja to tak nedokážem mat, pretože mi to nedrží a je neskutočne citlivý.

tmf (Pá, 3. 1. 2020 - 00:01)

Na citlivost se časem zvykne a pak už to není tak hrozný, naopak je to fajn pocit. Já na to dříve taky dost překvapeně koukal když jsem to u někoho viděl a říkal si že bych to nechtěl kvůli té citlivosti a taky mi to nedrželo.

Tony (St, 11. 9. 2019 - 19:09)

Mnozí to vysvětlili. Jak tu napsal jeden sedmnáctiletý, že k tomu jeho o dva roky starší sestra měla občas poznámky. Na její adresu napsal: "Ona je prdlá".

Kratší (Út, 10. 9. 2019 - 19:09)

Mě se začala
Předkožka stahovat tak v 13 letech. Tehdy jsem se hrozně styděl za obnažený žalud. Navíc jsem ještě v té době chodil na plavání takže jsem si ji před sprchou musel natahovat protože bych se cítil jinej než ostatní a taky se bál reakce ostatních . Všech 10 kluků mělo totiž předkožku přes žalud. Asi po 2 měsících jsem se rozhodl že to nechám být a přestal ji natahovat a když jsem později šel na plavání naštěstí žádný reakce nebyli. Jen se na to podle mě víc dívali. Od té doby jsem se za to přestal stydět. TAKŽE UŽ JE PODLE MĚ STRACH ZBYTEČNÝ. POKUD NĚKDO Z VRSTEVNÍKŮ NA ODHALENÝ UPOZORNÍ, TAK SE JEN PROSTĚ ZEPTEJTE, PROČ VÁM ČUMÍ NA PENIS A JESTLI JE GAY. VĚŘTE MI. BUDE SE CÍTIT TRAPNĚ. :)

tmf (Čt, 3. 10. 2019 - 11:10)

Ten pocit není zpočátku nic moc když všichni ostatní to mají zakryté...ale nikdo to neřeší pac je kazdymu blbý na to upozornovat

Ďuri (Čt, 26. 9. 2019 - 19:09)

Mne sa tiež začala predkožka trosku skracovať počas puberty, ale nikdy som ju nenosil pretiahnutu, vždy len tak, ako bola, čiže koniec žaluďa som mal von. Až na strednej som si všimol, že niektori spolužiaci si ju úmyselne sťahujú, iný zase nosia a majú zalud úplne cely zakrytý. My sme boli s mamou od mala sami a tak som nejak nevidel alebo nemal s kým kecat o tom, jedine to, čo som videl pri kamosoch, ale vtedy veľa chlapcov frajerovalo a realita bola kdesi úplne inde. Keď som mal asi 15 -16, mama si nasla priateľa a vtedy sa vela veci dosť zmenilo. Jednou z nich bol aj môj ostych pred inými a hlavne staršími a mne blizsimi ludmi. Spolužiakov som vnímal ako kamosov, ktorí sú na jednej lodi so mnou. Jeho ako staršieho a osobu, ktorá môže čo to povedať mame - holenie, nosenie atd. Nikdy predtým som nebol v situáciách, kedy by som sa stretol s iným mužom na WC niekde von alebo prezliekanie v šatniach. To mi robilo spočiatku problém, no neskôr som si na to zvykol, keďže inú možnosť som nemal. Kecal som o tom s kamošmi a povedali mi, že nemajú problém prezliecť sa pred ocom alebo curat niekde von, čo mi bolo jasne, že nemá problém ani mamin priateľ, lebo keď sme niekde boli a bolo mu treba ísť na wc alebo sa prezliecť - nemal problém. Aj u neho som si všimol, že má predkozku rozne. Raz do polky, raz celu zákrytu, inokedy na full von.

tmf (Čt, 3. 10. 2019 - 18:10)

Já bych to taky klidně moh mít někdy tak a někdy tak jak se to zrovna samo povede, ale střídat to mi přijde divný, a mít to napůl taky, pak to nedrží tak ani tak. Takže to mám full von, zvykl jsem si mít to pořád tak. Stejně nikdo nemůže vědět jestli to takhle mám úmyslně nebo samo od sebe, nebo jestli mám obřízku .

gin (Čt, 3. 10. 2019 - 20:10)

Pokud bys měl pevný styl obřízky, tak se to dá na první pohled poznat i v klidu, volný styl se dá na první pohled poznat pouze při erekci.

tmf (Pá, 4. 10. 2019 - 06:10)

Jak u koho, těsná se asi pozná. Když někoho vidim ve sprchach tak si prostě vsimnu ze má odkryty zalud, sice si v duchu říkám že ma obrizku, ale nezkoumam ( a většinou to na pohled ani nepoznam) jesli tomu tak opravdu je. A stejne tak si myslim ze se ostatni takhle koukaj na me,

luci (Pá, 4. 10. 2019 - 00:10)

Ano , těsná obřízka je na první pohled patrná a je to silně erotické.

Reklama

Přidat komentář