Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Martina (Pá, 3. 1. 2020 - 17:01)

To je jen taková normální zvědavost a Klára sama ví,že když mi nebude chtít odpovědět tak nebude reagovat a já ji za to budu mít stejně ráda.

Pepa (So, 4. 1. 2020 - 01:01)

Marti dáš mě ?

Martina (Pá, 3. 1. 2020 - 10:01)

Tak ať se vám bv tom novém domečku hezky žije. Je dobře,že tam bereš i Nikolku aby si zvykla, že ikdyž budeš s Liborem budeš jen o několik domků vedle a můžete se navštěvovat. Kdy to asi plánujete? To zabydlení společně?

Klára (Pá, 3. 1. 2020 - 09:01)

Libor volal,že přijede ještě s nějakýma dalšíma a bude se začínat v tom domečku s pracema,aby to bylo v pohodě podle toho,co jsme si navrhovali v Liberci. Takže tam půjde i mamča a ségra se podívat taky a budeme si zvykat na novou situaci,která bude dostávat konkrétní obrysy. Tak se dnes moc vyvalovat v pelíšku nebudeme, Ty chlapi měli přijet až za týden,ale asi tu práci chtějí mít rychle hotovou. Takže o čůrání příště. Teď máme takové myšlenky a ikdyž tam nebude příliš mnoho práce, některé věci se upraví a změní, vymaluje se a podobně.

Miška (Čt, 2. 1. 2020 - 20:01)

Moc to nejde. Po Klárce se mi stýská ikdyž si voláme a tak jsem třeba teď zase smutná. Taky se ale doma trochu válím a užívám si prázdnin. Jenže nemám ségru jako má ona a tak se mohu přitulit jen k mamince ale Klára mi přivezla jako dárek tučňáka a daly jsme mu jméno Kryšpín a tak ho mám na stolečku a když se na něj dívám tak jsem veselá i smutná taky. Zítra půjdu za Aničkou a chceme dělat nějakou grafiku a to nás baví. Baculku mám taky vpořádku a čurá mí normálně a teď nemám nějaký velký čurací zážitky, ale někdy si s ní hraju a je to moc fajnový a když se mi stane všechno tak někdy se i při tom počurám u toho, ale mám u senbe pod prostěradlem ručník a radši si ho hned pak celý na baculku dám a pustím to do něho.

Martina (Čt, 2. 1. 2020 - 21:01)

Miško ty máš Klárku asi moc ráda a já to od tebe cítím jako opravdu hluboké. Ale slíbily jste si,že se brzy uvidíte a tak se máš na co těšit a hlavně si volejte a pište jak to půjde.Moc bych ti přála taky spolehlivého kluka,co by tě miloval, a co tvůj tatínek? O něm moc nepíšeš. Jaký máte vztah? Asi jsem hodně zvědavá,tak to je taková ženská zkoumavost a snaha tě pochopit. Jestli si sama hraješ s pipinkou,tak to nemusíš vůbec řešit já ve tvých letech jsem si hrála taky,ale jen někdy jsem měla mokrý orgasmus, to až spíše s partnerem,který mne naučil i jiné techniky a práci s tělem.

Michal (Čt, 2. 1. 2020 - 13:01)

Jak sbalit holku na čůrání? Tady každá s klukem čůrá a mně každá odmítla to udělat.

Evina (Čt, 2. 1. 2020 - 16:01)

Většinou ji na to nesbalíš,ale dočetla jsem se zde pár stránek zpět, že v Brně (možná i jinde) mají v bordelu takové holky s čůracími službami. Jinak se musíš obrnit trpělivostí a v normálním vztahu to postupně rozvíjet. Já jsem to manželovi dovolila až po několika měsících. Z pohledu holky je to spíš blok a musí mít k takovému člověku absolutní důvěru, jinak se bude stydět a nevyčůrá se.

Návštěvník II (Čt, 2. 1. 2020 - 12:01)

omlouvám se,nepodepsal jsem příspěvek.

Kikina (Čt, 2. 1. 2020 - 12:01)

Asi tak nějak. Kdo umí a má fantazii ten píše. Kdo neumí a fantazii nemá tak jenom kritizuje a kecá.

Kikině. (Čt, 2. 1. 2020 - 12:01)

Souhlasím s tebou. ? Mně ta hravá stylovost, zranitelnost a až spontánní naivita někdy u těch holek trochu připomíná výrazy Tomáše Holého (herec, bohužel už nežije). Tohle mně udržuje v napětí a vždy se minimálně ob den na to podívám,co a kam se zde posunulo. Jestli se to tady zrodilo od strany 22 tak už to jede přes 220 stránek a to je obdivuhodné.

Návštěvník (Čt, 2. 1. 2020 - 11:01)

To se ti nedivím, já taky

Klárko (Čt, 2. 1. 2020 - 10:01)

opravdu moc krásný! Kdybys byla moje dívka, já bych z tebe byl stejně hotovej

Klára (Čt, 2. 1. 2020 - 10:01)

On se se mnou už mazlili v autě kousek za Mimoní,ale já byla vyčůraná z domova a nechtělo se mi,ale stejně jsme si jen tak hráli a on chtěl ,abych mu ho dráždila rukou a za chvilku už se tou velkou láskou spustil do mé dlaně a až na moje kalhoty to vystříklo. Moc krásný.

Klára (Čt, 2. 1. 2020 - 09:01)

Válíme se s Nikolou v pelíšku, ona teď šla s mamčou připravovat snídani a dnešek spíše zase budeme lenošit. Včera přijel Libor na oběd a pak jsme jeli ven. Neřekla jsem ségře,že jedeme taky na chaloupku nakrmit ptáčky, aby jí to nebylo líto a Libor dal návrh jestli se nepojedeme vykoupat do Schandau. Já jsem se úplně stáhla strachem a tak jsme nejeli. Třeba později někdy. Bylo krásný sluníčko a na chaloupce není sníh a tak jsme se jen prošli kousek a Libor chtěl po mně čůrání a tak jsme to na kraji lesa udělali,protože jsem pipinku měla plnou a on mi ji při tom čůrání hladil tak ,že jsem pak byla mokrá všude okolo a musela jsem se osušit,protože zase až takové teplo nebylo a nechtěla jsem vychladnout. Čůrala jsem dost a proudem a když mi dá Libor na celou pipinku ruku a přikryje jí celou, tak to prostě teče všude do stran a ne proudem dopředu. Ale jemu se to líbí a já mu vyhovím ráda. Včera mamča vážně mluvila o tom autě i o tom zájezdu na Zanzibar a Libor skuečně navrhl, že bychom mohli jet všichni, jen jeho otec by nejel,protože on na to není a tady by zatím zastal jejich společnou práci. Mamča překvapivě souhlasila ale s tím,že si to za sebe a Nikolu zaplatí, tak nakonec kdybychom jeli všichni tak bych se asi bála méně. Tak se uvidí. Jdu za Nikou.

Klárko, (Čt, 2. 1. 2020 - 09:01)

a udělala jsi mu taky potěšení, aby se u toho udělal když jste čůrali?

Návštěvník (Čt, 2. 1. 2020 - 04:01)

Přečetl jsem si to od té strany 22 a řekl bych že Gita,Martina,Míla a i jiné postavy to je jen jakési křoví příběhu co píše děda Lebeda.Na nočník spíš chodí on.I ten slovník je vzdálený tomu jak mluví dnes mladí lidé.A jak to pořád holky pouští do kalhotek tak to určitě,nočník to samé,blábol.

Návštěvník II (Čt, 2. 1. 2020 - 11:01)

Podle tebe je každý, komu se líbí povídání holek z Mimoně a Dačic, jejich křoví a domluvené osoby,co jim píšou na objednávku. Tak já tedy mezi ně nepatřím a mně se to taky moc líbí a nepátrám jestli to píšou holky samy nebo někdo za ně, ale spíše se příkláním, že samy. Ten obsah je výstižný ze života a mně už je více a mám dospělé děti a určitou životní zkušenost a proto neřeším zbytečnosti, ale věci podstatné, jako zde obsah a ne autory.

(Čt, 2. 1. 2020 - 07:01)

to četl několikrát a i ty náhledy odborníků jak recenzi stylovou tak zejména John mně dost zaujal. Škoda,že nedal názor třeba nyní po dalších měsících.Takže se přikláním k tomu co zde píše Míla a někteří ostatní. Jsem otec tří dětí a to ve věku 14 až 24 let a z jejich rétoriky nevnímám výraznější odchylky od zde osaného textu.

Návštěvník (Čt, 2. 1. 2020 - 21:01)

A tvoje dcery si také čůrají věčně do kalhotek a po patách ?Moje tedy ne.

Reklama

Přidat komentář