Reklama

Nahý při vyšetření ???

Radek (St, 29. 4. 2020 - 04:04)

Zase samí pohadkari.

Abe (So, 2. 5. 2020 - 01:05)

Jdi na medicínu a poznáš co je "pohádka".

luci (So, 2. 5. 2020 - 01:05)

Leckdo fabuluje , ale něco je pravda . To , že doktor někdy prohlíží co by neměl , je fakt . Zažila jsem to potom co sestru poslal pro snímek . A potom mne udělal , nestěžovala jsem si , měl dlouhé prsty a věděl jak .

Abe (Ne, 3. 5. 2020 - 21:05)

Pokud to oběma stranám vyhovuje, proč ne. Já jsem při vyšetření potěšen nebyl. Bylo to na úrovni, "podržte si penis". To, že mi stál, nijak nevadilo, ale měl jsem několik zkušeností v mimo zdravotním vztahu. Vždy to bylo mistrovské dílo. Ty dámy prostě uměly.

Steve (Čt, 30. 4. 2020 - 02:04)

To je tady normálka stav ... :-)

stalevplence (Ne, 26. 4. 2020 - 00:04)

ja jsem 45 let na plenách a docházím pravidelně na urologii , na urodynamické vyšetření a cystoskopii a všude jsem nahe jednou doktorka na urologii rozhodla že se budu muset cevkovat a abych nemusel být kvůly tomu hospitalizován tak mě sdělila že pojedu parkrat na oddělení kde mě naučej sám samotného se cevkovat vzadu za ordinací staly doktoři primář sestry a učily mě jak se mam cévkovat taky ,mě nebylo příjemné jak mě všichni na něj koukaj jak si ho držím stahuju čistím a pak si zavádím cévku.

Robert (St, 11. 3. 2020 - 08:03)

Dobrý vtip.-Už vidím jak nějaký zubař požaduje při prohlídce zubů aby se pacient svlékl do naha.To už ani není pacientova sexuální fantazie,ale doslova hloupost.

Steve (So, 15. 2. 2020 - 00:02)

Haha, to víš že jo ...

Robert (Ne, 12. 1. 2020 - 23:01)

To bylo Luci myšleno na mně? Pokud ano, tak si to přečti znovu a pořádně a bylo by dobré příště i napsat na koho je komentář jmenovitě myšlen.

Robert (St, 8. 1. 2020 - 23:01)

Nechápu, proč si byl na rehabilitaci nahý. 20 mediků a mediček? Doktorce bych řekl že s přítomností mediků absolutně nesouhlasím ale s přítomností mediček ano a jak už sem napsal dřív někde jinde tak kdyby se mně doktorka zeptala proč, tak klidně bych to řekl ještě dřív než by vypadli z ordinace medici a to, že chci mít jistotu že nebude přítomen u mého obnažení žádný buzerant, ale protože jsem recesista, tak bych jim řekl ať zkusí schválně hádat, proč nechci u vyšetření mediky ale měsíčky klidně ano, protože rád lidi testuji jak umí logicky myslet a v tomhle ohledu bych si doktory rád vyzkoušel jak jsou na tom s logikou a inteligencí a rovnou bych se na totéž zeptal i těch měsíček, protože by mne zajímalo zda by to některou z nich napadlo a pokud by na to některá přišla tak bych doktorce rovnou řekl ať tu si vezme na praxi protože jí to logicky myslí. A ukazovat třeba holý zadek nebo dokonce předek medičkám by mne nezabilo, protože mám furt tělo jako ve 21 letech a rozhodně by mi bylo příjemnější se vystavovat mladým budoucím dojtirkám, než nějaké staré archeologické vykopávky nad 50 let a nějaké 100 kilové staré zdravotní sestře. To bych jim rovnou řekl ať mi přivedou doktorku i sestru pod 50 let.

Abe (Út, 28. 4. 2020 - 19:04)

Milý Roberte. Nerozumím sice těm "měsíčkům" a "dojtirkám", ale odpovím. Uvědom si, že lékaři, sestřičky a ostatní personál, jsou profíci, kteří z toho nemají žádné, potěšení, jako my. Můj kamarád gynekolog říkal, že má nemoc z povolání. Když viděl vagínu, vůbec jej to nevzrušilo. Totéž říkala i jeho manželka. Jinak i na pacienta má zdravotnické zařízení neerotický vliv, protože bývá stresován chorobou a pro své uzdravení je ochoten k čemukoli a nahota je to nejmenší. Na rehabilitaci byl bazén. Měl jsem povinnou půl hodinu plavání. Nahý. před tím jsem musel projít koupelnami, kde se v různých médiích koupaly rovněž nahé ženy za pomoci sestřiček. Tu samou cestu jsem musel absolvovat i zpět. Ani v bazénu jsem nebýval sám. Pak tělocvična, to už ve slipech. O medicích a medičkách nemá cenu cokoliv zpochybňovat. Jsou to studenti medicíny a musí se naučit nezaujatému vztahu k pacientům.

luci (St, 8. 1. 2020 - 23:01)

Nepleť si zdravotnické zařízení s erotickým salonem .

Abe (Čt, 2. 1. 2020 - 11:01)

U doktora nemám s nahotou problém. Patří to k tomu. Většinou mívám erekci, ale nevšiml jsem se, že by se někdo pohoršoval. Když mi mladá doktorka vyšetřovala varlata, penis držela sestřička tak, abych někoho nepostříkal, kdyby došlo k ejakulaci. Vyšetření prostaty konečníkem dělal doktor. Kromě erekce žádná reakce. Na rehabilitaci jsem se koupal a přesunoval také nahý, tak jako ostatní. Nevětší exhibici jsem zažil na kožním. Objevila se mi na šourku neškodná vyrážka. Prohlíželo si mne z blízka nejméně dvacet mediků a mediček.

Návštěvník (Čt, 2. 1. 2020 - 07:01)

Par za,itku z nemocnice.Na pokoji lezeli dva chlapi po havarii,sestry je vzdy s chuti prede vsemi odhalily a umyvaly.Vrchni sestra tam jednou privedla studentky zdrav.skoly,ty je pak zkontrolovaly,zd maji umytou prd..,normalne jim ty sestnactky riztahly se vzrusenim v obliceji pulky a omyvaly je.Ze chodili I jine sestry,dokonce uklizecky,to jiim nevadilo.Nebi,zazil jsem tam mladyho kluka,nemoh na ,achod,strasne rada mu dala klystyr,I kdyz rikzk,ze uz byl.Prej,to ji nezajima,uz ho ma pripravenej,toho nechavali jen v andelicku,uklizecky rano mely pre,vzdy jej vyhnaly rano z postele k umyvzdlo,vsechno mu koukalo .Jednou mu dala sestra cipek,a to tzk,ze pred nama vsema musel zvednout nohy,vystrcit ji,pritom byly pootevreny dvere,tam chodili lidi,nechaly ho tak lezet asi oet minut,nez mu jej daly.

Návštěvník (Čt, 2. 1. 2020 - 07:01)

V devate tride jsem chybel na vysetreni deti lekarkou,musel jsem jit pak solo.Kluci rikali,ze je svlikly,sel jsem tedy s pocitem studu a vzruseni.Na mne mely cas.Pri prichoidu v trenkach doktorka rekla,tak trenky dolu.Asi jsem otalel,protoze hned sestra:delej,nemame cas,nebo si te svliknem.Cely otupely jsem srahl trenky.No,otic se a vystrc zadek.To se mi nechteli,nebyl jsem toho sam achopen.Proc,?Protestoval jsem.Bylo to zbytecne,stacilo,ze jsem byl nahy,ale sestra mne proste chtela videt.Hele mam tady hadicku na nepislusny kluky.Oticil jsem se,vohla mne a riztahla mi pulky.Doktirka mne prohlizela I s ni,pak mne natrely masti a doktorka tan na dlouho vsunula prst.Pote,ja uz nebyl schopen niceho,mne tz sestra svalila na lehatko,a ze jsem nezvedl vcas nohy,dala mi par tou haduckou tim si splnila prani.Se slovy au,au jsem nohy zvedl a pokrcil.Sestra mi tam soupla teplomer,a nechali mne lezet.Vbehla k nim jina sestra,sedla si,kecaly a koukaly na mne.Pak teplomer vytahly,nedbale zatahly zaclonku,bylo na mbe trichu vudet a nechaly mne lezet.Prisla tam oani s dcerou,dcerz namne hodila vockem,videka mne.Az po jejich odchodu reklz doktirka,ze mne jeste otrou od masti,tzk mne otiraly dirku,ruzne ji prohlizely,zda je v poradku a usmivaly se.Ja byl uplne mimo z te situace,zadrzoval jsem slzy ponizeni.

Návštěvník (Po, 28. 9. 2020 - 01:09)

A co dělala ta hadička?

Anonym (Po, 17. 2. 2020 - 12:02)

A co delala ta hadicka?

Návštěvník (Čt, 2. 1. 2020 - 10:01)

To mas stesti,taky jsem chybel,sel jsem k doktorce a ta rekla,ze musim prijit s rodicem.Mama pracovala,rekl jsem to.Jenze ta sestra znalz mou starsi segru,tak rekla,ze at prijdu s ni,ze uz mela osmnact.Tak jsem sel,sla I druha 16ti leta sestra.Myslsl jsem,ze pockaji v cekarne,ale doktorka rekla,ze musi dobnitr,ta starsi.Mladsi rekla,ja jdu taky.Namital jsem,at pocka venku,ale doktorks,ze nema cas, at jdu dovnitr,tak sla I ta druha segra.Problemyjsem zadne nemel,pouze kolem prsni bradavky se dala nahmatat pohybujici se kulicka.Doktorka mi stahka pred segrama trenky,ja zrudnul,a ty se naklanely a koukaly.Prohmstavala mi varlata,predkozku a pak kvuli ty kulicce rekla,at si keunu na lehatko a vystrcim na ni holou.No,jase stydel,v hlave mi busilo,tak jsem si leh,nohy ke kolenum a jeste ji vystrcil.Segry,usmaty,se naklonily,sestra zdr.si sedla k noham,rekla,at se prisunu a jeste mi ty nohy vic skrcila a zkrizila chodidla nahore,pricemz kolena byly od sebe.Kvuli ty kulicce mi ta doktorka vysetrovala prdel,pak jsem mel jit jeste na ctyri,to iz jsem nechtel.Donutily mne,no bylo mi vselijak.Starsi segra pak doma rekla,ze jsem ji neposlouchal,tak jsem jeste pred nima dostal od mamy na holou vareckou,az jsem brecel.

Radek (Pá, 3. 1. 2020 - 04:01)

Už sis vyhonil?

Radek (Ne, 5. 1. 2020 - 05:01)

A ty taky

Reklama

Přidat komentář