Reklama

Trvale stažená předkožka

Návštěvník (Út, 10. 3. 2020 - 06:03)

Ja to skúšam tiež už asi pól roka, ide to, ale veľmi pomaly. Real mám vždy von asi pól žaluďa, cieľ je cely. Ty máš ako v klude predkozku?

Dano (St, 15. 1. 2020 - 04:01)

Ahojte všetci. Ja mám 15 rokov, o chvíľu 16 a presne opačný problém a to, že by som predkozku veľmi chcel nosiť trvale za žaluďom, avšak chodíme často plávať a môjmu ockovi sa to nepáči a je proti tomu, aby som to tak nosil a mal, údajne mám na to ešte čas a je to skoro. Mám s ním v tomto smere dosť otvorený vzťah a bavíme sa o všetkom, vidíme sa, avšak vidím, že on je v tomto smere klasik, predkozku nosí na žaludi, sťahuje ju len v sprche alebo keď ide curat na moment a potom údajne patrí spat na žaluď.

tmf (St, 15. 1. 2020 - 23:01)

Měl bys to nosit jak sám chceš, V 15 na to není brzo, naopak. A kdyžtak můžeš říct že se ti to prostě stahuje samo a predkozka se na žaludu neudrží a nebaví tě se snažit si jí tam furt vracet

Dano (Pá, 17. 1. 2020 - 17:01)

Sama sa nesťahuje, to je vidieť; keď sa vyzleciem a natiahnem ju naspäť, že nezijde sama za zalud, ale musím jej pomôcť. A keď ju mám pretiahnutu dlhšie za zaludom, je to dosť vidieť, keď mám zalud von alebo zakrytý - aj cez boxerky alebo plavky :-/

tmf (So, 18. 1. 2020 - 03:01)

vždyť není třeba abys jí vůbec dával na žalud, a nikdo nemusí vědět že jí ve skutečnosti nemáš staženou kvůli tomu že se stahuje sama, to jen aby se to mohlo nějak odůvodnit. A časem si zvykne na to že pořád stažená bude běžná její poloha.
A jestli vadí že je ti i přes prádlo vidět jestli máš/nemáš na žaludu kůžičku. - tak nenosit tak těsný plavky/spodky. Ale když ho chceš mít odkrytý tak by ti tohle nemělo vadit

Dano (So, 18. 1. 2020 - 14:01)

Mne nevadí odkrytý, len doteraz som to tak nemal a je zrejme, že sa nestahuje sama, ale sťahujem si ju sám a to sa mu nepáči. Kebyže teda niekde ideme alebo sa prezliekam, tak je to vidno, že ako to mám aj cez spodné prádlo alebo plavky. Keď sa prezliekam, tak to už vidno úplne, aj že ako som to mal “odlozene”, lebo žaluď je potom suchý a výrazne širší.

tmf (So, 25. 1. 2020 - 15:01)

Tak to je že žalud pak vypadá trošku jinak než když je běžně schovaný.
Mně už to ani nepřijde jako něco zvláštního že žalud nemam zakryty kuzickou

Alex (St, 15. 1. 2020 - 09:01)

Tak si ji,než půjdeš do bazénu a otec tě uvidí natáhni zpět na žalud a jinak to nos stažené,když se ti to líbí víc ;)

tmf (Pá, 17. 1. 2020 - 18:01)

já to takhle dřív dělal, nechtěl jsem být viděn s odkrytým žaludem.

Dandy (Pá, 3. 1. 2020 - 15:01)

Do svatby jsem měl žalud stále překrytý předkožkou (částečně i při erekci), ale předkožka se dala celkem v pohodě stáhnout. Asi rok po svatbě mi manželka řekla, že se jí víc líbí obnažený žalud. Zvažovali jsme jestli mám jít na obřízku, ale pak jsem zkusil nechat předkožku staženou. Nejdřív to bylo nepříjemné, tak jsem to zkoušel nejdřív na pár hodin, pak obden a asi po měsíci už trvale. Dneska je předkožka stažená více méně pořád, občas se vrátí zpět, většinou drží stažená bez problémů. Citlivost žaludu se poměrně brzo upravila a mám i lepší pocit čistoty. Můj (10ti letý) syn se mne ptal proč to mám takhle, tak jsem mu to vysvětlil a nedávno jsem si všiml, že občas si po koupání nechá také předkožku staženou.

tmf (Pá, 3. 1. 2020 - 18:01)

Když je člověk zvyklý mít ho zakryty tak pak je to docela šok mít najednou tu kůžičku pořád staženou a žít s trvale odhaleným žaludem

Abe (Po, 30. 12. 2019 - 21:12)

Když mi hrozila při opraci přirostlé předkožky obřízka, matka to nedopustila s tím, že mne nepřipraví o potěšení z onanie. Jsem jí za to dodnes vděčný. Při ztopoření mám sice žalud zcela ubnažený, ale když onanuji předkožka se lehce dotýká žaludu, což je velmi příjemné. Vklidu je téměř celý žalud chráněn. Jsem spokojen.

Tony (Po, 30. 12. 2019 - 22:12)

Jakub tu psal před 5 lety téměř to samé. Ale on je stejně, jak se k tomu přiznal admin sexusu to samé, už přes let nosí předkožku trvale staženou, i když obřízce ze stejného důvodu jako ty unikl rozvahou své matky pouze o vlásek ale tu by nechtěl ani náhodou.

Tony (Po, 30. 12. 2019 - 03:12)

Mezi tímto a vopižláním je jeden podstatný rozdíl, dnes byl v novinách článek o Petru Urbanovi, který jako kreslíř vymyslel postavičku Rudy Pivrnce. Kdysi byla v Přerově u nádraží Pivrncova hospoda, kde byly na stěnách ty Pivrncovy kresby, ale byly i na štucích - půllitrech, které si tam člověk zakoupit. Na jenom byl nakreslen Rudy Pivrnec jako člověk jeskynní, který má u kůlu uvázaného zajatce a křičí na svou ženu u něho klečí: "NAŘÍDIL JSEM TI, ABYS HO STÁHLA Z KŮŽE A NE ABYS MU PŘETAHOVALA KŮŽIČKU." Kdyby by radikálně vopižlanej, tak, jak to rajcuje na starších klucích a mladých mužích Zkoumala, tak by se žena Rudy Pivrnce toho pro toho zajatce velmi slastného omylu nemohla dopustit ani kdyby tisíckrát chtěla.

. (So, 28. 12. 2019 - 23:12)

Nikdy mě nikdo k trvale stažené předkožce nevedl. Jednoho dne jsem se tak rozhodl sám, z počátku to bylo nepříjemné, ale časem to bylo lepší a lepší a úplně nejlepší to bylo po aplikaci piercingu Apadravya, v lednu se ještě chystám na Ampallang a už teď se těším jaké to bude

Tony (Pá, 27. 12. 2019 - 10:12)

Obřízka je zmrzačení penisu.

Steve (Pá, 3. 1. 2020 - 13:01)

Jo .... fajn .... To už jsme 1000x slyšeli .... Co dál?

PS: Každý chirurgický zákrok je vpodstatě mrzačení ... operace taky. Tak si vyber.

Tony (Pá, 3. 1. 2020 - 14:01)

Ne každý chirurgický zákrok je mrzačení. Ale takový chirurgický zákrok jako když Dr Joseph Mengele někomu amputoval zcela zdravou nohu evidentně mrzačení je. Z tebe zase čičí ten SYNDROM POPŘENÍ ZTRÁTY.

Steve (Pá, 3. 1. 2020 - 20:01)

Máš hlavu vymytou nesmyslným aktivismem ... nic reálného z tebe neleze. Smutný. Ty zákroky se asi dělají proč ... Člověče, už konečně přemýšlej!

Tony (Čt, 16. 1. 2020 - 00:01)

Hlavu vymytou nemám. Nemohu za to, že kvůli primáři, který se za mlada pusinkoval s dželadama trpíš KOMPLEXEM POPŘENÍ ZTRÁTY.

Reklama

Přidat komentář