Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Honič (Pá, 27. 12. 2019 - 18:12)

Na Bublavu ke Švejkovi? Nebo jinam? Na Horskou boudu? Do Klingentalu? Nechám to na tobě a čůrali bychom venku nebo někde schovaní.

Hanulka (Pá, 27. 12. 2019 - 17:12)

Nejprve mi t o teklo dolů a na zadek a pak jsem čurala oblouček trochu dopředu a dlouho.

Honič (Pá, 27. 12. 2019 - 18:12)

A Hannulko kdybych přijelza tebou do Kraslic, šla bys se mnou čůrat? Pozvu tě někam na oběd a podobně a neboj, budu jemný a nedovolím si nic co bys nechtěla ty sama.

Hanulka (Pá, 27. 12. 2019 - 18:12)

A kam bychom šli?Já si nejsem jistá. Ty to tady znáš? A jako co bys chtěl? Jenom čůrat to možná jo,ale nic víc.

Ladomirjak (Pá, 27. 12. 2019 - 16:12)

Hanulko, leje ti proud dopředu? Nebo pod zadek??

Hanulka (Pá, 27. 12. 2019 - 14:12)

Tak dnes jsem se odvážila napsat o svém čurání. Byla jsem ráno a pak teď po obědě a jak tady holky píšou tak jsem si došla ven a za kůlnu a na bobečku se vyčůrala a dívala jsem se jak mi to jde, ale nešlo mi to hned rychle, jen pomalu až pak už jsem čurala normálním tlakem. Trochu mně bolel močák, protože jsem to měla hodně plný a chtělo si mi dost nutně. Čurala jsem přesně 38 vteřin. Jsem si to změřila.

Honič (Pá, 27. 12. 2019 - 15:12)

A líbilo by se ti čůrat se mnou?

Pissík (Pá, 27. 12. 2019 - 10:12)

Klárko, jestli po tobě nebude chtít Miška abys ji to udělala rukou jako v létě na chaloupce. To mne zaujalo a ikdyž nejsi na holky bylo to moc hezky popsaný.

Klára (Pá, 27. 12. 2019 - 08:12)

prožily jsme hezkou noc a povídaly si dlouho než jsme usnuly a ještě se povalujeme,ale maminka Mišky nás už volala na snídani,že prý pojedeme na tajný výlet. Tak jsem zvědavá. Mamča včera dojela s Nikolou vpohodě domů, ještě jsme si psaly a Nikola spala u ní, protože prý ji bylo smutno a bulila u sebe a tak jí mamča vzala k sobě. Niki už naštěstí je dobrá a bříško se prý srovnalo a když si stavěly na čůrání cestou tak už čůrá prý normálně. S Miškou jsme taky ráno čůraly na záchodě, nechala jsem ji jít první ze slušnosti, ikdyž jsem potřebovala hodně ale ona taky a pipinky nám čůraly silně jak jsme byly plné po noci. Teď jsem zvědavá kam pojedeme na výlet. Už než jsme jely sem tak mi Miška tajuplně nařídila vzít si s sebou nůž a košíček na houby,(?), plavky a čokoládu. Tak tomu nerozumím,ale ozvu se až se vrátíme nebo zítra,kdyby to bylo dnes pozdě.

Kláro, (Pá, 27. 12. 2019 - 08:12)

ta tvá sestra je nějak divná-není náhodou retardovaná? A ty stejně?

Návštěvník (Čt, 26. 12. 2019 - 21:12)

Jsme rozežranej národ a konzumujeme podřadný nekvalitní potraviny, pak se nedivme, že je nám z toho špatně!

Klára (Čt, 26. 12. 2019 - 19:12)

Já se moc omlouvám Mílo, uplně jsem zasunula to,že máš pro mne dárek a toho si velmi vážím. Jestli to nemáš daleko, ráda se s tebou sejdu, jen napiš kdy. Díky a promiň.

Míla (Pá, 27. 12. 2019 - 12:12)

Klárko nic se neděje, ráda ti osobně dárek předám . Může to být i v Dačicích tuto neděli a spojila bych to s návštěvou Jindřichova Hradce u známých a nebo v Mimoni později jak budeš mít čas. Hezky si užijte tajný výlet. Taky nechápu ten košíček na houby, plavky a čokoládu, ale Miška třeba vymyslela něco originálního.

Míla (Čt, 26. 12. 2019 - 19:12)

Byla jsem netrpělivá jak jste dnes dojely a vidím,že slušně. O sestru se neboj, ona bude asi hodně pospávat a trávení se jí srovná. Je ale pravda ,že nějaký bacil ve vzduchu skutečně může kolovat, protože dnes měli přijet na oběd příbuzní jako každý rok a jejich děti se potýkají s podobnými problémy od rána a tak jsme to odložily. Moc na vás také myslím a s Miškou si budete určitě mít co říci. Pa.

Klára (Čt, 26. 12. 2019 - 19:12)

Pozdravuji s Miškou z Dačic a jsem šťastná,že jsme se setkaly! Cesta proběhla vpohodě, Nikola to celý prochrněla a jednou jsme zastavily na čůrání na benzince a já jsem byla plná a dělala velký pramen tak ségra skoro vůbec nečůrala ale mamča řekla,že je po té noci hodně dehydrovaná takže ikdyž pila tak to tělo vstřebalo. Miška má krásný pokojíček a budu spát u ní jako když spíme s Nikolou u sebe a to se mi líbí. NIki ani neplakala,když odjížděly s mamčou, byla taková unavená a asi chrní cestou domů. Mám o ni trochu strach. Odjely přeh hoďkou a mohly by být doma kolem půl desátý. Pro @@@ anonyma jen chci upřesnit,že jestli myslí ten viadukt velký tak ten je smerem na Liberec opravdu daleko, pod viaduktem se ale říká kousek za závorama a je tam taková dobrá schovka a nebo můžu jít od vlaku domů kolem pole a to často čůrám tam cestou za keřem nebo i u nádraží za autobusovou čekárnou. Libor pro mne v pondělí přijede amaminka Mišky ho zve na oběd a pak pojedeme k nám domů a asi bude chtít nějaký čůrání a mazlení. Jen aby nebyla moc zima.

Návštěvník (Čt, 26. 12. 2019 - 17:12)

Protože pod tím viaduktem to pak nejvíc smrdí.

Janka (Čt, 26. 12. 2019 - 13:12)

Teda od rána blinká moje snacha,vnuk, vnučka i můj muž. Jen já jsem ok. Přitom jsme jedli večer stejná jídla. Není ve vzduchu nějaký břišní bacil???

Martina (Čt, 26. 12. 2019 - 12:12)

Klárko nejprve zareaguji na ty dárky od Libora.Jestli je bohatý a dělámu radost obdarovat nejbližší,tak to opravdu můžeš přijmout. Tyhle borci jsou často schopni všechno prohrát v automatech apodobně. Ale chápu tě,že na to nejsi zralá a připravená. U Mišky si to dokonale užij a o Nikolku se neboj. O vánocích po té spoustě pokrmů někdy žaludek začne protestovat a pak je lepší to ze sebe všechno dostat a být dva,tři dny třeba jen na čaji a sucharech nebo rohlících než se to srovná.

Klára (Čt, 26. 12. 2019 - 10:12)

Za chviličku vyjíždíme za Miškou. Dnes jsme měly trochu divokou noc. Nikole bylo špatně a asi byla z těch jídel přeplácaná a tak blinkala a měla průjem a třikrát musela jít a já jsem jí pomáhala držet vlasy, aby si je nepoblinkala a jednou šlo oboje a tak seděla na WC a držela si na klíně nádobu a to bylo celkem blbý. Nakonec se z toho vyspala a dnes už je celkem redy. Tak jí mamča dala imodium a nejdřív nechtěla vůbec jet a rozmlouvala mi to, ale já ji budu hlídat na zadním sedadle a pro případ tam bude mít pytlík na zvracení a na to druhý zastavíme když bude potřeba. Ale spíš si myslím, že už se to srovnalo. Tak se moc těším a snad to všechno dobře dopadne.

Mīla (Čt, 26. 12. 2019 - 11:12)

Hlavně Klårko ať jen sní suchý rohlík a černý čaj, jinak budete zastavovat. Tohle znám takhle podrážděně mi reagoval žaludek loni na den přesně. Tak šťastnou cestu!

Reklama

Přidat komentář