Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (St, 25. 12. 2019 - 20:12)

Jenže Klára není žádná běhna-

Návštěvník (St, 25. 12. 2019 - 20:12)

No, to není jistý. Určitě to píše člověk, který má bohaté sexuální zkušenosti, protože aby holce v šestnácti, sedmnácti letech nestačil sex, a potřebovala k tomu močit klukům do huby (neplést si to se společným čůráním), to normální není. Honiči zdar

Návštěvník (St, 25. 12. 2019 - 20:12)

čtu to pozorně a k některým úsekům se vracím. Klára tohle sama nechtěla,ale Libor a navíc pokud vím měla velký problémy i s tím mu to udělat pusou, protože se pozvracela. Libor je o osm let starší a zkušenější a ona trochu naivní holka. Osobně se domnívám,že oba spolu vydrží,ale mohu se mýlit. Cítím ve vzduchu nějaký průšvih,ale nevím odkud hrozí. To bych ale ty holce a vůbec jim všem vůbec nepřál. Už pro to,co si prožily. Není mi to jedno,ten Klárčin příběh mne dostal,hlavně ať jsou vpohodě a ať se nestane nic zlého.

Návštěvník (St, 25. 12. 2019 - 21:12)

:), je to vymyšlený příběh, nebo si fakt myslíš, že pubertální holky vypisují denně materiál pro honiče? .))))

Host (St, 25. 12. 2019 - 22:12)

U nás na intru nejen vypisují ale i provozují. Plzeň.

Klára (St, 25. 12. 2019 - 19:12)

Užíváme si vánoce a zítra pojedu za Miškou. Nakonec mne tam mamča doveze, plánovala mně dovézt nejprve do Prahy a dál bych jela sama,ale takhle pojedeme i s Nikolou na velký výlet. Trochu se bojím,že to obulí až pojedou domů,ale snad to ustojíme. Libor se podruhé zbláznil a včera přijel do Mimoně ale jiným autem a to tam nechal,že je to dárek pro mamču a až budu mít řidičák tak i pro mně, já myslela ,že upadnu a mamča to nestrávila ani dnes. Nemůže to přijmout ,ale Libor to myslí vážně a odjel zpátky vláčkem a tak jsme se prošli a já jela s ním a vrátila jsem se hned zpátky,abych byla doma před večeří. Já jsem dostala taky dárek, který byl drahý a pojedeme na dovolenou nebo prázdniny nebo nevím jak to nazvat, na Zanzibar do Afriky. Já jsem z toho úplně vedle a mělo by to být v březnu. Mamča to všechno oplakala a bojí se mně pustit. Já jsem ještě nikdy neletěla letadlem a bojím se trochu. Já to opravdu nemůžu nějak pojmout ale LIborovi to dělá radost obdarovat a my na to opravdu nejme připravený. Mamča se bojí závisti a pomluv a taky toho,že si mne tím Libor kupuje, já to ale z něj tak vůbec nevnímám ale pro mně je nepříjemný, že dostávám takový dárky a jemu jsem nemohla dát nic tak cenného. Měla jsem být včera večer šťastná z dárků,ale večer jsem to oplakala v pelíšku ,ségře to asi tak nedochází ještě a tak byla celkem v pohodě a snažila se mně uklidnit. Libor ani neměl depku včera ani dnes,když jsme spolu mluvili. Jestli si tím obdarováním nekompenzuje bolest ze ztráty maminky, nevím. Do těch Dačic pojedeme našim původním autem, mamča se bojí a říká,že ze začátku jedině pojede s Liborem aby na ní dohlédl. Tak jsme ho zaparkovali za domem pod stříškou. Těch dojmů je tolik,že ani o čůrání nemohu psát,ale čůrali jsme spolu včera cestou na vlak pod viaduktem a bylo to hezký,ale byla zima a tak jsme se jen provokovali a já mohu dát Liborovi jen neskutečně čistou lásku a vděčnost a snad si mne nepřestane za to vážit ,že jsem jen obyčejná holka. A už se mi chce hodně plakat, není to snadný

@@@ (Čt, 26. 12. 2019 - 17:12)

Klára, proč chodíš na stanici popod viadukt, když to máš obrovskou zachádzku.Přece bydlíš na dohled od stanice.Na Záhradní ulici.

Návštěvník (St, 25. 12. 2019 - 17:12)

Skvělý. A jak nečastěji čůráš? Ve stoje nebo klasicky na bobečku a jakou máš pipinku?

Hanulka (St, 25. 12. 2019 - 17:12)

Jsem z Kraslic, je mi 17 roků a jsem sama . Čurám jako holka asi normálně a s klukem ne jen sama nebo s holkou od nás ze školy nebo tady s kterýma kamarádím.

Hanulka (St, 25. 12. 2019 - 13:12)

Mám vás moc ráda. Až dostanu odvahu taky napíšu o čuránì.

Návštĕvník (St, 25. 12. 2019 - 14:12)

Hanulko piš a taky něco o sobě . Kolik ti je,odkud si a jak čůráš.

Miška (St, 25. 12. 2019 - 12:12)

Jakub za mnou nepřijede, je to opravdu jenom křivá lež ,ale zítra přijede Klárka a na ni se opravdu moc těším. Teď jsem moc nepsala na diskuzi,ale čtu tady ty věci a taky přeju všem pohodu a lásku a krásné vánoce! Kluka na stálo nemám, tamten se nakonec věnoval svým zájmům a tak si na lásku počkám. Stejně jako Klárka a Nikola teď se snažím v zimě čurat co nejméně venku, aby mně baculka nenastydla,ale včera jsem musela jak jsem šla od kamarádky a nějak jsem na to zapoměla dopoledne a napila jsem se u ní hodně čaje a nešla jsem na malou a tak jsem cestou zašla stranou za keř a vyčurala se. Tady bylo sluníčko a celkem včera teplo a tak jsem nenastydla ikdyž jsem měla plný močák a šlo mi to dlouho. Viděla mně nějaká holka s klukem co šla,ale spíše si myslela,že tam čurám ,ale šly dál,ale pak ta holka šla za další keř a dřepla si a tak jsem ji asi vybudila i její potřebu. To já mám taky,když jdu s jinou holkou na záchod a jí se chce a mně jen málo a pak když ona to pustí mně to chce taky víc a musí čurat. To je asi normální reakce a Klárka to má podobný.

Abe (Út, 24. 12. 2019 - 21:12)

Na čůrání není nic neobvyklého. Běžná lidská činnost. Přesto tento akt vyjadřuje vyšší stupeň vájemných vztahů. S manželkou si před sebou čůráme běžně, ale několikrát se mi stalo, že se tento úkon stal impulsem k nečekanému pohlavnímu sblížení.

Mojmír (St, 25. 12. 2019 - 08:12)

naprosto souhlasím. Proto je to tak posvátně vzrušující a chlapi to vyhledávají a holky nechtějí ukázat.

Abe (Út, 24. 12. 2019 - 21:12)

Na čůrání není nic neobvyklého. Běžná lidská činnost. Přesto tento akt vyjadřuje vyšší stupeň vájemných vztahů. S manželkou si před sebou čůráme běžně, ale několikrát se mi stalo, že se tento úkon stal impulsem k nečekanému pohlavnímu sblížení.

Dája (Út, 24. 12. 2019 - 19:12)

Čurám pro tebe za chvilku.

Honič (Út, 24. 12. 2019 - 16:12)

Holky , nějaký čůrání pod stromeček....

Návštěvník (Út, 24. 12. 2019 - 15:12)

Jakub tam určitě nepojede. Klárka nebo Míša to určitě, vědí že je to lež.

Návštěvník (Út, 24. 12. 2019 - 14:12)

Ten Jakub to je asi provokace. Holky pohodové vánoce a děkuji za to,že čůráte a píšete o tom. Sluníčko i z Mladé Boleslavi.

Klára (Út, 24. 12. 2019 - 08:12)

Pojedeme s mamčou na chaloupku nakrmit ptáčkům a zastavíme se na hrobečku a zapálíme svíčky a pak po obědě přijede Libor,protože mně chce moc vidět a být se mnou aspoň chvíli. A já mu dám dárek .Jen se bojím,aby nebyl smutný, včera večer mi volal a stýskalo se mu po mamince. Kluci s těma nohama asi máte pravdu, Libor to taky neřešil a mamča nám kupuje takový speciální ponožky s vlákny ,že po tom nohy ani moc nepáchnou když se nosí v zimě plný boty. Dnes jsme čůraly s Nikolou tak normálně ráno, v noci jsme byly taky a to ségra u toho skoro spala ikdyž se na chvilku v pelíšku vzbuduila jako že půjde na malou a tak jsem si jí odvedla a stáhla kalhotky a posadila na WC opřela o sebe a počkala až to budemít hotový a odvedla jí do pelíšku a šla se vyčůrat až potom sama. Když jsem za chviličku přišla ségra už byla tuhá a chrněla dál, ta snad ani nevěděla,že se mnou čůrala . Už pojedem.

Reklama

Přidat komentář