Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Abe (Út, 24. 12. 2019 - 21:12)

Na čůrání není nic neobvyklého. Běžná lidská činnost. Přesto tento akt vyjadřuje vyšší stupeň vájemných vztahů. S manželkou si před sebou čůráme běžně, ale několikrát se mi stalo, že se tento úkon stal impulsem k nečekanému pohlavnímu sblížení.

Dája (Út, 24. 12. 2019 - 19:12)

Čurám pro tebe za chvilku.

Honič (Út, 24. 12. 2019 - 16:12)

Holky , nějaký čůrání pod stromeček....

Návštěvník (Út, 24. 12. 2019 - 15:12)

Jakub tam určitě nepojede. Klárka nebo Míša to určitě, vědí že je to lež.

Návštěvník (Út, 24. 12. 2019 - 14:12)

Ten Jakub to je asi provokace. Holky pohodové vánoce a děkuji za to,že čůráte a píšete o tom. Sluníčko i z Mladé Boleslavi.

Klára (Út, 24. 12. 2019 - 08:12)

Pojedeme s mamčou na chaloupku nakrmit ptáčkům a zastavíme se na hrobečku a zapálíme svíčky a pak po obědě přijede Libor,protože mně chce moc vidět a být se mnou aspoň chvíli. A já mu dám dárek .Jen se bojím,aby nebyl smutný, včera večer mi volal a stýskalo se mu po mamince. Kluci s těma nohama asi máte pravdu, Libor to taky neřešil a mamča nám kupuje takový speciální ponožky s vlákny ,že po tom nohy ani moc nepáchnou když se nosí v zimě plný boty. Dnes jsme čůraly s Nikolou tak normálně ráno, v noci jsme byly taky a to ségra u toho skoro spala ikdyž se na chvilku v pelíšku vzbuduila jako že půjde na malou a tak jsem si jí odvedla a stáhla kalhotky a posadila na WC opřela o sebe a počkala až to budemít hotový a odvedla jí do pelíšku a šla se vyčůrat až potom sama. Když jsem za chviličku přišla ségra už byla tuhá a chrněla dál, ta snad ani nevěděla,že se mnou čůrala . Už pojedem.

Martina (Út, 24. 12. 2019 - 13:12)

Klárko u nás je skoro jarní počasí a vůbec to nepřipomínáŠtědrý den,ale spíše konec srpna nebo září. Ale nakrmit ptáčky je moc hezké a já vím,že to tam máš ráda a tam na severu bude asi chladněji. Myslím na tebe a na Libora a moc soucítím,že to asi pro něho nebude jednoduché, ale má tebe a to je důležité. A jak to vše zvládá jeho tatínek? Užij si to v pohodě a Nikolu neřeš, já jsem dospělá už dlouho a když jdu někdy večer na záchod tak u toho taky napůl spím a dělám to automaticky a pak lehnu do postele a nevím o světě. A nožky taky neřeš, s partnerem si takhle taky hrajeme a když jsme umití tak si je vzájemně masírujeme večer před spaním a namažeme regeneračním krémem. Taky jsme nedávno přišli z večírku a já byla uchozená a jemu moje unavený nohy nevadily a hrál si s nimi. Ty ponožky jak píšeš jsou prima a taky je nosím do práce a pak se v nich cítím pohodlně a nohy se tolik nezapaří a nesmrdí . Jen tady psal Jakub,že je pozván k Mišce a já si matně vzpomínám, jestli to není ten hajzlík,co tady holky balil. Na to by měla dát Miška pozor, tedy pokud to sem někdo nenapsal jako provokaci a jen si vymýšlí. Pozdravuji!

Host (Po, 23. 12. 2019 - 23:12)

Klukům se líbí i ženské nohy nejen nahoře ale i dole chodidla. Já to mám taky tak a souhlasím s tebou,že když někoho miluješ,tak ho miluješ komplexně. A takový trochu uťapkaný nožky jsou i sexy a přirozené po denním chození.

Jakub (Po, 23. 12. 2019 - 15:12)

Až po mně. Do Dačic jedu já a jsem Míšou pozván.

Honič (Po, 23. 12. 2019 - 14:12)

Trochu z ruky od nás, už jsem to zaznamenal, tak hned po Novým roce, jsou ještě prátdniny ,tak tam zajedu.

Návštěvník (Po, 23. 12. 2019 - 13:12)

Honiči, do tý Mimoně pojedeš asi zbytečně, jestli čteš dobře,tak bys musel do Dačic,protože tam jede Klára za Miškou po vánocích. Ale ta taky ráda čůrá s Klárkou. Měl bys tam hned dvě!

Klára (Po, 23. 12. 2019 - 11:12)

Včera jsem byla s Liborem a vyjeli jsme se do Turnova, odkud pocházela jeho maminka a zašli na oběd do restaurace, kam dříve rád chodil taky. Kupodivu Libor nesmutnil a hodně povídal o mamince a jen chvíli měl slzičky trochu. Cestou jsme jednou čůrali u lesa poblíž Českého Dubu ale byla zima a tak jsme to jen rychle vypustili hned u auta, ale on byl z toho tak velký že mně v autě začal objímat a líbat, ještě se úplně neoblékl mezi nohama a chtěl abych mu ho při tom rukou hladila a hned jsem cítila jak mi z něj teče po ruce jeho teplý pramen. Odpoledne jsme přijeli domů ale mamča ani ségra doma nebyly a měla jsem vzkaz že jely ještě pro pár věcí a do večeře budou zpátky. Měli jsme s Liborem chvilku pro sebe volnou, já se ještě došla znovu vyčůrat na záchod,ale už jsem čůrala jen méně, protože se mi moc nechtělo a pak jsme se mazlili u mně v pelíšku a Libor mně začal hladit po nohách a až dolů k chodidlům a sundal mi ponožky a pak přes silonky mně pusinkoval prsty a okolo a stáhnul mi i silonky a pusinkoval mi nožky dál s tím, že jsou krásný. Jsou uchozený a trohu zpocený a teda ne moc krásný, jsem řekla a trochu se styděla, když jsem je neměla umytý. Ale on to neřešil a líbilo se mu to a pak mne nohy zlíbal směrem nahoru až k pipince a pipinku taky a za chvíli byl ve mně a bylo to krásný, protože vydržel dlouho a když se mně stalo,to co jemu před tím v autě, hned se vypustil s mým . Ségra přijela s mamčou až později a prý jsme usnuli u mně v pelíšku s Liborem, a tak nás nechaly být, jenže jsme se rychle vzbudili a v pohodě. Mamča samozřejmě ví,že s Liborem tohle děláme. ségra taky,ikdyž ji to mnoho neřeknu,ale není hloupá. To, že se Liborovi líbí moje nohy až dolů jsem poznala v Schandau,když jsme se ve vodě k sobě tulili a on mne chodila a prsty stále hladil a na chatě v postýlce taky. Je to taky moc příjemný.

Návštěvník (Po, 23. 12. 2019 - 21:12)

Já bych Klářiny nožky taky zlíbal ikdyby je měla uchozený i trochu zpocený nebo ne. Kdybych jí miloval tak bych ji miloval takovou jaká je.

Honič (Po, 23. 12. 2019 - 08:12)

Mně je jedno, kdo to píše, jestli holky z Mimoně nebo nějaký jiný nebo nějakej zkenej fotr od dětí. Má to koule a přivádí mne to k rozkoši. Tohle by nějakej úchylnej blb stmelit nedokázal,pro mně jsou ty holky skutečný a do Mimoně zajedu mezi vánocema,

Ha!!!!! (Ne, 22. 12. 2019 - 23:12)

Chybí vám můj kocour.

Ha!!!!!! (Ne, 22. 12. 2019 - 23:12)

Ty blbe zalez a nechej můj nick i kocoura blbe

Jakub (Ne, 22. 12. 2019 - 20:12)

Jsem jiný Jakub než ten s tím souhrnem, ale souhlasím s názorem, že tady to fórum o čůrání je vpohodě. A jestli se nad tím někdo pohoršuje ,tak mu třeba vyhovují jiné sexuální praktiky a je jich celá řada. Jen je divné, že to tady někdo čte a pak moralizuje, dávám si tedy otázku - proč na toto fórum o čůrání vlastně leze, když mu to je nepříjemné.

H2 (Ne, 22. 12. 2019 - 21:12)

Nevšiml jsem si moralizování. To se asi někdo lekl, že by to opravdu mohly psát děvčata a ne místní fabulátoři

Ha!!!!!! (Ne, 22. 12. 2019 - 23:12)

A ty tam máš chybu. Mohla psát děvčata, ne mohly, banda blbů tady

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 18:12)

Já jsem si ji nemusel ani kupovat, to dělají zoufalci,kteří jako zbohatlíci si to mohou dovolit. Já mám holku a začali jsme s tím čůráním opatrně až po měsíci chození na jedné akci, kde ona čůrala u stromu a já ji hlídal a tam jsem se jí svěřil,že se mi to její čůrání líbilo a prosil jsem ji tak dlouho,že po dvou dnech svolila a vyčůrala se tak, abych se mohl dívat a pak už to bylo společně když jsme na to měli náladu. Jí se líbí i mne dávat čůrat a držet mi ho při tom, ale někdy jsem tak vzrušený, když mi ho drží, že se zvětším a čůrám obtížně. Ona chápe, že musí se mnou nejprve udělat jiné "čůrací" opatření a je to skutečně super holka a miluju ji.

Reklama

Přidat komentář