Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Martina (Út, 24. 12. 2019 - 13:12)

Klárko u nás je skoro jarní počasí a vůbec to nepřipomínáŠtědrý den,ale spíše konec srpna nebo září. Ale nakrmit ptáčky je moc hezké a já vím,že to tam máš ráda a tam na severu bude asi chladněji. Myslím na tebe a na Libora a moc soucítím,že to asi pro něho nebude jednoduché, ale má tebe a to je důležité. A jak to vše zvládá jeho tatínek? Užij si to v pohodě a Nikolu neřeš, já jsem dospělá už dlouho a když jdu někdy večer na záchod tak u toho taky napůl spím a dělám to automaticky a pak lehnu do postele a nevím o světě. A nožky taky neřeš, s partnerem si takhle taky hrajeme a když jsme umití tak si je vzájemně masírujeme večer před spaním a namažeme regeneračním krémem. Taky jsme nedávno přišli z večírku a já byla uchozená a jemu moje unavený nohy nevadily a hrál si s nimi. Ty ponožky jak píšeš jsou prima a taky je nosím do práce a pak se v nich cítím pohodlně a nohy se tolik nezapaří a nesmrdí . Jen tady psal Jakub,že je pozván k Mišce a já si matně vzpomínám, jestli to není ten hajzlík,co tady holky balil. Na to by měla dát Miška pozor, tedy pokud to sem někdo nenapsal jako provokaci a jen si vymýšlí. Pozdravuji!

Host (Po, 23. 12. 2019 - 23:12)

Klukům se líbí i ženské nohy nejen nahoře ale i dole chodidla. Já to mám taky tak a souhlasím s tebou,že když někoho miluješ,tak ho miluješ komplexně. A takový trochu uťapkaný nožky jsou i sexy a přirozené po denním chození.

Jakub (Po, 23. 12. 2019 - 15:12)

Až po mně. Do Dačic jedu já a jsem Míšou pozván.

Honič (Po, 23. 12. 2019 - 14:12)

Trochu z ruky od nás, už jsem to zaznamenal, tak hned po Novým roce, jsou ještě prátdniny ,tak tam zajedu.

Návštěvník (Po, 23. 12. 2019 - 13:12)

Honiči, do tý Mimoně pojedeš asi zbytečně, jestli čteš dobře,tak bys musel do Dačic,protože tam jede Klára za Miškou po vánocích. Ale ta taky ráda čůrá s Klárkou. Měl bys tam hned dvě!

Klára (Po, 23. 12. 2019 - 11:12)

Včera jsem byla s Liborem a vyjeli jsme se do Turnova, odkud pocházela jeho maminka a zašli na oběd do restaurace, kam dříve rád chodil taky. Kupodivu Libor nesmutnil a hodně povídal o mamince a jen chvíli měl slzičky trochu. Cestou jsme jednou čůrali u lesa poblíž Českého Dubu ale byla zima a tak jsme to jen rychle vypustili hned u auta, ale on byl z toho tak velký že mně v autě začal objímat a líbat, ještě se úplně neoblékl mezi nohama a chtěl abych mu ho při tom rukou hladila a hned jsem cítila jak mi z něj teče po ruce jeho teplý pramen. Odpoledne jsme přijeli domů ale mamča ani ségra doma nebyly a měla jsem vzkaz že jely ještě pro pár věcí a do večeře budou zpátky. Měli jsme s Liborem chvilku pro sebe volnou, já se ještě došla znovu vyčůrat na záchod,ale už jsem čůrala jen méně, protože se mi moc nechtělo a pak jsme se mazlili u mně v pelíšku a Libor mně začal hladit po nohách a až dolů k chodidlům a sundal mi ponožky a pak přes silonky mně pusinkoval prsty a okolo a stáhnul mi i silonky a pusinkoval mi nožky dál s tím, že jsou krásný. Jsou uchozený a trohu zpocený a teda ne moc krásný, jsem řekla a trochu se styděla, když jsem je neměla umytý. Ale on to neřešil a líbilo se mu to a pak mne nohy zlíbal směrem nahoru až k pipince a pipinku taky a za chvíli byl ve mně a bylo to krásný, protože vydržel dlouho a když se mně stalo,to co jemu před tím v autě, hned se vypustil s mým . Ségra přijela s mamčou až později a prý jsme usnuli u mně v pelíšku s Liborem, a tak nás nechaly být, jenže jsme se rychle vzbudili a v pohodě. Mamča samozřejmě ví,že s Liborem tohle děláme. ségra taky,ikdyž ji to mnoho neřeknu,ale není hloupá. To, že se Liborovi líbí moje nohy až dolů jsem poznala v Schandau,když jsme se ve vodě k sobě tulili a on mne chodila a prsty stále hladil a na chatě v postýlce taky. Je to taky moc příjemný.

Návštěvník (Po, 23. 12. 2019 - 21:12)

Já bych Klářiny nožky taky zlíbal ikdyby je měla uchozený i trochu zpocený nebo ne. Kdybych jí miloval tak bych ji miloval takovou jaká je.

Honič (Po, 23. 12. 2019 - 08:12)

Mně je jedno, kdo to píše, jestli holky z Mimoně nebo nějaký jiný nebo nějakej zkenej fotr od dětí. Má to koule a přivádí mne to k rozkoši. Tohle by nějakej úchylnej blb stmelit nedokázal,pro mně jsou ty holky skutečný a do Mimoně zajedu mezi vánocema,

Ha!!!!! (Ne, 22. 12. 2019 - 23:12)

Chybí vám můj kocour.

Ha!!!!!! (Ne, 22. 12. 2019 - 23:12)

Ty blbe zalez a nechej můj nick i kocoura blbe

Jakub (Ne, 22. 12. 2019 - 20:12)

Jsem jiný Jakub než ten s tím souhrnem, ale souhlasím s názorem, že tady to fórum o čůrání je vpohodě. A jestli se nad tím někdo pohoršuje ,tak mu třeba vyhovují jiné sexuální praktiky a je jich celá řada. Jen je divné, že to tady někdo čte a pak moralizuje, dávám si tedy otázku - proč na toto fórum o čůrání vlastně leze, když mu to je nepříjemné.

H2 (Ne, 22. 12. 2019 - 21:12)

Nevšiml jsem si moralizování. To se asi někdo lekl, že by to opravdu mohly psát děvčata a ne místní fabulátoři

Ha!!!!!! (Ne, 22. 12. 2019 - 23:12)

A ty tam máš chybu. Mohla psát děvčata, ne mohly, banda blbů tady

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 18:12)

Já jsem si ji nemusel ani kupovat, to dělají zoufalci,kteří jako zbohatlíci si to mohou dovolit. Já mám holku a začali jsme s tím čůráním opatrně až po měsíci chození na jedné akci, kde ona čůrala u stromu a já ji hlídal a tam jsem se jí svěřil,že se mi to její čůrání líbilo a prosil jsem ji tak dlouho,že po dvou dnech svolila a vyčůrala se tak, abych se mohl dívat a pak už to bylo společně když jsme na to měli náladu. Jí se líbí i mne dávat čůrat a držet mi ho při tom, ale někdy jsem tak vzrušený, když mi ho drží, že se zvětším a čůrám obtížně. Ona chápe, že musí se mnou nejprve udělat jiné "čůrací" opatření a je to skutečně super holka a miluju ji.

Sam piss45 (Ne, 22. 12. 2019 - 15:12)

Takovou společnici si musíš objednat dopředu na určitý čas aby byla volná a taky aby v tu dobu byla připravená a měla co čůrat . Když přijdeš jen tak, nemusí být taková holka volná a nebo nemá zrovna v sobě tekuté zásoby v podbřišku a tak se ti ten čas zde s ní strávený může prodloužit a můžeš ji pozvat na víno nebo jiný drink a on se jí pak močák velmi rychle naplní a pak jdete na pokoj. Hodina stojí tři a půl tisíce a ona ti udělá všechno. To čůrání může být na začátku nebo na konci, dokonce tě může i počůrat na tělo nebo do pusy a můžeš její čůrání vypít. Já jako pravidelný zákazník mám slevu a platím 3 tisíce na hodinu. Taky si takovou slečnu můžeš zaplatit na celý den s tím, že ji vyzvedneš do 10,00 hodin a check out dámy je do 10,00 následujícího dne a stojí to 600 euro nebo 15 tisíc korun a můžete spolu čůrat mnohokrát za den a hlavně ji můžeš pozvat na oběd, večeři , na chatu, na výlet a strávit společnost v hotelu, do lázní, prostě meze se nekladou, ale celková režie tě přijde samozřejmě víc než ten paušál. Když jsme měly ve firmě loni mimořádné prémie, tak jsem si jednu svou oblíbenou (mám 2,které střídám) takto koupil a bylo to něco nepředstavitelného. Klidně bych ji pozval na romantickou dovolenou, ale to bych musel vydělávat daleko víc, ikdyž si nestěžuji, jsem v pohodě.

Honič (Ne, 22. 12. 2019 - 16:12)

Pán je koukám opravdu znalec. Tohle ale je pro mne finančně nedostupný. Tak radši zůstanu u čtení a videí, to je zadarmo a občas nějakou holku čůrat uvidím i v reálu, spíše náhodně nebo si ji vyttipuji,když musí na záchod a míří někam za roh. Jsou takový místa,ale spíš v létě než v zimě.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 12:12)

Co furt všichni máte? jste na úchylné diskuzi, tak jestli si to přečtete tady nebo kouknete na video, je to furt stejný. Tady je to peprnější o to, že porno příspěvky tady jsou psány jako od náctiletých

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 14:12)

Od náctiletých? Vše píše jeden dědek.

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 15:12)

Jak to víš???? Leda,že bys to psal ty,dědku !

Návštěvník (Ne, 22. 12. 2019 - 15:12)

Však jo, ale píše to jakoby to bylo od náctiletých.

Reklama

Přidat komentář