Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Jana (St, 18. 12. 2019 - 20:12)

V sobotu u nás byla taneční zábava. Syn a snacha přijeli už odpoledne. A hned šli do stodoly. Lucka pak přišla sama. Ptala jsem se kde je Honza ale jen mavla rukou a ze prý ať trochu vychladne. Sedla si ke stolu a pila kafe. Nedalo mi to a šla jsem se podívat do stodoly. Byla pěkná zima tak pět stupňů. Honza byl ve stodole úplně nahý , ruce měl přivázané k trámu u stropu. Pozdravil a díval se do země. Tak co si zase proved !? Přiznal se ze ho Lucka v týdnu dvakrát pristihla jak onanuje v koupelně. Už prý nestrikal 27 dní a nemůže to vydržet. No asi sis to ještě nezasloužil , usmála jsem se a odešla. Vyprávěli jsme si s Luckou o všem možném asi hodinu . Pak jsme ho šli zkontrolovat. Byl zkroucenej , trasl se zimou a prosil abychom ho odvazali a vzali dovnitř. Koule mel snad az v břiše. Predkozku a ptáka zcvkrle tak na dva centimetry. Kdyby nebyl tak chlupatý vypadal by jak malý v chlapeček. Pobavilo nás to ale odvazali jsme ho. V kuchyni mu Lucka řekla aby si kleknul dal ruce za hlavu , byl zticha a ani se nehnul. Poslechl. Dal jsme si povídali. Po nějaké chvíli se začal Honza kroutit. Co je !? Zarvala Lucka. Odpověděl ze se mu chce čůrat. Dobře můžeš jít ale na kanál před barakem a pěkně v podrepu jako holčička. Bylo ještě světlo a tak Honza odmítl. Dobře nemusiš řekla v klidu Lucka a dal pokracovala v hovoru se mnou. Asi za deset minut prosil znova. Lucka ukázala prstem z okna a jen řekla na kanál . Honza se ještě chvíli kroutil ale pak už to nevydržel a šel. Dívali jsme se na něj z okna pres zaclonu. Sedl si pěkně na bobek a začal močit. Najednou sebou trhnul vyzkocil a běžel domů. Z pindouru mu ještě teklo zbytek chcanek. Vlitnul do kuchyně a ze prý slyšel štěkot psa a nějaký hlas. A opravdu pod oknem nám procházel soused se svým vlcakem na vodíku. Pes se zastavil u kanálu a začal ho ocuchavat. Obě nás to hodně rozesmalo. Soused zastavil a čekal. Při tom se díval do našeho okna jako kdyby věděl ze tam jsme. Trvalo to jen chvilku a odešli. Lucka se zeptala Honzi jestli se stačil úplně vycurat . Přiznal po pravdě ze ne. A tak musel znova.

Jana (Čt, 19. 12. 2019 - 21:12)

Vyběhl ven přidřepl na kanál a rychle se vyčůral. Vrátil se do kuchyně klekl si a cekal. Lucka se vyptavala jaké jsou tu zábavy a tak. Obě jsme se těšili na večer. Potom se zeptala Honzy jestli chce jít s nama nebo jestli se chce raději vysemenit. Samozřejmě že si vybral strikani. Dobře když zůstaneš doma a budeš na nás poslušně čekat a v noci nám posloužíš ,dovolim ti ráno aby sis vyhonil piňďoura. Honza souhlasil. Dostal za úkol , vytrit , vyluksovat a umýt nádobí. Večer jsme vyrazili a nechali ho doma. Celou noc jsme se dobře bavily , tancovaly a pily. Domů jsme šli kolem čtvrté úplně opilé. Po cestě jsme vymysleli co všechno Honzovy provedem. Čekal na nás v kuchyni nahý a v kleče. Péro mu stálo v pozoru a bylo jasné ze už se nemůže dočkat až se vystrika . Lucka se začala svlekat a Honza na ni cumel s otevřenou pusou. Svlékla se úplně do naha podívala se na jeho ptáka a zeptala se ho jestli by si chtěl zamrdat jako chlap. Trochu me to překvapilo protože jsem věděla ze s ním už dávno nesoulozi. Sklopil hlavu a řekl ze ano. Ty hajzle nadrzenej co si to dovolujes zarvala na něj a dala mu pořádnou facku. Promiňte paní spitl Honza. Nahlas ! Zarvala Lucka a dala mu druhou. Promiňte paní ! Lucka ho chytla za vlasy zaklonila mu hlavu a plivla mu do obličeje. Ty budeš rád když ti dovolim se vyhonit a čumět mi na kozy a kundu. Ano má paní , děkuji. Lucka se podivala na mě řekla. A co ty ? Ty se synackovi neukazeš ? Začala jsem se pomalu svlekat a cítila jak vlhnu. Než jsem stačila všechno sundat už mi tekla šťáva po stehnech. To samozřejmě Lucce neuniklo. ÁÁÀ to je mi rodinka. Jeden nadrzenec větší než druhej. A měla pravdu Honzovy už mazlavka tekla z pera a ja měla kundu úplně mokrou. Nejraději bych vas nechala zamrdat spolu ale to nejde. To si ten muj zmrd nezaslouží. Vzala robertka zapla ho a ukázala mi na postel. Lehla sem si a roztahla nohy. Lucka mi s ním zajela dovnitř a začala mě zkusene protahovat. Trvalo to pár minut a měla jsem úžasný orgasmus. Honza čumel a z ptáka i z huby slintal. Lucka mu vrazila zapnuteho robertka do pusy a řekla mu ze se může vyhonit. Na nic nečekal vzal ptáka do ruky a začal honit. Trvalo to jen par vteřin a z jeho žaludu začala strikat jedna dávka mrdky za druhou. Lucka se začala smát vzala mu robertka a odešla do ložnice. Já šla do sprchy a Honzik uklizet.

Majo (St, 18. 12. 2019 - 14:12)

Evi,mas asi moc prace ze

Cvok (St, 18. 12. 2019 - 14:12)

Koncim

Eva (St, 18. 12. 2019 - 13:12)

Už jsem to smazala.Máš pěkného "macka".Taky jsem ti poslala, to ještě fotil býv.manžel.Vymazat!!!

Majo (Čt, 19. 12. 2019 - 12:12)

Evi,co se deje s tebou,nepises,nejsi tu,co se deje

Eva (Čt, 19. 12. 2019 - 13:12)

Nebyla jsem tady, nic se neděje. O víkendu ale "bude". Na svátky jede syn k býv.manželovi, tak ho nepustím "jen tak".

Majo (Pá, 20. 12. 2019 - 11:12)

Budes tady jeste vubec,Evi

Majo (Čt, 19. 12. 2019 - 13:12)

Tak si to uzij,at te poradne vystrika a posli mi tvoji muslicku,prosim

Majo (St, 18. 12. 2019 - 14:12)

Co je,proc nepises

Majo (St, 18. 12. 2019 - 13:12)

Urcite milujes lizani a nejlip ze zadu,ze a verim ze umis squirt

Majo (St, 18. 12. 2019 - 13:12)

No pekne ale chtel jsem videt tvoji laskonku,taky je smazano,neboj

Majo (St, 18. 12. 2019 - 12:12)

Tak ted jsem zkousel poslet sebe a nejde to

Cvok (St, 18. 12. 2019 - 11:12)

Promin,nemuzu,nejde to

Mamca (St, 18. 12. 2019 - 11:12)

Taky bych neposilala svoji muslicku,je to moc osobni a predce jenom nechci byt videna aby mne kde kdo okukoval,to vazne ne,staci ze sem pisu vse a jeste fotit,to v zadnem pripade

Eva (St, 18. 12. 2019 - 11:12)

Nemusíš se ničeho obávat.Jen se podívám a vymažu to. Já ti taky pošlu fotografii, ale taky ji vymaž.

Majo (St, 18. 12. 2019 - 12:12)

Evicko,co se deje

Eva (St, 18. 12. 2019 - 12:12)

Neděje se vůbec nic, jen ten Cvok je opravdový cvok.

Majo (St, 18. 12. 2019 - 13:12)

Mas to tam a smazat prosim

Majo (St, 18. 12. 2019 - 12:12)

No vyfotim se,damto do mailu co jsi poslala a nejde to odeslat,nevim

Reklama

Přidat komentář