Reklama

Ariana a Raven

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 00:12)

Ještě, když spolu byli, tak ona jen ležela, chlastala a pak měla záchvaty agrese. Rozmlátila mu počítač a zdemolovala půlku kvartyru. On musel vařit a uklízet, jinak by chcipli. A ona psala do rubriky, kterou měli na serveru pro ženy, jak chce žít v Los Angeles, kde predtim byli na dovolené. Cítila se spjata s Marylin Monroe. Žít s ní zřejmě bylo peklo a horor, takže on Raven po těch letech nezdrhnul jen kvůli mladými masu, si myslím.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 01:12)

A co je na tom špatného, že vařil a uklízel? Chlap by měl být schopen se postarat o svou manželku a být ji oporou když je nemocná. Ona byla nemocná psychicky a on jí nepomohl, selhal, a nemohl si ani přiznat že selhal, tak jí sprostě zdrhnul. Jestli Monika byla nakonec jenom matrace a snadný šuk, na tom nesejde. Beztak je to jenom křoví.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 08:12)

Na tom není nic špatného, pokud by to same dělala i Květa. A zřejmě to není jen šuk, když jsou spolu tak dlouho. A je všeobecně známo, že ji podporoval a pomáhal, jak jen mohl. Spousty let, když jen chlastala a brala prášky. To byl zřejmě důvod, proč se ji rozvinula její duševní nemoc. Ono je to spíše více duševních poruch.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 08:12)

Správně si napsala, pokud by to samé dělala i Květa. Jak to má probůh nastavený? Chlap mě bude uctívat, zbožňovat, prát, žehlit, vařit, brát na drahé večeře, denně puget růží, drahé dovolené, botičky, kabelky, šperky, málem mi bude utírat zadek, ještě mi to 10x denně udělá, bude si vyprávět o duchovnu, bude mě tahat z mých nálad? a co Květa? ta jen zkrátka bude. Raven byl hajzl, Tom byl hajzl, ten s těma psama byl hajzl, Lancelot a Apač taky hajzlové. Jen Arísek jr dokonalá. Tak je asi něco špatně kurňa v ní ne?

Paja (St, 18. 12. 2019 - 09:12)

Kdo je vlastně ten její Lancelot?

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 01:12)

Ono je dobré si poslechnout obě strany, nejen Aríska a její zhrzenost. Několik let ležela jen v posteli jak píše sama, nemyla se, což sama přiznává. Měla špinavý krk a vše. Na hlavě prý měla dredy s nečesání a nemytí vlasů. Když vstala, tak chlastala a žrala prášky na spaní. A takto to šlo stále dokola. Raven jí vybízel, aby šla k odborníkovi, ale ona razantně odmítala. V agresi likvidovala věci. Ravena odmítala. Jen tam byl jak služka. Co vlastně měl dělat s jejím přístupem? Psycholog mu sám řekl, že je jediné řešení jak se zachránit- odejít.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 01:12)

To je zajímavé, že teď už to nedělá. A to píše, že žádné prášky nebere. Nejspíš byla zoufalá z Ravena, jak jí psychicky týral, a tak chlastala a žrala prášky na spaní. To jsou typické únikové praktiky. Kdyby s ním měla tak snadný život jak píšeš, proč by to dělala?

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 01:12)

Nevím. Fakt je ten, že v léčebně byla dlouho. Tak snad jí v tomhle pomohli. Myslím tím ten chlast a prášky. Vlastně nevím jak se teď léčí či neléčí.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 04:12)

V léčebnách se ve skutečnosti moc neléčí. Zavřeli ji do baráku, nechali jen nejdůležitější předměty osobní hygieny a nasadili jí prášky. Většinou se zkouží několikery, někdy i najednou. Pacient je pak otupělý a je mu vše jedno. To ovšem není žádný pokrok. Chodí se tam na hromadnou psychoterapii, která je v podstatě k ničemu, jenom aby se vykázala nějaká terapie. Na individuální terapii nemá léčebna peníze, tak leda možná někde v nadstandardu. Moje kamarádka tam pracuje a říká, že je hlavně taková ubytovna pro osoby, co se nezvládají o sebe postarat. Propustí tu osobu a za týden je zas na příjmu. Proto že se Květa postavila na vlastní nohy a už se tam nevrátila, tak se považuje za Fenixe, který vstal z popela. Trochu logiky to má.

Rozmarila (St, 18. 12. 2019 - 07:12)

Tak to je omyl v léčebně skutečně dají většinu lidí dohromady. Bohužel jsou někteří kterí mají těžký průbeh nemoci a přes léky se nezlepšujou .Podle mě Květa určitě léky bere, podle toho co píše , hodně jí hrabe, občas má silnou mánii, kdy si neskutečně věří ve všem.Tyhle vykyvy by bez léků nezvládla .Jinak skupinová psychoterapie je to nejlepší , co jsem kdy zažila .

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 11:12)

A s čím jsi se léčila Rozmarilo? A byla jsi v Bohnicích? Myslím, že různé pavilony se od sebe dost liší.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 12:12)

Arísek byla na tzv. Neklidu. Tam chodí těžký nezvladatelný případy. Najdeš o tom i článek na netu, kde to sama popisuje. Stačí hledat. Prý jí to hodně dalo ... Učili jí znovu se dostávat do života. Jako například jít na poštu jak vyřídit to a to. Kdyby to někdy dříve dělala těžko by jí učili základním dovednostem v 45 letech. To si snad člověk rozpomene kam zajít a že se také třeba vyřizují věci, nakupuje jídlo, drogerie a podobně. Nerozumím tomu. Podle mě vše dělal Raven. Její mezery sou vidět doposud. Jediné co umí tak pindy nad kartama, měnit se na aplikacích na dvacítku a nakupovat na e-shopech. Zůstala na nějakých pubertálních letech v hlavě. Myslí si, že jí je málo a že je to takový roztomilý diblík a holčička. Je to rozcapenej fracek ve zralý ženě.Tohle není jen práce Ravena, ale pravděpodobně již prarodičů, kteří jí vychovávali. A místo, aby se sebou něco dělala, tak se to spíše stupňuje. čím je starší tak ze sebe dělá mladší, vymýšlí píčoviny největšího kalibru. Podle mě se strašně nudí a nudou neví kolikrát co by. Sice my jsme ubohé nicky od poten podle ní, ale alespoň k životu na který ona nikdy už nebude vybavena a připravena.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 00:12)

A vůbec, co by on jí měl kupovat? Vždyť to byly peníze které vydělali společně. Byli přece duo Ariana a Raven.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 00:12)

PS A on už splácal jiný bláboly, tak tohle pro něj musela být hračka...

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 00:12)

No a z těch blábolů a knížek z minulosti kupoval Arískovi 2000 bot a kde co si usmyslela.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 00:12)

No vida, tak to je na první pohled vidět, že Raven píše úplný bláboly. 2000 bot se ani nevejde do bytu. A jestli jí akorát nakupoval, tak to jen ukazuje jak selhal. Místo toho jí měl být oporou, usměrňovat ji, a ne podporovat její záchvaty konzumu. Dodnes se z nich nevzpamatovala.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 00:12)

Tak ať se vzpamatuje. Má psychiatry? Má občanku? je svéprávná? Tak ať se snaží a něco dělá. Opět zdůrazňuji za to co děláme, jak se chováme a jednáme neseme odpovědnost sami. Ne ex partneři ani přítomní či budoucí partneři. Na změnu není nikdy pozdě.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 00:12)

Dneska napíše každý blbec knihu o čemkoliv. Nic na tom není, informace jsou všude dostupné, tak to stačí splácat a vydat. Tímto si udělal alibi, že Ariana byla opravdu psychopat a on od ní musel odejít. Přitom ve skutečnosti akorát šukal mladou hajtru a na Arianu se vykašlal a nechal jí hnít v Bohnicích.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 00:12)

Jen idiot si může sáhnout na život k vůli chlapovi. Za své jednání neseme odpovědnost my sami. Nebo jí snad dal Raven nutil páchat sebevraždy? Tohle je zasranej alibismus, Lidi se rozchází běžně. Mohla zvolit jinou cestu.

Martin (St, 18. 12. 2019 - 00:12)

Zalez ty hnusná tlamo. Uvidíme co budeš dělat ty, až se na tebe chlap vykašle. Já být tvým chlapem, už bych to udělal dávno.

Reklama

Přidat komentář