Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Út, 17. 12. 2019 - 17:12)

Dnes jsem šla s kamarádkou domů a po delší době jsme se vyčůraly pod viaduktem,protože bylo sluníčko a teplo a tak jsem si nedošla ve škole a plánovala jsem to tady. Taky jsem už byla hodně plná a hned jsem čůrala intenzivním proudem z pipinky na zem. Kámošce se ani nechtělo,ale když mně viděla jak mi to hodně jde tak se jí chtělo taky a tak si sedla na bobeček a udělala jen trochu malý pramínek a pak ještě jeden slabý a bylo to. Ona si prý došla ve škole a tak jí to šlo jen trochu. Tu pokutu jsem nabídla Liborovi,že mu zaplatím z půlky ale on nechtěl ani slyšet s tím,že je to jeho blbost a že se trápí tím,že mně dostal do nepříjemné situace. Libor měl přede mnou říkal dvě holky, jednu v šestnácti takovou spíš malou lásku a vydrželo jím to asi půl roku a pak v osmnácti měl holku a byl s ní čtyři roky a ona s ním i čůrala a byli v pohodě do doby než zjistil,že víc kamarádí taky s jeho známým, myslím tím i přes sex a to ho dostalo a rozešel se s ní. S tím novým prý už má dítě ,kluka a žijí někde ve Frýdlantě za Libercem S tím plánovaným bydlením to já stále nemám v sobě vyřešený, za rok v září, je u notáře skutečně zapsáno,že s dosažením plnoletosti se stávám z poloviny majitelkou tohoto domu a já jsem na to vůbec finančně nepřispěla a mamča se chce spolupodílet,ale my nejsme moc bohatí,takže to stejně bude celé více v režii Libora.On mi stále říká,že jeho otec je šikovný a dokázal peníze vydělat a hodně měli majetek i po rodičích a teď navíc prodali ten dům a on přesto,že je finančně zajištěný tak říká,že mu dělá maximální radost obdarovat někoho blízkého koho má rád. A na otázku a co kdybysme měli krizi a rozešli se,on se vždy šíleně rozesmutní ,že to je jediný, co by si v životě nepřál a kdyby k tomu snad mělo někdy dojít, tak bude mít dobrý pocit, že mne zajistil a poskytl mi možnost mít zázemí. To je jak z filmu a mně to stále nedochází, protože vidím kolem sebe naopak lidi,co se soudí nebo zabíjí pro pár korun.

Gita (Út, 17. 12. 2019 - 22:12)

Klárko v dobrém ti závidím a jestli takový kluk vůbec existuje takse ho drž a ten poslední konflikt byla jen malá bouřka a těch bouřek v životě bude ještě hodně a je důležité abyste při sobě vždy stáli a dokázali si vyjít vstříc, pochopit jeden druhého slabiny a odpouštět si. Je to skvělé!

Míla (Út, 17. 12. 2019 - 21:12)

Klárko moc děkuji. Já bych to na tvém místě s tím majetkem taky moc nedávala. Nemyslím si,že by si tě kupoval,cítím,že to dává upřímně ze srdce. Krásnou dobrou noc!

Šišmiš (Po, 16. 12. 2019 - 23:12)

A mohl bych čůrat s Nikolou já?

Klára (Po, 16. 12. 2019 - 23:12)

A ty bys chtěl? tak já to s ní ještě proberu a napíšu ti. Ale jen čůrat, jinak by sis ji mohl připravit tak za tři roky na sex, ona na nás s Liborem někdy kouká jak to děláme a taky se hodně ptá, takže bude dobrá. Ale zatím jen čůrání. A taky je volná máma, tu šuká sice Libor ale máma by zvládla i tebe

Klára (Út, 17. 12. 2019 - 07:12)

Mílo na ty otázky ti odpovím ale teď frčím do školy. Jen chci říci,že si někdo udělal ze mně a z Nikolky legraci a ten vzkaz předešlý jsem nepsala já ale nějaký vtipkař co ukradl můj nick. Nikolka s klukama možná čůrala ve školce ale teď rozhodně ne a sama mi to řekla,že jen u Libora se nestydí,protože je hodný a neleduje jí u toho. Jinak čůrá sama nebo se mnou nebo s holkama a navíc na mně a Libora nikdy nekoukala když jsme se milovali.To bych nedovolila maxuimálně si o tom opatrně povídáme.

Návštěvník (Po, 16. 12. 2019 - 21:12)

A mě svrbí zase kača

Klára (Po, 16. 12. 2019 - 19:12)

Děkuji vám za přáníčka a opětuji je zpět ve velkém požehnání. Dnešek už proběhl klidněji a i Nikola se srovnala ale nechce jet s Liborem už nikam příště. Asi ji hodně ublížilo,že nás tam nechal a pro takovou malou holku to byl asi větší šok než pro mne. Tak se budeme zase večer tulit a bude nám v pelíšku lépe než minule. Řekla jsem to mé nejlepší kamarádce,co se stalo a ta o něm řekla,že je to blb a že by ho nechala. Jenže ona neměla ještě velkou lásku a tak neví jak je to těžký,když někoho milujete. Ale Libor už je zase normální a dnes jsme spolu normálně hovořili a myslím,že ho to hodně zasáhlo taky.Ono asi v životě nejde žít jenom bez konfliktních situací,ale když jich bude co nejméně tak se lidský život velmi prosvítí štěstím. My jsme si užily zla velkého s našim otcem a nechci na to ani vzpomínat. Nikolka to skoro nepřežila a proto ji ochraňuji jako ten nejcennější poklad,ikdyž někdy provokuje a prudí a navíc je zvědavá co a já s Liborem děláme když se milujeme,a tak . Ona ví,že i spolu někdy čůráme a že se mu to líbí,ale Libor ke v tom korektní a Nikolce si nikdy nic nedovolil a ikdyž čůrala se mnou a Libor čůral vedle tak n\jí nešmíroval a mne taky ne. V těchto situacích se otočil a čůral opačným směrem a nedíval se. A Niki se vždy cítila v pohodě a neměla žádný blok to pustit,protože jsme to neřešili s Liborem .

Míla (Po, 16. 12. 2019 - 21:12)

Dnes jsem na tebe moc myslela a jsem ráda,že ses ozvala a že se vše srovnává. Trochu jsem přemýšlela víc a měla bych na tebe pár konkrétních praktických dotazů, ne ze zvědavosti,ale třeba,že bych ti k tvým odpovědímdo dala svůj názor, který nemusíš ale vůbec brát jako zásadní. myslím,že maminka ti dává také rady velmi dobré a máte k sobě otevřený vztah ale zajímalo by mne třeba, jestli jsi tu pokutu uhradila způlky s Liborem,protože jste vlastně za to mohli oba. Ptala ses Libora jestli měl nějaký holky a pokud ano jak jeho vztahy dopadly a na rovinu bych se ho zeptala jestli ho nelákají i jiný čůrací holky než ty,protože tě našel na této diskuzi o dívčím čůrání. To není nic proti němu a myslím si,že když má tebe nebude balit jiné a jestli si najde nějaké čůrací video na netu tak to bych asi neřešila. Bylo by dobré až budete spolu bydlet si dobře dát pravidla a ty máš velké štěstí,že zatím studuješ a Libor je štědrý a dobře zajištěný (nezávidím).
Myslíš si, že když Nikolka dokáže čůrat společně s vámi ,že jí to nevadí i před ostaními kluky? Tady bych byla opatrná. Tak a dost s otázkami, a jestli jsem tě tím otrávila tak neodpovídej. Příjemný večer!

Návštěvník (Po, 16. 12. 2019 - 07:12)

Já se také připojuji Klárce a Nikolce s přáním požehnaných vánoc. Sdílím váš životní příběh od počátků na jaře a je to maximální. Holka 21 z Dolního Bousova.

Alena (Ne, 15. 12. 2019 - 21:12)

No jo, 200 eur je docela pálka. Měl to zaplatit ten, kdo si to způsobil! Aby si to napodruhé pamatovaly!

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 20:12)

A Libor se buď opije a nebo si to udělá sám bez Kláry.

Gabina (Ne, 15. 12. 2019 - 19:12)

To je tedy Klárko posun! Ale taky si myslím,že se to urovná. Mně by to zasáhlo podobně. Jednou mně můj už bývalý partner takhle nechal samotnou když jsme se nepohodli asi osmdesát kilometrů od domova a musela jsem se dopravit sama. Ani se mi neomluvil a spolu jsme se pak rozešli asi po půl roce. Tady bych to u tebe viděla pozitivně. Držím palečky!!!

Martina (Ne, 15. 12. 2019 - 18:12)

Kláro Libor je tedy frajer,že to uhradil, ale asi mu to pak venku došlo a musel se nějak vyventilovat a jednal tak jak jednal. O Nikolku se neboj, ona tě má moc ráda jako ty jí a chce tě ochránit a Libor je pro ní dospělý kluk a ona ho znala jako pohodáře a nyní to musí více rozdýchat. Proto i tak často čůrá. To se mi stávalo taky před důležitou zkouškou, maturitou, a podobně. Člověka to nutí, nevyčůrá moc ale stále jako by se mu za chvíli zase chtělo. To jsou ale nervy, to se upraví. Tak se hezky vyspinkejte a Nikolku uklidni. Bude to ok.

Klára (Ne, 15. 12. 2019 - 18:12)

Ještě chci dodat,že Libor tu pokutu zaplatil a omluvil se,ale pak mu asi přeskočilo a doslova se zbláznil, nadával a prostě sám odjel. Jinak pipinky nemáme po tom včerejším opakovaném venovním čůrání nastydlé a čůrají nám normálně, jen ségra běhá na malou častěji,ale nepálí ji to ani nebolí ani nemá teplotu. Když tady byl Libor, tak chodila čůrat snad každou hodinu. Asi je z něj nervózní a je citlivá,ale je to psychika, protože nečůrala hodně,ale spíš jen okamžitě rychlý krátký proud a bylo to. Ona se ho asi bojí a nevěří mu. Budu s ní o tom mluvit. Nechci aby se v ní vytvořil k Liborovi nějaký blok a strach. On si k ní nikdy nic nedovolil a ona se vždycky cítila v jeho společnosti naprosto bezpečně a i se vyčůrala u mne když tam byl on,protože byl v pohodě.

georg (Ne, 15. 12. 2019 - 23:12)

Klárko,občas si to tu přečtu.Hodně si na Tobě cením otevřenost,s jakou zde píšeš.Není moc lidí,kteří jsou objektivní a nepíšou o sobě nejen pozitiva.
Co mě ale překvapilo,bylo jednání Tvého přítele,na popisovaném výletě. Takováto reakce,kdy skoro o nic nešlo,je přinejmenším zvláštní. Vkrádá se otázka,jak bude reagovat až o něco opravdu půjde.
Odpustit je určitě na místě ale ne úplně zapomenout.
Když již jsem u toho psaní,využiji toho a popřeji Ti a Tvé rodině krásné prožití vánočních svátků.
To samé přeji i všem,co mají Klárku rádi.

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 23:12)

hahaha

Klára (Ne, 15. 12. 2019 - 18:12)

Libor přijel a byl z toho moc nešťastný a přinesl mi kytku jako omluvu a nebylo mu to jedno. Mamča ho dost sjela,protože se jí to nelíbilo,že nás tam nechal a že je tak nezodpovědný,ale jeho omluvu přijala. Kupodivu Nikola to moc nebere a je na něj asi naštvaná nejvíc a řekla,že už s ním nikam nepojede a asi ji to ublížilo víc, než jsem si myslela. Pro všechny pochybovače, na ten záchod jsme zmizeli když byla Nikola po sauně zabalená v pelíšku a relaxovala a většinou i na chvíli chrněla a věděla,že jdu s Liborem vedle a že se brzy vrátím. LIbor odjel domů před chvílí a včera se hodně trápil a prý skoro nespal ale neopil se. Tak si myslím,že se to srovná mezi námi. Nikola mně chce chránit a hučí do mně abych se s ním rozešla, ale já ho mám moc ráda a když nebudou další problémy určitě to nechci. Spíš si myslím, že ona se trochu stále bojí, že budeme spolu nedaleko v tom novém domečku a tak využívá této situace aby si mne pojistila. Tak budeme večer spolu a budeme si hodně povídat a snad to bude všechno dobrý.

Sabina (Ne, 15. 12. 2019 - 17:12)

Aspoň máš Kláro zážitek !

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

Mně nachatala jednou průvodčí ve vlaku na WC s holkou. Ale ještě nebyl v pipce.

Reklama

Přidat komentář