Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Po, 16. 12. 2019 - 07:12)

Já se také připojuji Klárce a Nikolce s přáním požehnaných vánoc. Sdílím váš životní příběh od počátků na jaře a je to maximální. Holka 21 z Dolního Bousova.

Alena (Ne, 15. 12. 2019 - 21:12)

No jo, 200 eur je docela pálka. Měl to zaplatit ten, kdo si to způsobil! Aby si to napodruhé pamatovaly!

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 20:12)

A Libor se buď opije a nebo si to udělá sám bez Kláry.

Gabina (Ne, 15. 12. 2019 - 19:12)

To je tedy Klárko posun! Ale taky si myslím,že se to urovná. Mně by to zasáhlo podobně. Jednou mně můj už bývalý partner takhle nechal samotnou když jsme se nepohodli asi osmdesát kilometrů od domova a musela jsem se dopravit sama. Ani se mi neomluvil a spolu jsme se pak rozešli asi po půl roce. Tady bych to u tebe viděla pozitivně. Držím palečky!!!

Martina (Ne, 15. 12. 2019 - 18:12)

Kláro Libor je tedy frajer,že to uhradil, ale asi mu to pak venku došlo a musel se nějak vyventilovat a jednal tak jak jednal. O Nikolku se neboj, ona tě má moc ráda jako ty jí a chce tě ochránit a Libor je pro ní dospělý kluk a ona ho znala jako pohodáře a nyní to musí více rozdýchat. Proto i tak často čůrá. To se mi stávalo taky před důležitou zkouškou, maturitou, a podobně. Člověka to nutí, nevyčůrá moc ale stále jako by se mu za chvíli zase chtělo. To jsou ale nervy, to se upraví. Tak se hezky vyspinkejte a Nikolku uklidni. Bude to ok.

Klára (Ne, 15. 12. 2019 - 18:12)

Ještě chci dodat,že Libor tu pokutu zaplatil a omluvil se,ale pak mu asi přeskočilo a doslova se zbláznil, nadával a prostě sám odjel. Jinak pipinky nemáme po tom včerejším opakovaném venovním čůrání nastydlé a čůrají nám normálně, jen ségra běhá na malou častěji,ale nepálí ji to ani nebolí ani nemá teplotu. Když tady byl Libor, tak chodila čůrat snad každou hodinu. Asi je z něj nervózní a je citlivá,ale je to psychika, protože nečůrala hodně,ale spíš jen okamžitě rychlý krátký proud a bylo to. Ona se ho asi bojí a nevěří mu. Budu s ní o tom mluvit. Nechci aby se v ní vytvořil k Liborovi nějaký blok a strach. On si k ní nikdy nic nedovolil a ona se vždycky cítila v jeho společnosti naprosto bezpečně a i se vyčůrala u mne když tam byl on,protože byl v pohodě.

georg (Ne, 15. 12. 2019 - 23:12)

Klárko,občas si to tu přečtu.Hodně si na Tobě cením otevřenost,s jakou zde píšeš.Není moc lidí,kteří jsou objektivní a nepíšou o sobě nejen pozitiva.
Co mě ale překvapilo,bylo jednání Tvého přítele,na popisovaném výletě. Takováto reakce,kdy skoro o nic nešlo,je přinejmenším zvláštní. Vkrádá se otázka,jak bude reagovat až o něco opravdu půjde.
Odpustit je určitě na místě ale ne úplně zapomenout.
Když již jsem u toho psaní,využiji toho a popřeji Ti a Tvé rodině krásné prožití vánočních svátků.
To samé přeji i všem,co mají Klárku rádi.

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 23:12)

hahaha

Klára (Ne, 15. 12. 2019 - 18:12)

Libor přijel a byl z toho moc nešťastný a přinesl mi kytku jako omluvu a nebylo mu to jedno. Mamča ho dost sjela,protože se jí to nelíbilo,že nás tam nechal a že je tak nezodpovědný,ale jeho omluvu přijala. Kupodivu Nikola to moc nebere a je na něj asi naštvaná nejvíc a řekla,že už s ním nikam nepojede a asi ji to ublížilo víc, než jsem si myslela. Pro všechny pochybovače, na ten záchod jsme zmizeli když byla Nikola po sauně zabalená v pelíšku a relaxovala a většinou i na chvíli chrněla a věděla,že jdu s Liborem vedle a že se brzy vrátím. LIbor odjel domů před chvílí a včera se hodně trápil a prý skoro nespal ale neopil se. Tak si myslím,že se to srovná mezi námi. Nikola mně chce chránit a hučí do mně abych se s ním rozešla, ale já ho mám moc ráda a když nebudou další problémy určitě to nechci. Spíš si myslím, že ona se trochu stále bojí, že budeme spolu nedaleko v tom novém domečku a tak využívá této situace aby si mne pojistila. Tak budeme večer spolu a budeme si hodně povídat a snad to bude všechno dobrý.

Sabina (Ne, 15. 12. 2019 - 17:12)

Aspoň máš Kláro zážitek !

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

Mně nachatala jednou průvodčí ve vlaku na WC s holkou. Ale ještě nebyl v pipce.

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

Mně nachatala jednou průvodčí ve vlaku na WC s holkou. Ale ještě nebyl v pipce.

Honič (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

Klárku nachytali s Liborem ! A natočili si to a bude to na netu. Paráda!

Míla (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

Nepříjemná zkušenost, ale Klárko ale vše se srovná. Uvidíš. Opravdu to není žádná tragédie a chlapi jsou od přírody ješitný tak v takový situaci často jednají zbrkle a bez rozmyslu. Ale vrátil se pro vás a mrzelo ho to. Kdybys ty věděla,kde já jsem třeba prožila jednou romantiku asi by ses chechtala. To je hezký a patří to k životu. ( jednou jsme byli s klukem na rozhledně a přišlo to na něj a naštěstí tam v tu chvíli nebyli lidi a blížili se až za pár minut a to už bylo všechno v bříšku a asi z toho se nám tehdy narodila Kristýnka...) Moc na tebe myslím a neplakej už kvůli tomu a bude to dobrý,

Gita (Ne, 15. 12. 2019 - 13:12)

Klárko hlavu vzhůru. Alespoň konzervativní Němci pochopí,že se dají zažít hezké chvilky i na toaletě s klukem! Libor se ti omluvil, hele chlapi jsou někdy slaboši a jednají jako děcka. Tohle se srovná a neboj se o vztah. Opravdu si myslím,že kamery na záchodě nemají.

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 13:12)

a s Nikolkou ve třech, nezapomeň

Martina (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

to bys mohl jedině ty a pak by tě zavřeli, úchyle. Jestli čteš pozorně tak víš že jí je ještě málo.

ohoooo (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

ty bys ráda, viď...tak snad příště. kd easi tak ta holka byla, když ne snima

Další návšt. (Ne, 15. 12. 2019 - 12:12)

Bohužel na to maji právo vykázat ale pokutu bych neplatila. Jestli je Libor moudrý tak se bude bránit. A kamery? V saunovém oddělení natož na WC ani náhodou. To je naopak na žalobu!
Ja vím ten první šok z odhalení je hrozný,ale zase se tolik nestalo,jen jste byli spolu na WC a asi byli vášniví. Klárko , Libora to co udělal,že ve zkratu ujel,to bych mu odpustila,jak píšeš je z toho možná víc hotový než ty. Určitě by vás tam nenechal na pospas. To bych mu pak taky těžko odpouštěla.

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 11:12)

Celkem dobře se autor vymotal z těch souloží na záchodě. Chválím

Reklama

Přidat komentář