Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Ne, 15. 12. 2019 - 09:12)

Stala se strašná věc a máme velký průšvih. Na to záchodě pro vozíčkáře nás chytla služba a vyhodili nás i s Nikolkou a na recepci na nás už čekali a máme pokutu 200 euro. Libor to nakonec neunesl a byl na nás zlý a ujel a nechal tam mně se ségrou a to bylo hrozný. Za chvíli se vrátil a moc se omlouval. Já to ani nenapíšu,jsem z toho hotová. Za chvilku.

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 10:12)

Pitomá děvko.Deláš ostudu nám Čechům.

no to né (So, 14. 12. 2019 - 16:12)

Ta moje mi to taky nikdy neukázala a od 45 pro ní začal být sex, nechutné slovo. Že jsem si jí bral...

Pesimista (So, 14. 12. 2019 - 15:12)

Tady píšete jak holky čůráte samy nebo s klukem a jak mu dovolíte aby vám tu moč vypil přímo při čůrání a já jsem do svých pětadvaceti let žádnou holku nenašel, co by byla jen ochotna čůrat abych se na ni díval. A když jsem se poprvé holce e kterou jsem chodil půl roku svěřil, že bych to chtěl, tak se se mnou rozešla. Jsem z toho zoufalý,protože mne čůrací holky ohromně přitahujou a tak sleduju weby s takovými videama a nebo to tady čtu a musím si to hned dělat u toho až do konce nebo když se mi podaří náhodně vysledovat holku co musí nutně někam čůrat tak ji sleduju nenápadně,ale když odejde tak se na tom počůraným místě ihned musím udělat rukou. Odvážil jsem se sem napsat,ale stydím se tolik, že nepíšu jméno ani odkud jsem. Kdyby se nějaká holka nabídla na společné čůrání, byl bych šťastný. Teď mi bylo před tádnem pětadvacet roků a tak bych chtěl podobného věku nebo mladší.

no (So, 14. 12. 2019 - 15:12)

Tvoje holka byla úplně normální. To co tady čteš je porno fikce

Pesimista (So, 14. 12. 2019 - 16:12)

To nedokážu posoudit, například to co tady píše Klára je hodně hustý a živý,ale jestli ještě studuje tak nevím jestli by taková mladá holka tohle dokázala veřejně psát. To by ji táta nebo máma asi propleskli,kdyby na to přišly. Nebo je to nějaká kurvička, co se baví provokovat chlapi. Ale brácha má holku a tam to občas dělají prý s čůráním a jde to. Ale přebírat mu ji nebudu.

Klára (So, 14. 12. 2019 - 09:12)

Mílo tu saunu určitě uděláme a jak píšeš pak se namočíme ve studené vode a rychle zabalíme do deky na lehátku a odpočíváme. Trochu jsem se styděla a Nikola taky,když se tam v saunovém světě chodí nazí ,ale nikdo to neřeší a neokukuje a už jsme si zvykly v pohodě,možná i proto,že nás tu nikdo nezná. Libor přijede za chvíli a pak vyrazíme.Mamča ségru láká na výlet a koupě dárků,ale ona chce tak moc na chaloupce dát ptačkům krmení,že bych ji to nemohla udělat a nechat ji tady. Dnes jsme taky vydržely bez čůrání až do rána a ségra čůrala první a dnes už rychlejším proudem než včera ale najednou z ní u toho šlo rychle i to druhý a prý,že ani moc nepotřebovala,tak jsem ji nechala vykakat samotnou a šla pak čůrat až po ní. Tak snad nebude dnes moc zima a užijeme si to. Libor ikdyž měl nedávno depku tak volal,že se neopil,jen si dal dvě piva a dva panáky s kamarádem a jen se uvolnil ze stresu a nebylo mu špatně.

Návštěvník (So, 14. 12. 2019 - 10:12)

A Libor neokukuej jiný holky v sauně? Nebo tvou sestru? Já bych teda na jeho místě byl nadrženej na tebe a měl bych ho prostě velkýho,protože bych tě miloval a chtěl ošukat okamžitě.

Návštěvník (So, 14. 12. 2019 - 20:12)

Von šuká nejen Kláru,ale i jeji mámu.Ona to tu psala.

Míla (So, 14. 12. 2019 - 22:12)

Že si nedáš pár facek! Čtu denně a pozorně,nic takového tady neproběhlo.!

Martina (So, 14. 12. 2019 - 11:12)

Myslím,že má v tom Libor jasno. On miluje Klárku a asi na ni bude reagovat,ale Klára psala,že se chodí zavřít někam a tam si to udělají a pak je Libor určitě víc vklidu a uvolněn.

Tož, (Pá, 13. 12. 2019 - 22:12)

vítaj, Hoste

Host (Pá, 13. 12. 2019 - 22:12)

Měsíc jsem tu skoro nebyl a příběh Klárky a dalších žije ! Super!!!!

Klára (Pá, 13. 12. 2019 - 15:12)

Gito tobě taky děkuju za podporu. Včera jsme si s Nikolkou povídaly až jsme usnuly a dnes už jsem víc v pohodě.Vydržely jsme nečůrat do rána,ale Nikola se už v šest překulovala v pelíšku a já tušila,že se jí chce čůrat a proto se budí. Tak jsme šly a ona opravdu čůrala dlouho ikdyž ne moc prudkým pramínkem,asi to měla předržený a močák se jí nestahoval tak rychle aby udělala prudký proud. Teď jsme přišly spolu z města, stavily jsme se u mamči v krámě a abych nečůrala venku,tak jsem si došla tam u ní na záchod. mají ho v chodbě ve vedlejším vchodu a nerada tam čůrám ajko na každém jiným cizím záchodě,ale byla venku zima a tak jsem si došla a ségra taky. Nečůrala jsem ale v sedě ale z výšky jen v podřepu a ségra taky,ale měla takový křivý čůrání, že pokropila i mísu a prkénko než se jí to srovnalo. Tak jsme se tomu zasmály a ona to pak papírem uklidila a vysušila. Už dnes nic nebudu dělat a jen jako včera budeme připravovat věci jako cukroví na vánoce. Zítra přijede Libor a nabídl se,že nás vezme na chaloupku. Mamča nechce jet a mně pustí a ségra chce jet taky a nám to ale až tolik nevadí. Libor by zase rád do Schandau se koupat nebo do Drážďan na vánoční trhy. Já trochu váhám,když jsem po zánětu v pipince,aleuž je to dobrý a tak asi pojedeme. Hlavně musíme nakrmit ptáčky na chaloupce. Ale venku čůrat nebudeme,prostě si dojdeme než pojedeme z koupání a pak radši i preventivně u benzinky ikdyby se nám chtělo jen málo třeba.

Míla (Pá, 13. 12. 2019 - 21:12)

Jsem ráda,že se těšíš na chaloupku a tak si to s Liborem moc užijte a hlavně nenastydni. Tady ani nejde tak o rychlé vyčůrání někde venku ale hlavně neměj na sobě studené mokré plavky dlouho a dejte nějakou saunu alespoň dvakrát,třikrát a pak se vystuďte v ochlazovacím bazénku a rychle se zabalte v relaxační místnosti a odpočívejte. Tam v sauně se ti prohřejí dýchací cesty a zespodu i celá pipinka a močové cesty a to je blahodárné.

Klára (Čt, 12. 12. 2019 - 16:12)

Ty Honiči vůbec asi nevíš, co se Liborovi stalo. Já o tom nechci mluvit, najdi si to zde,ale kdybys to věděl, tak bys takovou věc těžko napsal. Mílo tobě děkuji za podporu, mluvila jsem s mamčou o Liborovi, taky nás napadlo ho pozvat na štědrý den k nám,ale to by bylo ještě horší pro něj a kdybych s ním odjela někam daleko pryč, tak to by mně mamča nepustila. S Liborem ale mně pustí po republice a za to jsem ráda. Pozorovateli, ano je to tady znova a myslím,že teď přes vánoce to bude pro Libora ale i pro mně složité.-Tak se podobné věci mohou opakovat. Libor není žádný měkota,ale je to chytrý a citlivý člověk ,který mne miluje a nestydí se dát najevo city.
Dnes chci být sama s Nikolou a mamčou a budeme ještě dělat nějaké cukroví a v sobotu bych moc chtěla zajet na chaloupku na chvilku ,nakrmíme ptáčky- už jsem jim koupila kilo slunečnice a čtyři koule a tak naplníme krmítko a koule dáme hned vedle na plot a jednu větší na větev javoru
co máme u vrátek. Nečůrala jsem venku a jsem teď opatrná. Došla jsem si ve škole a pak už to vydržela až domů a doma pipinku vypustila na záchodě a chtělo se mi tak normálně. Chceme se ségrou vyjet taky do Lípy samy nakoupit nějaké vánoční dárky a chci dát dárky i Liborovi, snad ho tím nerozesmutním. Já se trápím za něho,ale říkám mu,že člověk musí jít dál a jeho maminka by se trápila o to víc, kdyby viděla,že on smutní. Každý den teď pro ní zapaluju svíčku a prosím o štěstí a lásku a sílu pro Libora. Už nebudu psát víc,protože bych už začala bulit. Jdu k mamče a Nikolce do kuchyně.

Martina (Čt, 12. 12. 2019 - 17:12)

Klárko, nebuď smutná a neplakej. Víš, myslím,že bude nejlépe, když si Štědrý den prožijete doma s maminkou a sestrou jak máte nejraději a Liborovi dej možnost,aby si to taky prožil s tátou . Ono to vypadá jako necitlivé,ale je to nezbytně nutné. A když by pak později večer Libor byl tak na dně,že by ujel z Liberce za tebou, přijmi ho a to už bude jiná konstelace. Ono odjet někam hodně daleko také moc nepomůže. Když mi zemřela maminka, bohužel to bylo zrovna v období vánoc a já druhý rok s partnerem odjela daleko až na Kavperdy,abych se netrápila. Před tím ovšem člověk stejně neuteče, trápila jsem se tam možná o něco méně, ale stejně jsem to neprožila naplno. Je důležité to vnímat v sobě jako výzvu které se musím postavit čelem a přát těm, co odešli dál jejich nový směr a cestu. A že si občas ty nebo Libor popláče je jen dobře, protože on u tebe cítí obrovskou oporu a svobodu a to je opravdová láska. Moc vám to přeju.

Klára (Čt, 12. 12. 2019 - 20:12)

Moc děkuju. Libor je dnes lepší. Jdu do pelíšku,ale já jsem dnes smutná,Nikolka to vnímá a mamča taky, tak zase se s Nikou přitulíme a budeme si povidat o něčem legračním a když to nepůjde tak budeme chrnět. Já ji mám moc ráda.

Gita (Čt, 12. 12. 2019 - 22:12)

Klárko já také moc držím palečky ! A když ti bude smutno sveř se. Máš tu dobré spřízněné duše.

Pozorovatel (Čt, 12. 12. 2019 - 15:12)

Ty vole a je to tu zas...

Reklama

Přidat komentář