Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

Mně nachatala jednou průvodčí ve vlaku na WC s holkou. Ale ještě nebyl v pipce.

Honič (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

Klárku nachytali s Liborem ! A natočili si to a bude to na netu. Paráda!

Míla (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

Nepříjemná zkušenost, ale Klárko ale vše se srovná. Uvidíš. Opravdu to není žádná tragédie a chlapi jsou od přírody ješitný tak v takový situaci často jednají zbrkle a bez rozmyslu. Ale vrátil se pro vás a mrzelo ho to. Kdybys ty věděla,kde já jsem třeba prožila jednou romantiku asi by ses chechtala. To je hezký a patří to k životu. ( jednou jsme byli s klukem na rozhledně a přišlo to na něj a naštěstí tam v tu chvíli nebyli lidi a blížili se až za pár minut a to už bylo všechno v bříšku a asi z toho se nám tehdy narodila Kristýnka...) Moc na tebe myslím a neplakej už kvůli tomu a bude to dobrý,

Gita (Ne, 15. 12. 2019 - 13:12)

Klárko hlavu vzhůru. Alespoň konzervativní Němci pochopí,že se dají zažít hezké chvilky i na toaletě s klukem! Libor se ti omluvil, hele chlapi jsou někdy slaboši a jednají jako děcka. Tohle se srovná a neboj se o vztah. Opravdu si myslím,že kamery na záchodě nemají.

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 13:12)

a s Nikolkou ve třech, nezapomeň

Martina (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

to bys mohl jedině ty a pak by tě zavřeli, úchyle. Jestli čteš pozorně tak víš že jí je ještě málo.

ohoooo (Ne, 15. 12. 2019 - 14:12)

ty bys ráda, viď...tak snad příště. kd easi tak ta holka byla, když ne snima

Další návšt. (Ne, 15. 12. 2019 - 12:12)

Bohužel na to maji právo vykázat ale pokutu bych neplatila. Jestli je Libor moudrý tak se bude bránit. A kamery? V saunovém oddělení natož na WC ani náhodou. To je naopak na žalobu!
Ja vím ten první šok z odhalení je hrozný,ale zase se tolik nestalo,jen jste byli spolu na WC a asi byli vášniví. Klárko , Libora to co udělal,že ve zkratu ujel,to bych mu odpustila,jak píšeš je z toho možná víc hotový než ty. Určitě by vás tam nenechal na pospas. To bych mu pak taky těžko odpouštěla.

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 11:12)

Celkem dobře se autor vymotal z těch souloží na záchodě. Chválím

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 10:12)

Oni tam budou mít asi kamery holčičko a Němci se s tím pak neserou.

Klára (Ne, 15. 12. 2019 - 09:12)

Libora to moc mrzí,jak se zachoval a byl tak hotovej,ze ani večer nezůstal a jel domů. Já jsem to všechno řekla mamče co se stalo a ona mně naštěstí nepotrestala,ale byla se mnou. V pelíšku jme s Nikolkou hodně plakaly,hlavně já,až jsem nejak usnula a dnes mne bolí hlava. Libor je na tom stejně a prosí,že chce přijet. Mně to strašně zasáhlo,že nás tam nechal a ujel. V tu chvíli se ségra sesypala a já neměla ani čas zoufat,naopak jsem rychle přemýšlela co uděláme. Měla jsem nějaký eura a vim,že jezdí vlak do Čech odtud tam jak je chaloupka poblíž nebo do Děčína. Bála jsem se volat domů mamče aby přijela. Prostě hrozný. Když Libor přijel asi za deset,patnáct minut,nechtěla jsem s ním vůbec jet,ale zase jsem byla ráda,že se vrátil. Mamča s nim mluvila ať dnes přijede. Já jsem z toho ale stejně ještě vyklepaná. Je to na něj asi taky teď s těma vánocema těžký. Zatim jsme nikdy neměli sebemenší hádku ,tohle byl první konflikt. Byly jsme se ségrou tak ve stresu,že jsme museli zastavit zpátky dvakrát na čůrání a hned jsme u auta dělaly prudký louže. Libor byl tak zdrcený,že se ani na mně nekoukal jak čůrám. Ptáčky jsme nakrmily už cestou tam a to bylo suprový. Já Libora miluju a snad si to všechno vysvětlíme. Kdyby se nevrátil a nechal nás tam tak bych se utrápila a už bych ho nechtěla,a ani jinýho kluka. Měla bych jen Nikolku a mamču a to stačí.

Martina (Ne, 15. 12. 2019 - 13:12)

Doslova mi zpočátku zatrnulo. Opravdu žádná legrace,ale souhlasím, že se nic až takového nestalo a určitě žádné předpisy jak pokutovat někoho ,když přistihnou kluka a holku společně na záchodě, nemají.
Libor zpanikařil,ale je dobře, že se pro vás vrátil. V životě prožijete mnoho zátěžových situací a vy jste zatím jen prožívali to krásné zamilování. Opustila bych mu to. Myslím, že to už nikdy neudělá a možná se i do toho koupání tam budete bát i vrátit. Chápu.

Klára (Ne, 15. 12. 2019 - 09:12)

Stala se strašná věc a máme velký průšvih. Na to záchodě pro vozíčkáře nás chytla služba a vyhodili nás i s Nikolkou a na recepci na nás už čekali a máme pokutu 200 euro. Libor to nakonec neunesl a byl na nás zlý a ujel a nechal tam mně se ségrou a to bylo hrozný. Za chvíli se vrátil a moc se omlouval. Já to ani nenapíšu,jsem z toho hotová. Za chvilku.

Návštěvník (Ne, 15. 12. 2019 - 10:12)

Pitomá děvko.Deláš ostudu nám Čechům.

no to né (So, 14. 12. 2019 - 16:12)

Ta moje mi to taky nikdy neukázala a od 45 pro ní začal být sex, nechutné slovo. Že jsem si jí bral...

Pesimista (So, 14. 12. 2019 - 15:12)

Tady píšete jak holky čůráte samy nebo s klukem a jak mu dovolíte aby vám tu moč vypil přímo při čůrání a já jsem do svých pětadvaceti let žádnou holku nenašel, co by byla jen ochotna čůrat abych se na ni díval. A když jsem se poprvé holce e kterou jsem chodil půl roku svěřil, že bych to chtěl, tak se se mnou rozešla. Jsem z toho zoufalý,protože mne čůrací holky ohromně přitahujou a tak sleduju weby s takovými videama a nebo to tady čtu a musím si to hned dělat u toho až do konce nebo když se mi podaří náhodně vysledovat holku co musí nutně někam čůrat tak ji sleduju nenápadně,ale když odejde tak se na tom počůraným místě ihned musím udělat rukou. Odvážil jsem se sem napsat,ale stydím se tolik, že nepíšu jméno ani odkud jsem. Kdyby se nějaká holka nabídla na společné čůrání, byl bych šťastný. Teď mi bylo před tádnem pětadvacet roků a tak bych chtěl podobného věku nebo mladší.

no (So, 14. 12. 2019 - 15:12)

Tvoje holka byla úplně normální. To co tady čteš je porno fikce

Pesimista (So, 14. 12. 2019 - 16:12)

To nedokážu posoudit, například to co tady píše Klára je hodně hustý a živý,ale jestli ještě studuje tak nevím jestli by taková mladá holka tohle dokázala veřejně psát. To by ji táta nebo máma asi propleskli,kdyby na to přišly. Nebo je to nějaká kurvička, co se baví provokovat chlapi. Ale brácha má holku a tam to občas dělají prý s čůráním a jde to. Ale přebírat mu ji nebudu.

Klára (So, 14. 12. 2019 - 09:12)

Mílo tu saunu určitě uděláme a jak píšeš pak se namočíme ve studené vode a rychle zabalíme do deky na lehátku a odpočíváme. Trochu jsem se styděla a Nikola taky,když se tam v saunovém světě chodí nazí ,ale nikdo to neřeší a neokukuje a už jsme si zvykly v pohodě,možná i proto,že nás tu nikdo nezná. Libor přijede za chvíli a pak vyrazíme.Mamča ségru láká na výlet a koupě dárků,ale ona chce tak moc na chaloupce dát ptačkům krmení,že bych ji to nemohla udělat a nechat ji tady. Dnes jsme taky vydržely bez čůrání až do rána a ségra čůrala první a dnes už rychlejším proudem než včera ale najednou z ní u toho šlo rychle i to druhý a prý,že ani moc nepotřebovala,tak jsem ji nechala vykakat samotnou a šla pak čůrat až po ní. Tak snad nebude dnes moc zima a užijeme si to. Libor ikdyž měl nedávno depku tak volal,že se neopil,jen si dal dvě piva a dva panáky s kamarádem a jen se uvolnil ze stresu a nebylo mu špatně.

Návštěvník (So, 14. 12. 2019 - 10:12)

A Libor neokukuej jiný holky v sauně? Nebo tvou sestru? Já bych teda na jeho místě byl nadrženej na tebe a měl bych ho prostě velkýho,protože bych tě miloval a chtěl ošukat okamžitě.

Reklama

Přidat komentář