Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

tom (Po, 13. 1. 2020 - 07:01)

Chudák kluk, musel ze zapařit.

Dana (Po, 13. 1. 2020 - 13:01)

Taky mi ho bylo líto. Hlavně nečekal, že plenkou dostane. Takže když se na letišti vyčůral na záchodě a Monča ho přenesla se staženými kalhotami na přebalovák, spustil řev, protože věděl, co bude. Tak jsme se s ním musely poprat, aby si ji nechal nasadit. Ale v letadle usnul a celý let prospal. A počůral se. Ráno v Egyptě jsme ho plenky zbavily, měl jen slipy , ale celou cestu do hotelu jsme ho musely udržet bdělého, jinak by hrozila nehoda.

Prestizak (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

S našími dětmi s můžeme dělat co chceme co když je chtějí sami nosit a vždy si říkají sami o ně a je jedno jestli jim je 2,3,roky tyto děti na ně mají ještě nárok ale když je chtějí už větší děti s tím nikdo nic nenadela když je chtějí děti od 10 do 15 let je sice nenormální ale třeba můžou být i nomocne že se v noci pomocuji atd. To je jako když dítě v 17 letech nosí bavlněné dětské punčocháče a kombinézu zimní dětskou kdysi před lety jsem měl přítelkyni která svému synovi ve 14 letech dávala dětskou zimní kombinézu podnimi měl bavlněné dětské punčocháče a zimní dětskou obuv a takto chodil i když mamku prosil aby mu to takto nedávala tak že protestoval tak ho vysvlekla a mezi nohy dostal 4 látkové pleny s gum kalhotky a oblékla ho zpět a mohl si protestovat jak chtěl a když byl pomoceny a pokadeny tak venku mu sundala kombinézu a punčocháče i pospinene pleny a dala mu jinou a musel poslouchat a žádné odmlouvani pleny a tyto ostatní věci mu začala dávat z ničeho nic prý to potřebuje když byl ještě dítě takto to nosil do 19 let a vyrostl z dětských věci jako punčocháče a zimní kombinézy tak mu sehnala jinou s plenkami to vymyslela jednoduše dávala mu buď 80x80 nebo 90x100 a pak chtěla abych ho občas prebalil i já a já odpověděl že tak velkému klukovi pleny venku dávat nehodlám to jedině doma přes den i noc ano ale když mi řekne že plenky nechce tak co sním mám asi dělat a ona řekla tak abych mu poručil aby se vysvlekl do naha a klecet na zemi v koutě a pak si to rozmysli a nechá si dát pleny normálně. Už spolu nejsme abych toto dělal dospelemu klukovi tak to jsem to radši ji opustil.

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 09:12)

0

Návštěvník (Čt, 5. 12. 2019 - 09:12)

0

Anonym (Čt, 5. 12. 2019 - 09:12)

0

Jeník 10 (Út, 3. 12. 2019 - 19:12)

Také dostávám plenky na cestu dlouhou či krátkou vždy mamce si řeknu aby mne jí dala dá delší cestu mám dvě látkové pleny a jednorázové pleny a když je cesta krátká tak jednorázové pleny mám i když třeba ve vlaku či autobusu je záchod tak normálně mám pleny a k tomu dostanu i dudlík a občas i kojeneckou lahev minule jsme jeli k tetě na Slovensko a já jsem normálně měl pleny a pak cesta zpátky to samé u tety jsem plínky vůbec neměl akorát že teta dávala plinku na noc své dceři a synovi že se oba v noci pomocovali a jak tak koukal jak jim dává plenky a tetka se otočila a pravila copak jeniku snad nechceš také plenky a já ano chci je mne mamka také dává plenky ale je na cestu dlouhou jak jsme sem jeli vláčkem tak po celou dobu jsem měl plenky na sobě tak až dobalim své děti tak muzez také zalehnout přímo sem ale vše co máš na sobě tak musí dolů dám ti stejný podíl jako mají mě děti a přišla mamka a teta mamce říká ty svého syna také prebalujes.? A ano prebali ji občas mu je dám na cestu ale občas jí má i doma také na noční spaní takže tvé děcka nejsou sami co nosí plenky tak mu ji klidně dej ať mám od něj pokoj stejně by ji určitě chtěl po mne a teta říká že má pouze látkové pleny tak mu dej dvě látkové pleny a já ti vydám jednorázovou plenku to nemusíš dám mu 4 látkové pleny a přesně gumové kalhotky a bodyčko bude úplné batole jako moje děti akorát s dudlajzem to bude horší a s kojeneckou lahví neboj toto vše máme sebou. A už jsem úplně nahý a musím si lehnout na přebalovací pult a podložku.

Sanny (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Dcera má deset roků a na delší cestu si plenku bere. Naučila se to a nemá s tím problém. Když není kde zastavit vychčije se v pohodě do ní a ta to pobere a pak se jen vyhodí a dáme novou.

Nikola (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

Ve čtrnáctnácti už je Váš syn na plenky docela velký.My jsme se sestrou dostávali pleny na cesty do cca sedmi let,hlavně na cesty k moři a také k babičce na Moravu.Mamka nám podle délky cesty do plenkových kalhotek přidávala ještě látkovky,takže jme se batolili k autu jak dva tučňáci,potom šup do sedačky.V sedačce jsme ještě dostali každá do pusy dudlíka,protože jsme se ses ségrou většinou pošťuchovali a táta muselméít na řízení klid,k moři to ještě šlo,to jsme jezdili na noc,takže jsme vždycky usnuli,ale k babičce se jezdilo ráno a cesta trvala cca dvě až tři hodiny a to byla otrava celou dobu dudlat dudlík.

Návštěvník (St, 4. 12. 2019 - 07:12)

Mám 8letý dvojčata a holky mám v autě připoutané v sedačkách s 5ti bodovíma pásama a s boční ochranou. Holky se k sobě nedostanou a nemůžou se škádlit. dostanou každá omalovánky a je klid.

A (Ne, 1. 12. 2019 - 19:12)

Radši bych mu je dával na cestu krátkou či dlouhou ono je lepší si říkat o pleny nežli aby nikomu říkal o cigarety nebo o drogy je lepší mít pleny nežli znečištěné prádlo apod a jaké plenky dáváte látkové či jednorázové a radši si brát sebou na cestu i plenky na prebaleni. Ono ho to jednou přejde uvidíte že pleny nebude chtít ale že dne na den to asi nepůjde. A má pleny i doma nebo jenom na cesty dl a krátké až ho jednou budete odplenkovavat ale postupně ho vysazovat i na nočník. To musel nikde vydet třeba u spolužáků či nikde na netu to vyčetl asi že děti při cestování noseji plenky jinak to není možné.

robin (Ne, 1. 12. 2019 - 15:12)

Dobrý den, v létě jsme plánovali dlouhou cestu na dovolenou autem a náš čtrnácti letý syn řekl, že by si na cestu vzal plínky. Sice nás to zarazilo, ale vyhověli jsme mu. Na další cestu je chtěl znovu, samozřejmě jsem mu nechtěl vyhovět, ale on se asi patnáct minut potom co jsme vyjeli se počůral. Vrátili jsme se domů a dali mu znovu plínku. Teď už je nosí na všechny cesty a nedělá mu problém do ní udělat i velkou potřeb. Nevíte někdo co s tím ?

A (Pá, 22. 11. 2019 - 13:11)

No a co vadí ti to já jsi mohu dělat co chci přeci jestli jsem v plence a nebo nejsem je natoto vydaný zákon co mohu dělat.

(St, 20. 11. 2019 - 18:11)

Tak masturbace probíhá dále i když jsem dospělý a plenky si dávám sám dvě až tři látkové akorát že nemám gum kalhotky ale gomovou plenu neboli podložku do všeho se zabalím a tak jsem zabalen do rána hodím přes sebe punčocháče bavlněné 70 den ale přemýšlím že si dám udělat bodyčko vezmu si trenky s tričkem a dám to prisit k sobě a dám do trenek ušít silnější igelit aby bylo vše v pořádku ale musím si koupit látkové pleny do zásoby teď mám pouze dvě velké osušky 90x100 a zkusím 80x80, to kdybych se náhodou i posral s toho to masturbovani je slast když potom vše stece právě do plenek a k ránu jsem nikdy i pomoceny a pokadeny ale občas mne s rodiny nikdo i prebali do čistých látkových plenecek ať jsem krásně v suchu a když jdu ven tak jsi občas dám jednorázové pleny s punčocháči a leginy a 38 mám obuv prestige ale dostanu se do menšího čísla 36 což je zajímavé. Sice ta jednorázové plenky dělají trochu bouli na zadku a v předu ale mně to nevadí.

(Po, 18. 11. 2019 - 15:11)

Nechávat pleny radši nikdy i přes den a noc je lepší to udělat do pliny nežli do ubrousku nebo do spodního prádla také jsem to také míval hodně v dětství jsem masturboval tak pak mne byli davany pleny ono když jsem měl silnější pleny tak to nešlo když mne mamka nebo teta přebalovala tak jsem vždy využil že jsem byl nahý tak jsem si hezký vyhonil a byl jsem šťastný pak přišla teta s plenkami a měl jsem po ptakach ale třeba jsem poprosil jestli mne tak hodinu nemůže nechat nahého bez plenek občas to dělala pak přišla a namazala mne masti zn. Aviril a pak tou samou zn. Zaspala s pudrem a prelnula plenky mezi nohami i s gum kalhotky pak my dala dětské bavlněné punčocháče a pak přes punčocháče ještě bodyčko že zapínáním v zadu abych si pleny nesundal sám a nemasturboval ale občas se to dalo dělat i přes ně vždy jsem musel i po obědě jít spát i když se mne nechtělo přišla a dávala mne koj láhev že sunarem a vždy po vypití jsem vždy usnul jak miminko nevím co tam dávala do sunaru a vždy po 4 hodinách jsem se vzbudil ale totálně pokadeny a pocurany tak mne pak sundala pleny v koupelně na prebalovacim pulte sundala pospinene pleny mezitím se napoustela voda do dětské vaničky pak mne do ní přesunula a začala mne umývat dětským mýdlem pak vzala čistou lat plenku a začala mne utirat mezitím si připravila čisté látkové pleny s gum kalhotky a dala mne je rovnou v koupelně abych asi nemohl si ho honit a už my nedala punčocháče ale jenom dupačky a dala zpět do dětské postýlky byla upravena pro dítě od 12 let pak my řekla co chci ke svačině a já řekl že bych chtěl krupicnou kaši ale v kojenecké lahvi. Tak řekla že jó tak přišla s kojeneckou lahvi a s brindakem a dudlikem a pak řekla že nebudu jist sám že mne nakrmit ovazala mi brindak kolem krku a nasadila mi láhev do pusy a řekla abych začal dudlat a sat potom po jídle mne pustila pohádky a do pusy mne dala ten zmiňovaný dětský dudlík a po chvilce jsem ho vyplivl tak my ho dala zpět a řekla mi jestli ho ještě viplivnu tak mi ho prilepi izolační páskou protože že jsem stále prosil že si chci zamasturbovat tak právě kvůli tomu jsem měl dudlík a teto prosím sundej my nachvilku dupačky a plenky já si to párkrát udělám pak si dudlík nebudu vyplivavat a nechám si ho tak rozepla dupačky a gum kalhotky s plenkami a řekla udělej si to kolikrát chceš a pak mne zavolej dám ti plenky zpět s kalhotkami.

Petra (St, 13. 11. 2019 - 15:11)

Dobrý den našla jsem tady stránku kde píšete o plenkách na dlouhé cestování , já mám podobný důvod proč sem píšu , Mám mladšího bráchu je mu 12 roků a už se mu stává že se ráno probudí - přilepenej jak se řiká noční polucí buď k prostěradlu a nebo k dece , samozřejmě to zezačátku tajil ale protože máme postele vedle sebe tak my to neuniklo protože brácha spí nahý a nebo jenom v tričku.Mamka to taky už zjistila a tak mu řekla že jsou dvě možnosti jak tomu předejít a to že by měl večer před spaním masturbovat a nebo že mu bude muset dávat na noc plínu .Brácha se trochu styděl a nevěděl co na to říct , já ale stejně vím že už si ho natajňáka občas honí a tak jsem mu řekla že pro něj bude lepší si ho každej večer vyhonit než aby mu mamka dávala plínu , brácha ale mamce řekl že radši plínu , no a jak řekl tak mamka udělala a tak už přez týden na noc dostává plínu ale jak jsem si všimla tak brácha si ho každej večer honí a stříká to do plíny , docela bych řekla že ho ta plína vzrušuje protože sotva mu jí mamka dá tak se mu ten jeho prcek okamžitě postaví a on je rudej až za ušima. Tak teď nevím jestli mám mamce říct že tu plínu mu dává v podstatě zbytečně , protože kdyby si ho vyhonil večer do ubrousku a ten pak vyhodil tak by se mu nemusely ty plíny dávat.Já se o brášku starám od malička a tak jse skoro jako jeho druhá mamka a mám ho ráda a taky bych mu ráda pomohla aby nebyl zbytečně vystresovanej . Co myslíte jak to s ním máme udělat ?

Kuba (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

Ahoj mě je 13 a taky si ho honím do plenky.Je to super, šíleně mě to vzrušuje. Tak to radši mámě neříkej nebo mu je nebude chtít dávat. Jenom dohlídni aby se do plenky nezačal počůrávat nebo pokakávat.

Návštěvník (So, 30. 11. 2019 - 23:11)

ve třinácti jsi tak pozdě na netu ?

Honza (Čt, 14. 11. 2019 - 13:11)

Jestli ho plíny vzrušují, tak je jasný, proč si vybral tuto možnost. Posatví se mu hned a udělá se mnohem líp a za kratší dobu, než kdyby plínu neměl. Pak v ní sice zůstane celou noc, ale myslím si, že mu to vůbec nevadí. Navíc si ho může vyhonit i víckrát, třeba večer a ráno.

A (Čt, 7. 11. 2019 - 18:11)

Hele ty we co jsem vůbec lezes tak na tu stránku vůbec neltez a necti to vůbec a na socku a policiu muzez jít klidně sám když je nijake dítě nemocné tak jeho rodič si může dělat co chce přece že dítěti je 13 let tak je stále dítě až do 18 let se v pak se rozhodne sám jestli bude používat pleny nadále. Jeto přeci každého věc.

Reklama

Přidat komentář