Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

bianka (Čt, 12. 12. 2019 - 10:12)

Ty nemáš žádnou tvář. Ubohý, nešťastný anonym, který čeká na to, aby si mohl rýpnout. Tobě by nepomohl ani ten Rivotril. Normálním anonymům se omlouvám.

No (Čt, 12. 12. 2019 - 11:12)

Taky jsi tu nadávala jako anonym, tak nedělej ze sebe chytrou. Nešťastný? dovol abych se zasmál. Ty jsi nešťastná. Pokud vím, tak jsi se tu nedávno dohadovala o rivotrilu, že má Miluna třes z toho jak ho tělo potřebuje. Tak to není žádné rytí. Chceš si tu prosazovat jen tvojí pravdu a druhej by mohl mlčet. No a tobě s tím TVÍM rytím, by nepomohlo ani vzít tě paličkou po hlavě. Povedeš si svoje. Jak ti napíše někdo pravdu, tak je hned, ubohý, neštastný. Nepiš už na mě. Stakovou kunhůtou nebudu psát. Nazdar protivná bábo.

Návštěvník (Čt, 12. 12. 2019 - 11:12)

co je špatného na tom odtahovat Milunu od rivotrilu? proč Biance nadáváš protivnej dědku

Ty (Čt, 12. 12. 2019 - 11:12)

Se nauč nejdříve číst. Ona právě psala, že Miluna potřebuje rivotril. Jak mohla napsat, že se třese, protože její tělo je závislé na rivotrilu i když ho Miluna nebrala každý den a dokonce si ho vzala po půl roce. Jak může někdo napsat takovou hovadinu. Jedině ta protivná...... A jestli si myslíš, že je někdo v 35 je dědek, tak ti to nebudu brát.

Alice (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

Tak to si Milči a hlavně Radky vrstevník:) Jo s rivotrilem to vím že Milča ho bere třeba během krizovýho týdne párkrát a pak má klidně půl roku pauzu,takže to závislost není.Ona má nervy narušený proto se snadno vnitřně třese.Pamatuji si že před lety od psychiatra ho měla dovoleno brát denně měsíc než zabrali antidepresiva a pak už jí řekl ať ho používá jen v krizových situacích.

¨To (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

Je Alice dobře, že jsi to potvrdila s tím rivotrilem u Miluny. To je přece jasný, když neužívá každý den a jen nárazově není to závislost. Jak se tu neustále někdo domáhá své pravdy. Pokud ho bude nyní užívat každý den dlouho, tak potom se může psát o závislosti. Jen Milunu někam vem, příjde na jiné myšlenky a jestli vezmeš i děti, tak bude veselo.

Alice (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

Já si nejsem jistá jestli Milča je nemocná na nervy sama od sebe nebo jestli si nervy mohla poškodit když se před lety nechtěně předávkovala.Ale vlastně sama říkala že problém už se jí objevil rok před předávkováním,takže už v ní něco bylo i tak.A rivotril jí pak psali i po předávkování na sklidnění a pak o pár měsíců později k antidepresivům a když antidepresiva začnou účinkovat pak se rivotril vysazuje tak by to mělo být co vím.Já za ní pojedu sama,taky si potřebuju odpočinout.Doufám teda že jí aspoň takhle trochu pomůžu.Co jsem četla neustále tu volá i po někom z vás.Už mi to přišlo zoufalý.

bianka (Čt, 12. 12. 2019 - 13:12)

Alice, doopravdy žiju mezi těma co užívají antidepresiva i rivotril už roky dohromady. Možná záleží na poruše nebo stavu, ale možná se vysazují jen u některých. Ale Citalec a Rivotril bere jistě dohromady mě známý. Roky.

PS (Čt, 12. 12. 2019 - 13:12)

U těžkých případů je to možné. Ale ne v dávkách, kdy je pacient blábolící a úplně mimo

Sany 11 (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

Ahoj, Ali, rada te vidim :)
Taky by me potesilo, kdyby Milce ty prasky pomohly a byla vic v pohode. Snad se na to nevykasle. Ze za ni pojedes, je dobry napad. Kdyz jste si vse vyrikaly, tak muzete zustat kamaradkami. Ty uz vis ze zkusenosti, co si s Milcou muzes "lajznout" a kdy si ji radeji drzet trochu dal.
Jinak, v lese se zije pekne, konecne je uz stahovani za nami, malem jsem vypoustila dusi, takovych kramu, to se ani neda verit. A clovek se pta, na co to vlastne ma? Je tu fakt moc hezky, bozi klid, skoro z kazdeho okna vyhled na les, az budu mit novy fotak( od Jeziska:D), tak ti poslu par fotek, kdyz budes chtit. Akorat to ma jednu nevyhodu. Je tu hrozne mizerny signal. Neda se prakticky nikam zavolat. Tak si musime poridit pevnou linku. To by melo fungovat. :D Tak si to s Milcou uzijte. Taky uz se tesim na jaro.

bianka (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

Díky Alice. Já psala reakce na Rivotril, protože jsem absťák viděla. Možná bys mohla psát častěji.:-)Doufám aspoň, že jej do sebe nesype.:-)

Alice (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

Taky doufám že nesype:) ..kdyby bylo s kým psát tak určitě občas napíšu.Jinak my mezi sebou už jsme si zvykly spíš psát na fb ale to že za ní dnes chci jet a zprávy o Lucce už jsem jí musela poinformovat,tak doufám že jí bude líp a dnes jsem si vybrala taky prozměnu napsat sem,když tu tak po Lucce naříká tak vidíte že naříká zbytečně.Sama Lucka teď byla bez peněz protože nepracuje a ten její moc nevydělá.A taky Lucka pekla:)

Návštěvník (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

No, spíš sype, podívej se do historie, stačí tohle léto I když někdy to byly jiné drogy

Alice (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

No teď už se ničeho jinýho nebude moct dotknout při antidepresivech.Doufám že to dodrží,aby nedopadla třeba jako Muk.Do baru jí brát nebudu ale do pěkný restaurace na večeři jí dneska vemu.A příští týden možná už uvidí i Lucku.

bianka (Čt, 12. 12. 2019 - 08:12)

Milu, proč nevylezeš z té díry aspoň na chvíli? Vnitřní prázdnotu máš z té samoty. Na chvíli jdi mezi lidi. Ne do baru, ale třeba do obchoďáku, koukat po těch kalhotách co si koupíš. Nebo jen prolítni vánoční trhy. Na chvíli. Protože vím, že nevydržíš dýl. Nebo, nemůžeš jít k vašim a pomoct mámě třeba péct cukroví? Proč jí nepomůžeš. Určitě doma chystá vánoce. A budeš na vánoce s dětma? U stromečku?

Alice (Čt, 12. 12. 2019 - 11:12)

Já dneska za ní zajedu a někam jí vytáhnu.Je to hrozný takhle jak tam žije a chodí někam do paneláku na chodbu na schody.Ale mám pro ní dobrou zprávu.Mluvila jsem s Luckou a Lucka mi říkala že jí musí už napsat a že má Milču moc ráda a že už jí Milča chybí když se teď nevidí.Takže můžu říct že se Milča vždy ohledně Lucky bojí zbytečně.Jen je Lucka taková a není moc psací a to dělá i mě.Ale až bude jaro pak by se snad už měly vidět víc,bude víc příležitostí.A zdravím Sany jak je v lesích? Jak se ti tam bydlí?

aha (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

takže ty ji v tom jejím životě na dně taky podporuješ. to je fakt dobrý

Alice (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

Naopak.Chci ji někam vytáhnout ať je jí líp.Kde vidíš v podporování v životě na dně?

Návštěvník (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

Alice, ty se staráš o dvě děti a domácnost a Miluně doporučuješ další ženský. Neměla bys jí doporučit, aby šla pracovat?

Alice (Čt, 12. 12. 2019 - 12:12)

Ale já jí nikoho přece nedoporučuju.Lucka je její miláček,sama od sebe se na ní upla a nevěděla v té době že s ní kamarádím i já.Já jsem Lucku poznala měsíc před Milunou.Ale nám možná Lucka zachránila kamarádství,tedy aspoň aby jsme uměly být kamarádkami.A práce to vidíte sami jak to má,co já s tím zmůžu?

Reklama

Přidat komentář