Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

No (Čt, 12. 12. 2019 - 10:12)

To se divím, že jsi nenapsala, že to má z rivotrilu, jak to tělo potřebuje, proto má tu samotu :)) Máš dvojí tvář.

klídek (St, 11. 12. 2019 - 20:12)

To je tady okopčené z

8. Prosinec 2019 - 18:38

proboha (St, 11. 12. 2019 - 19:12)

snad je sveprávná a ví co dělá.

proboha (St, 11. 12. 2019 - 19:12)

a co je ti vůbec do toho? To je věc Miluny a tobě je po tom kulový, proč pořád někam strkáš ten svůj zvědavej rypák. Miluna nemá povinnost nám zde hlásit každý svůj prd.

Jana (St, 11. 12. 2019 - 22:12)

Ok, psát nebudu.

Miluna (St, 11. 12. 2019 - 23:12)

Jani neposlouchej nějakýho anonyma,je to na každym kdo jak píše.Kdybych nechtěla psát tak nepíšu ale jste tady i vy takový s kterýma si popíšu víc než s někym jak sem teď sama viděla ze seznamky.Z tý nový by mi hráblo z té její konverzace,z ní by bylo člověku jen hůř.Odpovídá dvouma slovy a na nic se nezeptá.To je z ní jen páčit otázky a to psaní se nikam nerozvíjí,no je přesně to co nesnášim a už jí psát nebudu.A džíny nový ještě nemam ale za pár dní až donese ještě peníze tak si někam pro nějaký hadry sjedem.A jak si psala o tom hlazení tak to asi nemá nic společnýho se ženou,ale máš pravdu je mi líp když mi on hladí.Ale neni to častý víš.Jeho hlazení je trochu povrchní,nevim jak to napsat ale hladí spíš častěji sexuálně než ze srdce.Jenže na ty smutky by pomáhalo ze srdce jenže on si tohle o mě myslel dřív taky,tak já nevim proč,jako když neumíme moc dávat oba najevo city.Ale když píšeš o sexu ten zas tvrdej já radši mam ale mohla bych to zkusit jak si psala.Ale od ženských to nebude mít vliv protože já sem i na ženský tělo a chybí mi.Se Sergejem nemůžu dělat nějaký věci co s ženskou tak to zachybí když nemam to prostřídávání.Kdybych měla zase jen ženskou tak mi začne chybět zásun a takže bez chlapa to taky nejde a potřebuju oboje.Lucku sem si už zkoušela zhnusit ale nepovedlo se.Teď sem ráda že už ležim a baví mě spát nejvíc ze všeho poslední dobou.A jinak když se tak zamyslim tak já mam vlastně už jen tady vás,jinak už s nikym ani nepíšu.Je to totální vnitřní prázdnota.A kdyby se ti chtělo psát piš,já sem ráda když čtu někoho zvlášť s podpisem.

a (St, 11. 12. 2019 - 20:12)

ty se zastav u chocholouška už na tebe čeká hulváte !

? (St, 11. 12. 2019 - 20:12)

Na koho to reaguješ?

co? (St, 11. 12. 2019 - 19:12)

Fakt ne? Ona za to tady není placená?

Návštěvník (St, 11. 12. 2019 - 16:12)

Víš Miluno oni lidi většinou chodí do práce a nemají čas se nudit jako ty. Taky je před vánocema

a (St, 11. 12. 2019 - 16:12)

a Alice vychovává dvě děti, tak toho má taky dost a taky se nenudí

Miluna (St, 11. 12. 2019 - 15:12)

Pořád totálně na hovno."bez kamarádek" jen osamělá,venku mi tak provokuje že se nedá posedět tou zasranou zimou,nic mě nebaví a v bytě se obrazně dusim.Čekam jestli na to prášky zaberou a chci už duben.A nevim o čem si povídat se Sergejem a to mě taky sere.Kaco to je na nic že ti odešel telefon,tak už nedáme ani ty karty.Asi zase k práškum do sebe přisypu rivotrily ať mam jiný vnímání a pujdu jezdit zase do toho osmipatráku výtahem a koukat zas na tu výšku,já už fakt nevim.Aličko kdyby si mi aspoň ty psala:'( když už si zrušila schůzku,tak kdyby si mi aspoň zachránila brzy novou schůzkou.

Návštěvník (St, 11. 12. 2019 - 17:12)

Milčo, nemyslíš, že kdyby šel Sergej jednou na tebe tvrdě, jednou by se spíš mazlil, že bys měla pořád potřebu mít ženy? Připadá mi, že jsi byla šťastná, když tě hladil. Ono jen aby to do tebe na tvrdo pral, to by přestalo bavit každou ženu. Chce to měnit, jednou tak podruhý tak. A jestli se chceš odmilovat, začni si Lucku zhnusovat. Vzpomeň si, že je to kuřačka. Smrdí, nevydělává prachy. Co ta z toho netu? A co džíny, už sis koupila nějaký slušný? Ono když chceš sbalit nějakou ženskou, chtělo by to nerozervaný džíny.

Jana (St, 11. 12. 2019 - 18:12)

Jsem se nepodepsala. Jana, spíš taková co si tu čte. Jsou tu zajímavé příbehy, život.

Jana (St, 11. 12. 2019 - 18:12)

Jsem se nepodepsala. Jana, spíš taková co si tu čte. Jsou tu zajímavé příbehy, život.

Kaca (St, 11. 12. 2019 - 14:12)

Zdavim. Odesel mi nejak telefon, tak pisu z Pc na rychlo. Mejte se krasne, Milu a ostatni, drzte se. Objimam...K.

Návštěvník (St, 11. 12. 2019 - 13:12)

Tak to je Milunko nepochopitelný jak se chová.Nejdřív na tebe sama od sebe sahá a pak má dny kdy neodepisuje a ani to možná nečte.A jak se dnes máš? A co Kača a Radka? Koukám že taky holky nepíšou.

Miluna (Út, 10. 12. 2019 - 22:12)

Já sem Andy vařila Koprovku.Nějak mi to vaření teď baví že se u toho ohřeju a že jíme líp než ty chlapi tady a Sergej je pak rád.Ty chlapi tady otevíraji jen konzervy nebo si přinesou točenej nebo tlačenku a takovýhle věci pořád dokola.Jo tak ty se nacpat potřebuješ když potřebuješ přibrat.Já už teď jim taky líp ale na cukroví moc nejsem.A kolik je let synkovi Andy? Anonyme já nevim co to bylo za kamarádku ta s Luckou.To ví všechno Alča proto sem s ní chtěla mluvit.Alča prý i občas hlídá Lucky přítele dceru protože si hraje s Alči Románkem.A ta kamarádka mohla být ta Lucky sousedka ale o ní mi Alča říkala že by se snad měla odstěhovat a že tim by byl klid a Lucka by tam nikoho neměla.Ona se mi neozývá poslední týden proto se v ní vůbec neviznam víš.Ještě 20.11.mi Lucka sama od sebe psala brzy naviděnou,tak já nevim co to teď zas má být.Přitom vim že mít jí vedle sebe tak by se mi udělalo krásně protože na mě neuvěřitelně působí.Když jí mam vedle sebe tak mi to uklidňuje a dává sílu a užívam si to jak je pro mě krásná a při těch posledních schůzkách když mi sama chytla za ruku nebo při loučení obejmula nebo lehce při smíchu položila mi ruku na stehno nebo koukla dýl do očí tak mi všechno tohle zůstalo v hlavě a sem pak z jejího chování zmatená.Když se ke mě takhle chovala myslela sem si že mi začne víc psát nebo že se uvidíme víc.Ale pak byla nemocná a teď mlčí tak fakt nevim.Pro mě je ona vzor žen a kdybych třeba mohla tak bych jí klidně klekla k nohám a zlíbala jí je.Já sem dolňačka takže mi zajímá veškerej spodek a ona to má nadherný všechno ale i obličej,vlasy,prostě je parádní.Muj idol z žen,kráska.Je to hrůza jak jí vidim málo.Přála sem si jí získat aspoň jako kamarádku,to se mi sice povedlo ale chce to oživit a udržovat a ne tak jak je to teď.Všechno mi zkurvila ještě víc ta zima,nejde být na hřišti s dětma.

Andrea (Út, 10. 12. 2019 - 17:12)

Milu,ty jdeš zase k plotně?Ty mě tedy překvapujes, já se tedy na Vánoce pokud bude vše se synkem v poho asi tím cukrovím nacpu,budu péct i vánočky i pro známé, třeba konečně ztloustnu, víte, já ty Vánoce miluju,sice jdu druhý den zase do práce,ale to mě neva,ono není moc lidí,co má Vánoce rádo,tak nejste výjimky, mějte se všichni klidně, hlavně Milu a Otik

Miluna (Út, 10. 12. 2019 - 17:12)

Mě už zase Otí trochu hrabe.Vim že nemůžu chtít aby ty léky už působily ale prostě ta tma a jak tu zas jen se Sergejem sedíme,koukáme na sebe,ani neni moc zrovna co říkat:-( A Lucka nenapsala,už třetí moje zpráva co sem jí psala tak tam je pod napsáno jen doručeno místo přečteno.Tak nevim jestli to teda nečetla.Ale s nějakou kamarádkou přitom byla s dětma na čertech když byli,to mi psala Alice.Cítim se tak nějak zase prázdně a tou tmou a zimou ještě omezeně.Za chvíli pujdu vařit ale stejně mi nic ani nebaví.Nedivim se ti že se takhle cítíš a Mia možná taky.Kdyby už bylo teplo tak si nějak poradíme viď ale tohle je tak otravný.

Reklama

Přidat komentář