Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Út, 10. 12. 2019 - 19:12)

"Konec seriálů zadarmo. Fanoušci se bouří, chtějí demonstrovat"...."...... potvrdila předsedkyně České protipirátské unie (ČPU) Markéta Prchalová."...Ani se nedivím, že to potvrdila, vždyť se na ni podívejte, je to Sionistka, takže jde skutečně o CENZURU a ne o prachy !!!

aladin (Út, 10. 12. 2019 - 19:12)

"Seriál zadarmo je nadevše. Diváci zakázaných serverů si našli náhrady".....Jsou za tím opravdu jen prachy a nebo jde o další krok Sionistické cenzury, aby se lidé nedozvěděli pravdu a nechali se krmit jejich LŽEMI ???

aladin (Út, 10. 12. 2019 - 19:12)

"V nemocnici zabíjel tichý střelec, 42letý stavební technik"(Ostrava)... "Střelec z vinohradské nemocnice je ve vazbě".........................................................................................................................
Západní vítr je krutý, ....

Hm, (Út, 10. 12. 2019 - 18:12)

A proto je třeba tu přiblblou ČSSD nikdy nevolit !!!
Strana, která podporuje flákače svou politikou rozdávání peněz nemá v parlamentu co dělat.

Jedovatej (Út, 10. 12. 2019 - 16:12)

Navážu na předchozí příspěvek: "Fotografie a jediné slovo – „podezřelý“ – v policejním příspěvku na sociálních sítích stačilo k tomu, aby se J. S. do paměti lidí zapsal jako šestinásobný vrah z ostravské nemocnice. Později policie jeho fotografii smazala a uvedla, že jde jen o klíčového svědka. Mezitím mu však lidé vyhrožovali smrtí. ---

Jedním z hlavních aktérů střelby v ostravské Fakultní nemocnici se v úterý stal i doktorand J. S. ( redakce zná jeho celé jméno, ale rozhodla se ho nezveřejňovat). Avšak nedobrovolně. Jeho podobiznu – s popisem, že jde o podezřelého – totiž na sociálních sítích krátce po střelbě zveřejnila policie. Po půl hodině informaci změnila s tím, že jde pouze o svědka a jeho fotografii smazala.

V tu dobu už ale jeho snímek z bezpečnostní kamery na sociálních sítích viděly stovky tisíc lidí. Řada z nich přitom volala v příspěvcích po jeho dopadení přímo v ulicích, vyzývala k navrácení trestu smrti a okamžitému zastřelení.

A informace, že střelbu spáchal jiný muž a z podezřelého se mezitím stal svědek, už se zdaleka nedostala ke každému z nich." (Fotografie a jediné slovo – „podezřelý“ – v policejním příspěvku na sociálních sítích stačilo k tomu, aby se J. S. do paměti lidí zapsal jako šestinásobný vrah z ostravské nemocnice. Později policie jeho fotografii smazala a uvedla, že jde jen o klíčového svědka. Mezitím mu však lidé vyhrožovali smrtí.
Článek

Jedním z hlavních aktérů střelby v ostravské Fakultní nemocnici se v úterý stal i doktorand J. S. ( redakce zná jeho celé jméno, ale rozhodla se ho nezveřejňovat). Avšak nedobrovolně. Jeho podobiznu – s popisem, že jde o podezřelého – totiž na sociálních sítích krátce po střelbě zveřejnila policie. Po půl hodině informaci změnila s tím, že jde pouze o svědka a jeho fotografii smazala.

V tu dobu už ale jeho snímek z bezpečnostní kamery na sociálních sítích viděly stovky tisíc lidí. Řada z nich přitom volala v příspěvcích po jeho dopadení přímo v ulicích, vyzývala k navrácení trestu smrti a okamžitému zastřelení.

A informace, že střelbu spáchal jiný muž a z podezřelého se mezitím stal svědek, už se zdaleka nedostala ke každému z nich. (https://www.seznamzpravy.cz/clanek/policie-ho-oznacila-za-podezreleho-pak-fotku-smazala-ted-celi-vyhruzkam-84499?dop-ab-variant=100&seq-no=1&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null).

Jedovatej (Út, 10. 12. 2019 - 16:12)

Vomlouvám se, vykopíroval jsem to blbě, mrkněte na článek z vodkazu.

Jedovatej (Út, 10. 12. 2019 - 16:12)

Zajímavej pohled...: "Pochvala od nadřízených za Ostravu? Měly by spíše padat hlavy, trhat se výložky. Zásah policejních složek byl podle izraelského bezpečnostního experta Davida Bohbota zoufalý, ba katastrofální! Ukázal, že i přes údajné plánování, jak by se mělo reagovat, skutečný plán neexistuje. Ministr vnitra nechrání zájmy občanů této země. Média přinášejí rozhovory s rádoby odborníky, zpravodajské štáby se pletou na místě zásahu, a nikdo je nevykáže. Do objektu a kolem něj si chodí každý, jak chce, kolem jezdí auta, MHD funguje, jako by se nic nestalo. Tohle se nám může šeredně vymstít, protože jsme v přímém přenosu ukázali, jak jsme neakceschopní…" (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zasah-v-Ostrave-Bordel-chaos-bez-planu-katastrofa-Chodi-tam-kdo-chce-Expert-Bohbot-nema-slitovani-606490)

Rakato (Út, 10. 12. 2019 - 17:12)

Packalové? Možná... Ty státní složky měly relativní štěstí, že vraždící magor vše udělal rychle - vystřílel oba zásobníky a v nohy. Tady se nedaly životy zachránit - prostě když tě někdo bude chtít za každou cenu zabít, tak tě zabije, i kdyby policie byla na protější straně ulici. -----------------------------------------------------------------------------------------------------
A prevence? Leda tak zavřít do blázince každého, kdo mluví trochu z cesty, a ani to by nebyla záruka. Prostě do hlav nevidíme. Spíše bych si posvítil na spolupráci doktor x policie. Zkontroloval obvoďák či psychiatr, zda magor nemá povolení na zbraň? Není to všelék, protože debílkové zabíjejí klidně i nožem, když to na ně přijde, ale nebylo by aspoň tolik mrtvých.

Tonda Vlas (St, 11. 12. 2019 - 12:12)

*Leda tak zavřít do blázince každého, kdo mluví trochu z cesty, a ani to by nebyla záruka.*--------------To by tam museli zavřít půl doktorky.

Tonda Vlas (Út, 10. 12. 2019 - 13:12)

Lucko, já na toto téma kvůli Jahodě, které vorel bělohlavý vykloval mozkovnu až na dřeň radši nechodím, ale tobě s těma Amíkama plně za pravdu.

Zoufalka (Út, 10. 12. 2019 - 11:12)

Naštěstí je zmrd po smrti, sám se vyřadil ze společnosti živých.

Rakato (Út, 10. 12. 2019 - 14:12)

Naštěstí pro psychology, psychologii berou rozumní lidé jako pavědu, takže pokud některý psycholog léčil vraha a nenechal ho zavřít, vyvázne bez trestu. Holt někdy je to i výhoda, když pracuješ na základě tzv. měkké vědy.

Návštěvník (Út, 10. 12. 2019 - 09:12)

V Ostravské nemocnicí se střílelo 6 mrtvých. Pro bezpečí lidí, by mělo milion chvilek odvolat dnešní akcí. Voláme o bezpečnost občanů.

10.12. (Út, 10. 12. 2019 - 18:12)

Lze vůbec něčemu takovému předejít.

Shabbatot-Jahoda (Út, 10. 12. 2019 - 10:12)

V U$A by se toto nestalo! Třeba v Texasu může každý nosit bouchačku a lupma by včas zastavil !!!

blbečku (Út, 10. 12. 2019 - 19:12)

tam je to na denním pořádku

Jedovatej (Út, 10. 12. 2019 - 15:12)

„V U$A by se toto nestalo! Třeba v Texasu může každý nosit bouchačku a lupma by včas zastavil !!!“ --- Jahodovej, tenhle tvůj žvást je snad ještě víc blbej, než tvý vobvyklý voslavný kydy vo orlu bělohlavým… „ V U$A by se toto nestalo,“ - Jseš při smyslech, střízlivej a zdraví ti slouží? Jsi schopnej používat internet jenom k psaní cypovin, nebo zvládneš i vyhledání informací? Tady máš vejcuc ze dvou různejch článků, magore:

„Proč jsou Spojené státy zemí masových vrahů?
Ten titulek není ani přemrštěný ani nadsazený. Statistické údaje o počtu masových vrahů jsou zcela jednoznačné: V USA žije jen 5 procent světové populace, ale odehraje se zde 31 procent případů masakrů způsobených střelnou zbraní.

Ukazují to přesvědčivé údaje Americké sociologické asociace, které pocházejí z let 1966–2012.
Autor práce, sociolog Adam Lankford z University of Alabama to vysvětluje takto: „USA, Jemen, Švýcarsko, Finsko a Srbsko jsou země s nejvyšším počtem střelných zbraní na osobu. A všechny patří do 15 států s nejvyšším počtem obětí způsobených šílenými střelci. To nemůže být náhoda…“ --- Jde o první práci svého druhu. Lankford, který se specializuje na sociologické aspekty kriminalistiky, pro ni shromáždil veškeré údaje o případech střelby, při nichž zemřeli více než tři lidé. Pochopitelně vyloučil války, přestřelky gangů a další podobné případy, které by do vzorku nezapadaly. Zajímaly ho jen případy tzv. šílených střelců… ---Vědec se zabýval i tím, čím jsou právě USA výjimečné. Ukázalo se, že právě počtem zbraní, jimiž se střelec vyzbrojí. Ve Spojených státech je 3,6krát vyšší šance, že bude mít vrah dvě nebo více zbraní, než ve zbytku světa – tam mívají šílení střelci většinou jen jedinou pušku. V USA má více než polovina těchto vrahů dvě a více střelných zbraní… --- USA jsou specifické i tím, kde k střelbám dochází. Po světě jsou nejčastějšími místy vojenské základny, ve Spojených státech amerických jsou to školy… (https://zoommagazin.iprima.cz/seriovi-vrazi-nejvetsi-lidske-zrudy/proc-jsou-spojene-staty-zemi-masovych-vrahu, ze dne 29.10.2019) ----- „Palčivý problém masových střelců, s nímž se Spojené státy potýkají již řadu let, se v poslední době vyostřil – počet obětí při incidentech totiž raketově roste. Dokládá to i fakt, že tři z pěti nejhorších masakrů střelnou zbraní v novodobé historii Spojených států se udály v posledních šestnácti měsících. „Zatímco celkově vražd střelnou zbraní bylo nejvíce na počátku 90. let a ubývá jich, masové střelby jsou smrtonosnější a častější,“ upozornil v říjnu list The Financial Times s dodatkem, že třetina podobných případů z celého světa připadá právě na USA, jež přitom představují zhruba pět procent světové populace. ---
Studie Alabamské univerzity ukázala, že v letech 1966 až 2012 bylo v USA devadesát střelců, kteří zabili více než čtyři osoby. „Druhá země v pořadí – Filipíny – měla méně než pětinu takových případů,“ citoval z analýzy list. (https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/masove-strelby-v-usa-obeti-pribyva-40054116, ze dne 7. 12. 2017)

Návštěvník (Út, 10. 12. 2019 - 07:12)

Izrael se tak počínáním k obyvatelům opravdu vyřadil z Evropy, to je východní přístup, přístup otrokářů v koloniích, navíc geograficky Evropy míjí Izrael, je to blízký východ, tzn. součást Asie.

Shabbatot-Jahoda (Út, 10. 12. 2019 - 09:12)

Běž si mezi své arabské miláčky,jestli jsi jeden z nich,tak si ta svá moudra strč za klobouk,tady na vás nikdo není zvědav a jestli jsi Čech,potom jsi kolaborant, užitečný idiot u Čechů a u arabů nevěřící pes,daur a pohrdají s tebou

Návštěvník (Út, 10. 12. 2019 - 07:12)

Ujišťuju tě, že při vší snaze vyběhnout z nepřizpůsobivými a všechno toto hodit na ČSSD jsi pořád stejně vedle jako ta jedle a svůj vzdělanostní deficit jen rozmazáváš a ztrapňuješ se, ČSSD tlačí na vzdělanost nepžizpůsobivých a jejich rekvalifikaci, růst životní úrovně zcela správně už po 30 let. Přesto opravdu neustálá chamtivost pravice, obcházení pravidel, obohacování se na úkor lidí, životního prostředí neustále ztěžuje tuto práci. Jsi opravdu totálně mimo a tvoje příspěvky já osobně nečtu a doporučuju to nečíst i všem ostatním, kdo si chctějí uchovat zdravou osobnost a rozum. Tvoje neustále napadání ČSSD je směšné. ČSSD naopak zvledla platy nejméně a nejnespravidlivěji podhocovným skupinám obyvatel, na které se kapitalismus právě živil v zisku.

Reklama

Přidat komentář