Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 22:12)

To mi ho teda vyndej, takže my můžem snad za to, že jsme se snažili kulturou dostat z podrůčí raketové a zbrojařské velmoci a naše kulturu od začátku 60tých let patřila ku světové špičkce,atom na nás!

Rakato (Po, 9. 12. 2019 - 21:12)

Izrael je nepotopitelná letadlová loď západní civilizace. Arabáci si musí uvědomit, že nic není na věky. Dříve v Palestině vládli kanánští králové, pak přišli židovští kočovní dobytkové a kus Kanánu si ukousli, pak tam (i nad Židy) vládli Assyřané, Egypťané, Babylóňané, Peršané, Řekové, Římané, a pak přišli arabští kočovní dobytkové, křížáci ... No a teď tam jsou zase Židé. Co se na tom někomu nelíbí? Rozhoduje hrubá sila, přistěhovalectví a porodnost. Tak to bylo vždycky. Arab patří do pouště.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 23:12)

Jako to si snad děláš srandu, upínad se k době jedno století před Kristem ?!
¨To už můžem rovnou zatopit českou kotlinu, protože tady přeci kdysi bylo moře a jsou k tomu jasné důkazy. Je to fašismus, dokonce si rozdávají virtuálně realitní brýle a koukají se směrm na velkou mešitu v Jeruzalémě, ale ta je vyretušovaná a průvodce jim vysvětluje, že to co tam vidí je "sionistická modelace původního židovského chrámu."

Návštěvník (Út, 10. 12. 2019 - 00:12)

Kulturně podmíněný nárok těžko může existovat, když existence byla přerušena osídlením a vlastním státem 2000let.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

Jeden z důvodů tolerance fašismu je sionistický stát, který mý zálusk se rozpínat, takže milony mrtvých v holocaustu budou s klidem vyrovnány na účet sionismu.

Shabbatot-Jahoda (Po, 9. 12. 2019 - 20:12)

a nyní jedno videjko na Tube specielně pro tebe:You Tube:POKÁČ-CHUDÁK ALZÁK (ukulele minisong)

Rakato (Po, 9. 12. 2019 - 22:12)

nadaný umělec

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

Kapitalismus má obrovský korupční potenciál, zdá se že prachy můžou koupit vše, i aneci cizízo území, i schvalování a přitákání válkám na území souseda, kterému okupuji strategické území, i zamáznutí korupčního jednání a afér generálním pardonem od prezidenta...

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

A dokonce ten jejich korupčně stíhaný premiér, ještě se snažil uzmout Jordan valey jako poslední zlodějský počin, neslýchané a teď mu snad i dá prezident imunitu, respektive zruší stíhání, pokud už konečně odejde z politiky.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

Rakoto , ty snad chceš tvrdit, že rozšiřování osad mimo Izrael na cizím území, jemu nepatřícím, které rozhodně v 21. století není zemí nikoho, tak že snad mají ti osadníci a vláda a vojsko Izraele co to zaštituje, že je v tom s nimi Bůh ? Jak to, když ortodoxní židé jsou dokonce proti vzniku celého Izraele natož jeho anexy území co mu nepatří.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 18:12)

Tolik vdovců vdov tady po těch umřelých dnech, kterých zde byly svědkem...

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 18:12)

Karikatuta veřejnoprávního pořadu to Máte slovo.
Ten pořad je korektně řečeno kripl, mrzák, zmetek.
Jak mohli najmout nejbulvárnější moderátorku z Novy co dělal kotel, který byl mnohokrát karikován jako naprosto nekorektní a nedemokratický?!
To můžou rovnou zvát a dát dělat pořad na ČT Novotnému !

Rakato (Po, 9. 12. 2019 - 16:12)

Církev miluje kapitalismus. Jednak je v něm za ta staletí jako doma, jednak jí vrátil majetek. Chvalme pána.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 18:12)

Správně, já jako socialista donutím i církev, aby vrátila co si nakradla, tak. A jahodo, koukej vrátit do vánoc Golany a dál pekelné pařáty od Jordan valey!

ShabbaTot-Jahoda (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

ty mě nyní nevytočíš,neb si popřávám pivo polské VAN PUR za 22 Kč v akci v K koupeném,ale jinak bych ti normálně napsal¨-Nasrat-ale protože jsem v dobré náladě,tak to nenapíši.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Zmetku, si najdi jiného otloukánka než socialismus, nebo táhni z ČR pryč a už se nevracej, cajzle jeden.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 10:12)

Podle mne Rusko se zase dostalo do stavu konzervativnosti, jako se dostalo před nástupem Bolševismu. Je až s podivem,jak opakuje ty samé chyby. Prostě nereformovalo a pak muselo až zavraždit celé dosavadní vedení, vyvraždit velení armády, buržoazii poslat do lágrů, elity kádrovat dle jejich vztahu k zahraničí a příbuzným.
Bohužel rusko a jeho KGB vedoucí je někde mezi komunistickou čínou a tím carským ruskem před revolucí. Jediné co teď dělá, že seká kolem sebe hybridní informační válkou a řada lidí je z toho duševně zdevastovaných na českém internetu.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 09:12)

Dle tabulek síly vojsk, je USA sice na prvním místě, ale další trojka a to je Rusko,Čína,Japonsko je silnější dohromady a to asi o dvojnásobek. Potom následuje Francie, Indie a další.
Česká republika se vůbec nedostala do prvních asi dvaceti, to je s podivem, protože se už chystá do kin půl miliardový film Jan Žižka a v té době jsme dominovali v Evropě, neřku-li ve světě. Mohla za to hlavně skvělá morálky, smysl pro čest, ta pravá víra a další.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 09:12)

Ovšem my jsme jako ČR změkli a přeorientovali se na segment výroby kategorie zdraví a pleasure, čili šidítka ovšem designem vyhrávají soutěže. A s emancipací se armády mohou vybavit těmito venušinými kuličkammi a takové vojandy když je nasadí tak budou mít s ničení živé síly nepřitele to pravé nefalšované zdraví a pleasure..

Jedovatej (Po, 9. 12. 2019 - 05:12)

„Pro zlepšení soběstačnosti ČR ve vepřovém tak aktuálně platí heslo „kdy jindy, když ne teď“, uzavírá svou úvahu agrární analytik Petr Havel na http://blog.aktualne.cz/blogy/petr-havel.php. Ve svý úvaze mimo jiný píše:

„Postupně eskalující globální krize na trhu s vepřovým masem se sice zatím v naší zemi příliš neprojevila, vše ale nasvědčuje tomu, že se v první fázi nárůstem cen a v další fázi nedostatkem vepřového již brzy projeví. Důvodem je africký mor prasat (AMP), který se šíří nejen v Číně, ale i v dalších asijských zemích a také postupně i po Evropě. Především v Asii je přitom situace horší, než jak je oficiálně prezentována, a světlo na konci tunelu, tedy likvidace AMP nebo alespoň jeho utlumení, není v dohledu. Také proto, že kontakt divokých prasat a domácích prasat chovaných na maso je v Asii velmi častý a běžný, což ovšem vede k dalším nakažení a vybíjení chovů domácích prasat. ---

Přichází tedy vhodná, v zásadě optimální chvíle na navýšení tuzemské produkce a rozšíření chovů prasat v ČR.

Zdali se tak stane, to je nyní na samotných chovatelích. Ti se samozřejmě obávají, že současná situace je jen dočasná, a investice do rozšíření chovů mohou přijít vniveč. Dočasnost ale zřejmě zas tak krátká nebude. Z informací z odborných kruhů totiž vyplývá, že naděje vkládané do vývoje vakcíny proti AMP se minimálně na několik let odkládají, neboť dosavadní vývoj skončil ve slepé uličce a s vývojem nové vakcíny se musí začít od začátku. To ovšem není záležitostí na několik měsíců, ale na několik let, třeba i na deset.“ ----- V týhle situaci nelze nevzpomenout stamilióny, vyhozený za zbourání vepřína v Letech a připravený na vybudování památníku, nesmrtelnej počin lidoveckýho pokrytce Hermana, toho samýho, kterej se domáhal medaile pro svýho strejce argumentama, který se všechny vopravdu nedaly voznačit za pravdivý… --- A pokud při tom bourání vepřína vopravdu šlo vo zhodnocení vokolních pozemků, který patřej knížepánovi, jak občas bejvá na netu uvedený, je to ložený… knížepán propaguje příjem údajnejch sirotků z řeckejch uprchlickejch táborů, ale že by se sám nabíd umístit je na svým panství, a za svý? To ani vomylem… to jeho pantáta byl nejspíš jinej kabrňák – poskyt v letenským táboře „ubytování“ stovkám příslušníků cikánskýho etnika a dal jim také práci na vodstraňování škod v knížecích lesích.

Reklama

Přidat komentář