Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Honza Musil (Ne, 8. 12. 2019 - 09:12)

Řekněme si nejdříve něco k análnímu sexu obecně. Oblast konečníku je velmi citlivou oblastí. Nejen, co se náchylnosti k bolesti týče, ale především i na jemné dráždění a schopnosti vnímat toto dráždění jako příjemné či sexuálně vzrušující. Citlivost je způsobena velmi vysokou hustotou nervových zakončení v této oblasti. Z toho také vyplývá i to, že anální sex nemusí být jen výhradou gay sexu, ale příjemné pocity přináší i ženám a heterosexuálním mužům. U mužů mohou být příjemné pocity spojeny při použití např. vibrátoru i s drážděním prostaty, kterou lze nahmatat prstem skrze konečník.
Dá se tedy říci, že kdyby bylo více odvážných manželek jako je ta vaše, poznalo by mnohem více heterosexálů tyto silné pocity, jako vy. Existuje mnoho dvojic jako je ta vaše, kde umělé penisy a vibrátory nepoužívají jen ženy, ale i muži. V sex shopech se dokonce prodávají umělá dilda na řemmíncích, které si vaše manželka může upnout kolem pasu jako horolezecké popruhy a souložit s vámi jako muž.

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Jak slaví slavné dvojice Vánoce.

Jedovatej (Ne, 8. 12. 2019 - 09:12)

Uměj ty nádhery z „Demokratickýho bloku“ spolu s Pirátama něco jinýho, než vytrvale antibabišovat a vzájemně se hádat? A že tak nepořvávali vo vracení dotací v minulejch letech:

„Česká republika musela za 15 let členství v Evropské unii vrátit z dotací 26,4 miliardy korun. Bylo to v programovém období 2007 až 2013 a šlo zhruba o čtyři procenta z přidělené částky. Vyplývá to z údajů ministerstva pro místní rozvoj (MMR), které za čerpání evropských dotací odpovídá. Nyní Česku hrozí, že bude muset vrátit 450 milionů korun. Důvodem je podle Evropské komise (EK) střet zájmů premiéra Andreje Babiše (ANO).“
(Zdroj: https://www.lidovky.cz/byznys/statni-pokladna/cesko-muselo-od-roku-2004-evropske-unii-vratit-26-4-miliardy-korun.A190604_172401_statni-pokladna_ele, článek je ze 4. června 2019) -----

Jen tak pro zajímavost si můžete zadat do vyhledávače Seriál o zbytečných projektech z dotací EU – Idnes.cz, https://www.idnes.cz/wiki/kraje-regiony/zmarene-dotace.K320027)… vopravdu výživný počteníčko, třeba tohle z Českejch Budějovic je fakt náramný:
„Novou trolejbusovou trať postavili v ulici E. Rošického mezi křižovatkami s ulicemi O. Nedbala a M. Horákové se zaústěním do stávajícího vedení. Linka 1 však dnes vůbec touto trasou nejezdí.
Modernizace přibližně kilometrové trasy přitom stála 49,4 milionu, přičemž výše podpory z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad byla 35,2 milionu korun. Součástí byly nové zastávky, opravy přilehlých chodníků, nové přechody a úprava semaforů.
To vše ovšem v místech, kde prakticky žádní cestující nenastupovali ani nevystupovali a dodnes se to v podstatě nezměnilo. Trasa totiž vede kolem areálu bývalých kasáren a tankodromu, které se teprve mají rozvíjet a postupně osidlovat.
Město počítalo s tím, že to bude mnohem dříve, připraven k tomu byl i velkolepý projekt. Z něho však sešlo a zastávky zejí prázdnotou i v roce 2016.
Dopravní podnik ani město však nemohly se zahájením provozu několik let počkat, až čtvrť ožije. Důvodem je udržitelnosti dotace. V období pěti let od dokončení prací tak zkrátka místem trolejbusy jezdit musí, jinak by se peníze musely vracet, a to si samozřejmě nikdo nepřeje.
Zdroj: https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/serial-zmarene-dotace-linka-mhd-v-ceskych-budejovicich.A160320_182820_budejovice-zpravy_mrl

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

Říká se tomu urbanistická chyba, ale není to trestné. V případě měst jsou taková hloupá rozhodnutí na denním pořádku, protože o investičních akcích rozhodují radní, kteří většinou nemají ani elementární povědomí o ekonomice a minimální finanční gramotnost. Takže ekonomická paka něco schválí, a pak čekají, zda to vyjde, nebo to bude další fiasko.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 8. 12. 2019 - 10:12)

Takže za 1.!!! 450 mil. nebude muset vrátit Česko ale Agročert.....za ,2.!!!...jak by nebyla opozice na koni, když se do toho vložila EU a její právníci a tam mafie bratrstva pračky nesahá
.
dokonce ani pan prezident Zeman s tím nechce nic mít a po anglicku vyklízí bitevní pole....ha,ha,ha...jak se zpívá v kanrty písni...Jo,Jo,jo,jdou po mě jdou,jdou,jdou

na každým rohu mají fotku moou...jo kdyby mě chytli,jo to by byl lynč....ha,ha....

Jedovatej (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

Vopozice že je na koni, Jahodovej? Leda tak kulový... vřískaj přece furt to samý, voličů vopozici nepřibejvá, a anonistům neubejvá - a to je ještě dost možný, že Babišovi hodí vo volbách hlas mnohý z těch, který to doteď nedělali, protože už budou z toho ubožáckýho honu na premiéra dost nasraný... Do toho ten modroptáckej ultramagor Novotnej, pirátský rozbroje mezi nima samejma i s topákama...Co by ta vopozice dělala, nemít Babiše, to je fakt záhadný... a je taky votázkou, jak se popasujou s dalším úbytkem voličů a s cestou na ten politickej krchov... --- Počítám, že vo nejbližších parlamentních volbách vodpadnou nejmíň dvě ze tří smeček - z černoprdelníků, topáků a starostenstva zůstane v poslanecký sněmovně (možná) jen jedna tlupa, s pomocí boží žádná... předvolební průzkumy sice považuju za dost nesmyslný, ty čísla skákaj nahoru - dolů, ale trend je celkem jasnej... --- No, a na věci asi nic nezmění ani povyk Miliónovýho chlívku, ani s těma provařenejma "umělcema", který se nepochybně přijdou ukázat povykujícímu davu, hlavně kvůli svý popularitě... tak jen ať si zařvou... psi štěkaj, a karavana jde dál.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 8. 12. 2019 - 17:12)

Jahoda říká:...poslední průzkum volebních preferencí....agentura Median:KDÚ-ČSL=5%...agentura CVVM: KDÚ-ČSL´= 5.5 %....agentura STEM:KDÚ-ČSL:5,6 %.....agentura TNS:KDÚ-ČSL:4,5 %....a nyní výsledek posledních voleb v roce 2017. 2017:KDŮ-ČSL=5,6 %..........nu Jedovatej...toliko tedy k tvému jedovatému "Počítám,že vo nejbližších parlamentních volbách vodpadnou nejmíň dvě ze tří smeček-z černoprdelníků,topáků a starostenstva zůstane v poslanecný sněmovně (možná) jen jedna tlupa,s pomocí boží žádná....)....ha,ha,haha,ty mě před těma vánocema ale bavíš Jedovatej...no tak si můžeš být jedovatě jist,že s pomocí Boží tam zůstane na 100 % KDÚ-ČSL,přece jenom,něco ukrást a pak to nechtít vrátit je smrtelný hřích a proto Bůh nedopustí zdanění církevních restitucí,NE!...Toto tedy ne!...Ještě co se týče té EU,tak tam to je takto.Sleduji svého kocourka Mikeše...když je venku celou noc,ráno čeká u dveří a mraučí,mňouká a mrská při tom ocasem a ihned běží k ledničce,neb ví,že od tamad mu dávám syrové masíčko,to mu šmakuje.Já mu dávám vepřová srdcata,jazyky ,kuřecí stehýnka a křidélka a maso na řízky,to má moc rád...napapá se kocour a ihned běží na pelech a tam se vyprasí klidně i na celé dopolende a je moc spokojen,že je syt v teple ,suchu ,nažrán až k puknutí a když má náladu,tak si i hraje....Myslíš že mluvím z cesty ?...Ale omyl,omyl zlatá rybko jedovatá....průměrný český občan totiž bude uvažovat naprosto stejně a čím bude starší generace nahrazována tou mladší,která si zvykla na svobodu,demokracii,volnost v cestování a na celkové výdobytky západu a EU,tím to bude pro EU,NATO a západní Evropu lepší.LEPŠÍ Jedovatej,veřejnost si prostě zvykne na blahobyt a vysokou životní úroveň západu a nenechá si to vzít.Bude stejně jako můj kocourek Mikeš vyžadovat ...Tam prostě není rozdílu.

Jedovatej (Po, 9. 12. 2019 - 05:12)

Jahodovej, kouzlem nechtěnýho jsi tohle docela trefil…:

„...Ještě co se týče té EU,tak tam to je takto.Sleduji svého kocourka Mikeše...když je venku celou noc,ráno čeká u dveří a mraučí,mňouká a mrská při tom ocasem a ihned běží k ledničce,neb ví,že od tamad mu dávám syrové masíčko,to mu šmakuje.Já mu dávám vepřová srdcata,jazyky ,kuřecí stehýnka a křidélka a maso na řízky,to má moc rád...napapá se kocour a ihned běží na pelech a tam se vyprasí klidně i na celé dopolende a je moc spokojen,že je syt v teple ,suchu ,nažrán až k puknutí a když má náladu,tak si i hraje....“ --- Jo, jo… co se týče tý EU, údajně kapitalistický, kdejakej šizuňk čeká, až mu někdo jinej dá nažrat, jako ten tvůj kocour… co jinýho jsou dotace, Jahodovej? Zvlášť v v případě kdejakejch vypatlanců, pseudohumanitně pavzdělanejch, který za ty dotace vymejšlej nesmyslný genderový a vítačský cypoviny, a bez dotace by měli velkej problém vydělat si aspoň na suchej chleba vezdejší… jako mimořádně vhodný považuju sem vokopírovat voblíbenej citát nevoblíbený komunistický europoslankyně Konečný: “Já myslím, že to není tak úplně pravda, že bychom byli obklopeni kapitalistickými státy, protože projekt Evropské unie je de facto projektem socialistickým.” tvrdí Kateřina Konečná, europoslankyně za KSČM, https://www.nedanim.cz/eu-je-socialisticky-projekt/ ----- A teď k těm tvejm lidovcům… píšeš: „...agentura Median:KDÚ-ČSL=5%...agentura CVVM: KDÚ-ČSL´= 5.5 %....agentura STEM:KDÚ-ČSL:5,6 %.....agentura TNS:KDÚ-ČSL:4,5 %....a nyní výsledek posledních voleb v roce 2017. 2017:KDŮ-ČSL=5,6 %..........nu Jedovatej...toliko tedy k tvému jedovatému "Počítám,že vo nejbližších parlamentních volbách vodpadnou nejmíň dvě ze tří smeček-z černoprdelníků,topáků a starostenstva zůstane v poslanecký sněmovně (možná) jen jedna tlupa,s pomocí boží žádná....)“ --- Jahodovej, ten trend je neúprosnej… lidovecký, a pochopitelně taky komunistický voliči voliči vymíraj, a ten tvůj „katolickej dorost“, vo kterým jsi tuhle básnil, že jsou ho plný kostely, nějak ty lidovecký procenta nezvedá… „Agentura také nově provedla modelování počtu mandátů, které by strany a hnutí získaly, pokud by se volby do Sněmovny konaly v době sběru dat. Autoři vycházeli ze stranických preferencí posledních tří měsíců, a to proto, aby měli dostatečné množství dat za jednotlivé regiony. Ze současných parlamentních stran má nejnižší pravděpodobnost vstupu do dolní komory KDU-ČSL, které tak model nepřisoudil žádný mandát.“(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Klausova-Trikolora-by-se-dostala-do-Snemovny-preskocila-by-i-CSSD-Oznameno-v-CT-606282) --- No, a ty nápady a zvěsti vo slučování vopozice dost přesně vystih Aston dnes na Neviditelným Psu: „Na druhou stranu je třeba uvážit, že řeči o integraci opozice jsou mlácení prázdné slámy. Třecích ploch je mezi jednotlivými aktéry víc než háčků, jimiž by se mohli vzájemně pochytat. Ještě tak STAN je schopné se kamarádit v podstatě s kýmkoli, protože nikdo neví, co vlastně chce, krom všeobecného dobra. ODS je strana nás, tradičních nostalgiků, kteří ji volíme, jelikož tady žádný věrohodnější nositel střízlivého rozumu není, ale střízlivost není artikl, který v dnešní době jde na dračku. Spojit se jistě dokáží lidovci, ale dokázali to už tolikrát, že to taky nikoho nebaví.“(https://neviditelnypes.lidovky.cz/cirkus/drzost-ano-a-co-ma-bejt.A191208_091953_p_cirkus_nef) Aston sice píše vo ODS, že "věrohodnější nositel střízlivého rozumu není", a to je sporný, podle mýho Klausova Trikolóra vosloví nemalej počet voličů, i z těch, kteří volili modrý ptáky, ale jinak dobrý...----- „čím bude starší generace nahrazována tou mladší,která si zvykla na svobodu,demokracii,volnost v cestování a na celkové výdobytky západu a EU,tím to bude pro EU,NATO a západní Evropu lepší.LEPŠÍ Jedovatej,veřejnost si prostě zvykne na blahobyt a vysokou životní úroveň západu a nenechá si to vzít.Bude stejně jako můj kocourek Mikeš vyžadovat ...“ ----- Tak to jsem vopravdu zvědavej, jak to bude s těma výdobytkama vypadat, jestli ten byrokraticko-socialistickej cirkus neustane se svejma snahama zásobovat členský státy imigrantama - řek bych, že to by sežralo značnej díl těch výdobytků, a značnej díl taky sežere to neskutečný vyšilování kolem honu na voxid uhličitej… mysli přece, Jahodovej – stamiliardy nasypaný do těch, který v Evropě nejspíš mnoho práce nevodvedou, a k těm tvejm výdobytkům teda nepřispějou, stamiliardy nasypaný do nesmyslnýho boje „za záchranu klimatu“, který skončej jako dotace na účtech a kapsách kdejakejch vychcánků, a viditelnej vejsledek nejspíš bude pokles evropský konkurenceschopnosti a zdražený veškerý zboží… to na výdobytky vopravdu nevypadá… Vem si sousední Německo, který se chystá během pár let zavřít jaderný a vo pár let později i všechny uhelný elektrárny, do toho vymejšlej zdražit naftu až vo 70 eurocentů, což má bejt daň za vyprodukovanej voxid uhličitej… tohle se přece musí na německý životní úrovni projevit, a protože jsme s Německem hospodářsky dost svázaný, nedělej si žádný iluze, že by se to neprojevilo i u nás...

Shabbatot-Jahoda (Út, 10. 12. 2019 - 09:12)

Na co jsou dotace??...Tak ona nám EU dává zadarmo peníze,aby jsme se měli dobře ,ale ty na tyto dary jako správný euroskeptik sčijes....no tak jen to toho!...Prosadte si výstup z EU a seberte lidem blahobyt, největší co Český národ měl od konce 1 Republiky! Já ti k tomuto teda něco povím.... můj Kocourek Mikeš, když má hlad,tak chce žrát.... že je syt a dostane bere jako samozřejmost,ale běda prebeda, když mu ihned nedám!...To pak vystrčí drápky, vyskočí mě na stehno a sekne obouma packama
Mikeš se nesere, když se nasere!....Podobnost a příznačnost mého příspěvku si snad domyslis ,tak doufám, že to chápeš a jestli ne,potom to vám nespokojená veřejnost, které po výstupu z EU klesne životní úroveň vysvětlí po svém

jahodo (Út, 10. 12. 2019 - 19:12)

jsi ekonomický negramot. Víš vůbec, na kolik nás ty evropské dotace přijdou?

Jedovatej (Út, 10. 12. 2019 - 15:12)

„Tak ona nám EU dává zadarmo peníze,aby jsme se měli dobře ,“ ... jaký „zadarmo“, šašku? Uniklo ti, že naše republika přispívá do rozpočtu Evropský socialistický unie, a to, co dostává zpátky, je ve formě spolufinancování – a to mnohdy na cypoviny, bez kterejch bychom se docela dobře vobešli, který by bez dotací neměly šanci vylízt na světlo boží… Jo, zatím jsme sice v kategorii čistejch příjemců, ale za prvý – tohle se velmi brzy změní, za druhý – z Evropský socialistický unie pochází nesmyslnej nápad podporovat vobnovitelný zdroje… a jen na fotovoltaiku připlácíme ročně desítky miliard. I jednoduchý existenci tvýho formátu by mohlo doklapnout, že (nejen) z takovýho pohledu vlastně na to členství doplácíme… a budeme doplácet ještě mnohem víc, jestli ten byrokratickosocialistickej cirjus nepřestane s idiotskejma nápadama rozdělovat členskejm zemím imigranty, nebo vyhazovat šeredný prachy za nesmyslnej boj na „záchranu klimatu“…

ShabbaTot-Jahoda (Út, 10. 12. 2019 - 19:12)

to co dáváme do EU formou financí nám EU vrací formou dotací a přeplácí nás a na to jsou odkazy a přesně vyčíslené,jenom díky tomu se tady máme nejlépe od konce 1 republiky.Jenom díky EU a členství v ní,takže si ta svá moudra strč s rozmachem do prdele !...Dle toho jaký jseš euroskeptik a jak se zastáváš Ruska je mě jasné za koho kopeš.Jedno ti řeknu!Jestli ČR díky agentům Ruska a jeho páté koloně vystoupí z EU ta životní úroveň zde půjde skutečně dolů a protože Rusko má holou prdel a nemají tam co žrát,budem mít i my holou prdel a nebudem mít co žrát,ale euroskeptický dobytek jako jsi ty to zajímat nebude....Já tě odhaduji na nějakého politického činitele...nebudu hádat,ale zadarmo to neděláš,ty své politické protiamerické,proruské,proti unijní a proti západní názory které zde prezentuješ zadarmo teda neděláš....tak pro koho pracuješ ?...Ale to je stejně jedno,KDÚ-ČSL vám všem natrhne prdel.A ještě ti něco řeknu k tvému lání na zlodějský smrad zde v EU,.kde se kradou evropské dotace ve velkém(ČSSD a ANO v tom jede taky)....Tam kde se dostala k lizu KDŮ-ČSL byl vždy vyrovnaný rozpočet a nikdy se tam nekradlo a netunelovalo,ani jeden politik z KDŮ-ČSL obviněn Policií za zlodějny,šášulo,ty si o Lidovce hubu neotírej a radči se starej o zloděje v ANO,má jich požehnaně!

Jedovatej (St, 11. 12. 2019 - 05:12)

„… budem mít i my holou prdel a nebudem mít co žrát,ale euroskeptický dobytek jako jsi ty to zajímat nebude...“ --- takže, dobytku euroservilní, černoprdelnickej, jako vobvykle vod tebe žádný argumenty k mýmu příspěvku, jako vobvykle utíkáš vod tématu k Rusku… Nic překvapivýho, ty vopravdu na složitější uvažování nestačíš… a vlastně i to jednoduchý uvažování ti jde ztuha… Všim sis, Jahodovej, že z naší republiky každej rok vodchází kapitál v nemalejch sumách stovek miliard? Myslíš si (jo, je to těžký, ale zkus to), že by se po našem vystoupení z toho byrokraticko-socialistickýho bordelu zahraniční majitelé vzdali takovýho vejvaru, rozebrali do posledního šroubku svý firmy a vodvezli je za hranice malý země v srdci Evropy? --- A myslíš si (dneska na tebe kladu vopravdu vysoký, skoro nesplnitelný nároky), že nás do EU vtáhly původní země z čistýho srdce, z pravdy, lásky a nesmírný dobroty, nebo šlo spíš vo nalezení novýho vodbytu a novýho zdroje levný pracovní síly? A navíc taky vo nárazníkový pásmo, ve kterým by se moh vodehrát případnej válečnej konflikt s Ruskem, a ty původní země by to případný válečný šílenství vodnesly daleko míň, než ty nově přujatý? --- „...nebudu hádat,ale zadarmo to neděláš,ty své politické protiamerické,proruské,proti unijní a proti západní názory které zde prezentuješ zadarmo teda neděláš....tak pro koho pracuješ ?...“ --- Pro zdravej rozum, Jahodovej, takovej, jakýho se ti věru moc nedostává… Když jsem se tady svýho času úplnou náhodou voctl, vypadalo to na prvej pohled jako zajímavý diskusní fórum, na rozdíl vod jinejch, kde se pod článkama hlavně hádaj vyšinutý idioti, vochotný nadrásat cypoviny, nečíst a nepřemejšlet vo tom, co nadrásal někdo jinej… No, na druhej pohled je to i tady docela podobný, zkraje tady votravovalo něco, podepisovaný tuším jako déčko, pak primitivní forma tupý, bezmozkový hmoty – sdfg,… Takže žádný placení, podezdřívavej troubelíne… vobyčejnej relax při kávičce, a vzhledem k mýmu jemnýmu, citlivýmu a inteligentnímu humoru je ten relax ve tvým případě spojenej s vodpověďma na tvý nechutně proamerický, nekritický bláboly… a v případě ubohýho trapnýho blbečka sdfg je spojenej s vostrejma hodnoceníma toho exota, snad aspoň trochu vystihujícíma tu žalostnou karikaturu myšleníschopný bytosti… --- „...Ale to je stejně jedno,KDÚ-ČSL vám všem natrhne prdel.“ --- Vo tom jsme se tady už několikrát dohadovali, Jahodovej, takže jen shrnutí: Několikanásobnej pokles členstva za uplynulý roky, vodchod bejvalejch voličů týhle tlupy na nebesa… neúprosnej trend, Jahodovej… lidovce, stejně, jako komunisty, čeká vymírání, a vodchod z nejvyšší politiky.

Rakato (St, 11. 12. 2019 - 13:12)

My Češi nechceme být z nikým, ale protože jsme malý národ, nic jiného nám nezbývá. Bohužel jsme zapomněli na masarykovskou politiku lavírování. Nejprve jsme se přitulili k západu, pak k východu, a pokaždé na to šeredně doplatili - Západ nás v Mnichově prodal, Sověti zdevastovali. A teď se tulíme zase k západu. Jakpak to asi dopadne?

sardanapal* (St, 11. 12. 2019 - 19:12)

My , Češi Moravané Slezané , sme pouze zapomněli , kterak se dává přes držku ...

Tonda Vlas (St, 11. 12. 2019 - 13:12)

Nebýt západní zrady v Mnichově tak se sotva k východu tak naplno přitulíme. I když Beneš se k němu začal tulit už v roce 1935.

Návštěvník (St, 11. 12. 2019 - 05:12)

Samozřejmě, relax, ty máš už jedině relax.

Návštěvník (St, 11. 12. 2019 - 05:12)

Až na to, že připomíná sípot dodělávající kobyly na trhu, které handlíř zamaskoval lysinu a přebarvil šediny. V tvém případě platí politicky ono rčení o bolivijské bramboře, navenek modrá uvnitř hnědá.

Rakato (Út, 10. 12. 2019 - 17:12)

Pěkné vysvětlení. Já bych ještě snad dodal, že když jsme museli otevřít své trhy západním firmám, tak jistě - profitujeme z toho jako zákazníci, protože kultura prodeje i nabídka zboží se násobně zlepšila, ale ty firmy u nás nejsou zadarmo - z republiky odcházejí na západ zisky z kapitálu, které do nás západní firmy vložily. Hlavně banky, obchodní řetězce a mobilní operátoři nám nasadili nestydaté ceny za služby a část zboží, a jsme pro ně dojná kráva. No pochopíš, jak mohou mít Němci nějaké zboží stejně drahé nebo laciější než my, a mít přitom trojnásobné platy? A ještě k tomu kvalitnější.

Rakato (Út, 10. 12. 2019 - 14:12)

Tvoje zvíře je nevychované a drzý agresor, který si násilím vynucuje svoje požadavky. Je to takový kočičí muslimák - když není po jeho, trestá. Přijde čas, kdy tě zlý Mikeš nebude jen sekat drápky, ale i kousat.

Reklama

Přidat komentář