Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 18:12)

Sprostotu těla neznám, pouze sprostotu duše a činů. Co je sprostého na tom, že z hovínka jsme vyrostli a z hovínka žijeme a do hovínka se jednou dostanem, to co z nás zbude bude jen takové hovínko.

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 23:12)

Zbraně, zbraně... největší zbraní ve třetí světové válce bude umělá inteligence. Protože až bude tak inteligentní, že pochopí, který voják je dobrý a kterého zastřelit, budou vojáci vést války z bufetu, vedle klávesnice kafíčko, v hubě retko, a běda, když budeš tak málo vyspělý, že proti pozemním robotům a leteckým dronům pošleš živou sílu! Nastanou jatka. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Afgánci to už pomocí amerických dronů pochopili a tak žádají zakázat drony a roboty jako nehumánní zbraně. Na což Američané háží bobek, protože o to jde - realizovat svoji technologickou převahu, aby se americká válka obešla bez lidských ztrát (pochopitelně na americké straně), protože veřejnost válku s lidskými ztrátami neschvaluje. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Já jsem pro to, aby se další světová válka odbyla někde na Sahaře nebo v pouši Gobi, kde si to protivníci rozdají pomocí robotů a dronů, a nám jen pošlou zprávu, koho máme poslouchat a čí obraz si pověsit do úřadů jako našeho vládce. Bylo by to rychlé, čisté a kulantní.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 22:12)

Teď kdo tyhle vlastnecké noviny dělá? Není to ten ostravská kuchař Radek Velička?! To není zrovna moc intelektuál...

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 10:12)

Hospodský a kuchaři jsou kategorie sama pro sebe. Většina má svérázné názory, nadbíhající lidu a zejména špičkovým konzumntům, tzn. alkoholikům.

Vypadá (Po, 9. 12. 2019 - 12:12)

to, že jsi hospodský. Ale spíše ten konzument alkoholik

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 18:12)

Hospodský i alkoholik být nemůže?

aladin (Ne, 8. 12. 2019 - 22:12)

ShabbaTot-Jahoda , už jako děti jsme měli jedni říkamku : Kdyby byly v prdeli ryby, nemusely by být rybníky !!! Konstantin I. Konstantinov (1817 - 1871), velitel Petrohradského závodu na výrobu raket. Vidíš ten rok ???

Zdroj: https://jamsedlacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=210619

Kaťuší se Nemci báli, jako čert kříže !!! Způsobily de fakto kobercový nálet, ale s větší účinností, totiž na menším prostoru, zničili absolutně všechno !!! jsi trapnej, jak se snažíš za každou cenu dehonestovat zbraně Sovětského svazu !!! Jsi jako ti ješitní Amíci, co ve svých filmech tvrdí, že T34 měl rychlost 42, 45, 50 km/hod. i když každý ví, že měli rychlost 55km/hod. To přece nejde, aby ruské tanky byly lepší než Americké M 4 ( měl max. rychlost 50km/hod.), to by utrpělo Amícké EGO !!! Jako když došlo nad Černým mořem k incidentu : Americký torpedoborec USS Donald Cook pro boj proti námořnímu letectvu x SU !! Fingovaný útok SU 24 trval 90 minut a bylo provedeno 12 fingovaných útoku na fregatu, po celou dobu útoků byla fregata bez proudu, veškerá elektronika klekla !!! Když SU zmizelo nad pevninou, přístroje na fregatě oživly !!! 27 námořníků požádalo okamžitě o uvolnění ze služby na této lodi !!§ Obama řval, že Rusové způsobili Americkým vojákům na lodi stres !!! Putin ve veřejném vysílání RT na dotaz Amerického novináře na tento incident řekl : Nevěděl jsem o tom, hoši si hráli !!! Nenapadlo tě, jakto, že veškerá eloktronika na lodi klekla při objevení se SU a opět ožila, když Su odletělo na pevninu ??? Co se Amíci serou do Černého moře a ještě provokují !!! Rusové jim také neposílají lodě do Karibiku !!!
Konvence z Montreaux - USFT ji porušují !!! !!! !!! ...........................................................................
"Vlastenecké noviny.cz - USS Donald Cook opět vplul do Černého moře. Bude opět posádka prchat pokálená až za ušima jak v roce 2014?

ShabbaTot-Jahoda (Po, 9. 12. 2019 - 03:12)

ha.,ha,jedinej kdo je tady ješitný a má uražený ego jsi ty Aladin...ty zde pořád mluvíš o Katuších,tancích,lodích konce 2 WW...uvědom si,že to vše byla tehdá technika poplatná své době....Jenže já zde mluvím o nadčasovývh německých zbraních ,zbraních,které předběhly svou dobu.,Jednak o proudových,skutečných bojových letadlech s tak výkonným motorem,že se drak letounu rozpadl jenom při jeho nastartování,neb na tyto motory neměla svá doba ještě schopné materiály....o mezikonimetnálních raketách,které při útoku dosahovaly prostor vesmíru...o bojových letounech,přesahujících o 300 km/h ty nejlepší vrtulové bojové letouny své doby.Nástupem tryskových letadel totiž šel pístový motor do hájíčku zeleného,neb byl najednou zastaralý a tím pádem k ničemu a to se jednalo o motory maximálně vylepšené jak to jen šlo-najednou to bylo k ničemu!...Jenže toto vše u zemí světa až po světové válce...nacista toto vše ale zprovoznil již za války a použil v boji!...A nescházelo mnoho a nacista měl i jadernou zbraň a to byla v té době tak mocná zbraň,že stačilo pouze dvou pum na Japonsko a najednou byla prohraná válka a totální kapitulace.Ano...Američam měl také atomovou pumu,jenže ¨na rozdíl od Němce zasraralou technologii k její dopravě.Američan musel použít supertajnou lod k její dopravě někam a pak ta lod byla torpédována japonskou ponorkou a mužstvo které přežilo na otevřeném moři krmilo žraloky ...a pak se ta puma naložila do letadla a hodiny dopravovala na Hirošimu a Nagasaki....prostě technologie na houby!...Nacista by to jednoduše dal do rakety a odpálil a běmem několka minut zničil města v USA,Británii a zcela jistě by s tím zaůtočil i na Rusko a o tom bez dizkuze.Aladin...nacista měl ve své době nejlepší zbraně na světě,německé zbraně na to měly!..On měl nato tu válku vyhrát!...Já jahoda si ale jak pámbíčkář myslím,že mu to Hospodin zástupů Stvořitel a Bůh nedovolil.Zlo nemohlo zvítězit a toto je nadčasová a dějinama prokázaná pravda,že zlo nikdy nemohlo zvítězit nad svobodou a dobrem.Nacista prostě musel prohrát,to bylo dáno zhůry.

Rakato (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

No ale ta supertechnika Němcům až tak nefungovala, když prohráli válku. To proto, že byli hloupí a vsadili na rakety a tryskové letadla pozdě. Takže např. tryskových letadek měli jen pár, měly technické problémy a hlavně - každé letadlo spotřebovalo paliva jako malá továrna. Paliva, které Němci neměli, protože to byly máčky a nedokázali obsadit naftová pole v Baku.

ShabbaTot-Jahoda (St, 5. 2. 2020 - 22:02)

no ale jak jsem říkal,rakety dosahující při boji prostor vesmíru necista již měl a stejně jak s nima odstřeloval Londýn,tak s nima mohl zanedlouho odstřelovat i USA a Rusko.Jak taková raketa dosáhne prostor vesmíru a to V 2 teda dosáhla,tak pozemské dimenze měla totálně na háku...tam by pak stačilo klidně několik minut a taková V 2 by přeletěla i oceán ....Anebo německé delta křídlo,raketoplán s proudovým,anebo raketovým motorem dosahující prostor hranic vesmíru,ne-li jeho samotného...toto vše jsou technologie používané až do dneška jako nejmodernější americké zbraně.Navíc jsou zde i ponorky a stejně jako německá ponorka operovala po celém světě,mohla vypálit takové atomové zbraně odkudkoli,kamkoli po celém světě.Němec nebyl Rakato žádný hlupák!Tomu to náhodou dosti pálilo a vědecko-technický pokrok kterého dosáhl předběhl svou dobu až do 21 století§Kdyby Němec vyhrál válku,tak jsem jahodově přesvědčen ,že by to byl právě nacistický kosmonaut,který by jako první byl ve vesmíru a na měsíci.Tam se pokrok ve vědě dostal do ruk zločineckého režimu.Nakonec i Američan a Rus šel právě po těch německých raketových vědcích a díky nim se USA pak dostala do vesmíru a Rus taky.Ale jak jsem psal zhora...nacista nemohl vyhrát válku,to bylo prostě dáno zhůry ....a stejně jako byla nicotná armáda Egypta při exodu ,když se topila v rudém moři,tak byl bezmocný Wehmacht před Hospodinem,Bohem zástupů.Nacista válku prostě válku nemohl vyhrát právě proto.Hospodin si svůj lid ochrání a to je prokázáno dějinama.Zkoušky ano,ale nikdy je nenechal padnout až na samé dno

aladin (St, 5. 2. 2020 - 23:02)

ShabbaTot-Jahoda, co sem pleteš Boha ??? Bůh je jen smyšůenka pro oblbování lidí, vlastně jako všechny ideologie !!! Nějak jsi zapomněl na tu opelichanou slepici !!! Víš, že orel bělohlavý žije na Aljašče ??? Nevysadili ho náhodou na Aljašku Rusové, když jim patřila ??? A nebo Putin ??? Třeba má čip a posílá data do Moskvy ???

Rakato (St, 5. 2. 2020 - 23:02)

Já ti to neberu, že Němci nebyli žádní hlupáci. Ale chyby dělá každý. A ta jejich základní byla, že si kousli příliš velké sousto. Vždyť mohli čekat, že USA Evropě přijde zase na pomoc, jako v první světové. Ale přesvědčili sami sebe, že na to mají. A jak to dopadlo, to víme. (Podle mě, v podstatě válku vyhrál také britský ostrov - Němci Británii kvůli kanálu nedobyli, a od toho se začala odvíjet jejich zkáza, protože Američané měli hned u jejich nosu skvělou základnu.)

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 10:12)

Přesně tak.Německo má takových univerzit jako je Univerzita Karlovka hned několil, Heidelberg, Polytechnika v Berlíně, a nejméně tak deset. A v každé jede špičkový výzkum, který se hned převádí do německé ekonomiky. Německo šlape a česko je taková kobyla nebo houpací kůň, může me být rádi, že si s námi ještě úplně nevytřela Angela zádel a nechává nás alespoň příštipkařit průmyslově. Skladové plochy pro Německo 30 x30 km čtverečních ze zemědělské půdy vyjmuté ze zemědělského půdního fondu.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 22:12)

Já zas četl na vlasteneckých noviných, že americký špionážní letoun monitoroval na západních hranicích Ruska. No za chvíli si asi nebudeme moci ani up.dnout. Je zajímavé, že takhle nelétá letoun třeba Francie nebo Německa, to by se asi Rusové po.rali, přitom je to naše hranice z naší strany a máme právo si ji hlídat. Důvěřuj, ale prověřuj...

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 20:12)

Za chvíli půjdou lidé zase cinkat klíči, že chtějí svobodu. To až je přidusí vláda a parlament pod tlakem EU, aby nemluvili škaredě o muslimácích a rasách a imigrantech a feministkách a korektnosti a Miliónu chvilek. Ale i tehdy to bude marné. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Budeme moci mluvit škaredě jen o Zemanovi, populistech, rasistech a jiných nepřizpůsobivých živlech.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Milion chvilek - pakliže za tím nestojí Kalousek, pak Bakala. Tomu jde totiž o jeho majetek a podnikání v ČR.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Neumann x Fencl. Co je to" Hlídací pes"?!
Je nás 5, snažíme se od počátku získat co nejvíce peněz...
No tak to mně osobně stačilo.
Dělají to z jednoho místa a tím je vila Fencla v horní dolní...a je jich 5 (patrně počítá že jsme po lobotomii, že tomu budeme věřit).
Selektvivní výběr zpráv je usvědčuje a způsob "dodávání tipů na osoby jako podezřelé" je usvědčuje z nekalých úmyslů, nekalého financování, nekalé existence.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

No jo, zaopatřit se?! Ale na chudejch! Ne každej na to má žaludek...! Slušnej člověk ten velkou díru do polistopadového světa neudělal, to by musel bejt pěkně chytrej a stejně jen s chytrostí by dělal leda nějakýho úředníka nebo asistenta, ale těžko podnikatele. I bavič, kterej neuměl podnikat byl okraden zastupující agenturou, případně uštván bulvárem.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Každý svého štěstí strůjcem i hnůjcem. Pozdě lamentovat, pozdě bycha honit. Zaopatřit se mohl kdo chtěl a být podnikatel ,včas krachnout a peníze si ulít, další firmu si založit s novými spolupracovníky, peníze do ní přelít. Ta liška, která čeká až slepice spadne z hřadu, chcípne hlady, praví přísloví.

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 20:12)

Každý svého štěstí strůjcem.

Reklama

Přidat komentář