Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Pozorovatelka (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

Radko, Milu má konečně doma klid, mají se Sergejem cimru pro sebe, tak je nech žít. Vyraz si do nějakýho většího města autobusem, vlakem, jdi se podívat na stánky, kup si horkou medovinu. Vypadni na celodenní výlet, pozoruj lidi, kup si něco malého užij si den. Hlavně neseď doma, akorát se trápíš. A mrkni se po práci, abys už od ledna mohla mezi lidi.

Anonym (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

Tak si hledej práci,kdo tě má živit,vyhodili tě kvůli lenosti,to je jasný

Radka (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

Lallo jaký nesmysly myslíš? Mám vztek tak si to vybíjím a potřebovala jsem názory Milči to je všechno.No jak vidím tak se nehnu asi když nejsem vítaná a mám se bát těch ostatních:( To je mi teda ještě víc líto.Jsem všem jen na obtíž.

Lalla (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

No trochu mě překvapilo, že bys o Adventu opustila syna a manžela jela se někam válet se sockama. Měj rozum

Radka (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Já to Lallo neslavím.Pro mě je to jako každý jiný den.A syn si rozumí líp s manželem než se mnou.Se mnou si vlastně ani nerozumí.Já tu jsem jen obsluhovačka a kuchařka,na nic jinýho mi nemají.Klidně bych k nim jela.Aspoň na pár dní.Aby po mě lezli ty ostatní co tam bydlí o to nestojím,to má Milča pravdu.Ale třeba by tam Sergej udělal pořádek kdyby mi chtěli otravovat?

Lalla (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Slavíš neslavíš , to je jedno. Máš dospívajícícho syna, manžela, který tě živí, tak bys možná mohla něco obyčejně lidského na ty vánoce předvést. Ale jak chceš...jo a jen aby ses pak nedivila, co bude jednou říkat tvůj syn...až budou s manželkou dětem připravovat vánoce...

Miluna (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

Jo máš pravdu.Už nikoho nebudu hledat na internetu.S ženskýma to nejde.Aspoň s těma pod čtyřicet ne.Jestli už ta nová nenapíše tak jí smažu.Ale líto mi to neni,pro mě je v srdci jediná a s tim nic neudělam.Proto sem se Mii ptala jestli by mi jí ten prášek nevymazal,kdybych jí neviděla ani na jaře tak bych si to přála se odmilovat a netrápit se s ní.Tebe mam ráda prostě jako kamarádku a s tim já nic neudělam.Nejde to vnitřně změnit i když si to poručim.Jo se Sergejem jsme to urovnali,vyříkali,co kdo z nás posral a koho co trápí.Urovnalo nám moje přiznání že sem mu řekla že sem se dusila když jsme byli jen tady a byl bez práce a pak to jak mi odvezl na psychiatrii a pak jsme se stavili na večeři tak nás to urovnalo.Teď je v práci a já pujdu za dětma.Sem ráda že mam víc sílu aspoň na to někam jít a nakoupit a uvařit.I když vnitřně mi trápí ta Lucka a zatim se toho nemůžu zbavit.Byla bych fakt ráda jí buď víc vidět nebo ať mi jí ty prášky vygumujou a měla bych klid.

Miluna (Po, 9. 12. 2019 - 12:12)

Miu já ještě počkam do léta jak to s Luckou bude.Jestli nás nezblíží teplo a možnosti být venku.Teď to vázne tou zimou a nejspíš i tou její sousedkou nebo koho to Alča myslela když mi o ní psala.No zatim mi ani neodepsala jestli se sejdem tenhle týden,ani možná to nečetla.A stou včerejší holkou je konverzace o ničem.Odpovída dvouma slovama a na nic se nezeptá tak třeba se jí nelíbim tak se nerozepisuje a nebo je taková.No nevim.S ženskýma je v tomhle jen sraní,s chlapama je to jednoduší.Sem si pak v noci se Sergejem zase radši zasexovala,aspoň to nám klape dobře.Radko ale kdyby si sem chtěla tak musíš počítat že na tebe nějakej tady z těch bude chtít lézt.To když to se Sergejem děláme tak je to stejně slyšet jak to pleská ty těla a oni se tu pak honí a když bys tady byla tak tě budou chtít.Tak nevim jestli je to dobrý co tě napadlo.

Pozorovatelka (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

Víš Milu, já si myslím, že ona si není jista, zda si z ní někdo nedělá srandu. Protože ty jsi fakt výjimečně pěkná. Tak jí asi neleze do hlavy, proč hledáš přes net. Být tebou na rovinu bych se jí zeptala, jestli se chce aspoň sejít někde na čaj. A uvidíš sama.

Radka (Po, 9. 12. 2019 - 11:12)

Já nikomu nic nepřeju.Práci nemám a teď ani nehledám.Proč už ji nemám tu psát nebudu.Možná to tady po těch hádkách zabalím a pojedu k Milče tam do toho bytu jestli mě tam nechají.Přispěji tisícovkou k nájmu.Aspoň než se doma pročistí vzduch.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 12:12)

Těžko komentovat, když nevíme o co jde a jak to máš

Radka (Po, 9. 12. 2019 - 12:12)

Celkem nijak.Doma dusno po hádce,nasraná a chci někam vypadnout.Tak mě napadlo k Milunce na ten byt, na pár týdnů nebo kde budou.

Raduše (Po, 9. 12. 2019 - 12:12)

Tebe je potřeba nakopat do prdele. Když potřebovala pomoci Miluna, tak jsi na ni srala. Být Milunou, tak tě někam pošlu. Ještě k tomu na pár týdnů. To si už dovoluješ moc!

Radka (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

Neraď jí! A u mě je to jiný když Milču by můj manžel nesnesl tak jak můžu pomoct já? Milunko tak vidíš že je to zbytečný psát nějakým krávám.Vidíš že jsem měla pravdu i s tou novou.Smaž jí a vyser se na ně,ani Lucině se nevnucuj.Máme sebe! No je to blbý kdyby mě tam u vás měli ty ostatní chlapi otravovat.Tak já nevím co dělat.Nevím jak to tady přečkat.To mám zkončit i já na práškách? I tady na diskuzi budem všichni brát prášky.Ty jsi to se Sergejem teda urovnala co? Nebo zase utečeš někam do paneláku? Ještě že si neutekla do toho Prešovského.Promiň,píšu kraviny.Sama jsem na nervy a všechno mi leze krkem!

bianka (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

Možná bych mohla napsat, proboha, co je ti do toho a je to její věc, jak mi napsal ten včerejší anonym.:-). Radka se pozvala sama a ví, že tam je kriminálník a dva ukrajinci. Netuším, co to bude dělat se Sergejem, když Radka poleze na Milunu, ale přejme ji to.

No (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

A co mě je do toho co ti tu kdo psal.

Radka (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

Se Sergejem už máme za sebou trojku tak se ho tak nebojím i když jsem s ním nespala.Všechno jsem s ním dělala Milunce a jediný co jsem udělala jemu že jsme ho s Milunkou vykouřily.Ale to je všechno tak snad by to mezi námi bylo v pohodě.Horší ty ostatní,to uznávám.

Lalla (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

Radko, mírni se, co to dnes zase píšeš za nesmysly

Anonym (Po, 9. 12. 2019 - 08:12)

Radko, proč jsi skončila v práci a máš už jinou práci?

bianka (Po, 9. 12. 2019 - 08:12)

To je to všechno? A jistotu vidíš v čem? Možná odpovíš, že se jí vždy nabídneš, ale já myslím životní jistotu. Pomoc. V čem jí můžeš pomoct?

Reklama

Přidat komentář