Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

Byla to od Mimy reakce. Jen to nešikovně napsala? A ten telefonát? Teď už vešlo ve známost, zač je toho od tebe loket. Nachytal jsem se na to pouze já a ten nebohý pán z Grano Salis, co už zemřel. A pak jsme byli vystaveni tvým nehorázným pomluvám.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

Tohla ještě napsala: "Mě naštvala Mimina reakce na tebe ale pak i tvoje tvoje vulgarita,"------ To, co udělala Mima, není reakce, ale akce. Pleteš si akci s reakcí. Reakce bylo až to, co jsem jí napsal, a co klidně můžu opakovat donekonečna. Ale nemotej příčinu a následek. Kdyby nebylo její akce, není moje reakce. Kdyby mě křivě neobvinila z plagiátorství a udavačství, tak bych neměl na co reagovat. To doufám chápeš. Stejně to jsou žabomyší prdy toto. V podstatě je to celé směšné, páč tito lidi, údajné křesťané si to dovolí jen když jsou chováni v anonymitě. Stačí obyčejný telefonát a už kdákají jinak. Je otázka, zda to jsou vůbec křesťané. Žádná indicie o tom nesvědčí. To, že někdo mele o Kristovi, nic nedokazuje. Takových už v historii bylo. Možná si jenom něco někde načetli. Vlas podle mě nikdy pobožný ani nebyl, ani podle toho nikdy nežil.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

Touha dále napsala: "Tony, no znám ho tady roky a mám k němu spoustu výhrad, ale zároveň nějak nevím, myslím, že je to dobrý člověk ale sám a zatvrzelý." -------- Tony je podle tebe dobrý člověk? A jak se jeho dobro projevuje? Konkrétně, co dobrého dělá?

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

Touha napsala: "Na druhé straně mě zajímají názory lidí, kteří si říkají křesťané a fascinuje mě jejich prapodivný charakter." ------ No však jo. Spousta lidí mi psala, že udělali dekonverzi díky pobožným na netu. I mně to urychlilo dekonverzi.

Rakato (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

A dnešní jedničku za aktivitu získává .... Skutečný Hvězdoslav. Gratulace.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

To myslíš vážně nebo ironicky? Pokud vážně, tak má Jirka konvertita pravdu. Vrána k vráně sedá.--------------------------------------------------@Touha: Nejsem zatvrzelý. Jsem přímočarý a to mnohé irituje.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

A to prase to právě proto dělá. Ono to prase ví, že i když sem nepíšu, tak občas si něco přečtu. Takže i když tady od tohoto příspěvku nebudu nic psát, to prase zítra, pozítří, ta týden, za měsíc zase bude o mně psát v naději, že nějaký den sem přijdu a přečtu si to a on mě vyprovokuje k reakci. Ten alkáč tím prostě žije. Nic jiného nemá, než tohle. To je jeho svět.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Naopak, k reakci mě provokuješ ty.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Touha (anonym)
Odpověď na Tony a dá se ten váš spor
Jirko Hvězdo, oslovila jsem i tebe, co ty si o tom myslíš?---------------------Touha - pro mě jsi ani ryba ani rak. Chceš být s každým zadobře. Jestli nevidíš, kde je pravda, ta si my dva nemáme o čem psát. Já nemám kam couvat. Já jsem sem nechodil. Nebo občas jsem se sem podíval, ale nepsal jsem sem. Ale ten maniak Vlas tady pořád o mně psal, i když jsem sem nechodil psát. Když už to dělal asi tak 6 týdnů v kuse, tak jsem zareagoval a natočil video a v tom videu jsme vyvrátil jeho lži. To prase, ale ty svoje výmysly točí dál. Proč mu věříš, Touho? Slyšela jsi ho někdy mluvit v telefonu? Zavolej mu a uslyšíš jeho hlas a všechno ti dojde. Není to normální člověk. Nemám osobně za kamaráda ani jednoho takto podivného, zadýchaného, sám sebe popírajícího. Je to prostě magor. Zavolej mu a uslyšíš sama. Je to alkoholická troska. Podle toho i mluví. Dýchá jako by se dusil a mluví nesmysly páté přes deváté. Je to zoufalec, který si hrál na Pana Předkožku. Tam se realizoval.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Já bych o tobě nepsal nebýt provokován multinickem. A kdo tu psal fejky mým jménem, když tu multinick ještě nebyl? Jak už jsem napsal, za podivína jsem tě měl už na KD a proto jsem tě tam většinou ani nečetl ani na tebe nereagoval. Ale jak o tobě napsal psycholog Toli na OSACRu, že jsi psychopat. Po tvém posledním řádění tu v posledních dnech mi nezbyde, než mu dát za pravdu. S psychopatem se hádat nemá opravdu žádnou cenu. Já se s tebou nehádám, já se ti jen bráním. Jak je to s mým intaktivismem, že má u mne biblický základ jsem tu už vysvětlil.

Touha (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Jirko, nedivím se, že ti tak připadám, já na tuhle diskuzi nepatřím. Na druhé straně mě zajímají názory lidí, kteří si říkají křesťané a fascinuje mě jejich prapodivný charakter. Souvisí to asi s mým posledním studiem psychologie (andragogiky) a zájmem o historii. A také s mým nejednoduchým životem za totality, kdy jsem si jako mladá holka fakt od komančů užila. Vše ostatní mně proti tomu připadá jako sranda. Nemám vůbec s kým se tady dohadovat a s jistým člověkem jsem zde komunikaci prakticky již dávno ukončila (až na předvčerejší výjimku). A hádat se kritizovat? Já v životě žertem říkám, že zpětnou vazbu nedávám zadarmo :)….Tony, no znám ho tady roky a mám k němu spoustu výhrad, ale zároveň nějak nevím, myslím, že je to dobrý člověk ale sám a zatvrzelý. Mě naštvala Mimina reakce na tebe ale pak i tvoje tvoje vulgarita, prostě Doktorce nedávám nějaký extra kredit. Je to zábava. Fajn, stáhnu se, ať to tady nekazím.....Jo a kyž na mě ráno vykouknul ten satan, no co si o tom, kdo to psal, má člověk myslet

touho,, (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

měla jsi se tady na to už dávno vykašlat, zdravím

Rakato (Po, 9. 12. 2019 - 22:12)

Teď je to tady jako u bláznů. Toto vlákno znehodnocují nezodpovědní jedinci, bohužel skoro všichni křesťané.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Mima mě křivě obvinila z plagiátorství a udavačství. Bez jediného důkazu. Je to ona, kdo mě napadla. Já ji nenapadl. Naopak jsem napsal, že podobně jako Milan žije řádně. A na to zareagovala tak, že mě křivě obvinila z plagiátorství a udavačství. Neumím si vysvětlit, proč tak reagovala. Možná taky chlastá. Normální člověk takto vyšinutě nereaguje. To spíše alkoholici jako je Vlas jednají vyšinutě. Nevím, zda Mima chlastá podobně jako Vlas. Možná je příčinou jejího podivného chování něco jiného než alkohol. Ty by se poznalo už z telefonu nebo kamery. Bude tam nějaká porucha, proto je schovaná a útočí z anonymity. Bojí se přímé konfrontace, bojí se nést odpovědnost za své jednání. Na její křivé jednání jsem reagoval vulgaritou, napsal jsem, že je mrcha, pobožná píča a pobožná mrcha. Já si za tím stojím a klidně to zopakuji na kameru nebo do telefonu nebo v reálu do očí za její chování, že je to pobožná mrcha a pobožná píča. Písmenko po písmenku budu opakovat, klidně i hláskovat. Znovu opakuji, neví, proč se takto zachovala. Já ji nenapadl. Naopak jsem napsal neutrální komentář, že podobně jako Milan žije řádně. Páč v té době jsem si to myslel. Vděk jsem nečekal, ale nečekal jsem ani její vyšinutou reakci. Takže nevím, co si o ní myslet. Nyní si myslím, že je bláznivá. No a Mare se po mně vozila asi rok na krestanske-diskuse KD. To bylo ještě v době, kdy jsem byl pobožný. Tam měla nade mnou moc, páč jsem byl pobožný a ona si jako domina uměla vynutit respekt. Využívala k tomu svoje historky o tom, jak má údajně nadpřirozenou moc. V té době jsem tomu věřil. Ale tady na doktorce jsme se potkali už později, kdy jsem už pobožným nebyl a jejím historkám jsem se vysmál. Je to jen její žvanění bez důkazů. A ona se vozila po jehovistech. Mare je typická domina. Musí být po jejím. A ona sebe sama udělala bohem bohyní. Kdo věřil jinak, po tom se ráda vozila. A to jsem jí tady zatrhl. Alkoholik Vlas té domině sloužil. Asi ho typ domin přitahuje. Respektive ženu nemá a nikdy možná ani neměl, proto to jeho nekritické vnímání dominy. Že je někdo ženského pohlaví, neznamená, že je lepší. Mare je zlá žena.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

To jsou jen tvé zcestné vývody. Já Mare nikdy nesloužil. Jediné co bylo, že jsem ji hájil, když byla napadána. Ale když se mi něco, co napsala nelíbilo, tak jsem jí to tvrdě vždy vytkl.------------Jinak, já si tě tam maje tě za podivína moc nevšímal a tvé příspěvky jsem tam většinou ani nečetl. Jenom mi uvízly v hlavě ty největší blbosti cos tam napsal, které ty vehementně popíráš, buďto, že se k nim teď vůbec nechceš hlásit nebo si to už vůbec nepamatuješ. Pak ovšem nevím, z čeho ty výpadky paměti máš, když nechlastáš, jak tu tvrdíš.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 13:12)

Začalo to tu hulvátskými příspěvky na adresu Mare, kdy jako nick používal hvězdičku. Že mne pomlouvá budiž. Ale když tu píše hulvátské příspěvky na adresu Mare a Mimy, což jsou ženy, tak na hulvátské jednání vůči ženám jsem obzvláště alergický. Mare tu už není ale pochybuju, že on by se za to Mimě, která mu nijak neublížila, omluvil.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 09:12)

A už chápu, proč místo Jehovy rozebíráte dokola jako posednutí mě. Proč jste si ze mě udělali svého boha. Páč kdybyste mě, cvoci, neměli, tak se sežerete mezi sebou. A tak si zoufale hledáte vnějšího nepřítele, abyste se mohli sjednotit. Jste fakt banda neschopných lůzrů. A že na mě nadávají smažky, alkáči, husa bez mozku a další existence a ještě anonymně, mám v paži. No tak se v tom, zoufalci klidně utopte. Kdyby byl nějaký bůh, tak vám nakope řiti. To vám nedochází.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 10:12)

Kvůli tomu to není. Je to pouze kvůli tomu, že se tu chováš jako naprostý hulvát. Znám chlapy, kteří vysedávají v hospodě drnodenně ale takové sprosté vyjadřování je jim cizí. Sám sis tu o sobě vystavil průkazku.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 09:12)

Pobožní bobci, vaše tlachání je nejlepším očkováním proti případné rekonverzi. A všechna obvinění si dovolíte, páč jste schovaní v anonymitě. A stačí obyčejný telefonát a už se cukáte. Viz Antonín Vlas, který mi tady nadával, ale v telefonu se mi snažil vlísat a skoro všecko odvolal, co tady psal. Jste gumy bez páteře, nemá žádnou relevanci, co tady píšete. Je to gumové, jsou to prázdné žvásty, vy si za tím nestojíte. Ten, kdo mi tady nadává, by to v reálu nedokázal. A o tom to je. Nevím, proč bych měl tyto sračky bez obsahu číst. Nevím, co mi pobožné gumy chcete. Tímto způsobem dokazujete jako co? Vašeho bůžka? Vaši prázdnotu? Jste směšní. A ok, beru na vědomí, že Milan se snaží o nějakou objektivitu, ale to je taky marnost, stejně ho ty ostatní kurvy převálcují. Mně to je úplně jedno, co nějaké zbabělé anonymní nicky plácají na moji adresu. Čestně se chovat neumíte. Stát si za svým neumíte, jen žvaníte. Vypadá to, že NÁBOŽENSKÁ IDEOLOGIE PŘITAHUJE TY HORŠÍ Z LIDÍ!

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 10:12)

Já jsem se ti v telefonu vůbec nesnažil vlísat. Naopak, ty jsi mi do toho telefonu natvrdo zalhal a pak jsi mne nehorázně tvrdě jmenovitě pomlouval tam, kam vůbec nechodím. Jen dva jsme ti měli odvahu zavolat a pak jsme na to těžce doplatili tvými smyšlenkami a pomluvami. Ten druhý, z Grano Salis, se ti už bránit nemůže, protože zemřel.--------------To označení jájínek je u tebe zcela na místě. Číslo dvě tu psát nemusím, protože ten první, liberecký hrníčkář, tu byl z doktorky odejit před více než před deseti lety. Poté, co byl odsud odejit řádil na Abecedě Zdraví, než byl odtamtud odejit také.

Reklama

Přidat komentář