Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

*Nikdy nenapadám jako první.*--------------------------Dovol, abych se zasmál.

Tony (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Jájínku. Tebe by tu každý nechal na pokoji, kdybys sem nepřicházel prudit a vylévat svou žluč.

Jirka (Ne, 8. 12. 2019 - 17:12)

Hvězdáři hambáři.

Skutečný Hvězdoslav (Ne, 8. 12. 2019 - 17:12)

Rakato napsal. "Tady má koule jen Skutečný Hvězdoslav, protože se přihlásil. Na druhou stranu - teď tady musí být hodný a neprovokovat tabuizovanými tématy nebo genderově či rasově nevhodnými narážkami. Na třetí stranu - policie si IP adresu každého pazgřivce, co sem cokoliv napsal, snadno dohledá, kdyby přišlo na věc." -------------------- To se pleteš. Já si říkám, co chci. Třeba o IQ černochů nebo cikánů. Jednak mám oporu v odborné literatuře a jednak jsem v roce 2007 učil na škole s převahou romského etnika a dělal jsem jim testy IQ. Proto vím, že cikáni mají IQ v průměru 80. Proti tomu na bílé škole jsem vždycky naměřil v průměru kolem 103 - 107. Na střední je to samozřejmě jiné, toto bylo ještě v době, kdy jsem pracoval na základce a tam jsou skoro všichni. Kromě oligofreniků. Co by mi asi tak policie mohla říct? Že testy IQ nefungují? Je to směšné.

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Udivils! Gratulace k uchopení tématu. Můj názor na nízkou inteligenci negrů Bantu je zase dán Haiti, kde černoši jsou svobodní už dvě stě let a jsou nejubožejší národ západní polokoule. Momentálně žijí na smetišti, protože si nejsou schopni postavit, co jim zemětřesení před devíti lety zbořilo. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Řekl bych, že i naše vláda a parlament brzo přitvrdí (pod tlakem EU) se zákonem. A posudky si můžeš sehnat skoro vždy dvojí - pro i proti. Pro pořádek tady zákon 40/2009 Sb. cituji: --------------------------------------------------------------------------------------------------------
§ 356 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod

(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.
(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo

b) účastní-li se aktivně takovým činem činnosti skupiny, organizace nebo sdružení, které hlásá diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou, třídní, náboženskou nebo jinou nenávist.

Skutečný Hvězdoslav (Ne, 8. 12. 2019 - 17:12)

Mima napsala toto: "A víš co mě napadlo, při tvém kopírování Jirkoveho příspěvků, že tady ztrácíš čas, mohl bys do politiky. Udavačství, kopírování, plagiátorství....." ------------ Jaké udavačství, píčo ? Co to meleš? Kde jsem koho udal? Citace příspěvku v téže diskusi je udavačství? Odkdy? Co to meleš o plagiátorství, pobožná píčo? Já mám normální diplom z VŠ. Píšu ti píčo, páč křivě obviňuješ, mrcho. Proč to děláš, pobožná? Do očí bys to nedokázala. Na netu jsi hrdinka. --------- Mima dále napsala: "Nechci tady zasahovat do tvého svědomí, ale určitě za svůj život máš na svém kontě něco co druhý by mohl zneužít o mohl by tě zkompromitovat." -------- Ne, ty blbko. To ti, blbko, nedochází, že kdybych měl jakýkoli problém, že bych netočil videa? Vždyť by mě mohl kdokoli poznat. Právě že nic neskrývám a můžu si dovolit říkat, co říkám i v reálu a kdo mě zná, tak ví, že to, co píšu = co říkám v reálu = co říkám ve videích. Jestli máš ty nějaký problém, tak je to tvůj problém. Já jsem na rozdíl od vás pobožných abstinent, nekuřák, ani drogy, ani automaty, nic, prostě nic. Ale tys tu něco nepřiznala, páč podle sebe soudím tebe. Chceš mi něco vnutit podle sebe.

Milan (Po, 9. 12. 2019 - 08:12)

Jirko (dekonvertito), je fakt, že Mima udělala chybu, ale častovat ji takovou hrubostí, to není potřeba. Souhlasím s tím, že by člověk o druhém člověku měl mluvit nebo psát tak, co by mu v reálu byl schopen říci přímo do očí. A já věřím tomu, že tak jak se zde vyjadřuješ o Mimě, konkrétně v tomto příspěvku na který reaguju, že bys tak ve videu o ní nemluvil. Jirko a co takhle uzavřít smír a nenechat sebou lomcovat hněv, zlobu a mít z toho pokaženou náladu a den. Bylo by to možné?

mima (Ne, 8. 12. 2019 - 22:12)

Hvězdoune, omlouvám se za to, že můj příspěvek způsobil, že jsi se rozčílil a bojím se, že kvůli mě jsi hřešil. Slibují, že už nebudu na Tebe reagovat, nechci tě přivádět do hněvu a do hrubých slov. Dobrou noc.

Milan (Po, 9. 12. 2019 - 08:12)

Ahoj Mimo, asi tě překvapuje co o tobě píšu, ale na co teď reaguju je tvá omluva, že tvůj příspěvek Jirku (dekonvertitu) rozčílil, ale to není omluva za to, že jsi ho nařkla z plagiátorství a udavačství. Ta omluva by měla znít jinak, ale na to musíš přijít sama. Nevěřící mohou dělat chyby, my ovšem také, ale jakmile se jich dopustíme, tak adekvátní omluva je na místě a nás neomlouvá, že někdo je takový jaký je. V tom se projevuje síla charakteru.

mima (Po, 9. 12. 2019 - 09:12)

Milane, dík za příspěvek, budu přemýšlet o čem píšeš. Ale chtěla bych upozornit všechny, aby si ještě jednou přečetli můj příspěvek. Za sebe chci říct, že se snažím tady psát v množném čísle, zahrnovat do toho i sebe a snažím se jednotlivce neurazet, či neubližovat mu. Možná se mi to někdy úplně nepovede a za to se omlouvám. Můj příspěvek a pointa mého příspěvku, byla obrana Jirky a Tonyho. Nepočítala jsem, že Hvězdoun bude za to rád, ale vůbec jsem nepočítala s tím, že jeho reakce bude až taková. I když Touha, když se mě zastane, taký dostane co proto. Takže, vlastně nemělo mě to překvapit......a ještě jednou, přečtěte si můj příspěvek znovu. Hvezdouna jsem nenapadala, jen jsem mu doporučila politiku. A napsala jak to v té politice dnes funguje. Což je absolutní pravda. A že on si to vzal osobně, tak reagoval. No aspoň ukázal všem, že s tou dobrotou to u něho až tak není, jak nás chce přesvědčit. Ale slíbila jsem mu, že už na něho nebudu reagovat a sliby se mají plnít. Přeji krásný den Milane. Musím teď do terénu, tak zase někdy.

Milan (Po, 9. 12. 2019 - 09:12)

Mimo, zkus mě pochopit alespoň ty. V tom příspěvku nejde vlastně o Jirku (dekonvertitu), jde o tebe. Vidím jaký Jirka je, o tom žádná, ale to co píšeš o politicích jsi vlastně přisoudila jemu, oni také schvalují vraždění, podporují korupci, zbrojení, sociální nespravedlnost ……………………….., rozumíš???

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 09:12)

Mimo, i kdyby ses zmýlila a něco špatně formulovala, tak u tebe žádná zlá vůle rozhodně nebyla a on vůbec nemá co tvou osobu takto hulvátsky napadat. Jenom tu sám o sobě vystavil průkazku, jaký navzdory své sebechvále ve skutečnosti je. A že to Milan nedovede pochopit? Vůbec mě to nepřekvapuje. V tomto mě Milan vůbec nezklamal.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 23:12)

takže ty se neomlouváš, že jsi ho sprostě urazila z podvodu, udavačství, plagiatorství?

Jirka (Ne, 8. 12. 2019 - 17:12)

Ale očividně se Mima Hvězdoslave tobě někam trefit musila, poněvadž tě to stejně očividně zasáhlo, žes musil sáhnout k takovým výrazivům, hambáři sprostej. Ty jsi mi ale diplomat, to ti řeknu.

Milan (Po, 9. 12. 2019 - 07:12)

Jirko, ať je Jirka (dekonvertita) jakej je, Mima se dopustila fatální chyby. Není možné o jakémkoliv člověku, byť se nám jeví sebevíce nepřátelský, napsat, že je plagiátor nebo udavač, pokud pro to nejsou relevantní důkazy. Je-li někdo věřící měl by být velice opatrný než něco řekne o druhém člověku. Může poukazovat na chyby a nedostatky, ale musí se to týkat pouze reálných prokazatelných chyb či nedostatků. Ten jenž věří se nemá hrabat neustále v minulosti, co kdo komu udělal nebo co kdy a kde někdo řekl, a zde platí Ježíšovo "odpouštějte, jako i vám bylo odpuštěno", což neznamená, že se nemají řešit vyvstávající momentální problémy. Věřím, že si Mima vezme z toho ponaučení a jak má dále v tomto případě postupovat, jistě sama ví.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 08:12)

Milane, dle mne se Mima vůbec žádné chyby nedopustila. Tobě vůbec nedochází, jaké Zlo z Hvězdouna prýští.------------------------------Já dovedu jako on, jako hulvát, psát také ale vlastní mi to vůbec není, jenom tu na doktorce jsem v tomto, poněvadž je tu takových hulvátů opravdu hodně, v tomto poněkud zvlčel. Hvězdoun si tu svými příspěvky jenom vystavil průkazku, jaký ve skutečnosti uvnitř je. Proč ho asi na OSACRu jako ateistu blokli (co tam psal nevím, protože jsme se tam o dva roky minuli ale dobře si pamatuju jaké blbiny psal na KD /vlastně už nepamatuju, pouze ty s docentem Zvěřinou a s těmi anděli, já jsem ho tam četl spíše vyjímečně/) z gayfóra jako gay zcela vyzmizíkovali? Jsou admini, kteří to, co on předvádí, vůbec trpět nemíní.

Jirka (Po, 9. 12. 2019 - 08:12)

Milane, teď nevím jestli si děláš legraci nebo to myslíš vážně. Jenom úplnej blbec nevidí, jak se tady hvězdoun chová. Adekvátně mu nikdo nic neoplácí. Já vůbec nechápu, co Mimě vyčítáš, na to co jí Hvězdoun opakovaně píše, se chová velmi mírně. Možná by ses měl probrat, protože píšeš nesmysly. Nechtěj po mně, abych ti připomněl, cos dokázal napsat ty. Srovnej se sám u sebe, než začneš kázat morálku.

Milan (Po, 9. 12. 2019 - 08:12)

Ne Jirko, probrat by ses měl ty. Jestli nechápeš o čem je řeč, pak veškerá další slova jsou zbytečná.

Jirka (Po, 9. 12. 2019 - 08:12)

Milane, já jenom chápu, že píšeš hovadiny a myslíš si jak nejsi moudrý. Mima nic špatného nenapsala.

Milan (Po, 9. 12. 2019 - 09:12)

K tomu není co dodat.

Reklama

Přidat komentář