Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 22:12)

Buďme ve střehu, domy obchází Krampus - mikuláš, který dárky nedává , ale bere.

ústavní soudce (Ne, 8. 12. 2019 - 22:12)

Já volím Okamuru či Trikoloru, ale podle mě na to nemají, nebudou mít dost sílu a soudci by je poslali někam, na slovensku už takový poslanec přišel o mandát že se dotkl cikánů... jsme v době, kdy přituhuje pánové a my nejsme u moci, ale neomarxisté.

ústavní soudce (Ne, 8. 12. 2019 - 22:12)

Já volím Okamuru či Trikoloru, ale podle mě na to nemají, nebudou mít dost sílu a soudy by je poslali někam, na slovensku už takový poslanec přišel o mandát že se dotkl cikánů... jsme v době, kdy přituhuje pánové a my nejsme u moci, ale neomarxisté.

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 21:12)

„Život po životě? Převtělení duše? Cesta do ráje? Možná ano, možná ne. Ale když si koupíte náš program kryogenní konzervace těla, vaše šance na druhý život se výrazně zvýší.“ ( Aleš Hubník, majitel firmy „Cesta do budoucnosti“)

ústavní soudce (Ne, 8. 12. 2019 - 20:12)

Zajímavé je, že ten paragraf zakauje šíření nenávisti proti náboženstvím, ale některá náboženství sama šíří nenávist, co pak? A teď babo raď :o

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 21:12)

Taková náboženství je třeba zakázat. Vol Okamuru, který chce zakázat islám, a bude po problému.

ústavní soudce (Ne, 8. 12. 2019 - 20:12)

Takže proč tolik nenávisti proti komunismu a nacismu, když nemáme šířit nenávist proti přesvědčením? Co chudinka nácek? To samé islám... "Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta. (2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1. (3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán, a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo b) účastní-li se aktivně takovým činem činnosti skupiny, organizace nebo sdružení, které hlásá diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou, třídní, náboženskou nebo jinou nenávist. "

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 20:12)

Už to tady říkám poněkolikáté - Jahve není a) ani jediný, b) ani živý, c) ani bůh.

Skutečný Hvězdoslav (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Tak jo. Jednou jsem viděl létajícího anděla. Lítalo to tady nad barákem. Mělo to 120 kilo, velká křídla, bylo to umaštěné, zpocené, sotva to dýchalo, ale kupodivu se to drželo v luftě. Pak mu vypadla z ruky kořalka a spadlo to na zem.

Skutečný Hvězdoslav (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

To alko prase ví, že když napíše nějaký svůj fejk, jako třeba o andělech nebo zvěřinách, že mě vyprovokuje k reakci. Proto to dělá. Má to jako zábavu.

Tony (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Naopak, u mne se jedná vždy o reakci na akci. U Hvězdouna ne, on to tu celé začal, když začal napadat Mare. Jinak bych si ho ani nevšiml, jako jsem si ho po celou dobu téměř nevšímal na KD. Nebyl totiž pro mě vůbec zajímavý i přes ty blbosti o docentu Zvěřinovi a andělech, co tam psal, což tu vehementně popírá.

Milan (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Tondo, nech už toho. Jak už dlouho zde Mare není, a ty jsi vždy při nějaké příležitosti se o Jirkovi (Hvězdoun) zmiňoval a bylo to v době kdy nějaký čas už na nic nereagoval. Řekni, reagoval by takto Ježíš? Ani dnes na nikoho druhým nežaluje, ale vždy nabádá aby se člověk především věnoval nejprve sobě a pak potřebným. Sebe má nechat posvětit pravdou, aby podle ni mohl žít.

Tony (Ne, 8. 12. 2019 - 22:12)

Milane, ono to přišlo obklikou. Vyštengroval mne k tomu multinick na OSACRu a ten zase vyštengroval Hvězdouna, že ten mne pak jmenovitě pomlouval na Grano Salis, kam já vůbec nechodím a nemohl jsem se tomu bránit. Já bych se o tom vůbec ani nedověděl, kdyby mě to multinick a Toli nenabonzovali.--------------------------A ten jájínek? To je naprosto přiléhavé ----Tedy jájínek číslo dvě.----------------Jájínkem tu nazývali libereckého hrníčkáře-----------který se tu vychloubal, že si 25 let nezapálil cigaretu a přes 10 let nevypil kapičku alkoholu a ostatním tu nadával, že jsou oproti němu absolutní nuly a svoloč.----------------Jenže ty, Milane, při své přecukrovanosti nepochopíš základní věci. ------------------Takovou Mimu se Hvězdounovi podařilo dotlačit tam, kam chtěl.

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 23:12)

Zato ty mi Tony připadáš jako maminčin kakánek - natloukla ti do hlavy víru, vodila do kostela, na přijímání, možná, žes musel ministrovat nebo zpívat v kostelním sboru, a teď tady s vyplazeným jazykem hlásáš víru, aniž jsi k ní došel vlastní cestou a na základě vlastního přesvědčení. -------------------------------------------------------------------------------------------
Rakato praví: Víra není rodinná tradice, ale vlastní názor.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 01:12)

Mýlíš se. Jsem z ateistické rodiny a jako dítě jsem pokřtěn nebyl. Až v dospělosti ze svého vlastního rozhodnutí. Mě tu pouze irituje Hvězdounova křivost. Psycholog Toli o něm na OSACRu napsal, že je psychopat. On byl problematický vždy, proto jsem ho na KD četl pouze vyjímečně ale teď se chová jako urvaný ze řetězu. Když ho porovnám s jiným tamním dekonvertitou Jirkou Brei, tak je to nesrovnatelné. Ten totiž po své dekonverzi zůstal slušným člověkem.

Touha (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Vy tady porušujete, to co tak rádi hlásáte, tu lásku k bližnímu. Kdybych nevěděla, že je to nesmysl, tak bych si myslela, že je to tady nějaký satanskej spolek nebo naopak haranti s "bejsbolovejma "pálkama.

Jirka (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Koho máš na mysli? Sprostých urážek se zde dopustili jenom nevěřící a ti přece žádnou lásku k bližnímu nešíří. Nerozumím tedy tomuto příspěvku. Třeba omyl.

Touha (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Nechutné tady, teď jsem to pročetla. Druhá adventní neděla tady hnus

Skutečný Hvězdoslav (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Znovu vám říkám, pobožní: řešte si vaše mezidenominační půtky. Nechte mě na pokoji. Když někdo zkusí nějakou levárnu, ozvu se. Když dáte pokoj s intrikama, nebudu sem psát. Té pobožné krávě jsem napsal, co si zasloužila. Vymýšlí si, tak schytala reakci. Když není akce, není reakce. Nikdy nenapadám jako první. Znovu nabízím, že odejdu, nebudu sem psát, když se budete věnovat vašim interním problémům, ne mně.

Milan (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Jirko, je jasné, že Tonda tě zbytečně prudí tím, že tě neustále zmiňuje protože má pocit, že má nad tebou diskusní převahu v tom, že pro svá tvrzení najde zde více těch, kteří budou na jeho straně. Mnohdy používá zbytečně minulost k rozpoutání staronových sporů. Je to jako kdyby hojící se ránu znova otvíral a drásal. Je fakt, že v minulosti jsi sem přišel dávat, ve své terminologii, pobožným co pro to. Ale já bych byl proto, nechat minulost minulostí a diskutovat k podstatným věcem současnosti. Na druhou stranu při své inteligenci zbytečně prudíš. Jsi-li tak inteligentní, měl bys dokázat ustát i dost nelibou kritiku a adekvátně inteligentně na ni odpovědět nebo mlčet. Dnes už toho asi máš dost a možná to ještě od tebe pěkně schytám, ale i tak se na tebe nezlobím a přeji ti pohodový zbytek večera. Já sám budu na tebe reagovat jen v případě, že to bude mít smysl. Faktem zůstává, že máme na život rozdílný pohled, ale ani to mě nebrání abych s tebou jednal jako s člověkem k němuž necítím pohrdání. Zkus se Jirko na celou věc podívat s odstupem, uvidíš, že to není tak hrozné jak se ti to momentálně jeví. Víš sám moc dobře co tě sem dříve vedlo, proto nemůžeš počítat s tím, že někdo bude sdílet s tebou tvou nesnášenlivost k pobožným. A že to na tebe nemá vliv? Kdyby tomu tak bylo, nikdy by jsi sem nepřišel a nic z toho co se kvůli tomu děje by se nestalo.

Reklama

Přidat komentář