Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

fl (Út, 10. 12. 2019 - 20:12)

Já jako fluid gender to mám taky

Míla (Út, 10. 12. 2019 - 19:12)

Myslím,že to Kláro už zvládneš. Taky tě pozdravuju do Mimoně a do tvého pelíšku. Já ještě peču cukroví,takže do pelíšku půjdu později.

Klára (Út, 10. 12. 2019 - 08:12)

Nikola odešla do školy a já se ještě povaluju,něco jsem snědla a byla vypustit svoji plnou pipinku, ale až když všichni odešly, protože jsem byla čůrat v noci a tak jsem te´d vydržela a sledovala jsem ,jak mi čůrá. Dělala už normální proud,nebolelo nic ani nepálilo a když jsem dočůrala ještě se mi chtělo trochu a tak jsem maličko zatlačila a pipinka se rozčůrala ještě chvíli znovu a pak už to bylo hotový. Včera mi dokrtor našel v čůrání nějaký zbytkový bílkoviny a odebral mi krev a tam to bylo dobrý a tak ve čtvrtek půjdu do školy. Na netu si průběžně stahuji důležité úkoly a tak nebudu pozadu a připravím se na dva důležitý testy před vánocemi.Dnes přijde i kámoška na chvíli a tak zase budeme spolu něco vymýšlet, Včera jsem byla ještě unavená a od doktora mi bylo slabo,ale zvládla jsem to. Potřebovala jsem čůrat,ale snažila jsem se na to nemyslet a dojít domů, abych nečůrala někde venku a taky jsem to stihla, ale u domečku už to bylo kriticky nutný, že jsem zaběhla za dům a tam to už nešlo vydržet a rychle jsem to pustila u zdi, To už nešlo těch pár metrů, protože jsem musela odemknout ještě jedny dveře ještě a ikdyž jsem si ji držela rukou mezi nohama pipinka už povolovala a pustila jsem to hned jak jsem si svlíkala kalhoty a silonky s kalhotkama a tak jsem si do nich i trochu načůrala. Hned jsem měla silný proud a ještě dlouho dočůrávala mírně, ale ani tady už to nebylo bolestivý. Kalhotky jsem se silonkama přemáchla ve vodě, na rifle to neprosáklo a tak to bylo dobrý. Nosím když jsem teď nemocná i čepici s bambulí a teplé ponožky do bot a tak to bude dobré. Teplotu už nemám. Libor i Miška jsou pro mně povzbuzením a těším se na Míšu ,až se uvidíme o prázdninách mezi svátky a na Libora až zase přijede. Chce už ve středu ,protože se mu stýská. To budu moc ráda,

Gabina (Út, 10. 12. 2019 - 08:12)

Tohle znám s tím stupňovaným pocitem čůrat,když jseš před barákem. To pak jednou rukou odemykám a druhou mám taky na pipině a tlačí na ni jen aby to nespustila. Jednou jsem šla z nějaké oslavy a taky to bylo kritický a musela jsem hned u garáže u domu protože to povolilo i přes ruku.Byla jsem už skoro dospělá a přišla jsem taky trochu s mokrým rozkrokem,ale nic se nedělo. Všichni spali a já to hodila do prádla. A ty jsi navíc po zánětu a to je ještě horší vydržet. Jsem ale taky ráda,žes to snad už překonala.

Palo (Út, 10. 12. 2019 - 11:12)

Já to jako chlap mám taky.

Martina (Po, 9. 12. 2019 - 21:12)

To jsem ráda, žes napsala. Jak dopadly výsledky? Ale asi to bude dobrý, když půjdeš ve čtvrtek do školy. Tak krásnou dobrou noc s Nikolkou.

Klára (Po, 9. 12. 2019 - 21:12)

Ještě budu do středy doma. A už jsem v pelíšku a hodně jsem dnešek odpočívala. Ozvu se zítra. Nikolka bude zase u mně a je to od ní moc fajn.

Míla (Ne, 8. 12. 2019 - 22:12)

Souhlasím,ještě nejsi zcela ok. Taky na tebe moc myslíme s pejskem Katkou

Host (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Já tě,Klárko vidět čůrat,tak ihned čůrám s tebou, ale to co patří tobě do pipinky.

Klára (Ne, 8. 12. 2019 - 16:12)

Libor byl moc hodný ,byl se mnou do rána u mne a já byla šťastná. Musela jsem ale v noci jít čůrat,protože jsem pila hodně čaje a tak jsem ho vzbudila a on šel tiše za mnou ale nemilovali jsme se,jak mám teď pipinku citlivou,ale chtěl si nechat počůrat ruku a hladil mne mezi nohama a pak se rychle udělal mně do ruky. Zítra už nebudu mít antibiotika,ale mám jit na kontrolu a přinést moč. Ještě jsem stále bez energie,chvili něco dělám,ale pak je mi slabo a jdu si sednout nebo lehnout a asi budu dnes v pelíšku brzy chrnět. Nikola chce za každou cenu být u mně celou noc a včera asi trochu žárlila,že tam byl Libor,ale já jsem s ní moc ráda a vůbec. Je to můj andílek a sluníčko.

Martina (Ne, 8. 12. 2019 - 22:12)

Klárko opravdu se nepřepínej,ještě to není dobrý,když musíš po krátkém výkonu odpočívat. Ať ti zítra vezme doktor i krev. Myslím na tebe.

Šišmiš (Ne, 8. 12. 2019 - 14:12)

Ok,respektuji. Mej se hezky a uzdrav se do pohody a krásy.

Miška (So, 7. 12. 2019 - 19:12)

Ne.

Miška (So, 7. 12. 2019 - 10:12)

Já už jsem skoro in,ale maminka dnes se necítí dobře,tak leží,bolí ji hlava a kašle. Tak budu dělat oběd a bude to překvapení. Baculka mi tako ráno čurala dlouho a hodně. Chtělo se mi ráno ale byla ještě tma a tak jsem se přemlouvala že to vydržím,ale jen jsem se převalovala až jsem si došla a pak už bylo ležení v klidu.

Šišmiš (So, 7. 12. 2019 - 18:12)

A šlo by to se vidět az třeba budeš příště u Kláry?

Míla (So, 7. 12. 2019 - 09:12)

Klárko, ještě opravdu odpočívej, tohle je minimálně na tři dny až týden v klidu. Jsem ráda,že je ti líp. Pozdravuji vás všechny doma!

Klára (So, 7. 12. 2019 - 08:12)

S Nikolkou jsme chrněly až do rána,a vzbudily se na čůrání kolem sedmé. Já ale měla tak plnou pipinku, že jsem ji prosila, že musím první a čůrala jsem okamžitě a ani to už nebolelo,ikdyž to šlo prudkým proudem ven. Ségra vydržela, jen trochu přešlapovala a pak si pipinku držela přes kalhotky rukou,ale neudělala nic do oblečení a čůrala až když byla se staženými kalhotkami a taky měla velký čůrání,ale já měla silnější proud,jí to šlo pozvolněji. Teplotu mám už jen 37,3 a tak ty léky zabraly. Libor přijede na oběd a co vymyslíme nevím,ale asi ven nikam nepůjdu,mně stačí jít do kuchyně nebo po baráčku a jsem slabá a musím si za chvilku sednout.

Klára (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

Kdyby máma věděla jaké kokotiny tu píšu, tak mě zabije.A snad by aj potratila.

Martina (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

No,zase se skrývá za Kláru jiný pisatel.

Klára (Pá, 6. 12. 2019 - 21:12)

Nikolka přijde ke mně a zavrtáme se společně do pelíšku a přitulíme se. Je pro mne obrovskou oporou a já jsem jí za to vděčná. Musím končit,jde.

Reklama

Přidat komentář