Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

Každý by řekl, že ve 21. století už každý chápe, jak jsou revoluce nezdravé, a bude prosazovat pozvolné změny, tj. evoluci. Ale Němci ne, ti chtějí mít všechno hned, a jak to vypadá, i jejich ekonomika, na západě jediná řádně fungující, dostane záhul a zadrhne se. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak řečeno - Němci svým ekologickým jednáním přivolají finanční a hospodářskou krizi nejmíň o pět let dříve, než by normálně nastala.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

homosexuální vtipy : jsou trošku tvrdší. Jaký je sex homosexuálů?! Asi jako sex heterosexuálů, kteří by řekli blbý vtip před Bohem a ten ve smyslu rčení a rána se zahojila nechal navždy zacelit ženám klín. Tak by sme byli také v té trubici análně sexuální jako homousexuálové.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Některé dokonce i tak řídí, jako by měli venušinii kuličky zasunuté.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Každá správná feministka má venuši kuličky v kabelce a stylový robertek. A to není vulgární, když to můžou mít. Tak já si budu vozit š*ací panu a nebo š*acího panáka, abych byl moderní a ukazovat si ho třeba se spolužáky na třídním srazu, kdo má lepšího...

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Strašně rád je vytahuješ, mlaská to.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

Zkusit nejnovější model análního vulválního vybrátoru je snem každé feministky, pokud možno veřejně!

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Náhoda je muška zlatá, obšťastní toho kdo má zlaťák.
Aby to nakonec s Čapím hnízdem nedopadlo tak, že se soudí úspěch. Tzn. typicky česká pokrytecká závist, někoho odsoudíme a všichni toho využívali v jeho sitaci jako Babiš.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Podstatou případu je to, že společnost Farma Čapí hnízdo původně patřila Babišovu holdingu Agrofert. V prosinci 2007 se přeměnila na akciovou společnost s akciemi na majitele a později získala evropskou dotaci v programu pro malé a střední podniky, na niž by jako součást Agrofertu neměla nárok. Po několika letech se společnost pod Agrofert vrátila. Babiš vlastnil holding do předloňského února, pak jej vložil do svěřenských fondů.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Nebyla to jistě náhoda, ale účelovka. Spíš než najít si Babiše jako obětního beránka, by se mělo zhodnotit, kolik těchto dotací bylo takto vlastně vyplaceno a kolik z těchto takto vyplacených projektů dnes funguje původnímu účelu pod tehdejší majetkovou strukturou a kolik rychle přešlo do privántního využití, či již bylo zpeněženo. Pokud to je častý jev, pak přeci nelze exemplárně trestat u jisté skupiny _"populárně nepopulárního" jedince.

luci (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

No , u těch ostatních není takzvaně politická vůle problém řešit . Ti mohou , protože neohrožují zájmy opozice . Ale Babiš je to co jim vadí a chytají se jakéhokoliv zástupného problému jen aby ho zdiskreditovali , lépe kriminalizovali a z politiky odstranili . Začali čapím hnízdem , potom dotace vůbec /jako takové /, korunové dluhopisy , daně , v současnosti ti , co umožnily rozkradení státního majetku v miliardových objemech " zachraňují" pro daňové poplatníky čtyři sta padesát milionů . Proti tomu co prokaučovali oni jsou to opravdu drobné . Lidé kteří zaplňují Letnou a naslouchají projevům milionového šaška už asi zapomněli kolik fabrik tu bylo vykradeno , zlikvidováno a kolik lidí přišlo o práci . To je opravdu bez nadsázky o miliardách . Myslící člověk se až diví jejich drzosti . Ale je to o dnešním světě , zloději křičí chyťte zloděje a ještě tvrdí jak chrání svobodu a demokracii pro lid této země .

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 10:12)

Časem budeme mít všichni měkkýho č....a ! Lepší je být zdravý a tudíž bohatý a tvrdý než chudý a tudíž měkký a nemocný.
Pokud si chudý, tak si jen agresivní hubatý rasista a tudíž mee too tě onálepkuje a žádná ti už nedá, než ti definitivně nezměkne.

ty (Ne, 8. 12. 2019 - 10:12)

už ale nemocný jsi. A to dávno. Na hlavu zcela jistě. A měkký určitě taky. Jinak bys takhle blbě nevyváděl

Špindl II. (Ne, 8. 12. 2019 - 10:12)

Za druhé pánský humor ze čtvrté cenové skupiny, kde dojde i na „léčbu šu.em“ nebo na „ču..ka“.
Ale sex je přeci důležitý ať už staromódní nebo ten moderní s různými vibrátory a do análu pro heterosexuála, či připínákem příteli od feministiické milenky hezky do zadnice.

Jedovatej (Ne, 8. 12. 2019 - 10:12)

Ještě jednou k těm zbytečnejm projektům, dotovanejm EU, tohle je taky mimořádně povedený: „Otevření šesti rozhleden odstartoval před lety předsilvestrovský společný ohňostroj. Rozblikal se nad obcí Bánov, Bystřice pod Lopeníkem, Korytná, Nivnice, Suchá Loz a Vlčnov.

„Jsou to paskvily. Jde o republikový rekord ve vyhazování peněz,“ prohlásil místopředseda Klubu přátel rozhleden Pavel Gejdoš.
O tom, že rozhledny postrádají smysl, se mluvilo už po jejich otevření. Jsou navlas stejné a architektonicky tudíž nezajímavé. Všechny jsou vyrobené z dřevěné smrkové konstrukce, která má tři podlaží, v půdorysu mají rozhledny něco málo přes pět metrů.
„Například v Bystřici pod Lopeníkem úplně rezignovali a rozhlednu postavili na louce hned za dědinou na úpatí kopce. Ta je snad nejostudnější,“ konstatoval Gejdoš.
V Suché Lozi zase stavba stojí za pásem lesa a v Nivnici poblíž odkladiště hnoje.
Zástupci obecních úřadů se brání, že na výběr prý neměli. „Jiná místa jsme vybrat nemohli, protože v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty existuje výjimka, která zakazuje, aby se podobné stavby tyčily nad terénem. Rozhledna na Lopeníku je výjimka,“ poukázal místostarosta Suché Loze a poslanec Petr Gazdík.
Z celkového rozpočtu projektu navíc podle něj šla jen zhruba pětina na samotnou stavbu rozhleden, většina peněz byla určená na informační tabule, směrové cedule a další propagaci.
(Zdroj: https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/serial-o-zbytecnych-dotacich-rozhledny-na-uherskobrodsku.A160305_2230414_zlin-zpravy_ras) ----- Pan Babiš je dlouhý roky vostouzenej za blbejch padesát mega dotace na Čapí hnízdo… ovšem jeho firmy k týhle dotaci přihodily stamilióny, aby vznikl smysluplnej areál… --- Na rozhledny pětina z celkovýho rozpočtu, většina na informační tabule, nepochybně vybavený jásavejma žvástama vo tom, že ty nesmysle jsou postavený za prachy EU… --- „Jiná místa jsme vybrat nemohli,..“? Dokonalý… prachy se musej vyhodit, a že je vejsledek zcela ku hovnu? Detail, muška jenom zlatá...

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

Stavět rozhledny dnes je velký luxus, protože kdo by se šplhal nahoru, aby viděl holozem, která zůstala po těžbě kúrovcového dřeva? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- My si stěžujeme, že v tropech kácejí a vypalují pralesy, ale u nás děláme totéž. Z hlediska ekologie je totiž úplně jedno, že k tomu máme pádný důvod - že stromy napadl kůrovec, když naši předci chamtivě vysadili smrkové plantáže, protože smrk má kvalitní dřevo a rychlé přírůstky hmoty. Hloupost jako hloupost.

Honza Musil (Ne, 8. 12. 2019 - 09:12)

Řekněme si nejdříve něco k análnímu sexu obecně. Oblast konečníku je velmi citlivou oblastí. Nejen, co se náchylnosti k bolesti týče, ale především i na jemné dráždění a schopnosti vnímat toto dráždění jako příjemné či sexuálně vzrušující. Citlivost je způsobena velmi vysokou hustotou nervových zakončení v této oblasti. Z toho také vyplývá i to, že anální sex nemusí být jen výhradou gay sexu, ale příjemné pocity přináší i ženám a heterosexuálním mužům. U mužů mohou být příjemné pocity spojeny při použití např. vibrátoru i s drážděním prostaty, kterou lze nahmatat prstem skrze konečník.
Dá se tedy říci, že kdyby bylo více odvážných manželek jako je ta vaše, poznalo by mnohem více heterosexálů tyto silné pocity, jako vy. Existuje mnoho dvojic jako je ta vaše, kde umělé penisy a vibrátory nepoužívají jen ženy, ale i muži. V sex shopech se dokonce prodávají umělá dilda na řemmíncích, které si vaše manželka může upnout kolem pasu jako horolezecké popruhy a souložit s vámi jako muž.

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Jak slaví slavné dvojice Vánoce.

Jedovatej (Ne, 8. 12. 2019 - 09:12)

Uměj ty nádhery z „Demokratickýho bloku“ spolu s Pirátama něco jinýho, než vytrvale antibabišovat a vzájemně se hádat? A že tak nepořvávali vo vracení dotací v minulejch letech:

„Česká republika musela za 15 let členství v Evropské unii vrátit z dotací 26,4 miliardy korun. Bylo to v programovém období 2007 až 2013 a šlo zhruba o čtyři procenta z přidělené částky. Vyplývá to z údajů ministerstva pro místní rozvoj (MMR), které za čerpání evropských dotací odpovídá. Nyní Česku hrozí, že bude muset vrátit 450 milionů korun. Důvodem je podle Evropské komise (EK) střet zájmů premiéra Andreje Babiše (ANO).“
(Zdroj: https://www.lidovky.cz/byznys/statni-pokladna/cesko-muselo-od-roku-2004-evropske-unii-vratit-26-4-miliardy-korun.A190604_172401_statni-pokladna_ele, článek je ze 4. června 2019) -----

Jen tak pro zajímavost si můžete zadat do vyhledávače Seriál o zbytečných projektech z dotací EU – Idnes.cz, https://www.idnes.cz/wiki/kraje-regiony/zmarene-dotace.K320027)… vopravdu výživný počteníčko, třeba tohle z Českejch Budějovic je fakt náramný:
„Novou trolejbusovou trať postavili v ulici E. Rošického mezi křižovatkami s ulicemi O. Nedbala a M. Horákové se zaústěním do stávajícího vedení. Linka 1 však dnes vůbec touto trasou nejezdí.
Modernizace přibližně kilometrové trasy přitom stála 49,4 milionu, přičemž výše podpory z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad byla 35,2 milionu korun. Součástí byly nové zastávky, opravy přilehlých chodníků, nové přechody a úprava semaforů.
To vše ovšem v místech, kde prakticky žádní cestující nenastupovali ani nevystupovali a dodnes se to v podstatě nezměnilo. Trasa totiž vede kolem areálu bývalých kasáren a tankodromu, které se teprve mají rozvíjet a postupně osidlovat.
Město počítalo s tím, že to bude mnohem dříve, připraven k tomu byl i velkolepý projekt. Z něho však sešlo a zastávky zejí prázdnotou i v roce 2016.
Dopravní podnik ani město však nemohly se zahájením provozu několik let počkat, až čtvrť ožije. Důvodem je udržitelnosti dotace. V období pěti let od dokončení prací tak zkrátka místem trolejbusy jezdit musí, jinak by se peníze musely vracet, a to si samozřejmě nikdo nepřeje.
Zdroj: https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/serial-zmarene-dotace-linka-mhd-v-ceskych-budejovicich.A160320_182820_budejovice-zpravy_mrl

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

Říká se tomu urbanistická chyba, ale není to trestné. V případě měst jsou taková hloupá rozhodnutí na denním pořádku, protože o investičních akcích rozhodují radní, kteří většinou nemají ani elementární povědomí o ekonomice a minimální finanční gramotnost. Takže ekonomická paka něco schválí, a pak čekají, zda to vyjde, nebo to bude další fiasko.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 8. 12. 2019 - 10:12)

Takže za 1.!!! 450 mil. nebude muset vrátit Česko ale Agročert.....za ,2.!!!...jak by nebyla opozice na koni, když se do toho vložila EU a její právníci a tam mafie bratrstva pračky nesahá
.
dokonce ani pan prezident Zeman s tím nechce nic mít a po anglicku vyklízí bitevní pole....ha,ha,ha...jak se zpívá v kanrty písni...Jo,Jo,jo,jdou po mě jdou,jdou,jdou

na každým rohu mají fotku moou...jo kdyby mě chytli,jo to by byl lynč....ha,ha....

Jedovatej (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

Vopozice že je na koni, Jahodovej? Leda tak kulový... vřískaj přece furt to samý, voličů vopozici nepřibejvá, a anonistům neubejvá - a to je ještě dost možný, že Babišovi hodí vo volbách hlas mnohý z těch, který to doteď nedělali, protože už budou z toho ubožáckýho honu na premiéra dost nasraný... Do toho ten modroptáckej ultramagor Novotnej, pirátský rozbroje mezi nima samejma i s topákama...Co by ta vopozice dělala, nemít Babiše, to je fakt záhadný... a je taky votázkou, jak se popasujou s dalším úbytkem voličů a s cestou na ten politickej krchov... --- Počítám, že vo nejbližších parlamentních volbách vodpadnou nejmíň dvě ze tří smeček - z černoprdelníků, topáků a starostenstva zůstane v poslanecký sněmovně (možná) jen jedna tlupa, s pomocí boží žádná... předvolební průzkumy sice považuju za dost nesmyslný, ty čísla skákaj nahoru - dolů, ale trend je celkem jasnej... --- No, a na věci asi nic nezmění ani povyk Miliónovýho chlívku, ani s těma provařenejma "umělcema", který se nepochybně přijdou ukázat povykujícímu davu, hlavně kvůli svý popularitě... tak jen ať si zařvou... psi štěkaj, a karavana jde dál.

Reklama

Přidat komentář