Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 14:12)

Jistě,přesto...

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

Potají dva nevyoutovaní homosexuálové , do zadku si ho soukají...

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

Letos budou pěkné Vánoce.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

Přesně za 15 dní už bude po Vánocích definitivně a za rok budeš bez Vánoc, budeš zcela Vánoc-prostá.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

Potaj se dvě feministky. "Tak co, už ho máš, našla si sis toho svého?" "Ano, konečně, jsem hrozně uspokojená a šťastná, je jenom můj a přede a vrní." A jaký to je model, také si ho pořídím.
Jumbo double dildo Megan Super Power.

Jedovatej (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

Aby Německo splnilo své klimatické cíle v dopravě pro rok 2030, musela by cena jednoho litru nafty stoupnout o 70 centů (18 Kč). Rychlost na dálnicích by se navíc musela omezit na 120 kilometrů v hodině. Ukazuje to analýza Spolkového úřadu pro životní prostředí, o níž informoval deník Süddeutsche Zeitung. --- Pro dodržení klimatických cílů by bylo rovněž nutné výrazně zvýšit poplatky za užívání dálnic pro nákladní auta nebo omezit rychlost na dálnicích. Potřeba by také bylo, aby 70 procent nových aut v roce 2030 tvořily vozy s elektrickým pohonem. (https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/analyza-pro-splneni-klima-cilu-srn-musi-nafta-zdrazit-o-70-centu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk) ----- Báječný, to budou mít v Německu vopravdu radost… drahý palivo do auta, zdrahne i běžný zboží, když těm náklaďákům zvednou poplatkyza užívání dálnic… A až si zavřou všechny jaderný elektrárny, to bude za pár let, a všechny uhelný, vo něco později, budou jim zapínat elektrickej proud tak na dvě hodiny denně – a to asi nebude stačit pro průmysl, pro běžnej život, a pro nabíjení těch elektrovehiklů už vůbec ne. --- poručíme větru, dešti, chvástali se soudruzi za socíku… a zelenorudý soudruzi bruselskýho typu to berou ještě víc zgruntu – hodlaj poroučet klimatu v Německu a nejlíp na celým světě... --- Kdykoliv se lidstvo sere do přírody v marnejch snahách ji vopravovat, blíží se nebetyčnej průser, to ale nezastaví bandu vypatlanejch ekoteroristů a už vůbec ne verbež, připravenou narvat tlamy k erárnímu vemenu a sát a sát...

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

Každý by řekl, že ve 21. století už každý chápe, jak jsou revoluce nezdravé, a bude prosazovat pozvolné změny, tj. evoluci. Ale Němci ne, ti chtějí mít všechno hned, a jak to vypadá, i jejich ekonomika, na západě jediná řádně fungující, dostane záhul a zadrhne se. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak řečeno - Němci svým ekologickým jednáním přivolají finanční a hospodářskou krizi nejmíň o pět let dříve, než by normálně nastala.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

homosexuální vtipy : jsou trošku tvrdší. Jaký je sex homosexuálů?! Asi jako sex heterosexuálů, kteří by řekli blbý vtip před Bohem a ten ve smyslu rčení a rána se zahojila nechal navždy zacelit ženám klín. Tak by sme byli také v té trubici análně sexuální jako homousexuálové.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Některé dokonce i tak řídí, jako by měli venušinii kuličky zasunuté.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Každá správná feministka má venuši kuličky v kabelce a stylový robertek. A to není vulgární, když to můžou mít. Tak já si budu vozit š*ací panu a nebo š*acího panáka, abych byl moderní a ukazovat si ho třeba se spolužáky na třídním srazu, kdo má lepšího...

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Strašně rád je vytahuješ, mlaská to.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 12:12)

Zkusit nejnovější model análního vulválního vybrátoru je snem každé feministky, pokud možno veřejně!

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Náhoda je muška zlatá, obšťastní toho kdo má zlaťák.
Aby to nakonec s Čapím hnízdem nedopadlo tak, že se soudí úspěch. Tzn. typicky česká pokrytecká závist, někoho odsoudíme a všichni toho využívali v jeho sitaci jako Babiš.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Podstatou případu je to, že společnost Farma Čapí hnízdo původně patřila Babišovu holdingu Agrofert. V prosinci 2007 se přeměnila na akciovou společnost s akciemi na majitele a později získala evropskou dotaci v programu pro malé a střední podniky, na niž by jako součást Agrofertu neměla nárok. Po několika letech se společnost pod Agrofert vrátila. Babiš vlastnil holding do předloňského února, pak jej vložil do svěřenských fondů.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Nebyla to jistě náhoda, ale účelovka. Spíš než najít si Babiše jako obětního beránka, by se mělo zhodnotit, kolik těchto dotací bylo takto vlastně vyplaceno a kolik z těchto takto vyplacených projektů dnes funguje původnímu účelu pod tehdejší majetkovou strukturou a kolik rychle přešlo do privántního využití, či již bylo zpeněženo. Pokud to je častý jev, pak přeci nelze exemplárně trestat u jisté skupiny _"populárně nepopulárního" jedince.

luci (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

No , u těch ostatních není takzvaně politická vůle problém řešit . Ti mohou , protože neohrožují zájmy opozice . Ale Babiš je to co jim vadí a chytají se jakéhokoliv zástupného problému jen aby ho zdiskreditovali , lépe kriminalizovali a z politiky odstranili . Začali čapím hnízdem , potom dotace vůbec /jako takové /, korunové dluhopisy , daně , v současnosti ti , co umožnily rozkradení státního majetku v miliardových objemech " zachraňují" pro daňové poplatníky čtyři sta padesát milionů . Proti tomu co prokaučovali oni jsou to opravdu drobné . Lidé kteří zaplňují Letnou a naslouchají projevům milionového šaška už asi zapomněli kolik fabrik tu bylo vykradeno , zlikvidováno a kolik lidí přišlo o práci . To je opravdu bez nadsázky o miliardách . Myslící člověk se až diví jejich drzosti . Ale je to o dnešním světě , zloději křičí chyťte zloděje a ještě tvrdí jak chrání svobodu a demokracii pro lid této země .

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 10:12)

Časem budeme mít všichni měkkýho č....a ! Lepší je být zdravý a tudíž bohatý a tvrdý než chudý a tudíž měkký a nemocný.
Pokud si chudý, tak si jen agresivní hubatý rasista a tudíž mee too tě onálepkuje a žádná ti už nedá, než ti definitivně nezměkne.

ty (Ne, 8. 12. 2019 - 10:12)

už ale nemocný jsi. A to dávno. Na hlavu zcela jistě. A měkký určitě taky. Jinak bys takhle blbě nevyváděl

Špindl II. (Ne, 8. 12. 2019 - 10:12)

Za druhé pánský humor ze čtvrté cenové skupiny, kde dojde i na „léčbu šu.em“ nebo na „ču..ka“.
Ale sex je přeci důležitý ať už staromódní nebo ten moderní s různými vibrátory a do análu pro heterosexuála, či připínákem příteli od feministiické milenky hezky do zadnice.

Jedovatej (Ne, 8. 12. 2019 - 10:12)

Ještě jednou k těm zbytečnejm projektům, dotovanejm EU, tohle je taky mimořádně povedený: „Otevření šesti rozhleden odstartoval před lety předsilvestrovský společný ohňostroj. Rozblikal se nad obcí Bánov, Bystřice pod Lopeníkem, Korytná, Nivnice, Suchá Loz a Vlčnov.

„Jsou to paskvily. Jde o republikový rekord ve vyhazování peněz,“ prohlásil místopředseda Klubu přátel rozhleden Pavel Gejdoš.
O tom, že rozhledny postrádají smysl, se mluvilo už po jejich otevření. Jsou navlas stejné a architektonicky tudíž nezajímavé. Všechny jsou vyrobené z dřevěné smrkové konstrukce, která má tři podlaží, v půdorysu mají rozhledny něco málo přes pět metrů.
„Například v Bystřici pod Lopeníkem úplně rezignovali a rozhlednu postavili na louce hned za dědinou na úpatí kopce. Ta je snad nejostudnější,“ konstatoval Gejdoš.
V Suché Lozi zase stavba stojí za pásem lesa a v Nivnici poblíž odkladiště hnoje.
Zástupci obecních úřadů se brání, že na výběr prý neměli. „Jiná místa jsme vybrat nemohli, protože v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty existuje výjimka, která zakazuje, aby se podobné stavby tyčily nad terénem. Rozhledna na Lopeníku je výjimka,“ poukázal místostarosta Suché Loze a poslanec Petr Gazdík.
Z celkového rozpočtu projektu navíc podle něj šla jen zhruba pětina na samotnou stavbu rozhleden, většina peněz byla určená na informační tabule, směrové cedule a další propagaci.
(Zdroj: https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/serial-o-zbytecnych-dotacich-rozhledny-na-uherskobrodsku.A160305_2230414_zlin-zpravy_ras) ----- Pan Babiš je dlouhý roky vostouzenej za blbejch padesát mega dotace na Čapí hnízdo… ovšem jeho firmy k týhle dotaci přihodily stamilióny, aby vznikl smysluplnej areál… --- Na rozhledny pětina z celkovýho rozpočtu, většina na informační tabule, nepochybně vybavený jásavejma žvástama vo tom, že ty nesmysle jsou postavený za prachy EU… --- „Jiná místa jsme vybrat nemohli,..“? Dokonalý… prachy se musej vyhodit, a že je vejsledek zcela ku hovnu? Detail, muška jenom zlatá...

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

Stavět rozhledny dnes je velký luxus, protože kdo by se šplhal nahoru, aby viděl holozem, která zůstala po těžbě kúrovcového dřeva? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- My si stěžujeme, že v tropech kácejí a vypalují pralesy, ale u nás děláme totéž. Z hlediska ekologie je totiž úplně jedno, že k tomu máme pádný důvod - že stromy napadl kůrovec, když naši předci chamtivě vysadili smrkové plantáže, protože smrk má kvalitní dřevo a rychlé přírůstky hmoty. Hloupost jako hloupost.

Reklama

Přidat komentář