Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 17:12)

Kdybys to "masíčko" dal raději bezdomovci a kocourovi někde pohodil zmrzlou mřenku. Po těch tvých řečech proti Babišovi a tomhle příspěvku se z tebe klube asociál.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

na co bych dával masíčko bezdomovcům,když z nich je cítit alkohol?..At se obrátí na azylové domy,neziskové organizace a ubytovny pro sociální případy...mají možnost a hlady nikdo z nich neumře,já pomáhám a každou neděli vhodím při ofjerách do měšce,košíku,nebo na tácek peníze...dnes jsem dal kol 70 Kč !...Jednou to jde na kostel a jeho provoz,pak to jde na charitu,nebo pro pomoz do zemí třetího světa,Afrika,Asie,Indie a pod.Církec to dá charitě ,nebo nějaké neziskovce a ta za to nakoupí co je třeba,nejednou se v kostele zbíralo i obnošené šatstvo do Afriky,Haiti a tak.Takže pomáhám a dělám to každou neděli !Jak jsi přïspěl na pomoc potřebným ty Rakato ?Ještě co se týče pana Babiše,tak se opakuji opět pro tebe a opět speciálně pro tebe Rakato-já proti němu nevystupuji,pouze konstatuji a naplno říkám co čtu na internetu a ten mě praví,že proti němu EU zahájila trestní stíhání,Policie na základě toho taky a jdou po ně.Že je opozice z toho na koni ?...Se jim divíš,když z toho mohou vytřískat politický kapitál?Tam účel světí prostředky.Já Jahoda ale na pana Babiše nebudu lát...přece jenomjezdí do WH a domlouvá tam nákupy supr zbraní z USA,s panem Koudelkou,ředitelem BIS si podává kliku u dveří v Langley ve Virdžíniji v sídle CIA,je pro NATO,EU a chce koupit israelské radary ,a je to veliký přítel Státu Israel a u západní zdi nocí na hlavě Kipu

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Podporovat Asii a Afriku je jako podporovat ničení životního prostředí. Protože i díky takovým jako ty se tamní primitivní lidé množí geometrickou řadou. Proč např. myslíš, že se vypalují brazilské pralesy? Jistě, dělají to i farmáři, aby měli pastvu pro dobytek, těžaři dřeva, ale i chudina, která si místo pralesa dělá políčka. V šedesátých letech měla Brazílie cca 60 mil. obyvatek, dnes má 215 mil.!! Umíš si představit, co taková masa lidí představuje pro přírodu, kolik přírody zlikviduje? Ti Brazilci jsou doslova jako kobylky. A Afrika? Nigérie měla v šedesátých letech 45 mil. lidí, dnes má 180 mil.!! Všechno hloupí Bantu, kteří zdevastovali sahel tak, že poušť poskočila o několik stovek km na jih. A Timbuktu na Nigeru už leží uprostřed pouště, nikde nic zeleného. Čím více těm lidem dáš, tím více zdevastují.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 17:12)

Máš pravdu, KDÚ je volba, která není vyhozený hlas, ale holt moje srdcovka to není, i když v kapitalismu asi Bůh opět vše co nám zbývá a charita.

Shabbatot-Jahoda (Ne, 8. 12. 2019 - 14:12)

Uštvou ho jak britskou lišku !.. Víš jak vypadá v Británii britský hon na lišku..?

Já pouze konstatuji,jsem jahoda analytik a můj selský rozum mě říká, že po něm západ jde....tak,aby na to měl. ...., jenže on na to mít nebude, neměl na to ani Kaddafi a ten měl za sebou armádu.Pan Babiš ji nemá a krom jeho právníků a bratrstva české pracky za ním nikdo nestojí a toto není pro mocný západ žádný nepřítel.... uvědom si nelaskave, že jeho Agrofert získal během několika let desítky miliard miliard a to hlavně díky EU a obchodu s ní....ne s Ruskem,ne s Čínou,ale hlavně s EU a západním Evropou.Nemyslis, že za to něco chtějí?! Uvažuj!! On si prostě tím, že odmítl ekonomické běžence podepsal politický rozsudek smrti a nyní po něm jdou ....pokud nebude povolný a bude pořád odmítat kvóty,je s ním konec, prostě tím naštval moc mocných ... mocnějších jak je on sám.
mnohem,mnohem mocnějších a to nerozdycha.Videl jsi někdy rotující buben v automatické pračce??Tak přesně takhle s ním zatočí

Rakato (Ne, 8. 12. 2019 - 14:12)

Ty jsi ale zlomyslný parchant! Babiš je po Zemanovi a Klausovi konečně zase předseda, který rozumí ekonomice, a z hlediska názoru na imigranty a na EU je náš člověk. Jenže Jahoda se přidává ke štvanici na něho a ještě si ti užívá. Ale vysvětlit, jak se tedy bohatý člověk může zúčastnit politiky, aby neměl střet zájmů, to neumí. Pokud by se vlády zmocnil Fiala nebo nedej bože Piráti (už podle svého názvu dementi), byli bychom jen kývači EU, podělané čubky, které svoji budoucnost vyměnily za mísu šošovice.

Shabbatot-Jahod (Ne, 8. 12. 2019 - 14:12)

Kde co komu přeji?.. Já pouze konstatuji,pouze vyjadřuji svůj názor...a musíš prostě uznat, že toto je jedna z možností,politika je svinstvo a pod kameny obyčejní smrtelníci nevidí,tam bude asi tajná diplomacie .Jo a karavana pojede ,ta teda pojede , štěkající pes ji určí správný směr!

Shabbatot-Jahod (Ne, 8. 12. 2019 - 14:12)

!!!

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 09:12)

Okamžitě přestaňte dělat si p*dell ze sexu gayů do p*dele nebo si nedělám p*del a natrhnu vám p*del, že se nebudete moc týden v klidu vy*rat!

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 09:12)

Hezky z rána, se*e h*vno stejné muslim, hind i žid. Vlahý ho*no do záchodu pouští feministka z Tv i spratek a stará dáma skrz chlupy zarostlý. Jaký pak s tím sraní, je to nutné, k správnému sebvy*rání.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 09:12)

VIdiš to a bez gramatických chyb. Jsem kápnul božskou manu, se*ru ho*no, se*u mamu.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Tedy pokud to p*del nemáte od nějakýho dobráka posypanou práškem bílýho fosforu co na vás hořící hodil...

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Dnes je to tu velmi nosné téma, takové fundamentální. První bylo ho*vno, z toho se dalo najíst a žít...a mnoho h*ven se muselo strávit a vys*at během evoluce.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Gayové se samozřejmě musí umět dobře vys*at, protože jinak by ten sex byl hodně nepříjemný.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Nemůžete to chápat, jak je potřeba se vys*ávat dnes a denně. Třaba takových h*ven vys*aných dnes ráno dívkami a ženami a bábami už teče v kanálech...

(Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

jsi zase zfetovaný? Předvedl jsi to na mnoha diskusích, které jsi zničil

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

S*át je opravdu potřeba i na tomto f*oru prostě všude!

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Jak se ten středobod vesmíru vyspal,do růžova.

Honza Musil (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Ze zadku vyfouknout hezkou kládu do záchodové mísi zkusil, ale hemeroid na něj zle hartusil.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Psycholog-vandal lidské duše a sebevědomí. Juraj Jánošík. Chudým bral a bohatým za bohatství dal tím, že někoho do*ebal.

Reklama

Přidat komentář