Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Nemůžete to chápat, jak je potřeba se vys*ávat dnes a denně. Třaba takových h*ven vys*aných dnes ráno dívkami a ženami a bábami už teče v kanálech...

(Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

jsi zase zfetovaný? Předvedl jsi to na mnoha diskusích, které jsi zničil

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

S*át je opravdu potřeba i na tomto f*oru prostě všude!

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Jak se ten středobod vesmíru vyspal,do růžova.

Honza Musil (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Ze zadku vyfouknout hezkou kládu do záchodové mísi zkusil, ale hemeroid na něj zle hartusil.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Psycholog-vandal lidské duše a sebevědomí. Juraj Jánošík. Chudým bral a bohatým za bohatství dal tím, že někoho do*ebal.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Je to potřeba ?! Máte to zapotřebí. Opravdu dějiny vesmíru jsou tak udělaní, že kdo s*re tak má přednost, co již do*alo, tak na času mu nesejde. Takže Bůh lgicky je živá bytost...tudíž asi nemá sex, když je jen jeden, ale Bůh je žena a vyžívá se ve vy*írání a osí*ání lidí.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 07:12)

Někteří při s.aní zažívají přímo klinickou smrd a pak prd a smíření jak v báňi nebeské na tom hazjzlíku.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

S.aní to ženy opavdu umí a je to pocit asi který zažívají u průměrné soulože, zajímavé , že dvakrát sem a dvakrát ven si tak považují a s.át si dopřejí opravdu božsky.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Teda považují, naúčtují si to, že jim někdo kouká na tělo tak to ne, ale sami si tiše pra*ácky se*ou v klídku a jsou tak vy*rané, že s*rou i na diváky v z TV např. v ČT jsou dokonce jimi zavedeny i tzv, s*ací pořady jako Ne-Máte Slovo (k*ndu?), tak vás to nas*ere že se ani nev*serete!
---------------------------------------------------
Tak to bylo opravdu slabé tento příspěvek, jsem si toho vědom, ale proč si lhát, lepší je se (a užitečnější) se ráno .
A je to potřeba?! Dokonce více než sex?! Protože jak dlouho vydržíte bez s*aní od doby, kdy se vám chce?! Minutu, nebo někteří zadržp.dové i víc, ale pak se pos.elete třeba v soudní síni předsedkyni na stůl a lejstra s rozvodem a přisvojení po bázi feministka-feministka (již jen s*ací p*íča-pí*a ) dětí do manželčiny péče.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 07:12)

Není nad to se umět pořádně vys.rat ráno. Podle mne ženy to umějí výborně. Pečlivě si vybírají takovou stravu, ktrá jim umožní se perfektně vykadit.

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 07:12)

Jestli je to k politické situaci v ČR důležité,tak počkáme až se z oné místnosti vrátí.

8.12. (Ne, 8. 12. 2019 - 06:12)

Baví se tím,že pozoruje ženy.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 02:12)

"Prima Zoom Zajatci Měsíce"
"Poznejte jednu z méně známých kapitol historie cest na Měsíc. Příběh nacistického vědce Arthura Rudolpha, který byl po válce tajně přepraven do USA, aby se zde stal jednou z klíčových osobností závodu o dobytí vesmíru a po roce 1990 byl souzen za válečné zločiny... Arthur Rudolph se stal klíčovou osobností projektu prvního přistání člověka na Měsíci. Ale co když měl také prsty ve válečných zločinech, které během druhé světové války připravily o život 20 tisíc nuceně nasazených? Rudolph byl původně jedním z více než stovky nacistických vědců, kteří pracovali na projektu raket V2 a na konci války byli tajně převezeni do Spojených států amerických. Proč? Aby se během studené války podíleli na raketovém programu. Začal pracovat pro NASA a postupně se zařadil mezi nejdůležitější jména „vesmírného závodu“. Jenže v roce 1990 byl zatčen v Torontu kvůli podezření, že má za sebou minulost válečného zločince. V tomto šokujícím snímku nechybí dříve nezveřejněné soudní protokoly, archivní záběry, výpovědi expertů ani svědectví Jeana Michela, nuceně nasazeného dělníka v podzemní válečné továrně na rakety V2. Toto je příběh o zoufalé snaze Američanů za každou cenu předstihnout Sovětský svaz v cestě na Měsíc. A také o několik desetiletí dlouhé snaze postavit před soud válečné zločince, kteří zavinili smrt mnoha tisíců nuceně nasazených v nacistické továrně a jejím koncentračním táboře.(TV Prima)"

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 8. 12. 2019 - 06:12)

a proč jsi nezmínil německé raketové odborníky ve službách SSSR?..Hlavně díky nim a vědci Koroljev se Rusko zmohlo na raketovou supervelmoc...byl to i nápad německých odborníků v Rusku stavět vícestupňové rakety,aby se zvětšil dolet,takže tady nemluv o využívání válečných zločinců pouze Amerikou.Ano...USA válečné zločince využívala,ale to Rusko taky,tam účel světil prostředky....Jinak co se týče Rudolph,tak to bylo nacistické prase stejně jak všichni raketoví vědci z nacistického Německa a zbabělec k tomu,věděl o vyhlazovacích táborech na smrt,věděl že z nich přichází pracovní síla na stavbu podzemních továren pro výrobu raket stoprocentně musel vědět,že vězni tam umírají po tisících a bylo mu to jedno.

aladin (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Víš ShabbaTot-Jahoda, kdo to byl Cilkovskij ??? Celý svět, kromě Číny naměl ani páru o raketách ! https://cs.wikipedia.org/wiki/Konstantin_Eduardovi%C4%8D_Ciolkovskij - přečti si to !!! https://jamsedlacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=210619 !!! https://www.stoplusjednicka.cz/konstantin-ciolkovskij-otec-kosmonautiky-mistr-teorii-vizi-1 !!! To, že Němci a Američané okopírovali Kaťuše snad víš nebo ne ??? Máš stejné myšlení, jako Amíci, nepřipustit, aby Rusové měli něco lepšího a dřív než kdokoliv jiný, hlavně ne Rusko, když se jim něco sere, může za to Putin a Rusko !!! Nezdá se ti, že jsi ubohý ???

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

no tak když je zde řeč o raketách 2 WW ,tak poválečný vývoj raket byl založen hlavně na německých vědcích a jak slepice po flusu po nich šla nejen Amerika,ale i Rusko.Jak nějakého lapila,ihned byl deportován do Ruska a již se vyrábělo raket.A protože Rus a Američan není blbej,tento průmysl se u nich zdokonalil a šal pak svou cestou,ale ty základy u toho byli německé a o tom bezesporu.Přece jenom rakety,které létaly na Londýn z vesmíru,neb vrchol jejich dráhy byl kolem 100 km a po té nadzvuková rychlost kterou ta zbraň dopadla na cíl byl na tehdejší dobu obrovsky nadčasový a o tom taky bez dizkuze!...S tím nějaká Katuše nemá nic společného,neb do německých raket se dala namontoval i atomová bomba a k té Hitler taky neměl daleko.Naštěsí ji nedostal a o to se postaral i norský odboj a britské diverzní operace.On pořád mluvil o zázračných zbraních,které obrátí vývoj války v jeho prospěch a nacistické Německo vyhraje.To nebyla lež!...Německé té doby mělo nejlepší zbraně na světě !...Ano,prohrávalo válku,ale tyto zbraně mu ji mohly vyhrát,protože mít Hitlet atomovou bombu a k té mu scházelo několik měsíců,tak ji namontuje do dalekonosných mezikontimentálních raket a bez váhání to použije!_Ty mě taky nemluv Aladin o nějakých Katuších...co by bylo ruskému hrdinovi platné jeho hrdinství ¨,když by na něj nacista použil jadernou pumu?!...Pro Britány to platí také,Londýn by nacista vypálil atomem bez mrknutí oka !!.Přístě uvažuj než sem něco napíšeš!

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Není, ale tobě to nevadí...

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 00:12)

Mám dojem, že amerika objevila sexuální ameriku. Nebo to je prudérnost, kterou vyváží do světa a utvrzují se, že budou prostě vládnout světu skrz nejen v korporátech a firemních kulturách ale i ve volnočasovách kulturách svých zaměstnanců a klientů a tržních odběratelů a to všude na světě.
Na to jim z mé strany s...re pes!

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 00:12)

No a co, tak menšina je divná a menšina se chová divně. Ti lidi budou vždy od extrému do extrému, ale většina je v normně, tak co, kvůli tomu jako budeme soudit všechny lidi, že Ančas s Jařkou si rádi lížou navzájem pi*ky, Franta s Jírou si rádi honí šulíny a cucaj navzájem a támhle sexuální frustrát okukuje ženskem klíny a zírá na prsa, zatímco protřelí kmet Míra balí holky jak se dá a zve je do saun, na chaty, do restaurací a vináren a když mu to vyjde tak je štěstím bez sebe.

Reklama

Přidat komentář