Reklama

Nahý při vyšetření ???

Robert (Út, 10. 12. 2019 - 07:12)

Problém.

Robert (Út, 10. 12. 2019 - 07:12)

Mysli si co chceš, to je tvůj problémem.

Robert (Ne, 8. 12. 2019 - 21:12)

To jsem úchyl jen proto, protože chci prohlédnout co nejdůkladněji aby se něco nezanedbalo? Co to je za logiku? Chci to jen proto, protože na vše doktoři v minulosti úplně sraly a z měření tlaku, z rozboru moče a krve a poslechu určitě skryté věci neodhalí ani omylem. Pokud jsem kvůli obavy o své zdraví podle tebe úchyl jen proto, protože mi záleží na vlastním zdraví a chci jen to, na co mám oprávněný nárok tak ti ten dojem brát nebudu a klidně si to mysli a ostatní klidně také, ať klidně doktoři nic nedělají a berou registrační příspěvky za zaregistrované pacienty. To může doktory rovnou vystřídat šimpanz nebo veverka, či sádrový trpaslík, nebo homeless.

Anina (Čt, 2. 1. 2020 - 09:01)

Podle mého názoru nejsi úchyl ale hypochondr.Mám takového člověka v rodině takže dobře vím o co jde.Ale pozor-hypochondr není simulant.

Návštěvník (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

Jsi úchyl, protože chceš nesmyslná vyšetření. Když člověka nic nebolí, standardní vyšetření vystačí. Zásadní je krev.

Robert (So, 7. 12. 2019 - 23:12)

To mluvíš na mně? Co je na tom úchylnýho?

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 04:12)

Jak pořád chceš, aby tě někdo prohlížel. Jsi úchyl.

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Úchyl je i ten kdo má rád dorty a nohl by se jich užrat k smrti.

Robert (So, 7. 12. 2019 - 16:12)

Důkladná prohlídka by měla probíhat od hlavy k patě a měla by začít pohovorem s vyptáním na anamnézu a na potíže. A potom obsahovat kontrolu, bělma očí, zraku, uší, pohledem do krku na jazyk, změření tlaku, kontrola uzlin krku, kontrola nehtů který taky lecos prozradí o zdraví, i pohled do nosních dírek, samozřejmě vyšetření moče, odběr krve, odběr ušního mazu, slin, změření cholesterolu, cukru atd. A potom vysvlečení od pasu nahoru a poslech srdce, dechu, poklep hlavy, zad a hrudníku i případně kloubů, kontrola podpaží zda tam nejsou bulky, prohlédnutí znamínek a kůže, štítný žlázy, páteř, prohmat a poklep břicha a podbřišku. A potom svlečení do spoďárů a potom zvážení, změření, prohlídka žil i kůže a nehtů na nohách, kontrola celkově páteře, základní neurologie jako poklep do kolena a pár cviků jako dřep, předklon a pár cviků pokrčení nohou na lehátku, prohmat kotníků, nártů a plosek, klen a holení a pokud s tím pacient bude souhlasit tak ho požádat o svlečení spodního prádla a vyšetření prostaty, třísel, genitálií a ideálně i orientační vyšetření kyčlí a výtěr konečníku. Pokud má doktor v ordinaci ultrazvuk tak může provést i sono břicha, ledvin, třísel, genitálií i dalších orgánů v břišní dutině a přilehlé oblasti a třeba i žil a tepen a potom poslat případně pacienta někam dál ale ta důkladnost je důležitá určitě, protože praktik neboli obvoďák je první doktor kam člověk jde a proto by měl být opravdu co nejdůkladnější, protože pokud není, tak na prevenci lidi kašlou a pokud je doktor laxní a pacienta k chození na prevence i k jiným lékařům je to odradí a znechutí a potom přijdou až když je často příliš pozdě a to je celý problém zdravotnictví a prevence. Ti co si mohou dovolit utratit 40 000 tak si zajdou do center prevence kde je vyšetří opravdu od hlavy k patě a úplně vše, jenže kdo si to může z normálních lidí finančně dovolit, navíc když právo na zdraví a kvalitní zdravotní péči má každý a lékař je povinný mu tu péči poskytovat, ať už si pacient o ní řekne, anebo ne a i v zájmu lékařů je zvát pacienty každé 2 roky na pravidelné lékařské prohlídky a vyšetření provést podle možností jejich lékařské ordinace a jejího vybavení a bez ohledu na přístroje tak očí, sluch a hmat a základní laboratorní testy odhalí velmi mnoho ještě v začátku.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 17:12)

Ty seš normální úchyl.

Robert (So, 7. 12. 2019 - 01:12)

Pokud bych byl nahý, tak medičky by mi u mého vyšetření nevadily, ale medici ano a poslal bych je pryč, protože u nich není jistota že některý z nich není "nějaký 4% hošánek" a jasně a naplno bych ten důvod řekl nahlas.

Robert (So, 7. 12. 2019 - 01:12)

U očního a u zubaře by to postrádalo logiku,protože proto neexistuje jediný rozumný důvod.

Honza (Po, 2. 12. 2019 - 01:12)

Nahota u lékaře ani lékařky mi nevadí. Klidně se svléknu do naha i u očního nebo u zubařky.

Steve (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

Ty máš oči doslova v prdeli? :-D Aha, zajímavé.

Abe (Ne, 1. 12. 2019 - 00:12)

Po zkušnostech z dětství, kdy byla nahota součástí ponižujících trestů, se sevlékám nerad. Patnáctiletou prohlídku potvzuji. Po operaci přirostlé předkožky byla kontrola nezbytná. Bylo i měření penisu, protože matka tvrdila že je malý. Zjištěno, že je nadprůměrný. Následovaly jiné případy na urologii, kdy mladá hezká lékařka rozhodovala o tom, zda mi bude odejmuto varle, (díky ní zůstalo), Na kožním velká skupina mediků zkoumala vyrážku v rozkroku, na rehabilitaci jsme v některých místech byli nazí všichni, atd. Zdravotnictví nebere nahotu jako pohanu. Je to přirozené. Nic víc.

Jenda (So, 30. 11. 2019 - 21:11)

Mně se stalo v 50-ti, že jsem byl poslán na preventivním vyšetření prostaty. Bylo tam několik ordinací, vzájemně propojené dveřmi, a tak to tam bylo jak průchoďák a všelijak se tam couraly sestry (doufám že to nebyli pacienti). A při tom mi doktor řekl ať si kleknu na takové klekátko a stáhnu trochu kalhoty a trenky. A vyšetřoval. Ale bylo to hodně rychlé, vlastně tam zalovil bez dívání a měl jsem na sobě i letní bundu. Takže nahý jsem nebyl.

Robert (So, 30. 11. 2019 - 00:11)

Kdyby mne tohle udělala pacientka jako tobě tak na ní zakřučím "ty stará krávo vypadni nebo tě výkopu a to i v 15 letech a doktorce bych vynadal že jí nevyhodí.

Robert (So, 30. 11. 2019 - 00:11)

Kdyby mne tohle udělala pacientka jako tobě tak na ní zakřučím "ty stará krávo vypadni nebo tě výkopu a to i v 15 letech a doktorce bych vynadal že jí nevyhodí.

Standa (Pá, 29. 11. 2019 - 15:11)

Teda vám to bude připadat jak vymyšlené ale stalo se to když jsem byl na preventivní prohlidce u paní doktorky tak se tam musí sleknout člověk do trenek ona projde zrak váhu sluch prohmata záda člověk si lehne na lehátko trochu mu stáhne trenýrky a prohmata podbřišek ale u 15lete jsem to měl trochu jinak. Normálně jsem vlezl do ordinace doktorka řekla sleknout tak jsem se sleknul do trenek a čekal co bude ale to bylo špatně doktorka řekla sleknout řekla sestra takže i trenýrky. Neochotně ale přece jsem je stáhnul taky pak si mne sestra šla zvážit zkontrolovat oči sluch a tak všechno nahý pak si mne vzala doktorka musel jsem se před ní projít furt bez trenek pak lehnout na lehadko ona mi prohmata podbřišek a stáhla předkožku po to sem se musel postavit a roztáhnout nohy od sebe. Při tomto vyšetření kdy my doktorka prohmatavala penis a kulky zaťukal někdo na dveře sestra šla otevřít ale otevřela tak aby nic nebylo vidět ale byla tam nějaká neodbytná maminka že při má nemocnou holku a že by potřebovala napsat recept a že potrebuje mluvit z doktorkou sestra rekta že musí vydržet že má pacienta to se paní nelíbilo tak odstrčila sestru a vtrhla do ordinace zrovna v tu dobu kdy my doktorka prohmatavala penis a na doktorku že potřebuje tohle a tamto a já tam stál nahý před ní s na půl stvrdlim penisem. Doktorka když videla že není zbytí tak obsloužila tu maminku a mne pak dovisetrila z omluvou že toto by se stát nemělo. Nejlepší bylo to že ta paní si jela furt to svoje a při tom koukala na mne a já tam stál nahej nezmohl se na nic ani na slovo odporu. Pak už víckrát takové to vyšetření nebylo vše bylo pak jako před tím.

luci (So, 30. 11. 2019 - 00:11)

Pokud je to pravda , tak ta doktorka se zachovala naprosto neprofesionálně a lékařská etika jí nic neříká , řečeno vulgo: blbka .

Reklama

Přidat komentář