Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

poeta is back (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Mám pro vás dobré zprávy,
romové žijí tu s námi.
To jsme všïchni rádi,
chodí k nám na koláče.

Anonym (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Já si taky myslím že je Bianka stará ženská od který utekl chlap, hrozně vztahovačna a nesnášenlivá ženská

bianka (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Mě doopravdy nezajímá na koho Miluna právě vystrkuje prdel a kdo jí šoustá a jak. :-)) Asi anonym proboha na to čeká. Jen má smůlu, budu si tady psát, co uznám za vhodné a pod to se podepíšu. Proboha anonyme, snad to zdravotně zvládneš. Nemusíš mi to hlásit.

Fakt? (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

Mě připadáš JAKO taková stará vyschlá panna, která stojí se vztyčeným ukazováčkem a míří na Milunu a čeká na každou zprávu, aby ji mohla kárat a hrozit. Jen si piš co chceš, je to veřejná diskuse a ostatní si mohou o tobě myslet co chtějí.

ty (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

jsi ubožák patříš na jinou diskuzi

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Třeba aby jsi měl/a co číst.Čekáš jen na prasečinky?Víc číst asi nechceš.Někoho třeba prcání Miluny nezajímá,ale její zdravotní stav.

tak to ne (Ne, 8. 12. 2019 - 19:12)

prasečinky Miluny mě absolutně nezajímají. Její zdravotní stav ano, ale jen do určité míry. Můžeme jí pomoci radou, povídáním, ale ona nemá povinnost všechno hlásit. To co řekla nebo neřekla doktorovi je jen její věc. Není nesvéprávná a není zde pod dohledem.

Radka (Ne, 8. 12. 2019 - 16:12)

Ty jsi psala nějakej jinej z internetu? Proč? Proboha proč!

Ha (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

Protože chtěla a tobě do toho nic není!

bianka (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

Reagovala jsem na anonyma ve 13.00. A jestli bude Miluna hledat dál psychiatra je mi jedno. Spíš si myslím, že to nedotáhne. Nikdy.

bianka (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

Já si myslím, že těm, kteří Milunu k lékaři posílali, radili,by mohla Miluna napsat, jak vyřídila. A zklidnit tak jejich starost. To je zase můj názor, ten tvůj ti neberu. Osobně si myslím, že se moc nezmění. Takže podpora, psaní a pobízení Miluny půjde v niveč, tak jako vždy.Tím myslím i to, že si nikdy nedá dohromady to, co by jí pomohlo z toho dna a bude se rochnit stále. PROTOŽE TEĎ JE JÍ DOBŘE.

Miluna (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

No jak sem tam šla tak mi bylo zrovna už dobře,tak sem doktorovi řekla že se mi to střídá.Říkal ať zajdu za obvodnim nebo Vzp aby mi pomohli najít volnýho psychiatra.Jinak je mi teď dobře protože už Sergej donesl peníze a funguje a choval se ke mě dobře teď.Včera sem si v kalhotkách klekla a vystrčela na něj když sem něco hledala a z jeho únavy rázem ožil a přiskočil-že prý sem ho vyprovokovala a tak byl z toho sex.A už jsme oddělený od ostatních aspoň tim že už je spravený to okno.Asi mi bylo postupně zle ze zimy a z toho jak jsme tu byli všichni a jak chvíli nefungoval a hádky tak mi to lezlo na hlavu.Teď je venku slunce tak to působí líp ale zima nám tu nějak je,tak aspoň na chvíli dá falešnej pocit to slunce.No sem teda zvědavá jestli mi ty prášky nějak změní mysl nebo budu zase strojová nebo to bude lepší?? Já bych řekla že to člověka nezmění jen nebudu asi vyklepaná a asi obchody budu zvládat líp "snad" .Ale asi mi to nezmění v tom že si přeju vztah i se ženskou ale abych jí milovala.Abych mohla říct že mam vztah s chlapem i ženskou.Dnes sem si psala s nějakou z internetu ale nevim jestli je nějaká šance,je taky ode mě dál.V obličeji trochu do typu Lucinky ale je malá a plnější ale to mě nevadí, i tak bych za ní byla ráda kdybych se zamilovala.Miu tak to jsme dopadly,obě stejný prášky:-) a ty si se bez nich topila v depresích a teď je teda znát že fungujou dobře? A nežádoucí účinky vše v pořádku u tebe?

Mia 22 (Ne, 8. 12. 2019 - 17:12)

Milu, já nežádoucí účinky nečtu. Nemám žádnou nemoc, s ničím jiným se neléčím nejsem ani těhotná ani nekojím, tak to prostě nečtu. Dřív jsem to dělávala, ale měla jsem sto chutí ty prášky pak spláchnout do WC.

Mia 22 (Ne, 8. 12. 2019 - 11:12)

Milu, taky beru Asentru, no k tomu ještě jeden paták, ale to je jedno. Hlavně to nevysazu, ony účinky se projeví až za dýl.

bianka (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

Asentra a co dál Miluno? Můžeš se rozepsat ohledně lékaře a léků? Máš domluvené kontroly?
To, že jste si to opět ze Sergejem vyříkali a to co píšeš dál, je obehraná písnička. Přečti si pozorně přibalový leták Miluno, tyhle prášky nejsou proti nachlazení, ale musí se užívat pravidelně a pod kontrolou Miluno. Byla bych ráda, kdyby jsi se o tom včerejšku rozepsala, pokud možno bez vymýšlení.

proboha (Ne, 8. 12. 2019 - 18:12)

a co je ti vůbec do toho? Jak to proběhlo u doktora je věc Miluny a tobě je po tom kulový, proč pořád někam strkáš ten svůj zvědavej rypák. Miluna nemá povinnost nám zde hlásit každý svůj prd.

Miluna (So, 7. 12. 2019 - 21:12)

10:38 já už ani nevim kdy to bylo.Je to pár let.Tak už to mam za sebou a doktor mi dal Asentru a to už mi dneska bylo líp protože jsme si to se Sergejem vyříkali a hladil mě a mě se tim vnitřně nějak ulevilo ale tak brát to zkusim tak uvidim Bianko jaká bude moje mysl po delší době s práškama.Teď mi jen štve že trochu žárlim na Lucky kamarádku ale odpoutávam si myšlenky se Sergejem,kterej mi dal peníze a auto už je pojízdný ale odřídil to on.No v podzemní garáži se mi tam tak líbila jedna holka,typově jak Lucinka.No za chvíli si pujdem lehnout,chtěla bych sex ale on už je unavenej tak nic nebude.No a co vy??? A co ty Kači jak to dopadlo s kartama a už ti dala teplota pokoj?

Miluno (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

tvoje návštěva u doktora a co jste spolu probírali je tvoje soukromí. Do toho nám tady nic není. Jen si prosím uvědom, že když dva dělají totéž, není to totéž. Narážím na to, že bereš stejné prášky jako Mia. Jenže Mia ví, které situace jí nevyhovují, a proto je nevyhledává nebo jen na nejnutnější dobu. Kdežto ty si v nevyhovujících situacích rochníš a když se do toho hodně zamotáš, jsi v háji. V tomhle ti nepomůžou žádné prášky na světě, když si nedáš dohromady, co tě nejvíc dostává na dno.

Miluna (Ne, 8. 12. 2019 - 13:12)

Ale co to jsou ty nevyhovující situace? Na dno mi dostává povinnost že nezvládam práci a kolektivy a pak to když nefungoval ani Sergej a ty jeho elektronický a to že sem bez ženský a žárlim na Lucky kamarádku.Nesnesu že jí někdo vidí víc než já a jestli se jí nedotýká taky jako to dělala Lucka mě.Alice tu kamarádku zná,já ne.Naposledy mi Alice psala že by se snad mohla odstěhovat ta kamarádka do Prahy tak jestli myslela jí to bych byla ráda.Jinak Sergej si teď chodí ty jeho smrady foukat do koupelny tak je klid a nehádáme se.

všichni (So, 7. 12. 2019 - 14:12)

pečete, pečete?

Reklama

Přidat komentář