Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 23:12)

Fakt vtipné jak si sexuální dračice za mlada Jílková najednou vzpoměla na konci pořadu, že ji v mládíá jaksi někdo obtěžoval a bylo to nepříjemné, protože se to nedalo reklamovat. Já mám dojem, že právě chytrá žena jako Jílková tohodle dovedla skvěle využít a dnes by toho chtěla využít zase naopak, tzn. vydělat na tom dvakrát.

Rakato (So, 7. 12. 2019 - 23:12)

Vypadá to tak, že se společnost bude rozkládat do skupinek po několika jedincích, protože jen pět šest lidí budou mít stejný světový názor a tím pádem si rozumět. Jako základní dělení se rýsují a) feministky a jím poddaní muži proti normální populaci, b) korektnostní čubky a vypatlaní milovníci zahraničních lenochů na jedné straně a tzv. realisté na straně druhé. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bratr bude stát proti bratrovi, sestra proti sestře, ideologie proti ideologii, a řešení je daleko. A až bude Evropa prolezlá feminismem a muslimáky, tyto dvě skupiny svedou soubor na nože a vyhrajou muslimáci, protože s noži trénují už dnes, zotročí poražené ženy tak, jak káže Alláh, a všude se rozhostí muslimský klid, jen občas přerušovaný hlášením muezina z minaretu, že je čas k modlitbě.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 23:12)

Ženy skvěle zvládají vylučování, trápí je pak inkontinece pravda, ale tohle zvládaj , v tom na sebe dbaj. Není nad to se dobře vys.at.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 23:12)

Navíc spousta schopných gayů děti a ženy má ,prostě zvládnou oboje.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 23:12)

Muži by měli dbát na své sexuální zdraví, také je často trápí zvětšená prostata a z toho nafouklé patrně břicho z špatné skladby potravy. Je jistě pro heterosexuála zvláštní slavit gay fest, ale podle mne je to oslava mužství. Na děti sice nejsou, ale popřít, že gayové hodně ve společnosti dokázali a zaujímají vždy silné postavení i když ne kvůli svému gay sexuálnímu sexu, ale protože prostě hodně makají a nemají většinou na starosti děti. To je další dopad feminismu, že na mužské zdraví se tím pádem zase nedbá, muž je něco jako užitečné zviřátko.

aladin (So, 7. 12. 2019 - 20:12)

"TV Noe
Koncert Naděje pro Irák"......To je plácání do vody, je potřeba odtamtaď vyhnat Amiky, ti mezinárodní teroristi tam nemají co dělat !!!

Rakato (So, 7. 12. 2019 - 22:12)

Irák žádnou naději nemá, aspoň to vyplývá z dosavadního trapného a krvavého vývoje po svržení Husajna. Sand jedině, kdyby to tam převzal zase nějaký světský diktátor, což ovšem nehrozí. Kdyby tito beznadějní lidé neměli naftu, už dávno by chcípli hladem.

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 23:12)

To je vždy problém, tyhle dlouhé nížiny od moře k moři, kde se velmi těžko hlídají hranice a útočí, národy musí vyloženě pěstovat mír, jinak je to v p..li. Irák je placka, Sýtie z části. Je to jako ta pláň od Holandska a Kanálu La manch po Ural, též historicky spoustu šarvátek, válek a dnes je to stabilizované ale též za cenu sankcí, vlastenčení atd., to co se stalo v Iráku a s Irákem bylo fakt zlomyslné,bylo jasné jak to dopadne. To bylo jako rozložit německo po I. Světové válce.

aladin (So, 7. 12. 2019 - 20:12)

"Do války dronů v Libyi zasahují Rusové, uvedl americký generál"....A co tam dělají Amícké drony ??? Amíkům a západu šlo přece o ROPU !!! Když Amíci měli zaplatit za ROPU, kterou brali na DLUH, tak zpunktovali přepadení Lybie a zavraždění Kadáfiho !!! Nasrat !!! Žádnýho drona bych nevrátil, je tom přece bezletéová zóna, ne ??? Nebo snad Amíci mohou všechno ??? Potřebovali by druhý Vietnam, aby trochu zchladly !!! Vždycky, když se to Amíkům někde začíná srát, když jich tamější lidi mají již plné zuby, začnou to svádět na RUSKO !!! Amíci, jak je možné, že tu VAŠI demokracii nikdo nechce ??? Není to proto, že je FAŠISTICKÁ ??? Státy, kde jste zavedly tu vaši "demokracii" jsou dnes FAŠISTICK0 !!!

aladin (So, 7. 12. 2019 - 19:12)

"Výzkum zjistil, na kterou část prsou se zírá nejčastěji".......Muži si už po miliony let vybírají podle prsů partnerku pro život a hlavně pro své děti, aby je mohla uživit v období, kdy ještě nemohou jíst jinou potravu, než mateřské můéko !!! To jen ty genderovské psychopatky kvůli tomu vyvádějí a jestli je nezarazíme, tak příjde doba, že budou stíhat matky, které kojí své děti u prsů a ty se budou muset schovávat, zatahovat rolety, zamykat dveře aby dali najíst svým dětem !!! Možná budou muset zalézat i do sklepů, aby je ty psychopatky nemohly sledovat pomocí termokamer !!!

7.12. (So, 7. 12. 2019 - 19:12)

Vidíš tak jsi měl pořádat nějaký Vánoční večírek s vážnou hudbou,tam se nosí róby až na zem.

Rakato (So, 7. 12. 2019 - 21:12)

Začíná se ukazovat, že ty středověké řeči o ženách jako o hadím plemeni,měly něco do sebe. Jakmile je žena bez mužského dozoru, najednou je zanícená feministka, muži utlačovaný ubožák, najednou je celá kultura maskulinní a tedy nesprávná, dokonce i gramatika je nesprávná, protože potlačuje ženský živel, a koncovka -ová je znakem jejího jařma... A pak ženy lstivě prosazují diskriminaci mužů, aby se dostali do vedoucích funkcí ve firmách a ve státě. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tyto ženy jsou ubožačky, které často nemají na to dělat práci, na kterou aspirují, a tak ji chtějí získat nečestně, svým zvýhodněním. Je zcela jasné, že žena, která je charakterem, vzděláním a schopnostmi rovnocenná mužům, zvýhodnění nepotřebuje a získá místo prostě proto, že je dobrá. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Já se v životě nezaměřuji na to vidět ženy poloobnažené nebo oblečené od hlavy až k patě, ale spíše na to potkávat ženy sympatické, s osobním kouzlem. Hlavně se vyhýbám mejkapem zmalovaným ženštinám, abych se neumazal jejich líčidlem.

Rakato (So, 7. 12. 2019 - 18:12)

Hezké ženy se polonahé nakrucují před muži, ty škaredé nebo zestárlé pod vlajkou feminismu muže napadají a udávají.

7.12. (So, 7. 12. 2019 - 17:12)

Asi není takovej suchoš.

Rakato (So, 7. 12. 2019 - 18:12)

To víš, že ne. Chytrý troll Hugo se v pivu vyzná a umí koupit i pivo ve slevě. Na svátek piva se vždy ožere jak doga.

Rakato (So, 7. 12. 2019 - 17:12)

„Lidé jsou různí. Někdo slaví 1.6. - mezinárodní den dětí, někdo 2.6. - mezinárodní den prostitutek. Já slavím 4.8. - mezinárodní den piva.“ (chytrý troll Hugo)

Návštěvník (So, 7. 12. 2019 - 22:12)

Já gay fest, oslava penisů, aby dlouho stál.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 8. 12. 2019 - 07:12)

tobě sdfg postojí akorát při pohonu u monitoru,ale normální ženská by se frustráta jak jsi ty nedotkla ani pětimetrovou tyčí

Návštěvník (Ne, 8. 12. 2019 - 07:12)

Jak říkám, proměnil jsem se v blba a stárnoucího seladona. Na webu dokážu být samozřejmě ještě adekvátněji a proporcionálněji větší blboun, ale na tebe vždycky stačím..

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 8. 12. 2019 - 08:12)

¨mě je jedno co jsi anebo conejsi,já nejsem doktor přes hlavu a terapeuta ti dělat nebudu.To,že tebou tady ta tomto vlákně všichni pohrdají a nesnáší tě pro tvé vlulgární oplzlé komentáře netřeba ani zmiňovat...ale ty to stejně nepochopíš,že spoustu lidí štve číst ty tvé deviantní frustrované ideatoria...jako duševně nemocné nemáš a nikdy nebudeš mít pocit seberexlexe a jako psychopat se nedokážeš ani vžít do pocitů druhých....tebe bych za souseda chtít bych nechtěl ani náhodou a jestli nějaké máš,asi si s tebou užijí své.Magore

Reklama

Přidat komentář